20 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCHELETE IN DULAPUL PROCURORULUI PIRLOG – Documente devastatoare pentru procurorul militar Bogdan Pirlog, care s-a autosesizat impotriva jandarmilor ce incercau sa opreasca ocuparea Guvernului de bandele #rezist: “Comportamentul imprevizibil si provocator al dl. Pirlog este o chestiune de ingrijorare... Nu avem alta posibilitate decat sa recomandam cu fermitate autoritatilor nationale responsabile repatrierea acestuia, daca este posibil, de indata”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

17 August 2018 14:13
Vizualizari: 14099

Ies la iveala lucruri extrem de interesante din trecutul lt.-col. Bogdan Ciprian Pirlog, procuror la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti si membru in Forumul Judecatorilor din Romania (de orientare ideologica similara cu cea a protestatarilor #REZIST). Cel care a mers in Piata Victoriei si s-a autosesizat impotriva jandarmilor care incercau sa opreasca o lovitura de stat pe care o incercau bandele #rezist.

Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes (foto stanga), a publicat joi, 16 august 2018, pe siteul propriu doua documente in care Pirlog este acuzat de un comportament cel putin bizar.


Este vorba despre documente privind expulzarea din Afganistan pe motive disciplinare, pe vremea cand procurorul insotea trupele romane participante la misiunea EUPOL, misiune de politie comuna la nivelul Uniunii Europene, menita sa antreneze fortele de ordine afgane.

Unul dintre aceste motive este scandalul pe care l-ar fi facut Bogdan Pirlog, pretinzand ca are dreptul la zile nelimitate de concediu medical. Alt caz in care ar fi fost implicat Bogdan Pirlog se refera la un scandal cu un oficial afgan, urmat de o acuzatie falsa pe care procurorul roman ar fi lansat-o la adresa superiorului sau.

Prezentam textul integral al lui Chris Terhes si doccumentele publicate de presedintele Coalitiei Romanilor din SUA:

Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 august si s-a sesizat din oficiu cu privire la unele infractiuni pe care le-a vazut, in opinia lui, comise in piata, a fost expulzat din Afganistan pentru grave probleme de comportament, acesta devenind un ’liability’ (n.r. - vulnerabilitate sau chiar povara) pentru EUPOL, sustine Karl Ake Roghe intr-o scrisoare trimisa autoritatilor romane pe data de 11 iunie 2013.
Unul dintre conflictele dintre Bogdan Pirlog si misiunea EUPOL din Afganistan, dupa cum reiese din documentele care au intrat in posesia noastra, a pornit de la faptul ca acesta dorea sa isi ia zile de concediu medical in numar nelimitat, desi regulamentul prevedea ca are voie doar la 20 de astfel de zile pe an.
In decizia din 26 martie 2013, Karl Ake Roghe, comandantul misiunii EUPOL din Afganistan, ii respingerea cererea, declarand ca ’orice zi de concediu medical a dl. Bogdan Pirlog care excede mai mult de 20 de zile in total, intr-o perioada de 12 luni de la momentul plecarii in misiune, va fi considerata zi neplatita’.
’Fara a fi scris, membrii EUPOL pot cere clarificari cu privire la HR policy (n.r. politica de resurse umane) or anumite reglementari intr-un mod politicos si profesionist.
Dar, in orice moment si inainte de toate interesele personale, expertii detasati ai EUPOL trebuie sa considere ca reprezinta atat statul lor cat si Uniunea Europeana. Ca atare, este obligatia lor de a promova cele mai inalte standarde de comportament in timpul tuturor interactiunilor profesionale si sociale.
Modul in care domnul Pirlog a ales sa-si exprime interesele, in special comportamentul sau persistent inadecvat unui expert detasat, alegerea formularilor si atacurile personale impotriva colegilor nu indeplinesc cerintele de baza in acest sens.
Sa fie cat mai clar cu putinta: Nu voi lamuri alte acuzatii nefondate percepute ca un act de intimidare la adresa consilierilor EUPOL, HR sau oricarui alt membru al personalului care isi indeplineste indatoririle la maximul potentialului si abilitatilor sale.
Ii solicit domnului Pirlog sa se concentreze urgent asupra sarcinilor si datoriilor sale principale pentru a contribui la mandatul Misiunii, in loc sa creeze dispute privind interpretarea procedurilor si a drepturilor la concediul medical. In cazul nerespectarii acestor instructiuni, va fi luata in considerare o cerere de repatriere.’

Pe data de 11 iunie 2013 comandantul Karl Ake Roghe revine cu o scrisoare, de data aceasta catre Adrian-Cristian Bratu, reprezentantul permanent al Romaniei la Uniunea Europeana, caruia ii cere sa-l repatrieze ’de indata’ pe Bogdan Pirlog.
’Suntem preocupati de comportamentul unui membru al personalului detasat, domnul Bogdan Ciprian Pirlog. Conduita sa a demonstrat o tendinta persistenta de comportament neprofesionist fata de colegii sai, in mod special refuzuri repetate de a urma instructiunile superiorilor sau, acesta demonstrand, de asemenea, o lipsa de intelegere a intereselor Misiunii intr-un mediu cu risc ridicat. Aceasta atitudine nu reflecta nici principiile profesioniste inalte, nici cele ale Planului operational pentru EUPOL Afganistan, nici asteptarile pe care Misiunea le are de la expertii detasati.
Toate masurile manageriale si disciplinare, cum ar fi consilierea si emiterea unui avertisment final, nu l-au impiedicat pe domnul Pirlog sa-si urmareasca interesele personale intr-o maniera inacceptabila, facandu-l un 'liability' pentru reputatia, managementul, eficienta operationala si mandatul misiunii’
, a scris Karl Ake Roghe.
Cateva dintre problemele create de Bogdan Pirlog in Afganistan, si mentionate de Karl Ake Roghe, includ:
Ianuarie 2012 - initierea unei investigatii disciplinare interne pe baza unei acuzatii false impotriva superiorului sau si a fostului sef responsabil cu statul de drept, deoarece cel din urma a ridicat problema comunicarii cu respect si politete catre un coleg afgan, care s-a simtit ofensat de Pirlog.
August 2012 - decizia intr-o investigatie disciplinara interna impotriva dl. Pirlog cu privire la alegatii de comportament neprofesionist - procedura a fost inchisa si nu s-a dat nici o sanctiune.
Octombrie 2012 - a inceput o lunga disputa cu departamentul HR al EUPOL cu privire la numarul de zile de concediu medical pe care si le poata lua. Pe scurt, domnului Pirlog i s-au dat 19 zile de concediu medical in 2011 si 20 de zile in 2012. Cu toate acestea, el a sustinut ca este indreptatit sa primeasca inca 34 de zile de concediu medical, deoarece nu ar exista o limita de concediu pentru expertii detasati, cu toate ca OPLAN stabileste o limita de 20 de zile de concediu medical pe an.

Acest lucru a condus la o tensiune considerabila care a implicat, de asemenea, CPCC si EEAS, si nu a facut prea multe pentru a promova imaginea EUPOL.
Cu toate acestea, Misiunea l-a tratat pe dl. Pirlog intr-o maniera legala si respectabila. Cu toate acestea, desconsiderand nevoia pentru eficienta operationala, dl. Pirlog a continuat sa-si promoveze interesele personale in fata celor ale Misiunii, facand plangeri si acuzatii nefondate.
Noiembrie 2012 - In contextul mentionat anterior, dl. Pirlog a continuat sa conteste cu fermitate prevederile HR ale EUPOL, si a facut plangeri impotriva superiorului sau de atunci, doamna Cornelia Schneider si a consilierului juridic al EUPOL din cauza 'procedurilor ilegale'.
Decembrie 2012 – Bogdan Pirlog a formulat o alta plangere impotriva EUPOL HR deoarece a ’nesocotit prevederile legale’ ale OPLAN, in mod ’ilegal’ nedandu-i inca 34 de zile de concediu medical. In practica, acesta dorea sa aiba 54 de zile de concediu medical pe anul 2012.
Ianuarie - Februarie 2013 - Multiple cereri si plangeri cu privire la EUPOL HR facute de dl. Pirlog pentru a se actiona imediat sau sa se implice CPCC in problema mai sus mentionata (a zilelor de concediu de boala), deoarece HR a pregatit o balanta cu zilele de concediu cu care el nu a fost de acord.
22 februarie 2013 - instructiuni primite de dl. Pirlog de la Pieter Deelman, comandantul adjunct al misiunii, prin care i s-a spus ca cererile sale sunt luate serios in considerare, atata vreme cat timp sunt justificate, insa acesta trebuie sa se abtina de la a mai face acuzatii personale impotriva colegilor sai si sa-si adreseze interesele intr-o manifera politicoasa, obiectiva si respectabila.
20 martie 2013 - initierea unei investigastii disciplinare, inca in desfasurare, privind o eventuala incalcare a codului de comportament EUPOL in legatura cu o comunicare in care Mr. Pirlog se presupune ca a furnizat informatii false catre EULEX-Kosovo, cu potential de impact negativ asupra imaginii EUPOL.
26 martie 2013 - HoM decizie cu privire la mai multe cereri ale dl. Pirlog si transmiterea unui ultimatum catre acesta ca orice alte alegatii nefondate vor fi percepute ca un act de intimidare catre consilierii EUPOL, HR sau orice membrii ai personalului care isi fac datoria cat de bine pot, lucru care nu va fi tolerat.
Prin aceasta comunicare i s-a cerut dl. Pirlog sa se focalizeze pe principalele sale indatoriri si perfomante pentru a putea contribui la mandatul Misiunii, in loc sa duca dispute cu privire la interpretarea procedurilor sau la zilele de concediu de boala. Mai mult, HoM a scos in evidenta ca in caz de nesupunere fata de aceste instructiuni, se va lua in considerare repatrierea acestuia. Aceasta decizia a fost, de asemenea, trimisa la punctului de contact al Romaniei de la EUPOL.
1 aprilie 2013 - initierea unei investigatii disciplinare interne cu privire la inregistrarea in secret, de catre dl. Pirlog, a conversatiilor vocale cu alti membrii din EUPOL si delapidare de fonduri publice date catre acesta fara autorizare, incluzand o camera de mana, o camera si aparat de inregistrare audio digitale oferite de catre ambasada Marii Britanii pentru a fi date omologilor afgani.
8 iunie 2013 - alt act de insubordonare grosiera a dl. Pirlog, care a refuzat sa participe la concluziile raportului sau de evaluare periodica, asa cum i-a fost cerut de catre superiori. In acest sens, dl. Pirlog a depus o plangere disciplinara si penala impotriva comandantului misiunii EUPOL, precum si o plangere disciplinara impotriva sefului de la departamentul ’rule of law’ (n.r. ”domnia legii” sau ”statul de drept”) si a consilierului juridic.

Date fiind cele de mai sus, sper ca v-am oferit o privire de ansamblu cu privire la comportamentul imprevizibil si provocator al dl. Pirlog, care este o chestiune de ingrijorare considerare si-l face o sursa de tensiune continua in EUPOL din Afganistan.
Dat fiind ca acest lucru necesita o atentie deosebit de urgenta, credem ca nu avem alta posibilitate decat sa recomandam cu fermitate autoritatilor nationale responsabile repatrierea acestuia, daca este posibil, de indata’, si-a concluzionat Karl Ake Roghe scrisoarea.
Odata repatriat, Bogdan Pirlog a actionat in instantele din Romania o multime de institutii europene fiind revoltat ca a fost repatriat. Vom reveni cu amanunte cu privire la actiunile sale in justitie.
Cu toate probleme create de Bogdan Pirlog in Afganistan, la fiecare misiune polistii romani au fost decorati de catre comandantul EUPOL pentru profesionalismul de care au dat dovada.
Cateva exemple aici:
https://evz.ro/cei-mai-buni-politisti-romani-din-afganistan-au-primit-medalia-eupol.html
http://stiri.tvr.ro/politisti-romani-medaliati-la-kabul-de-catre-karl-ake-roghe--seful-eupol-afganistan_25102.html#view
‘Frustrarea procurorului Bogdan Pirlog fata de politisti si jandarmi vine si din faptul ca acesta a fost expulzat din cadrul misiunii EUPOL si nu a fost decorat, asemenea altor politisti romani’, ne-au spus surse din Parchetul General.
Prezentam in continuare scrisorile trimise de catre Karl Ake Roghe autoritatilor romane cu privire la comportamentul inadecvat al procurorului Bogdan Pirlog.
Chris Terhes
Romanian Community Coalition”.

Scrisoarea din martie 2013

Scrisoarea din iunie 2013
Comentarii

# olgutzianu date 17 August 2018 14:19 -22

acest procuror este criticat ca a cerut dreptul la concediu MEDICAL, deci concediu propus de MEDIC... Ce eficienta poate avea un om bolnav obligat sa se prezinte la lucru? :sigh:

# gelu date 17 August 2018 17:58 +5

Parlog a avut tehnica de inregistrare pe el si chiar asta a fost misiunea lui din partea lui Helvvig, aceea de a-i inregistra pe sefii jandarmilor din dispozitivul de comanda in noaptea mitingului.

# Valter Cojman date 17 August 2018 14:19 +7

Procurorul asta a fost trimis acolo de statu stalinisto-nazist de tip mafiot, creat de Basescu si continuat de Iohannis. Misiunea lui era ca, in caz de nereusita a loviturii de stat, comandata de Iohannis, PNL, USR si PMP, sa denigreze jandarmeria.

# Mioara date 17 August 2018 14:32 +12

Oare de ce pt.orice lovitură de stat eşuată a serviciilor tot PSD+ALDE o iau la m__e? :-* Răspuns: pt.că nu ştiu ce să facă! Însă nu ăsta e subiectul! Cea mai mare urgie din țară este prostia hrănită de minciună! Unii Români tâmpiți trăiesc într-o dimensiune paralelă cu realitatea şi doresc a fi conduşi de o clasă politică retardată din opoziție care e practic e o un grup de trădători jenanți cu capete seci la comanda serviciilor. Dar nici coaliția nu merită lădată  (încă)deoarece habar nu au ce îi aşteaptă daca nu vor acționa ACUM! Fraților greşeala voastră e că vă imaginați că guvernați țara ca în anii'90!  PSD_ALDE nu mai aveți timp..România mai are doar o soluție de reset statal..[[INTERZICEREA imediată prin LEGE a tuturor acoperiților în politică şi justiție. INTERZICEREA firmelor la secret a SRI şi stoparea protocoalelor sectrete]] Apoi vom putea discuta de ALEGERI democratice, dreptate pe ultimii 13ani, legi, justiție, investiții,spitale, autostrazi,prosperitate...etc

# gelu date 17 August 2018 16:52 +3

Lasa-i in pace pe bivolii astia pe care i-a vota poporul care in mod sigur nu au sange in instalatii. In loc sa iasa cu un comunicat al Coalitiei intr-o mega-conferinta de presa,, ei liderii au plecat in concediul iar de acesta grava situatie se ocupa reprezentantii PSD si Alde care se perinda pe la televizor unde fiind tot plavani si ei stau si incaseaza intr-o veselie de la cei care-i reprezinta pe instigatorii la aceasta lovitura de stat, recte solii PNL, USR si PMP. Cumunicat in care sa-i acuze in mod direct pe: Johannis, Orban, Barna, Ciolos... de instigare la revolte violente de strada impotriva guvernului si membrilor PSD si Alde. Si de asemenea sa acuze SRI si Parchetul General de pregatirea acestor evenimente si derularea lor violenta deoarece nu au luat nici o masura pentru a le intampina si stopa in saptmanile premergatoare desfasurarii mitingului. Cand chiar mijlocele de propaganda ale SRI din media romaneasca au incitat la ura si violenta a celor veniti la miting.

# Vlad Tepes date 17 August 2018 14:35 +2

Un jeg marca #rezist(#

# Ralica date 17 August 2018 14:40 +3

Nu asta este tema dezbaterilor si nici protestele controlate din umbra . Subiectul principal sunt protocoalele ilegale si destructurarea statului paralel , justitia mafiota si condamnarile ilegale. Sau deja s-a uitat? De fapt asta a si fost scopul diversiunii securiste.

# Gilu date 17 August 2018 14:54 +1

L - au gasit pe teroristul cu lacrimogene de la metrou ? Nu cumva , il cheama Parlogea ? O fi ciordit vreo butelie de la jandarmi ...

# Edelweiss - Chicoș Rostogan (de Bukowina) date 17 August 2018 15:15 +4

TUPEU și IMPERTINENȚĂ de puțoi millennials semianalfabet, loază SRI cu diplomă și extrem de costisitoare. 1/4doct analfabet funcțional, aidoma întregii cohorte de puțoi millennials, pompată de SRI cu țăgea în organismul judiciar al Țării. Puțoi cu caș la gură și tupeu, mucoși impertinenți aidoma tuturor loazelor multe, cu diplomă și extrem de costisitoare, a căror neobrăzare este argumentată DOAR de legitimația și gradele de undercover SRI. Aidoma lui, e full systemul judiciar: marinaș, militaru, călin, ban, sau, dacă ar fi să dau exemple de pe la Suceava - chiochiu, bucșa, panciuc, ciotu, georgescul, călinescu, zaharia etc. ALL SRI's MEN! (parafrazând titlul unui movie de succes - „All the President's Men”)

# E o arianta date 17 August 2018 15:40 0

Cine srie ce varianta o avea Pirlog...poate aia delapidau sume pe acolo si asta le statea ca un ghimpe in coasta... Sunt cunoscute cazurile ofiterilor americani sin misiuni intrrnationale de delapidare de fonduri sau chiar tortura sau violuri

# elami date 20 August 2018 10:05 0

uite unde statea omul plin de corectitudine .... toti erau impotriva lui .... toti luau si el nu :))))) :-* :-* :-*

# Andrei Muresan date 17 August 2018 15:41 +7

Structura "statului paralel" este construita numai cu astfel de indivizi, precum generalul Codlea, "portocala", Onea, Lidia Stanciu, Kovesi, s.a. care au probleme grave de comportament, dar sunt alaturi de presedintele Romaniei, care si el are multe derapaje psihice. Nu trebuie sa fii medic ca sa observi acesti pacienti scapati din spitalele de nebuni. Atunci cand sunt trimisi in strainatate, iese in evidenta nebunia lor si uimirea strainilor. Kovesi a fost adulata nebuna doar din interese imperialiste, dar toti stiau ca este un vierme.

# un mizantrop date 17 August 2018 15:55 +2

Si "autoritatile nationale responsabile" il folosesc intr-o veselie, ca orice e expirat in "afara"...ca si "diaspora" neadaptata si frustrata, folosita ca model pentru derutatii din piata...ca orice insailare umana, care nu s-a putut gasi intr-o meserie cinstita, adica, orice lider hastag, ca nu stii ce sa zici de ei, indiferent de studii, astia nu profeseaza si nu performeaza in domeniu, sunt "un fel de"...Si labele alea triste (de la manutele antijustitie, nu zic in alt sens...) vin sa-i urmeze pe acesti "refuzati la export" ca sa faca o tara "ca afara".., dar isi pisa ochii ce "le-a dat cu gaze", ca afara...Hai, ca nu suntem chiar toti veniti cu pluta...Problema e ca noi, din diaspora si din tara, aia care muncim pentru ce cheltuim, platim taxe si respectam legea asa cum e ea, nu ne mai simtim reprezentati de niciun organ de presa, toti sunt corect politic, de te apuca greata si toti le sufla-n cur "protestatarilor pasnici"...Care pasnici?!

# un mizantrop date 17 August 2018 16:12 +6

Pirlog perfect motivat de politica actuala, care vrea sa "dea" raspunderea magistratilor, care urmareste sa se respecte Constitutia, deci afara cu securistii din magistratura...Daca nici el, notoriu securist, n-avea motive sa darame actuala putere....Numai ca prin prezenta lui, face rau si autoritatilor, care nu-l pot folosi nici ca martor, dar si "colegilor" hastagisti, pe principiul "spune-mi cu cine te insotesti...". problema principala ar fi: ce cautau "pasnicii" la o "batuta" anuntata. Intr-o tara "ca afara" ar fi anchetati liderii politici in frunte cu Dulapau, pentru instigare si sprijinire a unor grupuri violente ce urmaresc daramarea ordinii constitutionale. Si pentru pasnicii care-si plang de mila: de ce nu va adresati voi celor ce v-au manat in piata?! Aveti asigurari private de sanatate, in interes de serviciu, nu mai aglomerati "urgentele" spitalelor de stat si intrebati-va cat de prosti sunteti sa va puneti in pericol pe voi si pe copii pentru ceva ce nu intelegeti!

# Statu-Palma-Barba-Cot date 17 August 2018 16:42 +3

Bai nene,dacă documentul e autentic ,nu se poate sa ne te-ntrebi cum de un asemenea om a rămas în magistratura militara.Deci ,printre alte rele,ar fi pretins bani necuveniti si ar fi sparlit aparatura cuvenita afganilor.Pai cu asemenea bube-n cap omu e-n stare de orice pt a-și păstra poziția. Individu' e numai bun de unealta de execuție în slujba statului paralel și mafiot.Dacă dl.Corbu ,șeful lui direct,nu minte când ne spune ca nu l-a anunțat ca se afla în misiune printre jandarmi ,pt ca s-a autosesizat ,atunci ne putem întreba daca nu cumva BP are dubla subordonare si dacă nu cumva a fost trimis în misiune în Piață de un serviciu secret, roman sau străin,din moment ce, conform legii ,n-avea ce căuta acolo.Poate,de data asta, CSM-ul își face datoria si-l da afară din magistratura.Trist,văd ca și magistratura militara a ajuns o parloaga!

# Edelweiss - Kämpfer bei der Revolution date 17 August 2018 16:54 +6

Moto: „Copiii nu-nţeleg ce vor: / A plânge-i cuminţia lor. / Dar lucrul cel mai laş în lume / E un bărbat tânguitor. / Nimic nu-i mai de râs ca plânsul / În ochii unui luptător.” [1] :sad: Ce mă-nervează căcăcioșii ăștia smiorcăiți de la hashtag tefele. Amu câteva zile își înfoiau mușchii, că fac ei revoluție, că dărâmă stabilimentele sociale și statale, că bla, bla, bla și bla, bla, bla. Amu, smiorcăiții ipocriți, cu căciula în mână pe la IML și cu jalba-n proțap pe la Parchet. Apăi, stăi așa că ceva nu pușcă (vorba bănățanului): a) Ori faci REVOLUȚIE ș-atunci iei din dicționare și din tratatele de sociologie definiția și caracteristicile generale ale revoluției, ți le asumi și te duci la RESBOIU, conștient fiind că s-ar putea să vii înapoi cu dinții în batistă, cu picioarele rupte din cur și înnodate împrejurul gâtului,...

# Revoluția cufuriților date 17 August 2018 18:46 +3

Bine grăit-ai, frate! Demnitatatea și Onoarea sunt virtuți de care mucoșii întreținuți de părinți până la vârste înaintate ( după 30 de ani ) cu cărări în bărbi, coafați precum coțohârlele de bulevard botoxate, cu gheare în loc de unghii, nu au auzit.... niște cufuriți, plini de ură și multă prostie, goi de valori sociale și morale...Le putem da satisfacție, numindu-i "eroii" Marii Revoluții Cufurite.

# Coafura rezista date 17 August 2018 19:16 0

Coafati ca niste cotoharlele botoxate de centura,lipsiti de valori morale,in fata carora patriotismul este un termen din DEX, insa exhibitionismul este zilnic ,necesar, in creierul lor ca un bec.

# Edelweiss - Kämpfer bei der Revolution date 17 August 2018 16:55 +2

... sau, mai rău, să vii napoi într-o frumoasă și expansivă lădiță din 4 scânduri, acoperită cu un drapel de luptă bizar pe care sunt brodate sigla SS-NSLRP (aka PNL), alături de care tronează logourile OMW și Exxon Mobile. b) Ori nu mai faci revoluție și te înscrii cadrului legal (Legea 60/1991), OBȚII AUTORIZAȚIE, ORGANIZATORUL ESTE CUNOSCUT; ARE DREPTURI ȘI OBLIGAȚII iar manifestanții cunosc un minimum de reguli de conduită, comunicate atât de organizatori, cât și de forțele de ordine. E de-a dreptul anacronic ca să alegi modalitatea a) de manifestare și, după înfrângerea rușinoasă a Sturmabteilung-urilor penelisto- sereisto-oemvisto-exxoniste (Batalioane de Asalt) și dejucarea tentativei de incendiere a Reicshtagului mioritic din P-ța Victoriei, să începi să te smiorcăi și să-ți ștergi mucii prin față pe la IML, pe la Parchet, pe la ONU, pe la Kamisia Europeană.

# Edelweiss - Kämpfer bei der Revolution date 17 August 2018 16:57 +3

E de un anacronism similar violatorului care se prezintă a doua zi la miliție să se plângă de faptul că, în casa în care a intrat prin efracție, a fost bătut de soțul femeii pe care voia s-o drăgălească cu de-a sila. Așadar, ca o concluzie: #flăcăi pseudo-revoluționari, cu caș la guriță, prin țara asta mai sunt unii (retrași și marginalizați) care au prins marea Loviluție Socialistă din Decembrie și AU HABAR CE ESTE ACEEA O REVOLUȚIE, cum se desfășoară ea și care-i sunt mecanismele. Dacă atunci erau combatanți mucoșii patetici și smiorcăiți de azi, cred că Loviluția avea un asemenea succes a la Pyrrhus încât prin 2019 urma să participăm la al XX-lea Congres al PCR. Așadar, măi mucoșilor smiorcăiți, din două una: Ori faceți REVOLUȚIE după toate regulile artei, ș-atunci n-aveți nevoie să vă mai smiorcăiți, PRIMESC! Ori vă smiorcăiți postbelic, dar numai în situația în care v-ați conformat cadrului legal ÎN VIGOARE! Din această dilemă nu puteți ieși. AM ZIS!

# Edelweiss - Kämpfer bei der Revolution date 17 August 2018 16:58 +1

[1] - singurul plânset onorabil unui luptător este cel cauzat de gazul CS!

# Edelweiss in response to „revoluția cufuriților” date 17 August 2018 20:11 +5

Jawohl! Acum 28 de ani, UNII dintre noi ne-am încălcat jurământul militar, depus cu vreo lună înainte, am TRĂDAT ceea ce jurasem (să apărăm valorile, cuceririle piszdei mamei lui) și am comis 2 infracțiuni pasibile de pedeapsa cu moartea sau 15-25 de ani de temniță ceaușistă: 156 C.p. 1969 - „Trădarea prin ajutarea inamicului” - pedeapsa capitală sau 15-20 de ani de temniță și 162 C.p. 1969 „Subminarea puterii de stat” - 15-20 de ani de temniță. Dacă nu cădea Plumbuitul, cred că pe toți ne judeca în Curtea Marțială în procedură de urgență și eram puși la zid și mitraliați. Alții dintre noi, vreo 1.165 de suflete, și-au lăsat viața zălog la temelia acestei construcții democratice, în care loazele hashtag să poată circula liber în lume, să aibă drept de studiu la Chembridgi, Oxford și Iale, să poată munci pe un vagon de bănet la Apăl sau Maicrosoft, să poată trage o liniuță cu Lamborghiniul babacului pe Bulevard la 12 noaptea, ...

# Edelweiss in response to „revoluția cufuriților” date 17 August 2018 20:12 +4

... să poată trage mai multe liniuțe de coca, aspirate cu bancnota de 500 de euro făcută sul, sau, why not? să dea müie la toată lumea, începând cu vreo minoră luată cu japca, trecând pe la gurița profesorului, a preotului paroh și terminând cu autoritatea statală executivă sau judecătorească. Când mă uit la acești trepăduși nedemni de ȚARA pe care le-am creat-o și le-am dăruit-o, îmi vine un imbold nedefinit de a-l concura postum pe Cioran, rescriindu-i celebra „Pe culmile disperării” la valoarea contemporaneității caracterelor infime, microscopice în atitudine și insignifiante în comportament. Auzi la ei, căcăcioșii! Se smiorcăie la stăpânire că au primit un baston în dinți și oleacă de piper în ochi! Aferim că acești amuzanți millennials n-au fost contemporani cu NOI, acum 28 de ani, că ne ieșea și nouă atunci de-o revoluție cufurită! :-? „Doar o țară de puțoi guralivi, mucoși și smiorcăiți!” – cum ar fi exclamat exclama scârbit regretatul Ghe Dinică.

# teo date 15 September 2018 23:25 0

Chris Terheș-presedintele unei asociatii care nu reprezinta pe nimeni-...asociatia lui nu are membri,doar un presedinte Chris Terhez. Este un preot care face multe ,,miracole" foarte suspecte...articole propuse de el la modificarile legii justitiei in numele asociatie care il reprezinta doar pe el , acces la documente secrete care ,,ajuta" sa demita procurori cu scrisori deschise trimise in numele asociatiei pe care o reprezinta, apariti miraculoase si destul de dese la Antena 3 cu informatii de propaganda, preluat de multe ziare, chiar si de SPUTNIK ziarul de propaganda rusesc. Romani din America nici nu au auzit de el si neaga faptul ca ii reprezinta iar Episcopia Greco-Catolică Sf. Gheorghe din Canton,Ohio,USA unde este preot se delimiteaza printr-un comunicat recent de actiunile si declaratiile politice ale lui Terhes. Parerea mea ...CHRIS TERHES este un impostor si un sarlatan in haine de preot, care se bucura de cei 30 de arginti primiti in schimbul promovari propagandei PSD-iste

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.07.2024 – Judecator trimis la control psihiatric (Document)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva