25 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIERA IN ROMANIA – Asociatia de firme de consultanta fiscala si juridica Andersen Global a incheiat un acord de colaborare cu casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, precum si cu divizia acesteia de consultanta fiscala, Tuca Zbarcea & Asociatii Tax. Acordul este primul de acest fel incheiat de Andersen Global in Romania si face parte din procesul de expansiune al asociatiei in Europa de Est

Scris de: V.B. | pdf | print

19 March 2019 16:07
Vizualizari: 4991

Asociatia internationala de firme specializate in consultanta fiscala si juridica Andersen Global a anuntat marti, 19 martie 2019, incheierea unui acord de colaborare cu casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, precum si cu divizia acesteia de consultanta fiscala, Tuca Zbarcea & Asociatii Tax. Acest acord de colaborare, primul in Romania, face parte din procesul de expansiune al Andersen Global in Europa de Est.


Andersen Global este o asociatie internationala de firme independente, fiecare cu propria personalitate juridica, alcatuite din profesionisti in domeniul consultantei fiscale si juridice din intreaga lume. Constituita in 2013 de firma membra din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numara in prezent peste 4.000 de profesionisti la nivel mondial si are peste 133 de birouri prin firmele membre si colaboratoare.

Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma independenta de avocatura de tip „full service”, avand, la sediul sau din Bucuresti, peste 110 avocati, dintre care 28 de avocati asociati. Societatea are, de asemenea, un sediu secundar la Cluj-Napoca si se bucura de acoperire nationala prin birourile corespondente din principalele orase. Pentru o abordare pluridisciplinara, firma include divizii de specialitate – consultanta fiscala, insolventa si proprietate intelectuala. In plus, pentru a raspunde nevoilor din ce in ce mai mari ale investitorilor straini interesati sa patrunda pe piata romaneasca, Tuca Zbarcea & Asociatii a infiintat parteneriate cu birouri din China, Israel si Republica Moldova.

Ariile de practica ale Tuca Zbarcea & Asociatii includ: drept societar si comercial; fuziuni si achizitii; solutionarea disputelor (inclusiv in contencios administrativ); reglementare; dreptul muncii; drept financiar-bancar; piete de capital si valori mobiliare; dreptul concurentei si ajutor de stat; protectia datelor cu caracter personal; energie si resurse naturale; dreptul mediului si avize de mediu; drept imobiliar; aspecte juridice privind sanatatea si industria farmaceutica; comunicatii electronice si tehnologia informatiei; proprietate intelectuala; asigurari si pensii private; mass-media si publicitate; drept maritim si transporturi etc.

Divizia sa de consultanta fiscala, Tuca Zbarcea & Asociatii Tax, include consultanti experimentati, ce acopera diverse arii de impact fiscal, cum ar fi planificarea tranzactiilor, due diligence fiscal, asocieri, finantari, structuri imobiliare si alte structuri complexe, asistenta in cadrul controalelor si disputelor fiscale.

Suntem mandri sa devenim firma cu care Andersen Global colaboreaza in Romania. Acest parteneriat ne va oferi acces la clienti internationali, proiecte transfrontaliere si know-how, consolidandu-ne astfel pozitia pe piata avocaturii de business din Romania”, a declarat Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Sunt convins ca, intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai complex, aceasta colaborare in domeniul fiscal si juridic va aduce un plus de valoare pentru clientii nostri”, a adaugat Alexandru Cristea, Tax Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii Tax.

Tuca Zbarcea & Asociatii este una dintre firmele de avocatura de cea mai inalta calitate din Romania, cu o echipa remarcabila si servicii de top la nivelul industriei. Chambers ii califica in Tier One la aproape toate categoriile asa ca nu este de mirare ca aceasta firma s-a dezvoltat atat de mult de la lansarea ei, in 2005. Suntem mandri sa ii includem in familia Andersen Global”, a declarat Mark Vorsatz, Chairman al Andersen Global si CEO al Andersen Tax LLC.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2023 – Negocierile pe pensiile magistratilor nu s-au incheiat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva