20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RETEAUA ACOPERITILOR DE LA CAB – Inainte sa moara, judecatorul Stan Mustata a divulgat numele magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti care sunt colaboratori ai serviciilor: “Ii stia pe toti, judecatori ofiteri acoperiti, el era seful lor la Curtea de Apel. Veneau dosare directionate, el trebuia sa faca in asa fel incat sa ajunga la cine trebuie. Stia de unde iau banii, cum sunt platiti colaboratorii, cum sunt platiti ofiterii acoperiti”

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 March 2023 12:00
Vizualizari: 10238

Daca intr-o zi omul de afaceri Marian Iancu va deveni tinta Sistemului, sa stiti de unde i se trage: Iancu este in posesia numelor unora dintre colaboratorii si acoperitii serviciilor de informatii de la Curtea de Apel Bucuresti. Mai exact, numele judecatorilor care fie colaboreza cu serviciile secrete, fie sunt acoperiti ai acestora.


 

Colaboratorii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au fost dezvaluiti lui Marian Iancu de catre fostul judecator CAB Stan Mustata (foto 1), mort cu zile in 2018 dupa ce a fost tinut in penitenciar fara tratament si fara investigatii medicale. Invitat in 19 martie 2023 la emisiunea “Culisele Statului Paralel”, realizata de jurnalista Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, Iancu a precizat ca s-a aflat in aceeasi inchisoare cu judecatorul Stan Mustata (ridicat din sala de DNA in dosarul “Telepatia” pentru a fi inlocuit cu Camelia Bogdan), ocazie cu care magistratul i-a prezentat intreaga retea de acoperiti de la Curtea de Apel Bucuresti. Totodata, Stan Mustata i-a explicat lui Marian Iancu (foto 2) inclusiv modalitatea prin care directiona dosarele catre anumite complete.


Iata declaratiile omului de afaceri Marian Iancu (video la finalul articolului):


“Ce rost are sa spun eu lucruri pe care trebuia sa le spuna el? N-as avea credibilitate, mi le-a spus mie, foarte multe. Sunt judecatori colaboratori, ii stia pe toti, judecatori ofiteri acoperiti, ii stia pe toti pentru ca el era seful lor la Curtea de Apel. Veneau dosare directionate, el trebuia sa faca in asa fel incat sa ajunga la cine trebuie. Stia de unde iau banii, cum sunt platiti colaboratorii, cum sunt platiti ofiterii acoperiti. Ii stia pe toti, cu nume, cu subiect... Mi i-a zis pe toti, dar ce credibiltate as avea sa spun eu acum... Toti, aproape. La Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a penala, aproape toti, multi, asa trag eu concluzia (n.r. - Marian Iancu raspunde la intrebarea daca erau multi colaboratori). Mi-i spunea pe nume, pentru ca la un moment dat cand erau dosare, aveam contestatii, il intrebam ce e: n-ai nicio sansa, ai sansa, te judeca aia, vezi ca e acolo, imi spunea absolut totul. Deci probabil ca se apropia eliberarea lui si el nu avea capastru, era suparat pe sistem...le-a fost frica. Ii stia pe toti, ii stia si unde se duc”.


* Vedeti aici dezvaluirea omului de afaceri Marian Iancu (min. 52)

Comentarii

# GC date 27 March 2023 12:24 +15

toata reteaua de criminali -tot acest grup infractional din justitia acestei tari si serviciile securiste (SRI ) trebuie sa raspunda in fata legii pentru faptele lor comise (atrocitati ) -crime impotriva umanitatii - tortura in forma continuata - omor etc

# titel date 27 March 2023 13:48 +6

intr o tara normala o asemenea acuzatie ar fi zguduit din temelii intregul sistem juridic si politic. Sa zicem in Franta. sintem stat de drept sau nu ?serviciile secrete care apara constitutia ce fac ? presedintele ce face ? Sau judecat mii de dosare la CAB de catre acesti criminali. Au distrus vieti si destine .. trebuie sa platiti pt asta. nu va e frica dd D zeu pt ce ati facut ? va da ti seama ca o crima nu reprezinta nici 1 % din ce a ti facut voi judecatoti criminali ? Va veni di ziua aceea. voi dormiti bine ? puteti dormi dupa toate cate a ti facut ? ORICUM SE VA FACE DREPTATE! MAI DEVREME SAU MAI TARZIU.

# DODI date 27 March 2023 15:35 +7

În țara asta este ANORMAL să fii NORMAL. Oamenii cinstiți, profesioniști și onești sunt distruși de loaze, de profitori, de pupincuriști și, nu în ultimul rând, de organizația antinațională SRI. Este și motivul pentru care românii nu cred în justiția noastră în care magistrații onești sunt rara avis, în care dreptatea este împărțită în funcție de umorile unor ratați aciuați în conducerea SRI, în funcție de interesele de partid ale unor nulități. Este și motivul pentru care e nulitatea de la Cotroceni (vuvuzeaua sistemului) nu îl înteresează prerogativele funcției, nu tremură pentru funcția sa și își permite să ignore totalmente năzuințele poporului român, aspirațiile și viitorul nației.

# Vibe Juristul date 27 March 2023 20:00 -6

Gretoasa si penibila compunere ! Scopul : sa stie domnul magistrat de la CAB ( sau orice instanta ) ca , daca nu va da solutia KoreKta , va apare "pe surse " ( si desigur, toata plebea se va gandi la Realitatea Tv via Mustata via Iancu, se subintelege !! ) cum ca este " judecator acoperit " / "sursa securista" si alte blestematii !! "Acuzatia " sugerata sau chiar exprimata vehement in studioul Tv de catre fostul infractor cu guler alb Iancu, practic o fumigena infantila ( asa i-a spus lui judecatorul Mustata!!!) i-a facut sa roseasca pe cei prezenti care au solicitat fara succes sa obtina date cat de cat serioase si concrete de la guralivul invitat !

# titel date 28 March 2023 11:05 +1

este 100 % adevarat ce spune Iancu. asta se stie de mult timp. Dar stiti ce e trist in povestea asta? Ca si institutiile care vegheaza ca aceste lucruri sa nu se intample in justitie stiu asta. Si nu fac nimic . Toate procesele care au trecut prin CAB sunt nule...incredibil .Oare nimeni nu va lua masuri? ne miram ca nu intram in Schengen. Asta e unul din motive. Lucrurile astea se cunosc la marile cancelarii europene. Cum sa mai aiba cineva incredere in actul de justitie? Justitie esuata ! stat esuat! true!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva