21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RECHIZITORIUL LUI ADRIAN ZGLOBIU – Procurorul Teodor Nita de la PT Constanta pretinde ca un scuipat este mai periculos cand vizat este Traian Basescu: “Gestul de a scuipa un om este extrem de reprobabil... Consideram cu atat mai mult ca se evidentiaza caracterul de gravitate al acestui gest, prin aceea ca a scuipat Presedintele Romaniei... Reprezinta un caracter de gravitate exceptional, de natura sa revolte orice cetatean roman de bun simt” (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 July 2014 12:42
Vizualizari: 7146

Procurorul Teodor Nita de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta explica, in rechizitoriul prin care l-a trimis in judecata pe Adrian Zglobiu (foto) pentru tulburarea ordinii si linistii publice pe motiv ca l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, faptul ca scuiparea unei persoane reprezinta un gest reprobabil, care aduce atingere grava demnitatii victimei. Gestul este insa cu atat mai grav, in opinia lui Teodor Nita, cu cat cel vizat a fost chiar presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Nita arata, in acelasi rechizitoriu din data de 18 iunie 2014, ca gestul lui Adrian Zglobiu a vizat atat persoana fizica Traian Basescu, dar si presedintele Romaniei. Procurorul precizeaza ca Traian Basescu reprezinta natiunea, iar fapta comisa de Adrian Zglobiu este una extrem de grava, care ar trebui sa starneasca revolta oricarui cetatean roman de bun simt, in conditiile in care a fost scuipata nu o simpla persoana, ci chiar reprezentantul institutiei centrale a statului.


Iata un fragment din rechizitoriul prin care procurorul Teodor Nita de la Parchetul Tribunalului Constanta l-a trimis in judecata pe Adrian Zglobiu, rechizitoriul fiind atasat integral la finalul articolului:

Din perspectiva elementului material constitutiv al infractiunii de “tulburarea ordinii si linistii publice” rezulta in mod evident faptul ca in data de 24 mai 2014, in jurul orelor 14,15, in public, inculpatul a tulburat ordinea si linistea publica printr-o atingere grava adusa demnitatii partii vatamate.

Nu poate fi negat ca insusi gestul de a scuipa un om este extrem de reprobabil, dar are si capacitatea de a atinge in mod grav demnitatea celui vizat de acest gest.

Din punct de vedere al urmarii imediate, consideram cu atat mai mult ca se evidentiaza caracterul de gravitate al acestui gest, prin aceea ca a scuipat – Presedintele Romaniei -.

La momentul comiterii infractiunii, gestul inculpatului a vizat atat persoana fizica Traian Basescu, cat si presedintele unei tari al carei cetatean este si el.

Presedintele Romaniei indeplineste cea mai mare functie in stat, avand atributiuni constitutionale in baza carorait se recunoaste statutul de cea mai inalta demnitate publica.

In aceasta situatie, reprezinta natiunea, in raporturi erga omnes – in intreaga lume.

Astfel, fapta de a-l scuipa – apreciem ca reprezinta un caracter de gravitate exceptional, de natura sa revolte orice cetatean roman de bun simt, pentru ca in ultima instanta nu a fost scuipata doar o persoana – ci si reprezentantul institutiei centrale a statului”.

Nita: “Se observa fara niciun dubiu, ca urme evidente din materia salivei inculpatului sunt prezente pe reverul drept al hainei partii vatamate”

Pe de alta parte, procurorul Nita mentioneaza in rechizitoriu ca fapta comisa de Zglobiu este probata atat de imaginile surprinse fata locului, cat si de analiza hainelor lui Traian Basescu. In acest sens, Nita precizeaza ca pe reverul drept al hainei purtate de presedintele Romaniei au fost descoperite urme din saliva lui Adrian Zglobiu:

Conform rezultatelor analizei planselor foto si a CD-urilor cu inregistrarea momentului comiterii faptei rezulta, fara niciun dubiu, ca inculpatul a savarsit fapta exact in modalitatea si parametrii explicati in plangerea penala si actul de sesizare.

De asemenea, din analiza hainelor purtate de Presedintele Romaniei cu ocazia incidentului, se observa fara niciun dubiu, ca urme evidente din materia salivei inculpatului sunt prezente pe reverul drept al hainei partii vatamate”.

Potrivit rechizitoriului, Adrian Zglobiu a fost supus unor teste medicale, pentru a se stabili daca nu cumva acesta sufera de boli transmisibile, care sa puna in pericol sanatatea lui Traian Basescu. Rezultatul a fost negativ:

Au fost efectuate un set de analize medicale complete, pentru a verifica daca inculpatul este suferind de vreo boala transmisibila, rezultatul fiind negativ, in sensul ca acesta nu a fost depistat ca purtator de virusi sau bacterii – care sa genereze un alt gen de stare de pericol eventuala pentru sanatatatea partii vatamate”.

*Cititi aici integral rechizitoriul procurorului Teodor Nita de la PT Constanta, prin care a fost trimis in judecata Adrian Zglobiu pentru ca l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 12:58 +13

bai cocalar de procuror dar cit de dezonorant este gestul imperiului raului cind NE A SCUIPAT PE NOI!!!!!!!!cei care ii platim toate extravagantele si lui si alora ca EL.cit de DEZONORANT a fost PENTRU NOI sa anunte taieri de pensii,de ajutor de somaj,de indemnizatii pentru ORBI pentru suferinzi,pentru scoli,pentru bolnavii suferinzi de cancer si EL imperiul raului sa CONTINUE SA TRAIASCA CAgatsby si alcoolitii lui sa/si ETALEZE flegmele cu care ne/au scuipat DIN NUNTI IN Lavish Gatsby Style CU GENTI VUTON,CONCEDII CU JOCURI DE ,,SOCIETATE-table si septic-PE LA MONACO,MERCEDESURI BLINDATE(si doinita mai zicea ca au conditie relativ modesta)vile la paris(vezi buzoasa)si sa/l mai auzi pe imperiul raului(macar de ar lua cineva banii aia multi!!!!!! -ref la despagubirile ginericului care a omorit bratianca in acte)cocalare de procuror ce o sa MAI SCUIPE PE TINE LUMEA IN SCURTA VREME SI NIMENI NU O SA CONSIDERE CA FIIND UN ACT REPROBABIL cuvint de cod passangers bridge

# jonny date 14 July 2014 13:20 -16

cel care ai facut comentariu acesta....cred ca esti saracu de tine frustrat si mama ta nu te-a invatat nimik in cei 7 ani cat ai stat acasa.....pai oricine ar fi,nu il ridic in slavi pe BASE dar sa fim oameni....daca te scuipa cineva pe tine....oricat rau ai fi facut....nu cred ca iti cadea bine...asa ca sa lasam comentarile astea de mari eroi si sa ne gandim in primul rand ca suntem oameni si in al doilea rand ca totusi este presedintele Romaniei....cum o fi el

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 13:32 +11

ptr jonny//da bai jonny sint frustrat ca 7,4 miliaone de votanti care am fost scuipati cu flegma..........ghici ghicitoarea mea., de cine?si inca un ,,amanunt,,neLuat in seam,conform lergalitatii si legitatii ghici ce? cind a fost SCUIPAT prea adoratul tau presedinte IMPERIUL RAULUI(vezi argumentatia lui ghise) NU MAI ERA PRESEDINTE!!!!!!vezi bai jonny de ce teoria ta/i SCHIAOPA??? cuvint de cod electrical ground cinetic conecction

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 13:47 +8

tot ptr jonny//si pentru ca sa/ti dau o ultima replica si tie si celor care gindesc ca tine o sa/ti zic sa revezi filmul TUDOR VLADIMIRESCU(atentie l/am vazut in copilarie) cu emanoil petrut(atentie mare atentie nu joaca fileata in film) parca,si t.v. intreaba un taran(nu mai stiu daca din nana) CE FACI OMULE DACA/TI APARE UN SARPE IN CALE(valabil si daca/i napirca).......gasesti raspunsul in film(mai nou parca l/a dat si draga olteanu maftei)deci vezi cit de plina/i literatura si dramaturgia romaneasca de ce se intimpla cu les majesteurile voastre inchipuite!!!!! si apropos din cite stiu eu romanica/i republica(chiar daca nu pare)deci nu se aplica les majesteul vostru !!!!!cuvint de cod main torqe box

# Pt. securistul prost date 14 July 2014 13:44 +9

Îi poți bate obrazul cuiva, îi poți reproșa lipsa celor 7 ani de acasă, dar nu poți băga la pușcărie sau trimite la nebuni un om frustrat de un sistem mafiot care a reușit să facă toată cohorta de securiști tăntălăi din jurul șefului mafiei securiste. Nu este vina lui Zglobiu că a putut ajunge la 10 cm de figura flegmabilă a J E G U L U I _ S T A T U L U I!!! :roll:

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 14:11 +7

ptr securistul prost//sint CONVINS ca de la spp au dat cel putin vreo 4 afara ca si in cazul meu in 2009 la mitingul vacarilor de la cotroceni cind imperiul raului si/a adus aminte brusc de mine cind am stat unul in fata celuilalt la 20 de cm(si duhnea rau,rau de tot a alcool,acum se intelege de ce le zic alcooliti?)REGRET DIN SUFLET CA NU L/AM SCUIPAT!!!!!!!!(9cu riscul ca TOT NU AM 7 ANI DE ACASA NICI ACUM) si mi/am mai adus aminte de una,bai ,,ion roata,,(imperiul raului)du/te bai la voda sa te pupe(blonda de la cotroceni, nu gunoiasul-chiar daca a dat el o replica in sensul asta)CA SA/TI TREACA RUSINEA.cuvint de cod cargo I rack

# sebi date 14 July 2014 15:00 -12

da toti sa primiti un scuipat in fata sa vedeti cum este! si mai ales slugile turnatorului felix care va manipuleaza zilnic... am ajuns sa-i glorificam pe scuipatori...pe tiganii interlopi numa din ura de Basescu!

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 15:13 +3

ptr sebi// tu pe linga scuipati o sa primesti si suturi in ,,creierele,, tau DIN DRAGOSTE pentru imperiul raului.cuvint de cod main I rack cooler

# pt securistul prost date 14 July 2014 16:10 +8

Băsescu i-a pupat în fund pe țigani pentru voturi. Țiganii au votat dreapta securistă. Numai să îndrăznească vreo p_uță mică să mă flegmeze și va face duș cu ultrașocuri. :lol: Ca politruc, dacă-ți iei flegme în față înseamnă că le meriți. În primul rând pentru că există oameni într-atât de disperați să ți le dea și în al doilea rând pentru că atât de prost să crezi că te poți apropia de oamenii de care-ți bați joc. :lol:

# visu date 14 July 2014 13:07 +7

E prevazut undeva calitatea persoanei ca agravanta. Cine le da salar (iu) la astia? chiar ii lasam in halul asta?!

# vise date 14 July 2014 13:45 +8

Securitatea e plătită de contribuabili.

# Dan date 14 July 2014 23:36 +2

Este platita de BASE, din banii contribuabililor !!!

# adi date 14 July 2014 13:12 -8

Ati auzit de lezmajestate? Cititi ce insemna asta in dreptul francez, fie ca scuipai sau ca omorai regele, aveai o soarta nu prea fericita. Ia vedeti ce a patit sarmanul Ravaillac.

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 13:16 +6

ptr adi//,,auzisi ce patitara mjestatile lor la revolutia franceza,,?le doresc la fel MAJESTATILOR NOASTRE.......CIT SI COCALARILOR DIN JUSTITIE...condamna daca poti de les majeste poporul platitor de taxe pentru ,,MAJESTATEA SA IMPERIUL RAULUI,,cuvint de cod galey truck door

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 13:24 +4

si tot ptr adi si celor ,,de o simtire,,//ca sa intelegi bine despre ,,les majeste,,ti/as RECOMANDA SA CITESTI CEA MAI BUNA CARTE IN MATERIE .II ZICE RASCOALA(vezi ca/i si film)le recomand aceasta carte despre ,,les majeste,, si ioanei(pricopie sau pricop parca) cit si blondei de la cotroceni ca tot la les majeste se inscriu cu prisosinta si el.ce zici bai ,,ieruditule,,merge rascoala la les majeste?cuvint de cod hydrant fuel truck

# obiectiva date 14 July 2014 13:31 +11

daca scuipatul lui ZGLOBIU, erOu national, e crima de lezmajeste, atunci le dorim din inima si simtirile noastre cele mai  adanci, soarta ROMANOVILOR......... INTREGULUI CLAN BASSESCU !

# TITULESCU date 14 July 2014 13:43 +13

SA SCUIPI PE CINEVA NU E UN LUCRU ASA DE GRAV, E REPROBABIL DAR NU E CRIMA,DAR SA AJUNGI SA MORI DE FOAME IN CASA,DAR SA AJUNGI SA AI CANCER SI SA RIDICE STATUL DIN UMERI ACOLO E CRIMA ,E GENOCID pentru apararea VALORILOR SOCIALE exista in TEOERIE justitia SI CEEA CE E ACUM IN JUSTITIE E GRAV ,CUMPLIT SI FARA PRECEDENT SI GRAV E CA S.U.A,UE, MINT CA NU VAD SI SUNT SUB RUSIA CA SI CARACTER PRIN ACOPERIREA SITUATIEI ACTUALE CARE SUGRUMA,OMOARA ROMANIA .JUDECATORI SI PROCURORI DIN AFARA TARII DE LA UN CAPAT LA ALTUL AL TARII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S.U.A SI U.E. aratati ROMANIEI ca nu lasati sa se repete CEEEA CE A FOST IN ANII ''50 CAND CICA ERAU RUSII NU VOI ,ACUM SUNTETI VOI SI E MAI RAU DECAT CU RUSII. FACETI CEVA ARATATI-NE CA SUNTETI SUPERIORI RUSIEI SI NU ACOPERITI SITUATIA ACTUALA DIN JUSTITIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

# ockiu date 14 July 2014 16:25 +2

eu cred ca deja ne-au aratat ca au facut ceva pentru justitie - au pus`o pe kiovesi procuror sef la DNA ... ce vrei mai mult?

# Vasile date 14 July 2014 14:37 +12

:lol: :lol: :lol: Aia a fost flegma Romanilor care l-au demis pe ticalos!

# Andreea date 14 July 2014 14:39 +9

E adevarat ce spune jonny basica,e urat sa scuipi,trebuia improscat cu ******at asa cum face el de 10 ani cu noi si acest chior si adeptii lui care sunt la fel ca el,mizerii umane,gunoie......

# liviu date 14 July 2014 15:14 +7

Acest presedinte se simte lezat pentru ca a fost scuipat. Pai si noi care am fost facuti de el si de slugile lui prosti, lenesi, betivi, viermi, tampiti si-n multe alte feluri cum sa ne simtim? La scuipat un vierme. Mare branza. Ar fi trebui sa-l scuipe 7.4 milioane de " prosti" care i-au dat verde la referendum.

# lam scuipat 7,4.milioane pe basescu date 14 July 2014 15:22 +7

:lol: chorul basescu este un drac 8) :-* mincinos hot,interlop,spagar,infractor flota,nana,alro,mihaileanu,casuneanu,popovicu,podul grand,imobiliare cu acte false,voturii furate un criminal paranoia :P lins la cur de procurorii,judecatorii,sri,spp,sts,pdl,pmp.ce merita aceasta creatura diavoleasca un streang de gat sa radem bine de el si lingaii lui :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

# NU DATI LIBER LA SCUIPAT CA VEDETI PE TRACU ! date 14 July 2014 15:39 -6

Ba, ppro stovanilor NU DATI LIBER LA SCUIPAT CA VEDETI PE TRACU ! Ati vazut cum A FOST SCUIPAT (cu bani )WARANUL ? Ati vazut cum a FOST TONTA SCUIPAT CU VORBE DE 5000 de spectatori la tenis...ATI VAZUT CATA URA A STRANS POPORUL ASTA ? Daca ar fi avut voie sa scuipe cu scuipat ....IL INECAU ! TONTA A PIERDUT NUMAI UN PPROST AR MAI SPERA !

# unul din lumea cea mare date 14 July 2014 16:19 +4

ptr NU DATI LIBER LA SCUIPAT CA VEDETI PE TRACU !// SINT IN DEZACORD CU TINE!!!!!!! ba sa dea drumul la scuipati!!!!si sint primul sa/l SCUIPE SI PE GUNOIASUL PONTA .CA MERITA SI ASTA!!!SI ANTONESCU!!!! de ce sa nu se dea.nu sint in dezacord cu tine ca GUNOIASUL A PIERDUT LOCUL DE PRESEDINTE si fie vorba intre noi nici nu o prea MERITA.gunoiasul a patit exact ca ,, MAJESTATEA EI BLONDA DE LA COTROCENI LA GALA BUTE,,.INTREBARE PENTRU JURISTII DE PE AICI.???pentru moment ipotetic,conform legii FOSTUL PRESEDINTE are si niste privilegii dupa ce paraseste functia,printre care si excorta de la spp.DACA IMPERIUL RAULUI ESTE CONDAMNAT merg la pandaimos cu el si spp/istii?(in sensul ca si acolo o sa aibe excorta??)cuvint de cod e16 fwd cargo door

# Procurorul de serviciu date 14 July 2014 15:49 +6

Eu sunt de acord cu procurorul, e reprobabil ca nu l-au scuipat toti ce voiau asta faca asta dupa referenduum..... si pe Chiorete si pe slugile lui....

# NEACŞA NICU date 14 July 2014 16:14 +7

Ăla e scuipat? Dacă il scuip eu,îi sparg capul! :P :P

# o pensionara date 14 July 2014 18:48 +4

ptr neacsa nicu.....asta a fost tare de tot.......dar lasand gluma la o parte voi vedeti cum halterofilul asta de procuror imparte flegmele pe categorii de consistenta... deci avem flegma oficiala(doar pentru presedinte si demnitari) si flegma po******ra pentru restul po******tiei. :D

# o pensionara date 14 July 2014 18:54 +4

si dl=e procuror nita iti interzic sa vorbesti in numele meu.....de natura sa revolte orice cetatean roman de bun simt.......eu ma consider de f mult bun simt,dar in nici un caz nu ma simt revoltata......bravo lui zglobiu.....baiatul asta i-a intors flegma lui basescu de la referendum,,,,,,basescu mai trebuie acum sa primeasca 7.299.999 de scuipati in fata,noi restul stam la coada......

# Angelica date 15 July 2014 02:28 +5

Doamna pensionara aveti dreptate. Si eu ma numar printre cei carora nu ii permit acestui procuror ieftin sa ma reprezinte. EU NU SUNT REVOLTATA decat ca nu l-a impuscat nimeni pe Basescu pana acum

# Asyx date 14 July 2014 17:01 +6

Cheltuieli judiciare de 8500 RON ? Frate...ai facut gratare astia...ce mama naibii ?

# Care sunt acele cheltuieli in avans? date 14 July 2014 21:06 +5

Sa  indice procurorul lista cu actele de procedura si altele care au generat cheltuieli judiciare de 8500 lei. Expertiza poate a costat 800 lei, citatiile si alte acte de procedura, nu au cum sa genereze cheltuieli in avans,  repet efectuate in avans ,de 8500 lei.   Sa  indice  ACEST ANGAJAT AL STATULUI numit procuror, lista cu cheltuielile efectuate in avans  si sa faca adunarea :eek: :eek: :eek: :eek: :D :D :D :o :o :-x :-x :-x :eek: :eek: 8) 8) :D :D

# Teodorel Nasspart date 14 July 2014 21:43 +6

Plusează mârlanii securiști. E un bun prilej pentru zglobiu să ceară daune morale de 10 ori mai mari pentru privare de libertate, internare abuzivă si hartuire. E de datoria lui zglobiu sa faca plangere impotriva procurorilor si infirmierilor securisti.

# mircea date 14 July 2014 22:23 -7

atat am de zis : sa se consulta de buna voie si sa se declare bolnav psihic cu acte, sau sa sufere rigorile legii pentru ultraj. 

# Creepcea date 14 July 2014 22:27 +5

Să spună că regretă ca l-a flegmat pe cel care a mătrășit flota și să ceară daune morale pentru tratamentul securisto-stalinist la care a fost pus de slugile statului.

# unul din lumea cea mare date 15 July 2014 00:05 +3

ptr mircea//mirciulica am sa parafrazez ,,ce/ti doresc eu tie dulce romanie,, in felul urmator,,ce/i doresti tu lui zglobiu sa ti se intimple tie,,in shalaaaaaaaaa!!!! cuvint de cod flight deck printer

# Avocatul31 date 15 July 2014 00:17 +2

mircea reptilă băsistă,speram sa fii murit odată cu dinozaurii,află lepră si pui de escroc ce esti tu ca basescu a primit peste 7 milioane de flegme in gura,care ar fi trebuit sa-l inece daca nu-l scapa ccr-ul si ultraj la un asemenea mafiot...mai rar,ce curaj pe zglobiu ăsta ;-)sa-l scuipe vb vine pe rever pe basescu,cand de fapt la scuipat in gura,de iau facut si analize...desi sida era el :-)

# Avocatul31 date 15 July 2014 00:22 +2

si sa nu uit,sper sa iti gasească hoitu in vre-un lac,sa iti dea satana gandul sa te sinucizi,ca amarnic imi poti ridica tensiunea...penibilule admirator de dictatori,iar tie Gadea iti spun ca esti naiv sa crezi chiar si pt o secunda ca covesi si stanciu nu au un rol activ in perpetuarea si eficientizarea mafiei judiciare basiste,ele sunt baza ei...basistii varful acesbergului,dar tu crezi ca sunt fete mari amandouă...te-om vedea azi mâine legat ca altfel tara asta nu se poate destepta din somnul ei cel de moarte,i-au dat Romaniei cu cloroform basistii escroci.

# angelica date 15 July 2014 02:18 +4

"REVOLTA ORICARUI CETATEAN DE BUN SIMT"  starneste acest idiot de procuror nu Zglobiu. Gestul de a scuipa aceasta javra ce are tupeul sa se dea reprezentantul unui popor ce a votat sa plece dracului de la Cotroceni mi se pare de mult bun simt. Radical era sa il impuste ca poate ii facea un serviciu sa nu fie linsat de noi, romanii . ORICUM BASESCU NU ARE OBRAZ DECI UNDE E OBIECTUL INFRACTIUNII????

# Catalin Racaceanu date 15 July 2014 06:59 +6

Sunt un cetatean de ''rau'' simt - in viziunea procurorului - si nu mi-e rusine cu asta

# Avocat 32 date 16 July 2014 21:44 0

Ca sa iti fie rusine de ceva care tine de persoana ta,trebuie sa ai minte,si ceva cultura .

# bobo date 15 July 2014 09:47 +3

acest gest , trebuia facut de insusi dl flatulescu , eventual in oglinda !!

# Ion Alecsoiu date 15 July 2014 15:43 +5

Domnule RĂZVAN SAVALIUC! Zglobiu a scuipat un „impostor”, care fără mandat legitimat de votul națiunii, ci în baza unui mandat imperativ (impus de CCR, neconstituțional, prin pct 5 al H. 6/2012) și NUL DE DREPT, conf. art.69 (2) din Constituție / „ORICE MANDAT IMPERATIV ESTE NUL”, exercită ILEGAL FUNCȚIA DE PREȘEDINTE. Cel ce se pretinde președintele ROMÂNIEI, ESTE UN INFRACTOR DE DREPT COMUN, NU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI!

# infractorul de drept comun date 15 July 2014 18:32 +2

Infractorul de drept comun a semnat decrete de numire pentru alti infractori de drept comun, paraleli cu dreptul care distrug familiiile romanilor.Asa au ajuns nulitati sa pronunte hotarari"in numele legii".Despre care lege vorbiti, cea a marinarului suspendat 8) 8) 8) 8) 8) :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: , nu?

# SIMSI date 16 July 2014 12:43 +2

Fapta lui Adrian Zglobiu nu este infractiune.Fapta lui Adrian Zglobiu este contraventie si se sanctioneaza conform Legii 61/1991,republicata-Pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala a ordinii si liniste publice si se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 1ooo lei.

# Anonim date 17 July 2014 00:59 -2

Chiar exagerati!!!!! Terminati odată cu mascarada!!! Daca handicapatul asta trăia in alta tara risca chiar sa fie împușcat! Totuși este președintele țării! 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva