22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PROCUROR DE NOTA 3 – Celebrul procuror militar Bogdan Pirlog a esuat lamentabil la concursul pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. Cu un proiect care prevedea sistarea activitatii SIIJ, Pirlog a reusit sa obtina doar 3,25 puncte. Noua sefa a sectiei speciale va fi procuroarea Adina Florea, care a obtinut 9,86 puncte, fiind urmata de procurorul SIIJ Eugen Iasinovschi (Tabelul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 June 2019 11:43
Vizualizari: 8785

Vestitul procuror militar Bogdan Pirlog (foto) - protestatar alaturi de alti magistrati activisti impotriva modificarilor facute de Guvern la Legile Justitiei si cel care a deschis dosarul impotriva jandarmilor care au oprit lovitura de stat planificata de bandele #rezist - a esuat lamantabil la concursul pentru sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ). Ceea ce inseamna ca Pirlog nu va avea ocazia sa isi puna in aplicare planul de blocare a activitatii SIIJ. Caci asa cum se stie, Bogdan Pirlog a candidat pentru conducerea sectiei cu un proiect care prevedea:


-“sistarea imediata a activitatii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie ca urmare a constituirii nelegale a acesteia”;

-„sistarea imediata a activitatii procuroriilor din cadrul Sectiei ca urmare a procedurii vadit ilegale de desemnare”;

-„restituirea dosarelor catre parchetele de la care au fost preluate ilegal”;

-„restituirea dosarelor nou formate catre parchetele competente potrivit legii”;

-„sesizarea unitatilor de parchet competente a efectua urmarirea penala fata de procurorii din cadrul sectiei, care au comis infractiuni in activitatea desfasurata in cadrul sectiei (de ex. efectuarea cercetarilor in cadrul dosarului 'Timmermans') (click aici pentru a citi).

Pirlog, audiat prin telefon

Bogdan Pirlog, in prezent prim-procuror al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, a fost intervievat marti, 18 iunie 2019, in cadrul concursului pentru sefia SIIJ, prin telefon, fiind plecat din oras. Pirlog a acuzat legalitatea constituirii comisiei de concurs, a reclamat incompatibilitatea membrilor comisiei, insa in final nu a facut mare branza. Mai exact, dupa evaluarea proiectului si interviu, Pirlog a strans doar 3,25 puncte. Drept urmare, Pirlog s-a clasat pe ultimul loc, fiind devansat la mare distanta de ceilalti doi contracandidati ai sai.

Adina Florea preia conducerea SIIJ

Cel mai bun rezultat din concurs l-a obtinut procuroarea Adina Florea, cea care a fost adjuncta sectiei in perioada in care aceasta structura era condusa de Gheorghe Stan. Florea a strans 9,86 puncte, fiind urmata de procurorul SIIJ Eugen Iasinovschi, cu 8,85 puncte.

Urmeaza ca rezultatul concursului sa fie validat de Plenul CSM. Adina Florea va conduce SIIJ impreuna cu procurorul Nicolae Marin, numit recent in functia de adjunct. In ceea ce-l priveste pe Eugen Iasinovschi, acesta isi va continua activitatea in cadrul sectiei, fiind deja procuror de executie.


Comentarii

# Carcotas date 19 June 2019 12:36 +12

Explicabil rezultatul umilitor înregistrat de parlog: nu a avut un proiect sursa de Inspirație! Este dovada ca stie doar sa faca gălăgie. Pe de alta parte, oare cum a ajuns sef la militari, chiar asa scăzut cum este nivelul profesional al procurorilor militari?

# DODI date 19 June 2019 13:45 +3

Cam așa arată diferența profesională, de caracter și de bun simț dintre adevărații procurori și făcăturile sistemului. În fapt și masculinul pârlog ne arată că pe acest indivind arid nu se prinde nici o plantă de cultură ci doar buruienile (reprezentate cu vârf și îndesat de arătările din sistem). Felicitări doamnei Florea cea care, dacă ar fi după ciolanis, ar fi trimisă în Țara de foc aici să rămînă doar specimenele care transformă ogoarele justiției în pârloagă.

# andrada date 19 June 2019 23:29 +1

....cu pile ....securiste....omul e vraiste,ca si sustinatorii lui....daca ar da examene ,# REZIST-ii ....s-ar vedea , ce prosti, ocupa posturi cu raspundere si de ce sant santajabili sa faca orice porcarie....rusine,dle mi-as da demisia din postul ocupat ...! ....!

# Goargăș date 19 June 2019 13:17 +10

Cunoștintele unora sunt ca o tabula rasa, în traducere liberă, pârloagă arsă in totalitate, #rezistentă pentru orice fel de cultură.

# un mizantrop date 19 June 2019 17:07 +1

Lasand la o partea mania asta a contestarii si persecutiei pe care am intalnit-o la Cami (pare o boala profesionala de care sunt atinsi aia cu carte putina, o fi un soi de umplere artificiala a golului de substanta cenusie...), eu am o intrebare - un procuror (magistrat, de!), care stie legea de 3,25 face dosare penale, intimideaza oameni si in final, pe baza ticaloaselor parteneriate ii nenoroceste pe viata, pe ei si pe familiile lor?! Conspiratia imbecililor si a repetentilor! Bine ca mai iese si ca paduchele in frunte sa-l vada lumea si sa generalizeze, pe de alta parte, astia sunt luminile cu care lucreaza securistii (nu c-am avea vreo speranta de la cazul Dulapila incoace...)?! Sau, sunt si ei la fel si se aduna...

# Ioana M. date 19 June 2019 18:24 0

Audiere prin telefon ? Motivare ca e in afara localitatii ? Asi da si eu examene din astea:)

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 19 June 2019 22:32 0

Avem de față o elocventă exemplificare a produsului acelei blestemății de sorginte sovietică, denumită „selecție inversă” sai „contraselecție”: promovarea nulităților și a mediocrităților în detrimentul valorilor certe. Proces funest care a dus Rroemenika pe fundul Haznalei. Mai multe detalii interpretative, aicișa: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/06/impostura-maimutelor-urlatoare-in.html

# cucu ion date 20 June 2019 06:09 +2

sa ma ierte cerul,dar acest individ este prim-procuror la Tb.Militar?pai daca asta cu 3,25 este prim,cum or arata subalternii lui?vai de ea justitie militara,in ce hal a ajuns.

# un roman date 20 June 2019 08:56 +2

Pai Bogdan Pirlog este in tabara lui Danilet care habar nu au ce au voie si ce nu in calitate de procuro (judecator)! Astia trebuie urgent dati afara! Cu suturi!

# de-ăștia de notu 3 are Soros în Justiție în Romania date 21 June 2019 00:19 0

Păi de-ăștia, de notu 3 are Soros în Justiție în Romania.. Repetenți și spirite de sclavi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva