24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REBRANDING IN ELITA AVOCATURII – Hotca & Asociatii devine Hotca, Neagu, Sitaru si Asociatii: “Reusita poate avea si alte solutii in afara parchetului sau a salii de judecata... Hotca, Neagu, Sitaru si Asociatii SPARL este una dintre putinele societati de avocatura care are in portofoliu activitati care tin de managementul juridic al situatiilor de criza”

Scris de: L.J. | pdf | print

4 January 2021 15:01
Vizualizari: 7040

Hotca, Neagu, Sitaru si Asociatii SPARL, continuatoarea Hotca&Asociatii SCA, este o societate de avocatura care activeaza, in principal, in domeniul Dreptului penal. Dupa 10 ani de activitate derulata si sustinuta la un nivel profesional ridicat, a atins maturitatea necesara pentru a oferi clientilor servicii avocatiale integrate.

Numeroasele recunoasteri profesionale (premii si distinctii) venite de-a lungul timpului au rasplatit pe deplin munca echipei ce sta in spatele numelui. Am ajuns aici, foarte probabil, prin devotamentul fata de fiecare cauza preluata, indiferent de gradul sau de complexitate sau dificultate. Pentru noi, in relatia cu partenerii nu exista nivele de importanta diferite ale spetelor sau problemelor juridice, deoarece toate sunt tratate la fel, cu acelasi profesionalism.


Filozofia noastra are la baza interesul superior al clientului si determinarea noastra in a ii pune la dispozitie cele mai eficiente servicii juridice, straduindu-ne neincetat sa raspundem prompt nevoilor actuale ale clientilor, precum si sa le oferim intr-un mod sustinut avantaje certe in sensul preintampinarii riscului unor potentiale pericole ce s-ar putea ivi in activitatea viitoare a clientilor nostri.


In decursul timpului am format o echipa multidisciplinara, care a acumulat o vasta experienta, in special, in domeniul dreptului penal, dar si in domeniile conexe, iar astazi suntem capabili sa oferim o paleta larga de servicii juridice la cele mai inalte standarde calitative. Deopotriva, societatea noastra are avocati colaboratori cu experienta, fiind implicata in mai multe cauze care au depasit limitele dreptului national.


Capacitatea noastra de a mentine deplina confidentialitate a cazurilor incredintate iar, la nevoie, experienta in buna gestionare a relatiei cu mass-media, ne-au conturat profilul unei societati de avocatura serioase, avand un comportament ireprosabil, discret si care urmareste intotdeauna sa construiasca relatii de lunga durata cu partenerii sai.


Un alt avantaj al societatii noastre de avocatura consta in aceea ca beneficiem de o acoperire geografica ce ne permite sa ne ajutam clientii atunci cand acestia au nevoie de noi. Astfel, de fiecare data cand am fost solicitati am raspuns prompt oricarei provocari.

Echipa noastra este construita in jurul prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca, teoretician recunoscut in mediul juridic si, totodata, un avocat respectat de catre profesionistii practicieni ai dreptului. Pentru meritele sale deosebite in domeniul teoriei juridice, prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca i s-a conferit de doua ori, in calitate de coautor, respectiv in calitate de unic autor, cu premiul VINTILA DONGOROZ, acordat de Uniunea Juristilor din Romania, in anii 2012 si 2017.


De asemenea, ca o recunoastere din partea corpului profesional al avocatilor si a comunitatii juridice, prof. univ. dr. Mihai-Adrian Hotca a fost ales in calitate de consilier al Baroului Bucuresti (in anii 2015 si 2019) si vicepresedinte al Asociatiei Romane de Stiinte Penale (2018).


Coordonatorul Departamentului de Drept penal este conf. univ. dr. Norel Neagu, specialist recunoscut de corpul profesional, iar al Departamentului de Drept privat este Alexandru Sitaru, care se bucura de reputatie in domeniul practicii avocatiale. Acestora li se alatura un grup robust de avocaţi (Cristina Hotca, Valentin Radu, Alina Tite, Diana Negru, Marius Tite s.a.).


Detinem in portofoliu atat clienti de anvergura, cat si clienti mai mici. Totodata, pentru experienta noastra in domeniul dreptului penal am fost cooptati de alte societati de avocatura din Romania si din strainatate, in scopul de a consilia, asista ori reprezenta clientii acestora in afacerile judiciare avand conotatie penala.

Activitatea derulata de noi nu s-a marginit doar la consultanta, asistenta sau reprezentarea clientilor ce sunt supusi unor anchete in curs ori sunt inculpati in cauze aflate pe rolul instantelor de judecata, ci, ne-am adaptat la tendintele pietei, iar la cererea unei parti semnificative a clientilor nostri, abordam problemele acestora din perspectiva preventiei. Tocmai de aceea, printre altele, am elaborat si implementat programe de integritate, adaptate nevoilor companiilor si domeniului in care-si desfasoara activitatea, acceptate si apreciate de organisme internationale.


In acelasi spirit, am desfasurat campanii de informare sau instruire, la nivelul angajatilor si managerilor organizatiilor colaboratoare, in care am abordat diferite teme de interes apte sa avertizeze asupra potentialelor pericole la care se expune compania si sa ajute la atenuarea riscurilor.


In acelsi timp, ne-am concentrat activitatea pe efectuarea unor investigatii interne organizationale cu scopul de a identifica vulnerabilitatile companiilor colaboratoare corelativ cu gasirea solutiilor optime pentru rezolvarea problemelor sau iesirea din impas. Cu alte cuvinte, am inteles ca, in anumite cazuri, reusita poate avea si alte solutii in afara parchetului sau a salii de judecata.


Elementele mentionate, fara a fi exhaustive, ne sprijina in afirmatia ca suntem o echipa ce ofera clientilor servicii profesionale eficiente, legale si fiabile pentru gestionarea problemelor extrem de sensibile ale acestora, atat de natura penala, cat si de natura reputationala.

Hotca, Neagu, Sitaru si Asociatii SPARL este una dintre putinele societati de avocatura care are in portofoliu activitati care tin de managementul juridic al situatiilor de criza.


In plus, argumentele aratate ne pozitioneaza ca o solutie viabila, inclusiv atunci cand miza juridica este foarte mare, intrucat avem experienta, resursa umana si logistica sa facem fata unor provocari de cel mai inalt nivel.

Comentarii

# Duvac Ctin date 4 January 2021 22:46 +4

Felicitari! Sunteti de departe una dintre cele mai serioase si profesioniste case de avocatura din Romania, cel putin in materie penala! Va doresc succes deplin si in noua formula organizatorica!

# Stefana Anghel date 6 January 2021 11:43 +4

Felicitari !Un pas curajos in aceste vremuri. .O dovada de forta, dar totodata un parcurs firesc avand in vedere anvergura societii de avocatura fondata in jurul domnului profesor Hotca. Tot respectul si pretuirea mea! Mult succes in contnuare! Sa ramaneti mereu la valorile care v-au consacrat! Av. Stefana Anghel

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva