17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PLECARE SURPRIZA DE LA CAB – Judecatorul Alexandru Mihai Mihalcea isi inceteaza activitatea la Curtea de Apel Bucuresti. In prezent presedinte al Sectiei a II-a penala a CAB, Mihalcea a fost detasat pe o perioada de trei ani la CSM (Minuta)

Scris de: G.T. | pdf | print

18 May 2023 12:48
Vizualizari: 4531

Unul dintre cei mai cunoscuti judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti isi inceteaza activitatea la aceasta instanta. Este vorba despre judecatorul Alexandru Mihai Mihalcea (foto centru), in prezent presedinte al Sectiei a II-a penala a CAB.


 

Alexandru Mihai Mihalcea a fost detasat la Consiliul Superior al Magistratrurii. Decizia a fost luata cu unanimitate joi, 18 mai 2023, de Sectia pentru judecatori a CSM. Detasarea lui Mihalcea la CSM va fi pe trei ani, urmand sa intre in vigoare la 1 iulie 2023.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat si o alta detasare. Astfel, judecatoarea Ancuta Pura de la Curtea de Apel Cluj isi va desfasura activitatea la Scoala Nationala de Grefieri, tot pe o perioada de trei ani, si tot incepand cu 1 iulie 2023.


Iata minutele hotararilor Sectiei pentru judecatori a CSM:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate)

1. Detasarea la Consiliul Superior al Magistraturii a domnului Mihalcea Mihai Alexandru, judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.07.2023.

2. Detasarea la Scoala Nationala de Grefieri a doamnei PURA ANCUTA, judecator la Curtea de Apel Cluj, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.07.2023”.

Comentarii

# Laszlo date 18 May 2023 13:05 -281

Pacat. este un judecator corect , foarte corect si curajos

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva