27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIU PENTRU PROTECTIA DATELOR – Avocatul Ciprian Timofte de la Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut premiul Rising Star Romania, dedicat performantelor din ultimul an in domenii precum protectia datelor cu caracter personal, fuziuni si achizitii, precum si piete de capital. Distinctia a fost acordata in cadrul primei editii a ceremoniei Europe Rising Stars Awards, organizate de catre publicatia britanica Euromoney Legal Media Group

Scris de: V.B. | pdf | print

13 November 2019 16:09
Vizualizari: 4267

Avocatul Ciprian Timofte (foto) – Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii – a castigat premiul Rising Star Romania in cadrul ceremoniei inaugurale Europe Rising Stars Awards, care a avut loc la Londra in data de 7 noiembrie 2019. Casa de avocatura a facut anuntul miercuri, 13 noiembrie 2019.


Publicatia britanica Euromoney Legal Media Group a organizat prima editie a Europe Rising Stars Awards, eveniment care a reunit zeci de avocati din firme independente si internationale, precum si avocati in-house din cadrul unor companii de renume. Scopul ceremoniei a fost celebrarea performantelor din ultimul an obtinute de cei mai tineri specialisti in domeniul juridic din Europa, a caror varsta nu depaseste 40 ani. De asemenea, au fost decernate distinctii in 20 de arii de practica.

Avocatul Ciprian Timofte – Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii – a fost desemnat castigator al premiului Rising Star Romania, in considerarea aportului avut in dezvoltarea practicii firmei in domenii precum protectia datelor cu caracter personal, fuziuni si achizitii, precum si piete de capital. In ultimii ani, Timofte si-a concentrat activitatea pe domeniul protectiei datelor cu caracter personal, oferind consultanta unor companii de top din diverse industrii din Romania si din strainatate, cum ar fi: telecomunicatii, servicii financiar-bancare, servicii medicale si farmaceutice, asigurari, IT, e-commerce etc.

Acelasi avocat participa in mod frecvent in calitate de lector la diverse conferinte si seminarii dedicate protectiei datelor cu caracter personal (inclusiv la conferinte organizate de Autoritatea pentru Protectia Datelor (ANSPDCP)). De asemenea, el este autorul a numeroase articole publicate in reviste si directoare de specialitate, cat si pe dataprivacyblog.tuca.ro (blogul Tuca Zbarcea & Asociatii dedicat protectiei datelor cu caracter personal). Premiul Rising Star Romania vine sa completeze distinctiile pe care Ciprian Timofte le-a primit de-a lungul timpului in materia protectiei datelor cu caracter personal, fuziunilor si achizitiilor, precum si pietelor de capital.

Prezent la ceremonia de la Londra, avocatul a declarat:

Este o mandrie si o onoare sa ma numar printre castigatorii premiilor Euromoney Europe Rising Stars 2019, cu atat mai mult cu cat vorbim de editia inaugurala. Am avut placerea de a discuta cu majoritatea candidatilor si am constatat cu bucurie ca ne leaga idealuri, valori, dar si ingrijorari similare. Pot spune ca am simtit vibratia si energia noii generatii de avocati, deja adevarati lideri ai profesiei si, fara indoiala, 'tomorrow makers' pe zona asistentei juridice. Cat despre premiu, desi este o distinctie individuala, cred cu sinceritate ca reprezinta rodul unei sinergii perfecte intre pasiune si daruire, pe de o parte, si un mediu de excelenta profesionala si umana in care am sansa sa activez”.

Euromoney Legal Media Group este o divizie a Euromoney Institutional Investor si editorul ghidurilor dedicate domeniului consultantei juridice si financiare: IFLR 1000, Managing Intellectual Property, Benchmark Litigation si International Tax Review.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva