16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RAZBOIUL AVOCATILOR LA CSM - Pompiliu Bota cere sa vorbeasca in Plenul CSM despre discriminarile la adresa avocatilor sai. Congresul UNBR Bota de la Parlament a starnit furia UNBR – Florea, care a cerut Parchetului „sa apere avocatura de impostura”

Scris de: Adina A.STANCU - R.SAVALIUC | pdf | print

29 September 2011 17:20
Vizualizari: 14990

Mobilizare slaba la protestul UNBR – Bota de joi din fata CSM. Circa 100 de avocati din barourile infiintate de avocatul Pompiliu Bota au protestat de la orele 10.00 la 12.00 pe trotuarul din fata sediului CSM din Capitala, pentru a sensibiliza Consiliul sa ia masuri de eliminare a cazurilor in care unii magistrati refuza sa-i primeasca in procese pe avocatii noilor structuri. Imbracati in robe de avocat si purtand o pancarda pe care scria „Predoiu sprijina mafia din avocatura”, protestatarii au solicitat sa aiba dialog cu factori de decizie din CSM, pentru a atentiona asupra faptului ca „sute de hotarari judecatoresti definitive care atesta calitatea noastra de avocat nu sunt respectate” de anumiti magistrati, acuzati ca inca mai fac jocurile structurilor de avocati traditionale. Scopul protestului avocatilor lui Bota este ca CSM sa intervina in sistem si sa asigure o practica unitara in privinta admiterii in instante a avocatilor noilor structuri.


O delegatie a protestatatilor compusa din avocatii Bota si Nimerincu a purtat o discutie cu secretarul general al Consiliului Roza Marcu. In discutiile purtate, s-a convenit ca reprezentantii UNBR - Bota sa depuna un memoriu asupra caruia institutia sa-i raspunda dupa a analiza a problematicii prezentate. De asemenea, Pompiliu Bota a solicitat sa fie inscrisa pe ordinea de zi a sedintei de Plen viitoare cererea de a fi primit si lasat sa prezinte in fata membrilor CSM situatia barourilor sale. Avocatul Pompiliu Bota a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca Uniunea pe care o conduce va organiza astfel de proteste pana cand CSM, in baza atributiilor sale legale, va inlatura manifestarile de discriminare din sistemul judiciar a unor magistrati la adresa avocatilor structurilor sale.

 Deputatul PDL Catalin Croitoru a anuntat ca il va interpela pe ministrul Catalin Predoiu si pe Gheorghe Florea, pentru a le cere sa prezinte actele de infiintare a barourilor traditionale

Protestul s-a incheiat pasnic, la orele 12.00, iar la orele 13.00, la Palatul Parlamentului – Sala Brancusi au inceput lucrarile Congresului UNBR – Bota, unde prezenta avocatilor a fost considerabil mai numeroasa. S-a tinut un moment de reculegere in memoria unor avocati care au plecat in lumea celor drepti, apoi s-a prezentat raportul de activitate si au luat cuvantul presedintele Bota si o serie de decani. De asemenea, s-a depus juramantul pentru o serie de avocati proaspat primiti in profesie si s-au sarbatorit 150 de ani de la infiintarea Baroului Ilfov (care a fost reinfiintat in UNBR – Bota in anul 2004). Printre cuvantarile cu cel mai mare efect asupra asistentei, s-a numarat cea a deputatului PDL Catalin Croitoru, care a reamintit faptul ca a intrat ca avocat in UNBR – Bota pentru ca aceste barouri sunt singurele legale din Romania, in vreme ce cele traditionale au fost desfiintate in perioada comunista si nu au acte de infiintare.

Deputatul PDL a evocat sutele de sentinte definitive ale instantelor de judecata, precum si sutele de rezolutii ale parchetelor care au consfintit legalitatea functionarii avocatilor noilor structuri. Deputatul PDL Catalin Croitoru (foto 4) a anuntat ca il va interpela pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu si pe presedintele UNBR – traditional, Gheorghe Florea, pentru a le cere sa prezinte public actele de infiintare a barorurilor traditionale.


 

UNBR Gheorghe Florea acuza barourile lui Bota de impostura

Protestul si Congresul UNBR – Bota a determinat joi reactia Comisiei Permanente a UNBR condus de av. dr. Gheorghe Florea, care a dat publicitatii un comunicat din care citam: „Comisia Permanenta a UNBR, organ de conducere al profesiei de avocat, cu activitate permanenta, care functioneaza potrivit prevederilor Legii nr. 51/1995... isi exprima ingrijorarea fata de lipsa de reactie si implicarea Parlamentului Romaniei in sustinerea activitatilor desfasurate de structura asociativa auto-intitulata UNBR care este infiintata la initiativa persoanei fizice Pompiliu Bota si care functioneaza ilegal. Precizam ca din initiativa persoanei fizice sus-mentionate au fost create Asociatia de binefacere Bonis Potra din Deva, Asociatia de binefacere Figaro Potra, in temeiul OG nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii. Legea nu permite infiintarea de catre particulari de barouri sau uniuni de barouri. Justitia a sanctionat infiintarea de catre particularul Pompiliu Bota a unor barouri astfel... (n.n. - in continuarea comunicatului sunt insirate trei hotarari judecatoresti)...

"Entitatile auto-intitulate barouri si Uniunea Avocatilor din Romania/ UNBR, create de membrii filialei Balest Gorj a Asociatiei Bonis Potra nu au fost inregistrate prin vreo hotarare judecatoreasca prin care, chiar cu incalcarea vadita a dispozitiilor Legii nr. 51/1995 si OG nr. 26/2000, sa se pretinda ca li s-ar fi acordat personalitate juridica. Desfasurarea la 29.09.2011 in incinta Parlamentului Romaniei a manifestarilor organizate de o structura care functioneaza cu incalcarea art. 60, alin 6 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea profesiei de avocat, unita cu imprejurarea ca in spatiul public, in mod regretabil, parlamentari ce apartin unor partide politice parlamentare, sustin presiunile pe care persoane particulare, organizate contrar Legii nr. 51/1995 le fac impotriva autoritatilor judecatoresti pentru a se permite participarea acestora in activitatile desfasurate de justitie cu ignorarea si incalcarea legii, indeamna la ignorarea si incalcarea legii. Comisia Permanenta a UNBR, in numele celor 26.756 de avocati inscrisi in barourile care functioneaza cu respectarea legii, exprima increderea ca Justitia, prin Ministerul Public, va apara profesia de avocat de impostura si agresiune prin practica nelegala, iar Parlamentul Romaniei si partidele politice parlamentare se vor delimita de orice activitati care submineaza statul de drept in Romania” - presedinte UNBR, av. dr. Gheorghe Florea

* Cititi aici comunicatul integral al UNBR - Gheorghe Florea

Comentarii

# Barourile libere date 29 September 2011 17:43 0

Suntem mai hotarati ca niciodata sa luptam pentru a elibera profesia de avocat de CIUMA MAFIOTA TRADITIONALA, Florea&comp.

# impostura? au ciraci in parlament si csm date 30 September 2011 13:36 0

impostura nu exista - vezi fratii lor din senat si csm! curand primeste si fara bacalaureat fara-de-minte cucereste tot tot

# Cucu date 2 October 2011 14:04 -2

Voi sunteţi hotărâţi? mai bine puneţi mâna pe care şi lăsaţi impostura care vă caracterizează.....

# anonymus date 2 October 2011 14:36 +2

pentru "cucu'': o sa punem mana pe care...stim noi ca "falsifica"examenele de admitere in baroul traditionalilor-da,gata cu impostura :lol:

# Legal date 29 September 2011 17:55 +1

MINISTRU PREDOUIU SPRIJINA ATAT MAFIA DIN AVOCATURA CAT SI MAFIA DIN MEDIERE

# maxu08 date 29 September 2011 18:00 +2

Croitoru si Urban nu va fac cinste deloc. sunt penibili si juristi de 2 bani. Exista oameni mai buni dpdv vedere profesional si uman printre voi decit ratatii astia 2. succes!!

# pt maxu08 date 29 September 2011 18:42 -1

bai frate tu esti atat de prost incat ai ofilit site-ul asta. aia ca tine care au trait toata viata din plocoanele date de parinti ca sa-i treaca clasa nu cunosc ce este cinstea. tu ciupercuta daca traia ceasca erai cel mult un muncitor obscur intr-o fabrica de ...plantat buruieni. dar noroc cu revolutia si tu ai ajuns ...buruiana... pe care noi trebuie sa o trimitem ....stii tu unde.

# raspuns date 29 September 2011 19:27 0

sper doar ca nu esti avocat (nu conteaza baroul). nivelul raspunsului tau spune totul despre persoana ta. Ia lectii de la Cristi Sturzu despre cum se vorbeste civilizat si cu intelectul in actiune, apoi posteaza.

# Pentru maxu-paxu-pixu date 29 September 2011 22:35 -2

Uite si prostii se desteapta.La ciurda au nevoie de tine ca vacar si te rog sa iti depui un C.V si vei fi primit cu mare admiratie!

# avocatB date 30 September 2011 20:05 +1

[quote name="maxu08"]Croitoru si Urban nu va fac cinste deloc. sunt penibili si juristi de 2 bani. Exista oameni mai buni dpdv vedere profesional si uman printre voi decit ratatii astia 2. succes!![/quote].Nu judeca pe nimeni inainte de a cunoaste.Te ascunzi sub un pseudonim, cand comentezi, penibil esti  TU, PROSTULE.Esti un "NIMENI"  :-* si valaoare zero lei. :lol:

# Legal date 29 September 2011 18:06 +2

MINISTRU PREDOUIU SPRIJINA ATAT MAFIA DIN AVOCATURA CAT SI MAFIA DIN MEDIERE

# Avocat cu acte date 29 September 2011 18:09 +2

SPRE STIINTA TOV. FLOREA: Decizia penala definitiva nr.707/12 mai 2010 a Tribunalului Municipiului Bucuresti arata negru pe alb ca spre deosebire de structura auto-intitulata traditionala , UNBR-Bota detine acte de infiintare, hotarare judecatoreasca de infiintare , statut si toata documentatia necesara exercitarii profesiei de avocat in conformitate cu Legea nr. 51/1995! Vezi www.bota.ro SI asta este doar una dintre cele peste 450 de hot. jud. definitive( dintrea care 9 decizii ale ICCJ!) prin care se recunoaste faptul ca membrii UNBR-Bota detin toata documentatia necesara exercitarii profesiei de avocat in mod legal, ca fac parte dintr-un barou infiintat cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 51/1995, ca sunt inregistrati la organele fiscale , inclusiv sigla fiind recunoscuta prin hot jud ca Curtii de Apel Bucuresti! Sa vina si nea Florica cu un inceput de inscris din care sa rezulta ca sandramaua lui are personalitate juridica! IN LEGEA NR. 51/1995 NU APARE VERBUL A INFIINTA!!!!!!!! CEEA CE S-A DESFIINTAT PRIN LEGEA NR.3 DIN 1948 TREBUIA INFIINTAT CA SA EXISTE DE JURE!!!! PRINCIPIUL SIMETRIEI ACTELOR NORMATIVE E TOATALA CHINEZARIE PTR. NEA FLORICA!!!!!:))))

# Avocat cu acte date 29 September 2011 18:10 +1

SPRE STIINTA TOV. FLOREA: Decizia penala definitiva nr.707/12 mai 2010 a Tribunalului Municipiului Bucuresti arata negru pe alb ca spre deosebire de structura auto-intitulata traditionala , UNBR-Bota detine acte de infiintare, hotarare judecatoreasca de infiintare , statut si toata documentatia necesara exercitarii profesiei de avocat in conformitate cu Legea nr. 51/1995! Vezi www.bota.ro SI asta este doar una dintre cele peste 450 de hot. jud. definitive( dintrea care 9 decizii ale ICCJ!) prin care se recunoaste faptul ca membrii UNBR-Bota detin toata documentatia necesara exercitarii profesiei de avocat in mod legal, ca fac parte dintr-un barou infiintat cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 51/1995, ca sunt inregistrati la organele fiscale , inclusiv sigla fiind recunoscuta prin hot jud ca Curtii de Apel Bucuresti! Sa vina si nea Florica cu un inceput de inscris din care sa rezulta ca sandramaua lui are personalitate juridica! IN LEGEA NR. 51/1995 NU APARE VERBUL A INFIINTA!!!!!!!! CEEA CE S-A DESFIINTAT PRIN LEGEA NR.3 DIN 1948 TREBUIA INFIINTAT CA SA EXISTE DE JURE!!!! PRINCIPIUL SIMETRIEI ACTELOR NORMATIVE E TOATALA CHINEZARIE PTR. NEA FLORICA!!!!!:))))

# jurist date 29 September 2011 18:37 0

comunistul tot comunist piere.tovarasul simte cumva ca-i scade mamaliguta si o sa slabeasca la portofel? nu vor cei 5000 de avocati din aripa bota sa dea spaga si sa contribuie la zeciuiala pentru marirea averii domniei sale si a celorlalti "decani" militieni din teritoriu? las ca-l suna pe ginerica predoiu sa dea circulare d-alea ascunse si sa sperie judecatorii. mai crede tovarasul florea ca mai exista macar un singur om in tara asta care crede in cinstea lui si a celorlalti sefi de barouri neiinfiintate? sa fim seriosi, nimeni nu intra fara spaga sau grad de rudenie cu acesti hoti. va mirati ca justitia e o vaca schioapa? cum sa nu fie daca e formata din compromisuri si fel de fel de interese dubioase, de la bani pina la odraslele carora li se da o roba ca sa taca tatsu si masa. mai nea florica ai auzit de PIATA? orice afacere merge daca PIATA iti permite. asa este si avocatura asta pe care voi ati confiscat-o. clientul vede si daca esti bun te recomanda. 

# Cristi P. Sturzu date 29 September 2011 19:17 +4

Cozonacul e si mai mic, dupa toate aceste evenimente. Cozonacul e cat o "eugenia". Cum sa manance atatia sacali dintr-o amarata de "eugenia"?

# patriciana date 29 September 2011 19:19 +2

toata problema tine de caracter si constiinta,de profesionalism,dar intr-o gasca de mafioti nu te poti astepta sa gasesti asa ceva.Totul se rezuma la faptul ca un CSM ,cel care trebuie sa fie primul in recomandarea si respectarea LEGII este de fapt un organism pervertit, fara coloana vertebrala, lasi care nu au curajul si taria sa-si faca meseria pentru ca ZAMFIRESCU si FLOREA ii tine intr-o amenintare proprie mafiotilor.problema e simpla -cand mafiotii vor fi demascati si atacati de chiar cei care ii slujesc ,uzand de ultima lor picatura de constiinta si caracter atunci va triumfa adevarul, dreptatea ... valorile- stiti voi care...

# ultimul_charlot date 29 September 2011 19:49 +3

Iata ce declaratie de presa facea la inceputul acestui an presedintele Tribunalului Botosani. Comentati voi. "„Barourile care funcţionează în paralel cu cel tradiţional nu sunt constituite în baza legii. Membrii acestor barouri pot sta în proces ca simpli mandatari, nu ca şi avocaţi şi nu pot depune concluzii şi nici nu pot cere plata cheltuielilor de judecată. Instanţele îi avertizează că exercitarea fără drept a profesei este infracţiune“, a declarat Adrian Toporăscu, preşedintele Tribunalului Botoşani. " :zzz

# Barourile libere date 29 September 2011 20:20 +1

Inseamna ca presedintele Tribunalului Botosani e si imbecil si nu doar mafiot; iata ce a statuat Tribunalul Botosani, prin DECIZIA IREVOCABILA nr.460/20.04.2010: "...documentatia in cauza probeaza calitatea de avocat a domnului Jurgiu Ionel Marian(Baroul Botosani-Bota) si dreptul sau de a exercita aceasta profesie si de a obtine onorariul cuvenit muncii prestate"!! Asadar, un asa-zis presedinte de tribunal se sterge undeva cu hotararile judecatoresti irevocabile(sunt 3 si toate s-au pronuntat in acelasi sens) pronuntate de instanta al carei presedinte este ! Si atunci ne miram ca justitia din Romania este la nivelul tarilor africane si chiar mai rau. Pentru declaratia data, acest individ ar fi fost dat afara din magistratura daca acest fapt s-ar fi petrecut in Germania !!!

# last minute date 29 September 2011 19:53 +1

acel dobitoc e un pupa cur portocaliu, ajuns presedinte datorita nevestesi, tot judecatoare, care a fost sefa BEJ la alegerile din 2009.trageti concluziile singuri....

# botarel date 29 September 2011 19:57 0

100 de " avocati" botarei erau cu tot cu trecatori, nu? :D

# pt botarel date 29 September 2011 21:24 -4

101 de avocatei erau, 100 plus mata.

# tesparg date 30 September 2011 19:52 -2

Nu. Erau 100 si ceva, dar daca stai 1 data, iti spun exact!

# avocatB date 29 September 2011 20:04 +4

Infractorul Florea (falimentuL B.I.R.), sa arate documentele de infiintare :-) nu sa incerce sa ne prosteasca, cu Lege 51/1995, :-* parca suntem copii de gradinita, sa citeasca bine directiva UE in ceea ce priveste calificarile profesionale, inclusiv aceea de licentiat in drept, libera circulatie a fortei de munca etc., pana cand veti prezenta acte de infiintare, CIOCUL MI :-x C sunteti in ilegalitate, patronati de ministrul ginerica.Sincer, mie nu imi place fata lui si nici a lui Iordanesc :lol: u

# juristB date 29 September 2011 20:10 0

Citind comunicatul de presa al UNBR Florea:"Entitatile auto-intitulate barouri si Uniunea Avocatilor din Romania/ UNBR, create de membrii filialei Balest Gorj a Asociatiei Bonis Potra nu au fost inregistrate prin vreo hotarare judecatoreasca prin care, chiar cu incalcarea vadita a dispozitiilor Legii nr. 51/1995 si OG nr. 26/2000, sa se pretinda ca li s-ar fi acordat personalitate juridica", poti concluziona cat de temebel poate sa fie, sau nu doreste sa inteleaga ca, exista o hotarare judecatoreasca de infiintare..si "traditonalii " au personalitate juridica :cry: .....mars de aici 8)

# Iuda_Matei&urmatorii date 29 September 2011 21:54 0

Desigur, ca orice Uniune, la inceput scartie, insa o data cu trecerea timpului, devine din ce in ce mai sofisticata, sper in sensul pozitiv, si nu precum cea a traditionalilor din care ma numar si eu. Intr-adevar din interior desi nu am perceput cu propriile mele simturi, miroase a casta. Nu inteleg de ce nu se accepta ideea de concurenta, si asta in sprijinul justitiabililor privitor la calitatea serviciului si prestatiei avocatiale. Cred cu trie insa ca nu se va ajunge la o fuziune sa orice alt compromis intre cele 2 Uniuni, insa sper sa se gaseasca o formula legala in temeiul careia sa putem acei catva sa ne alaturam proaspetei Uniunii, cu alte cuvinte sa ni se recunoasca calitatea de avocat si vechimea in profesie. Considerati acest mesaj ca o formula principiala de dialog.

# Iuda_Matei&urmatorii date 29 September 2011 21:58 0

Desigur, ca orice Uniune, la inceput scartie, insa o data cu trecerea timpului, devine din ce in ce mai sofisticata, sper in sensul pozitiv, si nu precum cea a traditionalilor din care ma numar si eu. Intr-adevar din interior desi nu am perceput cu propriile mele simturi, miroase a casta. Nu inteleg de ce nu se accepta ideea de concurenta, si asta in sprijinul justitiabililor privitor la calitatea serviciului si prestatiei avocatiale. Cred cu trie insa ca nu se va ajunge la o fuziune sa orice alt compromis intre cele 2 Uniuni, insa sper sa se gaseasca o formula legala in temeiul careia sa putem acei catva sa ne alaturam proaspetei Uniunii, cu alte cuvinte sa ni se recunoasca calitatea de avocat si vechimea in profesie. Considerati acest mesaj ca o formula principiala de dialog.

# Avocat Ovidiu Nistea date 29 September 2011 22:16 0

Domnul Presedinte al Tribunalului Botosani mana pe carte, citeste jurisprudenta UNBR Bota si dupa aceea sa zica PD ce sa declari, esti pus de PD asa cum Boc a pus-o pe Kovesi procuror general

# Linge-blide date 29 September 2011 23:01 -1

Domnilor avocati botanisti (sau botisti, dupa orientarea fiecaruia) eu cred ca ar fi trebuit sa participati intr-un numar mai mare la adunatura de la Consiliul Superior al Magistraturii. Daca va e rusine ca sunteti de la Bota si nu vreti sa va vada lumea in halul acesta de umilinta sunteti de inteles. In ceea ce priveste legitimitatea domniilor voastre ori a celor din UNBR, aceasta legitimitate este ultima problema care ar trebui pusa. Nu prezinta relevanta atat faptul legalitatii infiintarii uniunii excelentelor voatre, cat mai ales apartenenta dumneavoastra la o uniune care pare a fi oarecum prigonita, care se prezinta ca o secta a avocaturii si mai ales care nu poate presta asistenta din oficiu. In alta ordine de idei, domniile voastre pareti a fi niste pierde-vara, coate-goale, terchea-berchea, mate-fripte, dar mai ales linge-blide.

# irina date 29 September 2011 23:38 +1

# Linge-blide 29 septembrie 2011 23:01 " si mai ales care nu poate presta asistenta din oficiu." Mda, daca pentru asta "te-ai facut"avocat...e bun! Noroc cu "ta******" care-ti doconteaza (daca ai norocu'sa prinzi) asistenta din oficiu! Da'de clientii aia, care au contractat direct cu tine, adica stii tu, aia care te-au ales (desi, ca av. din oficiu, nu cred ca stii despre ce vorbesc!), ce poti sa ne spui? Ca te-au ales..de ce? Ca...Aaaa, nu stii despre ce vorbesc! Fiindca nu ai asemenea clienti! ;)) Lasa, nu conteaza ce zic (eu sau altii), esti de la traditionali,..da bine si..asta e suficient pentru tine.

# pt Linge-blide date 29 September 2011 23:48 -1

Omule, puti a traditional murdar si esti o dovada a mizeriei din Romania.

# Alberto Kurtyan date 30 September 2011 09:18 +1

Cuvintele astea, mate-fripte, linge-blide, imi amintesc de stilul de avocat combinator si viclean care se uita la proprii colegi cinstiti si ii dispretuieste ca nu stiu sa se descurce prin frauda, ca el.

# Cristi P. Sturzu date 30 September 2011 20:02 +1

Mie imi aduce aminte de dobitocul ala de Ceausescu care, in mintea lui paranoica, nu recunoastea niciun tribunal si niciun stat liber. MAN era atotputernica, unica, atottiitoarea. Si cu toate astea, l-au gaurit niste soldati fara sa clipeasca/ Sa-ti intre bine in tartacuta pe care se pare ca o tii pe umeri doar de decor, NU ne este rusine si am demonstrat asta. Noi spre deosebire de tine si de ceilalti latrai anonimi, vrem sa facem ceva. Luptam pentru o cauza dreapta. Fa un efort si gandeste, nu mai behai aiurea, de dragul sefului tau comunist. Se poate citi acolo la tine, Fenechiule? Linge blide? Asa va invatati latraiii sa vorbeasca? Aceste mizerii fetide? Pe bulevardul nostru, luminile se aprind. Pe ulita voastra o \sa fie o mare bezna. Oricum sunteti in bezna...

# jurist date 29 September 2011 23:06 +1

eu cred ca floreq nu e prost stie drept ,nu vedeti ce argumente de nonjurist ofera si anume orice om cu logica gandeste cand(6) Folosirea fara drept a denumirilor "Barou", "Uniunea Nationala a Barourilor din Romania", "U.N.B.R." ori "Uniunea Avocatilor din Romania" sau a denumirilor specifice formelor de exercitare a profesiei de avocat de catre orice persoana fizica sau persoana juridica, indiferent de obiectul activitatii desfasurate de aceasta, precum si folosirea insemnelor specifice profesiei ori purtarea robei de avocat in alte conditii decat cele prevazute de prezenta lege constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. ATENTIE! FOLOSIREA FARA DREPT A DENUMIRILOR BAROU,UNIUNE DE AVOCATI ETC.... CARE INSTANTA A SPUS CA UNBR-BOTA FOLOSESTE ACESTE DENUMIRI PE NEDREPT? NICIUNA! DIN CONTRA ATATEA SOLUTII ATESTA CATEGORIC CA UNBR-FLOREA FUNCTIONEAZA LEGAL (DECI NU ''NEDREPT'') RUSINE PENTRU UN ASEMENA JURIST CARE SE CREDE SA DEA ASTFEL DE ARGUMENTE,DA ACESTEA PT CA ALTELE NU EXISTA SI NICI ASTA NU E ARGUMENT E ''CANCAN'' CEARTA PROASTA! CAND VREO INSTANTA SE VA PRONUNTA SI VA SPUNE CA UNBR-BOTA FUNCTIONEAZA PE NEDREPT CU SIGLA DENUMIRE ETC...ATUNCI E CLAR...IN TRECUT STIU CA FLOREA A ATACAT IN INSTANTA SIGLA UNBR-BOTA INVOCAND ACELASI ARTICOL IAR INSTANTA A IGNORAT SESIZAREA XCA FIIND LIPSITA DE ARGUMNETE PRECIZAND CA TOATE INSEMNELE STRUCTURII BOTA RESPECTA LEGEA(AMINTITI-VA CA IN LUMEA JUSTITIEI SE PREZENTASE CAZUL)...TOATE ACESTEA PT CA NU MAIA U CE SA FACA..DOAR SA BARFEASCA... ACESTE VORBE NU TREBUIE TOLERATE ASA CA INVOCATI Art. 259. - Denuntarea calomnioasa SI AVETI PROBE CERTE IN ACEST SENS CU HOTARARI DEFINITIVE! SUCCES!

# JURIST date 29 September 2011 23:21 0

romanii sunt conservatori n orice respectiv si juristii in speta csm ,florea etc iar cand apare ceva nou este ignorat acel lucru fiind legal si normal...in justitie in acest sens e ceva de genul daca nu esti ortodox nu esti crestin ...daca nu esti la florea nu esti avocat ...aceasta este gandirea lor(mentalitate de comunist ,ignoranta si..) ei gandesc exact cum era pe vremea lor totul la stat la ceausescu..............totul e bun extrme ,recent am testat piata medicala la stat si la privat ...am constatat ca la privat se face medicina cu adevarat..o singura greseala si clinica dispare...mergeti la stat ca totul e perfect...nu ma refer la avocatura avocatura e profesie liberala ...mergeti la florea ca doar acolo poti fi avocat ...pana cand doar acolo? de ce daca vreau sa fiu avocat sa nu am mai multe obtiuni si sa o aleg pe cea mai buna pt mine? atentie! COMUNISMUL CA MENTALITATE NU A MURIT EXISTA INCA PRINTE AVOCATI SI MAGISTRATI!

# Avocat Ovidiu Nistea date 29 September 2011 23:08 -2

Limbajul tau este de mahala, ia da numele adevarat traditional gunoi

# Avocat Ovidiu Nistea date 29 September 2011 23:10 -2

Linge blide la tine ma refer

# CRISTI-AVOCAT date 29 September 2011 23:28 +3

TREBUIE SA VA ORGANIZATI SA FITI UNITI SI SA SESIZATI TOATE ORGANISMELE INTERNATIONALE IN MATERIE INCLUSIV CEDO IN CONCRET...OBTINAND HOTARARI CERTE DE LA STRAINI CEI DE LA NOI TREBUIE SA LE INGHITA ALTFEL VOR FI DRASTIC SANCTIONATI SI VOR FI OBLIGATI SA NU MIA PUNA BETE IN ROATE IN ACESTE CAZURI ALE AVOCATILOR...TREBUIE REZOLVATA PROBLEMA PRACTICII NEUNITARE....TREBUIE REZOLVATA PROBLEMA ASISTENTEI DIN OFICIU IN SENSUL CA MJ SA FIE DETERMINAT SA IMPARTA OFICIILE SI CU CEI DIN UNBR-BOTA SUNT DESTULE DE REZOLVAT ASA CA START ACUMA ! IAR PENTRU CEI CARE TOT VA ACUZA CA PRACTICATI PE NEDREPT AVOCATURA SESIZATI DENUNTAREA CALOMNIOASA...

# Mate-fripte date 29 September 2011 23:46 -2

Domle, cred ca avocatii traditionali e prosti. Nush cea-a avutara cu voi, insa io cred ca la mijloc ie vorba da parale. Nimenea insa nu a spus un lucru: voi, avocatii adevarati, da pa la Bota aveti ce manca, ce bea, sau va tipa foamea in gat ? Scarbele alea da traditionali stie ca voi cereti bani da la mamica sa va loati o bere si din ce mai ramane sa va platiti telefonul ? Hai ? Si mai stie aia ca voi, ADEVARATII avocati faceti cu chiu, cu vai 800-900 da lei in cele mai bune luni? Ca vaz ca toti behaie aci ca unii sunt mai breji decat altii. Da isi guita vreunul venitul lunar ? Nu, nu s-il guita, sa nu se faca cumva da ras. Halal !!! Avocatura da succes !!!

# jurist date 29 September 2011 23:58 -1

pt mate-fripte. sa -i spui lui cutu asta. de regula voi nu va declarati veniturile corect. prin voi inteleg e ceicare au clientela. restul, precum cei ca tine, nu au ce declara, doar oficiile. florea vostru stie de ce. hai pa ca paduche esti si paduche vei fi.

# Guit-guit date 30 September 2011 00:06 +4

Cred ca Matele fripte a atins o coarda sensibila. Multi se dau grandomani pe forumuri ori pe topice, iar in realitate se uita la o bere rece in luna iulie si trec mai departe.

# Viitor avocat in Baroul Bota date 30 September 2011 00:22 +4

Voi astia, din marele TRADITIONAL, care v-ati luat diplomele la FR si ati studiat marele DREPT...... va taraiti basinile prin instanta, cand eu cu ochii mei am vazut in proces un AVOCAT cu o mutra de spagar, pe la vreo 60 de ani, care nu stia sa vorbeasca corect limba romana fata instantei, dar se marise roba pe el cu vreo 3 numere. Sa fim seriosi !!!! Va tineti unu de mana celuilalt sa nu pierdeti drumu' spre azil....eu una v-as trimite direct la ospiciu. Si totusi generatia tanara inclina spre mai bine....

# Avocat date 30 September 2011 00:22 +1

Aici este o problema. Nu stiu daca se poate discuta pe un forum despre veniturile din avocatura. De altfel, veniturile declarate nu trebuie sa fie neaparat si reale. Ceea ce nu mi se pare corect insa este grandomania unora de pe forum, care in viata reala intr-adevar se uita la o bere in luna iulie si trec mai departe, asa cum interesant s-a exprimat guit. Chiar faptul de a scrie pe un topic este un argument suficient ca ai mult timp la dispozitie, in loc sa ai turme de clienti la usa. Par sa ma inscriu si eu in acest tablou, nu ? As putea sa spun ca nu. Si ca pur si simplu imi place sa rad de voi. Cu toate acestea o sa spun adevarul. Scriu aici pentru ca nu am un alt lucru mai bun de facut. Am ajuns avocat din intamplare, insa nu ma pricep la mai nimic. Stiu doar sa spun ca las la aprecierea instantei. Dar, desigur, Clientii sunt cu turmele... veniturile mele sunt confidentiale.... etc. Da bine, nu ?

# Irina date 30 September 2011 09:20 +3

# Avocat 30 septembrie 2011 00:22 " Chiar faptul de a scrie pe un topic este un argument suficient ca ai mult timp la dispozitie, in loc sa ai turme de clienti la usa. ". .............. Dar te-ai gandit ca motivul real de a scrie pe acest topic, este faptul ca cei ce o fac sunt interesati in rozolvarea cauzei lor ? Mai conteaza timpul investit pentru aceasta?

# Alberto Kurtyan date 30 September 2011 09:22 +3

UNBR traditional ascunde prin limbaj agresiv si lipsa de curtoazie profesionala propria nedreptate si necorespundere profesionala. Ce vad eu?O lipsa de perspectiva.Cantonare in sabloane lingvistice amintind de alte vremuri.Pierderea agendei avocaturii romanesti.Lipsa de empatie si necunoastere a legilor europene si in cele din urma a bunului simt. Sunteti colegii nostri.Cu toate acestea, noi, ”paralelii”, va intindem o mana frateasca. Alungati poamele stricate dintre voi si alaturati-va curentului inovator al justitiei romane. Scoateti din priza gramofonul stricat care spune ”impostura”, ”practicare nelegala”. Este jenant si loviti nedrept in judecatorii Romaniei si in jurisprudenta romana.

# Alberto Kurtyan date 30 September 2011 09:39 +3

Nicio masă fără pește. Nicio zi fără un avocat (tradițional) acuzat de infracțiuni. http://goo.gl/edUCq

# morarescu date 30 September 2011 17:21 -2

Kurtyane, nu te pune cu noi ca suntem mai multi si mai buni! Stai in banca ta ca nu stii ce vorbesti!

# Boateng date 30 September 2011 17:54 +2

Si mai cum sunteti voi !? Infatuati nerusinati ! La voi totul e direct proportional; infatuarea, coruptia, minciuna, incompetenta(foarte multi), propaganda. Morarescule, lasand la o parte faptul ca, din cauza unora ca tine, nu va fi niciodata posibila o apropiere intre UNBR-uri, parca erai totusi ceva mai ponderat in comentarii.

# G M date 30 September 2011 10:35 +1

In tara noasta exista cate doua structuri, de exemplu; medicina traditionala, si medicina homeopata , politia romana si politia comunitara, oare de ce nu ar functiona si doua barouri in Romania poate ar trebui sa i se schimbe denumirea de unbr si atunci nu sar mai supara dl presedinte Florea pe niste amarati de avocati care incearca sa asi faca meseria de avocat dupa ce au invatat 4 ani de facultate si nu se pot angaja nicaieri ca juristi acum sunt vanati ca niste infractori prin instante

# johnny date 30 September 2011 11:36 0

gm te informez ca sunt 2 structuri de avocati functionale cu cateva probleme la avocatii din unbr-bota

# MB date 30 September 2011 14:38 -1

@GM Ma bucur ca optezi pentru Bota deoarece este locul in care si analfabetii sunt primiti...revezi te rog te rog textul "sar mai supara dl presedinte" (sic!) si "sa asi faca meseria de avocat"...Daca reusesti sa sesizezi vreo greseala, fara google, putem discita si pe legea 51/1995
Citeza pe G M
In tara noasta exista cate doua structuri, de exemplu; medicina traditionala, si medicina homeopata , politia romana si politia comunitara, oare de ce nu ar functiona si doua barouri in Romania poate ar trebui sa i se schimbe denumirea de unbr si atunci nu sar mai supara dl presedinte Florea pe niste amarati de avocati care incearca sa asi faca meseria de avocat dupa ce au invatat 4 ani de facultate si nu se pot angaja nicaieri ca juristi acum sunt vanati ca niste infractori prin instante

# pt MB date 30 September 2011 15:12 0

Ai aparut, Rufuse, sub pseudonimul MB, de la MARE BOU !? Ce stii tu sa discuti pe Legea 51/1995 !? Esti un simplu analfabet juridic, dar infatuat !

# MB date 30 September 2011 16:06 -2

MB nu vine de la Maqre Bou ci de la M...e Bota... :)

# Nu conteaza date 30 September 2011 11:44 +1

Am mai spus-o si in alte randuri si ma repet: de ce avocati cu o clientela bogata, avocati de succes, avocati cu cazuri notorii, avocati de prim rang si clasa nu au timp sa participe la dispute intre o structura si alta a avocatilor??? De ce nu se ridica Prof. Mateut si Budusan (in asociere) sa conteste calitatea de reprezentant al unui aparator ales (de ex. din UNBR - Bota)? NU aceasta este lupta sau cel putin e perdeaua de fum care ascunde adevarata lupta intre structuri - hai sa zicem pe clientela -. Criza a lovit nu doar in omul de rand ci si in avocati, multi confruntandu-se cu o lipsa acuta de bani, practic "someaza". Aici este problema. Asta pe langa celelalte discutii pe care nu le mai repet: spaga, cumetrii, etc

# Nu conteaza date 30 September 2011 11:48 +2

Vis-a-vis de presiunile exercitate asupra magistratilor. In ipoteza condamnarii unui avocat din structura, cu siguranta, CEDO se va pronunta surprinzator de acid (din nou) impotriva sistemului judiciar din Romania. Cine va trage ponoasele acestei condamnari? Toti cetatenii. Si te mai miri de faptul ca se atrage Romaniei atentia cu privire la sistemul judiciar? Ma refer la tragerile de urechi exercitate de Comisi Europeana

# Nu conteaza date 30 September 2011 11:53 +1

Si, in concluzie, vicepresedintele CSM si-a precizat FERM punctul de vedere cu privire la situatie. Sa nu uitam spusele judecatorului Danilet: "De trista amintire este greva de acum 2 ani ale avocatilor `traditionali` ca un mijloc de presiune la adresa judecatorilor care primesc in sala avocati `paraleli" "Judecatorul este independent si trebuie sa se comporte ca atare in cauzele pe care le instrumenteaza" "Astfel ca, in concret, daca se ridica problema lipsei calitatii de reprezentant al oricaruia dintre avocatii ce sustin o cauza, trebuie cercetata aceasta exceptie prin administrarea probelor necesare cu privire la identitatea persoanei, calitatea profesionala a acesteia, structura din care face parte si legalitatea infiintarii acesteia (tinand seama atat de legile care stau la baza infiintarii, cat si de hotararile judecatoresti care au aceeasi putere)." http://cristidanilet.wordpress.com/2008/08/08/331/

# G M date 30 September 2011 12:08 +1

Eu ma gandeam sa i se schimbe denumirea din UNBR in CORPUL AVOCATILOL LIBER PROFESIONISTI DIN ROMANIA pentru ca este o meserie liberala si atunci nu ar mai fi confuzie intre cele doua barouri si cu atat mai bine pentru ca ea functioneaza legal nu ar mai fi discuti si asa se vor linisti lucrurile

# popa ion date 30 September 2011 12:10 +1

JOS MAFIA DIN AVOCATURA.RESPECTATI RECOMANDAREA COMISIEI EUROPENE SI LIBERALIZATI AVOCATURA. VA ASIGUR CA PROFESIONISTI ADEVARATI VOR AVEA DE LUCRU.LOAZELE INSA VOR INTA IN FALIMENT.

# Asociaţia Victimelor Magistratilor din România date 30 September 2011 12:14 +2

Predoiu, Kovesi şi C.S.M.-ul mai sprijină şi infracţionalitatea din rândul judecătorilor şi procurorilor. Preşedinte A.V.M.R, av. Bota - Neagu Rodica, tel. 0743242121.

# de-a lu' Bota date 30 September 2011 12:20 -1

Doamnelor si domnilor colegi si viitori colegi, haideti sa ne unim, sa lasam vrajba si contradictiile pe aceasta tema, care e avocat, care nu e avocat si asa mai departe se ajunge la tot felul de jigniri si limbaj indecent deloc demn de profesia de avocat in plus ne mai enervam si ne consumam energia pe niste lichele pe care greu ii duce capul si nu inteleg un lucru :Baroul Bota, este o realitate, unde se inscriu tot mai multi viitori avocati. In momentul in care sunt contestati in instanta, fara doar si poate au dreptul de a depune plangere penala impotriva acelora care nu iau in considerare niste hotarari judecatoresti pronuntate de catre Instantele de judecata din Romania.La fel si contra acelor judecatori care nu iau in considerare hotarari, pe cale administrativa si disciplinara.Pe calitatea de avocat ai Barourilor UNBR-Bota, sunt pronuntate zeci de hotarari, sustinute si intarite de catre procurori, judecatori, atat in tara cat si in strainatate de catre instantele supreme.

# de-a lu' Bota date 30 September 2011 12:23 -1

Deci, stimati colegi avocati, aveti inca o metoda de aparare in fata acestor mafioti, plangere penala internationala ( dreptul penal european)Daca stiti sa va folositi de parghiile legislative actuale, puse la indemana de catre legiuitor, ii desfiintati din 2 timpi si 3 miscari, pe acesti imputiti.In plus, va puteti constitui parte civila in cadrul actiunilor penale.Ne-o cam ajuns cutitul la os din cauza acestor, a unora dintre fostii si actualii nomenclaturisti care au distrus complet profesia de avocat si se inbogatesc si in ziua de astazi pe spatele multora.Deci, puneti mana pe carte, invatati, omul toata viata invata, trebuie sa le aratati ca sunteti net superiori lor, ca gandire, comportament, stiinta si perseverenta in profesie, dezvoltare continua.Va doresc sanatate, spor la lucru si multe realizari! :lol:

# G M date 30 September 2011 12:39 0

Nu mai conteaza ce am spus daca nu vrei sa raspunzi, dar sa sti ca daca o sa ma decid in ce barou o sa ma inscriu , o sa il aleg pe cel cu acte in regula . multumesc de conversatie

# G M date 30 September 2011 12:56 0

Am ramas indignata de faptul ca au iesit atat de putini avocati ieri in strada, ma sateptam sa fiti mai uniti daca vreti sa castigati aceata lupta dar cu o floare nu se face primavara il lasati numai pe dl presedinte bota sa rezolve toate problemele ce folos ca nu il sprijiniti i

# MB date 30 September 2011 13:54 0

@GM Unde ai vazut tu avocati ieri in strada???????? :lol:

# Gelu date 30 September 2011 15:44 -2

Marea majoritate a pseudo-avocatilor Botisti nu ar trece in veci un examen de admitere in avocatura; de altfel, majoritatea sunt frustrati care au picat la examene de 'shpemii de ori, fosti infractori cu cazier (a se vedea ca insusi marele guru bota a stat la mititica!) si altii, membri de onoare ai haznalei din Academiei!

# avocatB date 30 September 2011 20:15 +1

Gelule, te-a facut ****** un ****** :-*, scapat in haznaua traditonala din spatele curtii :eek:

# Gelu-chelu-care beleste mielu date 1 October 2011 21:45 0

Ma cioflingarule lasa ca esti tu un bun avocat sau vreun  spalator de ciorapi si acuma te dai viteaz.

# Gelu date 30 September 2011 16:04 -2

Marea majoritate a pseudo-avocatilor Botisti nu ar trece in veci un examen de admitere in avocatura; de altfel, majoritatea sunt frustrati care au picat la examene de 'shpemii de ori, fosti infractori cu cazier (a se vedea ca insusi marele guru bota a stat la mititica!) si altii, membri de onoare ai haznalei din Academiei!

# Gelu prostu' date 30 September 2011 16:22 0

Da, trebuie sa completez; nu ar trece pentru ca nu ar da niciodata SPAGA substantiala unor MAFIOTI ordinari. Si mai trebuie sa recunosc ca presedintele UNBR, domnul avocat Bota, a fost despagubit de justitia romana, pentru ca a stat ABUZIV la mititica. Intrucat am un caracter infect, am vrut sa trec sub tacere acest aspect, dar intr-o clipa de sinceritate(desi se intampla foarte rar), am spus adevarul.

# oarecare date 30 September 2011 18:53 -2

Bota avocat? Ce maestru a avut, cu cine a facut stagiatura? Ne jigniti inteligenta cu astfel de titluri ale D-lui Bota!

# gelu paralelu' date 30 September 2011 20:22 +1

Jelule, nu aista-i saitu pi cari-l catai matali bre! Ashiela inshiepi cu tri di ics, io cried ca te-ai ratashit p'aicisha, ca sa-tz cautzi shieva prietin. Da' shi uobserv io ca stii a scrie, nu-i chiar gol dovleacu' matali, numa' ca cam vini ashe o duhuoari di mort dinspri cuomentu ashela a lu matali. Cunva nu ti spieli pi dintz diloc? Phui shi duhoari, mai Jelache mai...

# gelu paralelu' date 30 September 2011 20:27 0

Jelule, nu aista-i saitu pi cari-l catai matali bre! Ashiela inshiepi cu tri di ics, io cried ca te-ai ratashit p'aicisha, ca sa-tz cautzi shieva prietin. Da' shi uobserv io ca stii a scrie, nu-i chiar gol dovleacu' matali, numa' ca cam vini ashe o duhuoari di mort dinspri cuomentu ashela a lu matali. Cunva nu ti spieli pi dintz diloc? Phui shi duhoari, mai Jelache mai...

# Popa Gheorghe Adrian date 30 September 2011 16:25 +3

Domnul Bota este un monument. A reusit sa sparga mafia avocaturii, si nu este putin lucru. Fara a fi subiectiv, poate fi considerat un EROU. Eu ma lupt cu mafia locala pentru un teren valoros si vad ce obstacole intampin. - ce sa mai vorbim de o intreaga casta a mafiei care a fost strapunsa de un om curajos si cu o VOINTA DE FIER. Felicitari Domnule Bota...aveti sustinatori in toata tara.

# Mihaela date 30 September 2011 16:25 -1

Normal ca botanistii au iesit pe strada! Unde va asteptati dragi colegi sa-i vedeti? In vreo biblioteca? Ptiu, ptiu....Doamne fereste....Puneti mana si invatati dragi botanisti, dati examen de admitere in BAROU, faceti frumusel doi ani stagiatura ( ca noi nu suntem mai prost imbracati decat voi si de-aia am facut toate astea), dati examenul de definitivat si va asteptam cu drag la bara sa vedem ce stiti. Nuuu, nu la bara aia la care prestati voi acum....in doi ani aveti timp sa va orientati cu ce se mananca povestea...aaa, sa nu uit: cu aceeasi ocazie veti purta si roba...Voi sau menajera imbracati in roba este acelasi lucru draga, nu v-a spus nimeni? Si inca ceva: am intrebat-o pe Codruta, zice ca pana nu invatati nitelus Cp-ul si Cpp-ul tot nu va primeste la Parchete. Nasol! :)))

# Koko date 30 September 2011 16:41 +1

Dupa cum scrii, nu poti fi decat o prostituata ieftina, cu putina minte, care inainte de a patrunde intr-o casta mafiota, a trecut prin paturile borfasilor traditionali. Poftim !? O dai ca exemplu pe Codruta !? Un procuror general mai imbecil decat aceasta femeie, n-a existat din 1989 pana azi.

# avocatel date 30 September 2011 17:09 +1

Clar ca esti o prostituata! pardon! menajera. Daca tu ai nevoie de 2 ani ca sa vezi cu ce se mananca ,,povestea'' iaca noi am vazut in 20 de ani! si ne-o ajuns! e prea mult! Roba o purtam si acum, nu avem nevoie de girul unei menajere prostituate.Nu uita ca nu toti avocatii intra la parchete! exista specializari.

# Mihaela date 30 September 2011 18:44 -1


Citeza pe avocatel
Clar ca esti o prostituata! pardon! menajera. Daca tu ai nevoie de 2 ani ca sa vezi cu ce se mananca ,,povestea'' iaca noi am vazut in 20 de ani! si ne-o ajuns! e prea mult! Roba o purtam si acum, nu avem nevoie de girul unei menajere prostituate.Nu uita ca nu toti avocatii intra la parchete! exista specializari.
Chiar "Avocatel" esti...si cand iti spun ca ai nevoie de 2 ani sa vezi cu ce se mananca te isterizezi...pai tu n-ai trecut de ziua I....si crede-ma, nu vei trece , pt ca nivelul tau este de tzata de doi lei.Referitor la cine intra si cine nu in Parchete, iti garantez ca toti colegii mei sunt mai mult decat bine primiti. Nu de specializare este vorba ci de faptul ca tu, un impostor, nu esti primit. Doar pt ca esti impostor si nu pt ca nu ai specializare in drept penal....nu te preface ca n-ai inteles...buna, rea, Codruta v-a articulat! Uite ca "femeia asta" e tot procuror general iar tu tot un catelus la usa Parchetului ramai....

# avocatel date 30 September 2011 19:24 0

Stiti zicala aceea, cand o bucata de rahat este zburatorit sus pe un raft? Din acel moment se crede marmelada. :-* Tu ai avut nevoie de 2 ani ca sa fii zburatorita pe raft.

# Lali date 30 September 2011 22:57 -1

Mihaela, parasuto, profiti de faptul ca traim intr-o tara putred de corupta si faci pe desteapta. In realitate, esti la fel de ingramadita ca si dobitoaca de Kovesi, pe care a plantat-o colegul ei, piticul porno, numitul Boc, procuror general al Romaniei, fara absolut niciun merit. Baschetbalista, care e analfabeta juridic, e in razboi total nu doar cu avocatii din structura Bota, ci cu toti cetatenii acestei tari. Va veni si vremea cand aceasta sluga, de ultima speta, va raspunde pentru abuzurile savarsite.

# lamaie cu lamaie date 30 September 2011 20:15 0

Draga noastra Muiahela, esti in eroare. LA fel ca "idola" ta, mult iubita si prea curata Luluta, atat de mult apreciata de dl. Bolcas ( :D ) . dar de unde sa stii tu lucruri d'astea, daca stai toata ziua la Disney Canal. Iti recoimand sedintele lungi, in grup, ca sa-ti mai revii.

# avocatB date 30 September 2011 20:22 0


Citeza pe Mihaela
Normal ca botanistii au iesit pe strada! Unde va asteptati dragi colegi sa-i vedeti? In vreo biblioteca? Ptiu, ptiu....Doamne fereste....Puneti mana si invatati dragi botanisti, dati examen de admitere in BAROU, faceti frumusel doi ani stagiatura ( ca noi nu suntem mai prost imbracati decat voi si de-aia am facut toate astea), dati examenul de definitivat si va asteptam cu drag la bara sa vedem ce stiti. Nuuu, nu la bara aia la care prestati voi acum....in doi ani aveti timp sa va orientati cu ce se mananca povestea...aaa, sa nu uit: cu aceeasi ocazie veti purta si roba...Voi sau menajera imbracati in roba este acelasi lucru draga, nu v-a spus nimeni? Si inca ceva: am intrebat-o pe Codruta, zice ca pana nu invatati nitelus Cp-ul si Cpp-ul tot nu va primeste la Parchete. Nasol! :)))
Nu te mai da mare, ca pute  "a bull shit" de la distanta ..tu mirosi :-* , nu ai de unde sa stii cat de capabil suntem, noi stim cat de papagali sunteti, pocniti de prosti

# larisa date 1 October 2011 11:49 +3

Mihaela ,eu sunt avocat in UNBR-Bota am absovit trei facultati toate la stat ,la zi , am dat examen de admitere la toate , una inainte de 1989, la o concurenta de 30/loc si am intrat cu 9,35, fiind singura facultate din tara pe vremea aceea,am licenta in drept obtinuta la Fac. de Drept Bucuresti cu media 9,50, am urmat cursul de mediatori impreuna cu o avocata de la voi foarte sigura de valoarea ei ,absolventa de particulara , 10 ani vechime in avocatura, dar care nu a stiut ce este infractiunea , in baroul local au intrat copii avocatilor ,judecatorilor majoritatea absolventi de particulare ...............chiar crezi ca acel examen de admitere in avocatura este relevant in privinta cunostintelor juridice, cei mai multi dintre maestrii si profesorii de acum au intrat in magistratura si avocatura fara examen.....uneori doar pe baza unui interviu sau a unei recomandari si acum se dau mari juristi

# Cristi P. Sturzu date 1 October 2011 14:58 +1

Stie prea bine aceste lucruri si M(*)iahela, dar cred ca a scris tampeniile acelea nu din rautate. E (mereu) doar nervoasa ca nu-i mai prinde blondul acela spalaciu de la...Smirnoff...pardon, Swarzkopf. :lol: Si uite de asta ii face si osanale "fetei cu mingea", poate obtine niste "credite" pe criteriul "culoarea parului". Fata mosului, esti foarte mult pe langa problema. Kovesi s-a articulat singura, daca asta voiai sa spui de sub sifonier, de acolo de unde postezi. Ai olecutza de rabdarica si-ai sa vezi cu ochii tai, ce de minuni se vor intampla pe la noi, pe planeta. Esti inca mica pentru a intra in detalii, dar eu apreciez un lucru splendid la tine, dupa ce ti-am citit poanta de mai sus, si anume ca ai un tupeu mizerabil fantastic. Sa-ti fie rusine pentru jegurile de cuvinte pe care le folosesti la adresa noastra. Si sa zici saru'mana domnu', ca ma opresc aici.

# pt Stropinela- Mihaela date 1 October 2011 21:49 +2

Spre deosebire de tine nu toti pot canta la trompeta sa ntre in barou!

# ADYAN ANDREESCU date 30 September 2011 16:25 +1

Va salut dragi colegi de la Bota dar si pe cei de la traditionali. Ar trebuii sa stie cei de la traditionali care ne haituiesc continu si de prevederile Directivelor Consiliului nr. 77/249/CEE din 22.03.1977 de facilitare a exercitarii efective a libertatii de a presta servicii de catre avocati/Directiva 98/5/CE privind exercitarea cu caracter permanent a profeiei de avocat intr-un alt stat membru coroborate in special cu art. 80 indic. 15 alin. 2 si urmat. din legea nr. 51/1995-legea avocaturii modif. si complet. activitatea de avocat prin prestarea de servicii se poate face si fara a fi inscris intr-un barou? art. 80 indic. 15 alin. 2 din leg. 51/1995 " activitatea de prestare de servicii prev. la alin. 1(activitati profesionale ocazionale de avocatura sub forma de prestari servicii) se exercita fara a fi necesara inscrierea in barou.

# ADRYAN ANDREESCU date 30 September 2011 16:36 +1

asa ca eu am inceput demersurile in aceast sens sa vedem cine ma opreste si impiedica a-mi exercita profesia de avocat prin prestare de servicii avocatiale. Am avut o societate civila profesionala inca din anul 2000 infiintata in baza art. 1491 si urmat. C. Civil prin care am desfasurat asemenea activitati iar in prezent am o alta societate avand ca obiect "activitati juridice" si nimeni nu a putut sa imi desfiinteze aceasta societate desi au incercat "traditionalii" mult timp dar magitratii au judecat corect si nu le-au dat castig de cauza. Asa ca avem tot viitorul inainte sub acest aspect numai ca nu trebuie sa ne lasam batuti de ei din punct de vedere juridic.

# Baroul Buzau date 30 September 2011 18:28 +3

La Buzau....tineti-va bine decanul TRADITIONAL TUDORANCEA ADRIAN e analfabet si securist.... Unul dfin stagiarii sai are dreptul la maree....distanta....Zaharia i se spune, tipul nu cunoaste limba romana! Nartea, unul din asociatiii sai a terminat Spiru la distanta, e prost ca noaptea, dar, tineti-va bine, e lector unioversitar si formator INPA.... Mi--e scarba de baroul Buzau!

# arici pogonici date 30 September 2011 20:33 0

"Maestrul" Tudorancea are niste relatii "speciale" cu multi magistrati de la BZ. Lumea stie. Nartea e un pisoi infatuat, obraznic si nepregatit, pe care nu prea il baga nimeni in seama. Decanul actual mai are un dezavantaj. E urat ca dracu.

# delia date 29 December 2011 02:21 0

Si un HOTZ!!! Pacaleste clientii si-i jupoaie!!Un calic !!Ia bani pana si pe copia xerox!!!

# Avocat Ovidiu Nistea date 30 September 2011 19:13 -1

Hai la noi te asteptam, Mihaela cati bani au data mama si tata sa fi avocata? Eu stiu parinti care au donat o laptarie si la Arad garsoniera. Autosesisati-va procurori

# Pt Nstea date 1 October 2011 21:54 0

Ca sa dat si da in continuare spaga nu vede nimeni!Si mai vb tradtionali ca ei sunt in regula!

# Dan Deac Turda date 30 September 2011 19:14 +1

Deja m-am autosesizat si eu si Radian

# Gigi Turda date 30 September 2011 19:15 +2

Ce-i trebe la Nistea, poate sun baietii.

# Nistea date 30 September 2011 19:17 -2

Stai calm pana ti bine ca si eu sun unde trebe gunoiule

# TRUICA date 30 September 2011 23:41 -1

Bota, esti un golan batran. Pune mana si munceste, derbedeule, nu mai suge sangele avocatilor tai care abia au cu ce sa isi duca traiul. Si mai pune mana pe manualele de drept, ca la emisiunile OTV esti cam defazat.

# zumzum date 1 October 2011 08:57 0

Ba, tovarase lichea, ia cele doua poze, cu Bota si cu Florea, si ia beleste-ti ocheanele ca lumea, apoi spune-ne care din ei arata a "golan batran". Hee?

# Gelu date 1 October 2011 07:04 -3

Marea majoritate a pseudo-avocatilor Botisti nu ar trece in veci un examen de admitere in avocatura; de altfel, majoritatea sunt frustrati care au picat la examene de 'shpemii de ori, fosti infractori cu cazier (a se vedea ca insusi marele guru bota a stat la mititica!) si altii, membri de onoare ai haznalei din Academiei!

# anonymus date 1 October 2011 08:10 +2

...nu ar trece pentru ca nu dau spaga!Si las-o moale cu examenele de la voi ,traditionalii, ca se fura...ca-n codru!Stiu ce s-a intamplat la Bucuresti,cum au pierdut tezele si le-au trebuit 3 luni sa afiseze rezultatele...,cum si-au scris tezele soptite in casca...etc etc Cum de altii au primit chiar si 4 puncte la contestatii iar eu nici macar o sutime?Sa vedeti ce aranjamente sunt acum... :zzz mai ales la Valcea si Craiova !E ceva de groaza!Nu va mai dati balauri traditionalilor!

# pt Gelu date 1 October 2011 12:44 0

Securistule, paralel cu stiinta dreptului, marea majoritate a mafiotilor traditionali au intrat in CASTA fara examen, prin simpla SPAGA data "indrumatorului" si "decanului". Singurele persoane care au fost si sunt scutite de plata SPAGII, sunt rudele "traditionalilor", magistratilor sau politrucilor. Tu, spre exemplu, ai pica examenul sustinut de UNBR-Bota.

# Ovidiu date 1 October 2011 10:01 -1

În alea 3 luni s -au asteptat pilele sa vina, de obicei pila se pune seara pe întuneric

# anonymus date 1 October 2011 12:33 0

Hm!Dar cei care aranjeaza cu 3 luni inainte?Vin in sala de "examen" cu lectia facuta . Viitori avocati de succesuri stiu subiectele dinainte si paradoxal,vin in sala de examen cu hartiutele ,le recitesc chiar inainte de anuntarea subiectelor...-am vazut si "treburi" dintr'astea la Bucuresti!Le-a trebuit 3 luni sa gaseasca lucrarile favorizatilor ;-)

# Morosanu date 1 October 2011 12:22 0

Avem acum parlamentari înscrişi în barourile noastre. Au o responsabilitate enormă ca să sprijine şi să fie legalizat U.N.B.R.ul nostru oficial. E şansa noastră acum. E nevoie însă de mai mulţi parlamentari avocaţi de-ai noştri şi foarte buni. Voi însă fiţi uniţi şi nu vă lăsaţi...Avem nevoie mare de voi. Multumesc parlamentarilor noştri pentru curajul lor şi încercaţi să cooptaţi cât mai mulţi colegi din Parlament şi Camera Deputaţilor! ,,The rest is silence"Shakespeare

# Morosanu date 1 October 2011 12:25 0

Avem acum parlamentari înscrişi în barourile noastre. Au o responsabilitate enormă ca să sprijine şi să fie legalizat U.N.B.R.ul nostru oficial. E şansa noastră acum. E nevoie însă de mai mulţi parlamentari avocaţi de-ai noştri şi foarte buni. Voi însă fiţi uniţi şi nu vă lăsaţi...Avem nevoie mare de voi. Multumesc parlamentarilor noştri pentru curajul lor şi încercaţi să cooptaţi cât mai mulţi colegi din Parlament şi Camera Deputaţilor! ,,The rest is silence"Shakespeare

# YRYNEL date 1 October 2011 17:37 0

Muhaiela........... botanista esti tu/Cu buze mari si carnoase pe .........intoarse.

# VYRYNEL date 1 October 2011 17:44 -1

Muiahela cata carte sti tu ne dam noi seama si ce carte ai invatat Cred ca in sala de judecata la bara te faci de "rahat" Asa ca mai bine vino in clubul de noapte al lui VYRYNEL Sa te meditem nitel La drept si in de toate Si prin fata si prin spate

# VYRYNEL date 1 October 2011 17:54 -1

Muiahela cata carte sti tu ne dam noi seama si ce carte ai invatat Cred ca in sala de judecata la bara te faci de "rahat" Asa ca mai bine vino in clubul de noapte al lui VYRYNEL Sa te meditem nitel La drept si in de toate Si prin fata si prin spate

# pt gelu si mihaela date 3 October 2011 12:31 0

eu as fi tare curios sa vad ce facultati au absolvit cei de alde voi. ce-ar fi sa se publice ce facultati au absolvit acesti traditionali. pe cat punem pariu ca majoritatea au absolvit facultati de doi bani particulare? asa ca fata draga si bietule gelu cind o sa -mi demonstrati ca cei de teapa voastra au absolvit facultati serioase mai stam de vorba. noi astia care n-am avut bani de s[paga am preferat aripa bota.

# Mihaela - Iasi date 3 October 2011 16:04 +4

Dragi colegi, eu nu cred ca se pune problema ce scoala a terminat unul sau altul, de stat sau particulara! eu am terminat doua 2 facultati si la stat si la particular si  nu pot spune ca scolile de stat sunt mai presus de cele particulare. Problema care se pune este aceea: TOTI AM TERMINAT DREPTUL si am terminat absolvind cu examene de LICENTA! Deci, avem dreptul sa profesam. JUPANII si JUPANESELE din barourile Traditionale infiintate de  logogatul Golescu cred ca ar fi mai bine sa stea drept si sa judece ca nu e cazul, daca mai au macar un pic de demnitate si spirit deontologic sa critice avocatii legali din INFIINTATA SI CU ACTE UNBR-BOTA. Cred ca valoarea fiecaruia sew vede in modul cum te comporti cu clientii si LA BARA FRATE!!! in conditii de concurenta. Asa, degeba se lauda STIMABILII JUPANI ca nu fac doi bani fara concurenta. Vehementa cu care critica avocatii legal infiintati scoate in evidenta mentalitatea medievala  si frica de concurenta a Traditionalilor!              

# Mariana avocat Baroul Bota date 3 October 2011 16:30 +2

Mihaela, ai perfecta dreptate. Pana sa ajung sa profesez in baroul Bota am fost consilierul juridic al unei intitutii de stat. Avocatii traditilonali (mai bine-zis, unii dintre ei ), privesc cu foarte mult dispret orice alt concurent indiferent fie ca este c.j. sau av in baroul concurent. Nu am inteles niciodata aceasta atitudine subiectiva si nici cum, cei care sunt total pe dinafara d.p.d.v. profesional, au atata tupeu. Din cand in cand ar trebui sa asiste la ,,pledoariile,, lor si maestrul Florea ca sa se minuneze cum de au luat acesti av examenul ... de primire in profesie care chipurile ... este exigent.

# profesii libere date 3 October 2011 19:44 +1

In ce tara de mafioti si demna de lumea a III-a traim! Cum se poate concepe faptul ca in 2011, avocatii lui Bota trebuie sa se lupte, sa iasa in strada pentru a profesa ? Cum este posibil ca trebuie sa lupte pentru niste drepturi garantate nu numai de Constitutie ci si de alte legi nationale si internationale ? printre care dreptul de a profesa.Cum este posibil ca avocatii lui Bota trebuie sa faca fata si sa se apere de atacurile unor fosti comunisti nomenclaturisti care si in ziua de azi ocupa functii cheie in conducerile Baroului traditional ?Stiti de ce condamna CEDO Romania, pe banda rulanta ? pentru ca in conducerea si la carma unor institutii a unor uniuni, precum si Baroul, exista mintile inguste si fostii securisti-comunisti, iar cei noi inscrisi in barou, cei tineri, ori sunt pui de comunisti, ori sunt naivi, ori sunt pupincuristi si cred ca asa e bine sa ,, linga ‘’ cum dicteaza mai marii mahniti.

# Cristi P. Sturzu date 4 October 2011 10:52 0

Sunt "mâhnit" rau de tot sa constat ca "eminenta sa" dl. Florea, are o atat de tulbure judecata in legatura cu notiuni literare simple gen impostura, ilegal, agresiune prin practica nelegala. La fel de josnica este si milogeala pe langa MJ si MP, in lupta pentru pastrarea monopolului si mentinerea starii retrograde, clandestine, a structurilor desfiintate de Legea 3 din 1948. Constitutia NU exista pentru astfel de oameni iar principiile de baza ale aplicarii legii in timp si spatiu, sunt pentru ei chestiuni ignorabile. Nu l-am auzit niciodata pe Florea sa faca apel la ratiune, la buna credinta, la aspectele reale ale chestiunii. Regret ca apartin acestei natii.

# retroactivitatea legii date 4 October 2011 11:39 +2

Sper ca ai observat ca "marele profesor" Florea nu a fost mentionat de Predoiu ca ar fi participat la elaborarea vreunui cod. Un obscur profesor, aparut dupa revolutie de te miri unde, care ii da inainte cu niste aberatii gen impostura etc. in primul rind acest individ nu are cunostinte elemntare de drept, habar nu are ca legea dispune pentru viitor sau mai bine zis nu retroactiveaza. pornind de la acest punct esential, trebuie sa-i explicam ce inseamna o hotarare judecatoreasca defintiva, apoi despre principiul simetriei -ce este desfiintat trebuie infiintat ca sa existe, sa dobandeasca personalitate juridica, etc. Ce dialog putem purta cu un om care demonstreaza in fapt ca are grave lacune in domeniul juridic. Faptul ca Predoiu si Kovesi imixtioneaza in treburile judecatorilor si dau ordine aberante e o anomalie pe care cetatenii o vor sanctiona la momentul oportun prin vot. Avocatii traditionali s-au umplut de rusine, instantele le-au respins plingerile.

# gheju date 28 October 2011 21:30 0

pune mana si citeste sentinta pronuntata in dosarul nr. 9/pj/2004 care a desfiintat filiala balesti

# pt gheju prostu' date 28 October 2011 21:45 0

Vrei sa fii smecher, dar esti batut in cap(nicio problema, majoritatea cutumiarilor sunt ca tine). Tu nu poti face diferenta intre marfa si ambalaj, adica intre barou si Filiala Balesti. Din momentul infiintarii, baroul este organizat si functioneaza in baza Legii 51/1995, are personalitate juridica si nu mai are nicio legatura cu asociatia care l-a infiintat, aspect pe care un retardat ca tine nu-l poate intelege.

# gheju date 14 November 2011 18:41 0

cine i-a acordat personalitate juridică? BOTA sau TU? Când s-a infiintat si prin ce?    Consider că tu nu poti intelege si esti un frustrat pt ca nu-ti poti depasi conditia.     Bota nu face altceva decat sa se imbogateasca pe spinarea oamenilor care nu le prea au cu dreptul si au terminat facultatea pe la Herculane asa cum a terminat-o si Bota.

# pt gheju date 14 November 2011 18:51 0

Esti un ANALFABET JURIDIC ! Hai sictir !

# gheju date 16 November 2011 22:39 0

Mai mult nu poți? vreau niște argumente juridice!

# cunoscator date 7 October 2011 09:39 0

infractori din toate colturile tarii, uniti-va !!!!!! si mandriti-va ca aveti oameni reprezentativi in baroul Bota : http://www.adevarul.ro/actualitate/Deputatul_Croitoru_si-a_luat_doua_vile_de_nu_le_poate_duce_0_567543924.html?source=yahoo

# pt cunoscator date 10 October 2011 17:36 0

te pomenesti ca cei din baroul tau sunt corecti. mai tolomacule ce are sula cu prefectura? noi citim zilnic despre infractiuni dovedite , spaga ,trafic de influenta etc facute de dragii vostri colegi traditionali. infractori ordinari ce sunteti.

# Avocat, nu comunist !!!! date 21 October 2011 19:05 0

Daca nu s-ar mai face trafic de influenta la nivel de judecatorii , ca la instante superioare NU SE DA CURS TRAFICULUI, ar fi jale de nonavocatii-traditionali..... care sunt prosti, prosti, dar ... cu PREDOIU LA INAINTARE  !!!! E o chestiune de timp pana or sa raspunda si vor plati din bani personali pentru ilegalitatile facute!

# gheju date 28 October 2011 21:25 0

apropos.... avocatii lui bota de ce nu primesc oficii???

# Cristi P. Sturzu date 21 January 2012 11:52 0

NU vrea Predoiu & haita. Speram sa vrea cel care ii va succede. Curand.

# Irina date 28 October 2011 21:30 0

E na, si tu acu'! Ca asa scrie in..circularele alea....de...circula pe la instante si parchete, nu? Hmm, mai bine intreaba-l pe dl min. Predoiu!

# Frustratul pt. Bota date 21 January 2012 08:25 0

....si va bagat in seama CSM-ul...... Se pare ca nu. :P :P :P :P

# Cristi P. Sturzu date 21 January 2012 11:50 0

Frustratule, CSM in formula veche, chiar si controversata asa cum a fost ea, si-a exprimat un punct de vedere interesant in legatura cu legalitatea structurii avocatiale LEGAL INFIINTATE. Acest punct de vedere insa, este unul ponderat si controlat de putere (nu ca ar fi compusa din oameni inteligenti) tocmai pentru faptul ca nu stiu cum si unde sa incadreze structura desfiintata de Legea 3 din 1948, asta in cazul in care ai vreun habar de continutul ei. Si ca bonus, te trimit pe www.bota.ro, ca sa te luminezi si mai tare. Poate iti inlatura si starea de frustrare care te macina. Zic si eu, poate. La unii a prins recomandarea mea. Salut.

# AVRAM a lui IANCU date 21 January 2012 18:54 +2

D-le Bota, sunt gata sa tradez Baroul traditional si sa ma inscriu in al dumitale' daca-mi raspunzi sincer la doua intrebari. Unde ai facut cei patru ani de facultate-drept? si unde iti dai doctoratul si cat te costa? (pentru cei interesati, primo: la Herculane, unde mergi turist si te intorci jurist. Fiindca si-a dat licenta la Oradea se lauda ca acolo a terminat. Secundo; doctoratul la Chisinau si a dat mita 30.000 de euro) E adevarat d-le Bota? Oare cat de preghetit profesional este d-l Bota? Ai curajul sa participi la unconcurs profesional cu d-l decan sau o alta personalitate cu greutate din Baroul Traditional? Va trebui sa fi un exemplu pentru avocatii dumitale' care dealtfel unii te depasesc profesional cu mult. Ostiu de la ei.

# cunoscator date 21 January 2012 19:32 0

Pazea, urmeaza valul de injuraturi Bota-iste, ca de obicei !

# traditional, de la Matache macelaru' date 21 January 2012 21:38 0

Colegu'... despre ce concurs profesional vorbesti matale? Decanul militian al structurii cutumiare e slab, in comparatie cu Bota. Crede-ma pe cuvant. Personalitate cu greutate? Te referi la cate kile are fiecare, poate. Sau la cate shmecherii face in haita cu alte "personalitati"? Cumetriile cu Pierdoiu? Cu nea Lupascu? Cu Zamfirescu? Hai, fii rezonabil caci altfel esti de-a dreptul penibil. Parol.

# traditional, de la Matache macelaru' date 21 January 2012 21:42 0

Colegu'... despre ce concurs profesional vorbesti matale? Decanul militian al structurii cutumiare e slab, in comparatie cu Bota. Crede-ma pe cuvant. Personalitate cu greutate? Te referi la cate kile are fiecare, poate. Sau la cate shmecherii face in haita cu alte "personalitati"? Cumetriile cu Pierdoiu? Cu nea Lupascu? Cu Zamfirescu? Hai, fii rezonabil caci altfel esti de-a dreptul penibil. Parol.

# pompiliu bota date 21 January 2012 19:57 0

Dragă ,,AVRAM a lui IANCU", de acord. Dar spune-ne numele tău şi baroul din care faci parte (chiar desfiinţat).

# jjj date 21 January 2012 22:11 0

citeodata mai scapa de la azil cate un nebun. dupa cum s-a vazut baroul traditional e plin de bolnavi . avram a lui iancu e chiar melitianul beat. asa ca nu bagati in seama nebunii, ei saracii latra si vor spaga. este explicabil, n-au baietii asigurari si tratamentul e scump. maestrul melitian benchetuieste si prostii "plateste".noapte buna avram... miine te asteptam sa-ti reiei tratamentul.

# avocat bb date 21 January 2012 22:18 0

sunt gata sa tradez baroul bota cu o conditie, sa-mi aratati un act de infiintare. sper ca nu ati dat in mintea gurului florea sa veniti cu povesti ca v-a infiintat burebista.

# AVRAM a lui IANCU date 21 January 2012 22:19 -1

Draga POMPILIU BOTA, daca esti de acord iti mai propun una si daca le recunosti, scrise in acesta comentarii, iti spun din ce barou fac parte si cum ma cheama. Profesorul de la liceul Jean Monet care a facut sex cu eleva a fost arestat, dar profesorul de la liceul Aurel Vlaicu din Orastie (d-l ing. Bota Pompiliu) ca sa nu aiba probleme s-a casatorit civil cu eleva sa. La casatoria civila eleva a venit imbracata frumos, elegant iar profesorul in pantaloni scurti si adidasi. Dupa ce a trecut valul a divortat si a lasat un copil numai cu mama.

# pompiliu bota date 22 January 2012 00:08 -1

Dragă ,,AVRAM a lui IANCU", mă recunosc învins ! Sunt gata să îţi plătesc o sumă de bani (chiar şi din aurul dacic !) dacă promiţi că nu mă mai şantajezi cu dezvăluirile tale ! Dar prezintă-te şi îţi promit că nu te dau în judecată ! 

# Avram a lui Iancu date 22 January 2012 11:17 -1

Eu cred ca deocamdata este suficient. Urmeaza alte seriale cu profesorii politisti care ti-au predat la facultatea de la Herculane, etc. Cu licenta de la Oradea, cat ai dat mita acolo, si altele, asa pentru distractie. Ca sa afli cine sunt fa investigatii in propriul tau barou, vorbesc serios. In concluzie esti un mojic.

# pinocchio date 22 January 2012 11:34 0

de unde ai rasarit martafoiule?? ce le mai stii tu pe toate... mai avramel , in locul lui bota ti-as da un scuipat. imbecilii ca tine, atoatestiutori se erijeaza in oameni de bine, si nu fac altceva decat sa jigneasca si sa bage intriga. eu ti-as da o ...u.e. ca sa te linistesc. pina una alta iti recomand o clisma bucala, ca mirosi a prost.

# cunoscator date 22 January 2012 14:15 0

Ti-am spus ca urmeaza injuraturi !

# Tica date 22 January 2012 14:58 0

Si, in rest, ce-ai mai spus ?! Mai musca o data !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva