14 august 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAPORTARILE CU MORTII DE COVID SAR IN AER – Fostul director al INML, medicul Vladimir Belis, se indoieste ca toate decesele anuntate de autoritati ca fiind provocate de coronavirus au aceasta cauza: ”Eu pun sub semnul intrebarii categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus toti cei care sunt testati pozitiv... Exista si alte cauze de moarte... Autopsia e necesara”

Scris de: B.G. | pdf | print

20 iulie 2020 17:01
Vizualizari: 3865

Medicul Vladimir Belis (foto), fostul sef al Institutului National de Medicina Legala (INML), se indoieste ca toate decesele raportate de autoritati ca fiind de coronavirus au aceasta cauza, in lipsa unei autopsii. In acest sens, Belis subliniaza ca autopsia este obligatorie pentru a se stabili cauza exacta a decesului.Fostul sef al INML a declarat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 ca exista si alte cauze ale mortii, iar acest lucru pune sub semnul intrebarii daca raportarea numarului total de decese prin COVID-19 este cel real.

Vladimir Belis explica faptul ca in cazul in care o persoana a fost infectata cu coronavirus, este posibil ca aceasta sa fi decedat din alte cauze: “Deslusirea cauzei mortii prin calea autopsiei, primul obiectiv”.

Fostul sef al Institutului National de Medicina Legala a mai precizat ca in orice afectiune noua care nu e suficient de bine studiata, nici din punct de vedere clinic, nici din punct de vedere morfo-patologic, este necesara autopsia. Pentru ca stabilind ce organe sunt afectate, putem aplica si tratamentul. Un medic nu poate sa prescrie un tratament daca nu stie ce organ este vizat de boala respectiva, arata Belis. Iar pentru a afla acest lucru, este nevoie de autopsie.

 

Iata declaratiile facute de Vladimir Belis:

 

"Plecand de la ideea ca exista cazuri asimptomatice. Deci omul are testul pozitiv, e infectat, dar nu are niciun semn. Plecand de la acest lucru, eu pun sub semnul intrebarii categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus toti cei care sunt testati pozitiv. E o logica elementara, daca sunt cazuri asimptomatice. Exista si alte cauze de moarte. Iar acest lucru pune sub semnul intrebarii daca raportarea de numar total de decese prin COVID-19 este cel real.

Autopsia e necesara pentru ca din mentiunea legala autopsia se face pentru stabilirea cauzei mortii. Deci daca plecam de la ideea ca nu toti cei care sunt etichetati ca mor de COVID-19, chiar mor de COVID-10, atunci trebuie sa facem o autopsie ca sa vedem de ce a murit. Chiar daca a fost infectat cu coronavirus, poate a murit din cauza unui infarct miocardic. Deslusirea cauzei mortii prin calea autopsiei, primul obiectiv.

Al doilea motiv pentru care trebuie facuta autopsia. In orice afectiune noua care nu e suficient de bine studiata, nici din punct de vedere clinic, nici din punct de vedere morfo-patologic, e necesara autopsia. E necesara pentru a lamuri care sunt leziunile organice specifice determinate de aceasta noua maladie. De ce? Pentru ca stabilind ce organe sunt afectate, putem aplica si tratamentul. Nu poti sa dai un tratament daca nu stii ce organ e vizat de boala respectiva. Si cum sa afli daca nu faci autopsie? Pentru mine e un mare semn de intrebare".

Comentarii

# sic semper tyrannis date 20 iulie 2020 17:26 -15

Dar testele cine le pune la indoiala ? Ca cica TOATE SUNT POZITIVE...? de vreo 2 zile numai teste pozitive pe banda rulanta, iar oamenii sunt sanatosi ! se pregatesc de carantinarea oraselor pas-cu-pas si internarea noastra in lagare ca sa le iasa numaru' covid pentru care au primit bani sa isi vanda tara si neamul. ba, pardon ei sunt toti anti-romani. MAI SA FIE ? ASA DEODATA TOATE TESTELE SUNT POZITIVE ! ASISTENTELE DIN SPITALE REFUZA TESTAREA ! LE ESTE FRICA SA NU SE CONTAMINEZE ! VERIFICA CINEVA, VA ROG? MULTUMESC!

# Liţă date 20 iulie 2020 17:51 -23

Mesajul avocatei Diana Iovanovici-Șoșoacă referitor la legea izolării şi carantinei: “Sunt presiuni pe Renate Weber să nu atace legea la CCR. Nu ne lăsăm! Avocatul Poporului trebuie să o atace!”

# Liţă date 20 iulie 2020 18:48 -27

Mesajul avocatului Dan MV Chitic: “Azi am depus la Avocatul Poporului (la [email protected]) Memoriul prietenului Gheorghe Piperea. Vă invit să faceţi acelaşi lucru.”

# mitica date 20 iulie 2020 19:20 -25

Cred ca si pe mortii din al doilea razboi mondial, sica mandolina si gasca lui, ii vor diagnostica, ca au covid 19!

# Neanae date 20 iulie 2020 22:43 -5

Imunologul elvețian Beda Stadler afirma: “pozitivii asimptomatici nu exista, e vorba de subiecți imunizați care nu transmit boala. Eroarea se produce pt faptul ca testele sunt incapabile sa determine daca virusul este încă activ ori e de acum distrus de sistemul imunitar. Multă lume e deja imunizată fiindcă a avut de a face in trecut cu alte Infecții din familia de virus Corona (n.t. Virusurile Corona sunt 12 - ca un trunchi cu 12 ramuri). Lumea sănătoasă care porta măscuța, ar face mai bine sa poarte pe cap o casca zdravana fiindcă riscul ca ii cade ceva in cap e mai mare decât cel ca va fi serios infectat de virus!" Acest mesaj este in susținerea “Paralela” a dlui Belis. Toată tevatura asta globală este de o exagerare unica. Iar tipi ca Faucci, Gates și alți dezaxati din OMS și ONGeuri, care se cred stăpânii Universului, vor fi curând demascați și se vor întâlni in fata unui tribunal internațional. Cine le-a pupat poalele sa facă bine sa găsească găuri de șarpe ca sa se ascundă!

# database date 20 iulie 2020 23:47 -6

De ce trebuie trimisa "toata baza de date de la MS la MAI"?! De ce militianul din coltz trebuie sa afle despre "toate" bolile de care suferi? Cred ca se pregateste vinderea pe ascuns a bazei de date la firmele private de asigurari straine si romanesti. "toată baza de date a Ministerului Sănătăţii va fi transmisă către Ministerul Afacerilor Interne după intrarea în vigoare a Legii carantinării şi izolării şi după introducerea prevederilor acesteia în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Orban: "Am solicitat transmiterea rapidă a bazelor de date, astfel încât fiecare Direcţie de Sănătate Publică să poată emite deciziile privitoare la aceştia, fie dacă doresc să se interneze în spital, fie dacă nu, să fie trataţi în izolare la domiciliu sau în altă locaţie de izolare pe care şi-o doresc." https://www.agerpres.ro/politica/2020/07/20/orban-toata-baza-de-date-a-ministerului-sanatatii-va-fi-transmisa-mai-pentru-verificarea-pacientilor-izolati-la-domiciliu--543216

# Don Pedrino date 21 iulie 2020 13:54 +1

Un discurs fulminant al presedintelui Ghanei, Nana Akufo-Addo, ce ni-l reaminteste pe cel al presedintelui zambian privind pandemia. Discursul e concentrat pe Raportul Rockefeler - LockStep 2010 - partea secreta cu scenariul pandemic (http://www.wusa9.com/article/news/health/coronavirus/rockefeller-document-pandemic-scenario-2010/507-00197d1f-4f92-40ee-a0c7-2f5fe9d3b3cb) https://www.youtube.com/watch?v=9fska-JPbNI&w=805&h=453

# Liţă date 21 iulie 2020 20:11 +1

Imagini istorice de la reuniunea liderilor europeni, unde toţi poartă botniţă, cu o singură excepţie: KWI. Nu-i stătea deloc rău aşa. România normală, fără ironie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.08.2020 – Razbunarea Guvernului. Cugetarea lui Sica despre mersul la carciuma

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva