16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOI IN SRI – Gastile din Serviciul Roman de Informatii isi rup capul: “Se infrunta niste grupari din SRI. Grupari din SRI care sunt coordonate de cei care i-au recrutat: Franta, Germania, America. Batalia intre securistii vechi si noi. Citu este sustinut de aripa noua a SRI-ului: Hellvig, Rares Bogdan, Iohannis” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 September 2021 11:18
Vizualizari: 16189

Criza politica din aceste zile este cauzata de razboiul care se poarta intre gruparile din Serviciul Roman de Informatii. Caci in momentul de fata in interiorul SRI are loc o lupta intre securistii vechi si noi. Verdictul ii apartine unuia dintre cei mai fini cunoscatori ai serviciilor secrete, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.


 

Intr-un comentariu video postat pe pagina sa de Facebook, marti, 7 septembrie 2021, Sorin Ovidiu Vintu explica faptul ca gruparile din SRI care se infrunta in prezent sunt coordonate de cei care i-au recrutat pe membrii acestora, respectiv Franta, Germania si SUA.

In ceea ce-l priveste pe Florin Citu, Sorin Ovidiu Vintu afirma ca acesta ar fi sustinut de aripa noua a SRI-ului, ale carei personaje exponente sunt Eduard Hellvig (foto dreapta), Rares Bogdan si Klaus Iohannis (foto centru). Cat priveste tabara USR, Sorin Ovidiu Vintu nu a precizat ce grupare din SRI o sustine, dar conform informatiilor vehiculate in spatiul public in ultimii ani, aceasta ar beneficia de sprijinul generalului Florian Coldea (foto stanga), asadar de sprijinul securistilor vechi.


Iata postarea Sorin Ovidiu Vintu:

 


Vizavi de Citu. Am spus, nu imi este simpatic, dar chiar daca pui un bou la conducere si el conduce, el trebuie ascultat. Generatie, vizavi de criza de astazi, de un penibil absolut, ce se intampla acolo? Acolo se infrunta niste grupari din SRI. Grupari din SRI care sunt coordonate de cei care i-au recrutat: Franta, Germania, America. Batalia intre securistii vechi si noi. Citu este sustinut de aripa noua a SRI-ului: Hellvig, Rares Bogdan, Iohannis. Iar circul formidabil pe care il vedem astazi pe televizor se datoreaza acestei lupte crancene intre pionii serviciilor secrete”.

Comentarii

# Pintea date 7 September 2021 14:39 +226

Ion Cristoiu a spus aseara la Aleph News acelasi lucru. Este evident, toata lumea stie ca alianta de la guvernare e formata din niste găști sustinute de servicii. Alegerile din RO au fost fraudate de SRI - Hellvig din tara vecina si ne-prietenă - Ukraine, in care SRI a avut niste proiecte. Miza scandalului, a mai spus Ion Cristoiu, a fost numirea sefilor de parchete pe care Stelian Ion ii aducea din filiera Macovei-Koveși, si care aveau sarcina sa o aresteze pe prima doamnă Johannis (răzbunarea lui Koveși) dar si sa faca dosare unor grei din PSD si chiar din PNL.

# # JOS NAZISTU' date 7 September 2021 16:21 +22

:eek: :-x :lol: :eek: Era clar, de ce l-a numit Nazistu' :zzz pe hellving!!! LIBIDINOSU' rares bogdan, un JEG si la propriu si la figurat !!!

# maxtor date 7 September 2021 19:58 0

numai in gruparea sov nu a fost tradare:i-a prostit pe toti!!!!!!!!!!!https://www.luju.ro/static/smiles/lol.gif

# Deci , pe scurt , tradatori de tara ! Nu zic bine ? date 7 September 2021 21:45 +149

Asa cum am mai spus , cel putin (de)serviciile interne , presupuse sa apere aceasta tara , fiind platiti astronomic , de fapt au tradat , au vandut-o strainezilor !!! Ar trebui dezosati si frageziti pana la ultimul parazit "secret" ...

# FOST JUDECATOR date 8 September 2021 03:51 +342

DACĂ ÎN PRESĂ ȘI TV ESTE PLIN DE SECURIȘTI, GEN RAREȘ BOGDAN, CARE ÎNJURA LA REALITATEA TV CA UN BIRJAR, DIN CAUZĂ CĂ SUNT ALEȘI ÎN SRI/SIE NU OAMENI, CI CEI MAI ANIMALE ȘI BRUTE, CĂRORA CU FUNCȚIA LE CREȘTE ORGOLIUL INSUFICIENȚEI CEREBRALE, CE SĂ MAI SPUNEM ÎN SISTEMUL JUDICIAR? ESTE ÎNȚESAT DE SRI/SIE, DAR AICI SUNT MULT MAI PERVERȘI, MAI CAMELEONI, ÎN DEFINITIV TOT OAMENI DE NIMIC, CARE VÂND ȘI PE AI LOR DE ACASĂ. CUM SĂ FACI JUSTITIȚE, ECONOMIE, PROGRES CU TURNĂTORI ? ÎN REALITATE, ACEȘTI HOMO SAPINENS NEEVOLUAȚI, SUNT NIȘTE SLUGI AI CELOR DIN AFARA ȚĂRII, CARE AU VENIT AICI SĂ FURE, PRIN URMARE, SUNT SLUGI LA HOȚI, UN FEL DE BANDĂ DE ESCROCI, NU SERVICII SECRETE. PRIMUL VA FI RAREȘ GOGDAN ÎN ȘTREANG, CĂ ĂSTA S-A DAT CEL MAI ATAȘAT DE POPOR, APOI JOHANNIS, CĂ A VÂNDUT ȘI COPIII, APOI HELVING, CĂ ATÂT E DE PROST CĂ NU SCOATE O VORBĂ...NETEJORU, MATEESCU, ȘEFII DE CURȚI DE APEL, PREȘEDINȚII DE TRIBUNALE= SECURIȘTI, IDEM ROMÂNIA TV, ANTENA 3, B1, NAȚIONAL TV, ETC.

# Fie-le după inima lor! date 8 September 2021 12:46 +44

Crăpa-v-or ca baloanele de săpun toți cei care tradează pământul pe care-l calcă... Propriul lor sistem ticăloşit îi va crăpa. Fie-le după inima lor!

# Vânturat u date 8 September 2021 18:42 +2

Bai,bai,bai Vântulrie,da' AVO? Da' turcii? Da' urșii? Da britii. (că colcăie Buc de turiști britii) Da' îs..? Așa, nu se pune ăștia,nu

# Flat date 8 September 2021 18:51 +18

Bre,nea Vântule, liberalizarea va aduce premianți in aducerea gazelor. Gazele,vine dintr-o singură direcție. Direcția hotărăște premianți. Premianți slujesc și preaslăvesc direcția. Or,Vântule,asta creiaza dependenta,nu?

# Macar pe 100 de ani :fara servicii secrete ! date 8 September 2021 23:22 +2

Sa ne platim cumva datoriile . :eek:

# ?????? date 15 September 2021 19:03 +16

& Probabil că Iohannis dorește să comunice celor ce l-au votat că nu e brânză ca vinul și că una se mănâncă și alta se bea, ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva