24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENERIAT PENTRU VIITOR – Mares si Mares incheie o alianta cu firma Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare din Tel Aviv pentru colaborarea in dosare penale din industriile fintech, criptomoneda, inteligenta artificiala si securitate cibernetica. Avocatul Mihai Mares: "Acest mix de competente, intre lideri de piata in domeniul criminalitatii economice si al reglementarii in tehnologie din Europa si Orientul Mijlociu, este binevenit pentru toate companiile"

Scris de: L.J. | pdf | print

17 November 2020 18:53
Vizualizari: 5776

 

Mares si Mares a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu firma Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare din Tel Aviv, pentru a colabora in dosare penale din industriile fintech, criptomoneda, inteligenta artificiala si securitate cibernetica. Cooperarea isi propune sa asiste si sa reprezinte clientii romani in materie de reglementare UE si israeliana in tehnologie, precum si clientii israelieni care sunt implicati in anchete penale in Romania.


Suntem vazuti ca o autoritate juridica in domenii precum fintech, HLS, maritim si proptech in Orientul Mijlociu si suntem incantati sa impartasim din experienta noastra cu unul dintre liderii domeniului de drept penal din Romania. Speram sa devenim prima alegere a anreprenorilor locali din tehnologie atunci cand vine vorba de aspecte de reglementare si dosare de infractiuni comerciale in acest domeniu”, a declarat Ella Rosenberg (foto dreapta), fondatorul firmei Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare.


Am asistat in ultimii ani la un volum crescut de tranzactii in industria tehnologiei din Romania, ceea ce este un semnal bun pentru intreaga economie. In acest context, cred ca acest mix de competente, intre lideri de piata in domeniul criminalitatii economice si al reglementarii in tehnologie din Europa si Orientul Mijlociu, este binevenit pentru toate companiile, indiferent daca sunt start-up-uri sau investitori”, a adaugat Mihai Mares (foto stanga), fondatorul Mares & Mares.


Despre Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare:


Firma Consultanta Israeliano-Europeana in Reglementare consilizaza frecvent guvernele straine, institutiile de moneda electronica (IME) si institutiile financiare cu privire la practicile privind combaterea spalarii banilor in zona Golfului ti in Europa. Firma a fost implicata in stabilirea echipelor de conformitate pentru banci, institutii financiare, companii de arme de foc si drone, pe langa cele privind conformitatea maritima in UE si Orientul Mijlociu. Firma a fost infiintata de Ella Rosenberg, fostul CEO al Camerei de Comert si Industrie Israel-UE (cel mai tanar CEO si prima femeie in aceasta pozitie). De asemenea, a fost membra a Forumului Europei din Israel, care este forul guvernamental al Israelului pentru politica externa in ceea ce priveste UE. Ella este singura autoritate de drept comunitar din Orientul Mijlociu si expert in reglementare in aceasta zona si in UE, fiind apreciata de clienti din sectorul guvernamental si din cel privat, pentru eficienta solutiilor pe care le ofera. Participa frecvent ca expert invitat la conferinte din intreaga lume, precum Future of AI, Finance Magnates, PWC, Fintech Week Tel Aviv, Ethereal Summit, precum si AWS Blockchain Summit din Tel Aviv.


Despre Mares & Mares:


Mares & Mares este una dintre cele mai prestigioase firme romanesti de avocatura specializate in dreptul penal care vizeaza in principal infractiuni economice si de coruptie. Activitatea firmei acopera toate domeniile asociate dreptului penal, de la coruptie si spalare de bani pana la faliment, delapidare, frauda fiscala, criminalitate organizata si investigatii. De asemenea, echipa este experimentata in domeniile conexe litigiilor civile si recuperarii activelor. Firma a fost infiintata in 2006 de Mihai Mares, unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania ai generatiei sale. Are la activ cele mai multe si mai notabile cazuri care implica infractiuni de coruptie si economice la nivel national si transfrontalier si a reprezentat atat marile grupuri industriale si companii active in sectorul financiar bancar si persoane fizice in fata DIICOT, DNA si a tuturor instantelor de judecata din Romania. Mihai a reusit sa construiasca strategii de aparare remarcabile si a pledat in numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comert etc. A obtinut numeroase succese notabile in dosare ce implica nu numai infractiuni legate de coruptie, spalare de bani, frauda fiscala, delapidare luare de mita, dar si extradari sau alte forme de conduita corporativa necorespunzatoare.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva