21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SE STINGE ENTUZIASMUL VACCINULUI – Marea Britanie va reexamina eficacitatea vaccinului Pfizer / BioNTech dupa ce au aparut ingrijorari privind protectia asigurata celor injectati. Israelul a dezumflat elanul, printr-un studiu care arata ca eficacitatea unei doze de vaccin este de numai 33%, iar nu de 89%, potrivit estimarilor initiale. Patrick Vaillance, principalul consilier stiintific al guvernului britanic: „Trebuie sa continuam a masura cifrele” (Video)

Scris de: V.B. | pdf | print

22 January 2021 20:33
Vizualizari: 9414

Pe zi ce trece, se topeste entuziasmul privind vaccinul impotriva COVID-19. Deocamdata, este vorba doar despre substanta pusa pe piata de catre corporatiile Pfizer si BioNTech, dar nu excludem ca si alte vaccinuri sa creeze indoieli.Nu mai devreme de miercuri, 20 ianuarie 2021, Marea Britanie a anuntat ca va reexamina amanuntit eficacitatea vaccinului Pfizer, dupa un studiu devastator realizat in Israel. Este vorba despre o cercetare care a aratat ca protectia oferita de vaccinul Pfizer dupa administrarea primei doze este de numai 33%, iar nu de 89%, cum estimau initial studiile clinice britanice. De altfel, amintim ca Lumea Justitiei v-a aratat cum se propaga valul de scepticism pe masura ce apar decese suspecte in urma vaccinului (click aici pentru a citi).

Vestea a fost data de catre Patrick Vallance (foto), principalul consilier stiintific al guvernului britanic, intr-o interventie la Sky News. Totusi, el a pastrat o doza de rezerva, estimand ca in final eficacitatea se va dovedi de circa 50%. Acelasi oficial a subliniat ca adesea studiile clinice prezinta o realitate mult mai optimista decat cea care se dovedeste „in lumea reala”, adica in urma administrarii efective a vaccinului catre populatie.

Inainte sa va prezentam principalele declaratii ale lui Vallance, mentionam ca relevanta studiului efectuat de catre Israel consta in faptul ca aceasta tara se afla deja intr-un stadiu avansat al vaccinarii in masa, pana acum circa 1,8 milioane de oameni primind prima doza, iar alti 422.000 fiind injectati cu rapelul (a doua doza). Cei mai multi israelieni au primit vaccinul Pfizer / BioNTech, foarte putini fiind injectati cu celalalt vaccin autorizat de catre Guvernul de la Ierusalim – cel produs de Moderna.

In partea cealalta, in Marea Britanie, exista pe piata atat vaccinul produs de catre Pfizer si BioNTech, cat si cel elaborat de catre Oxford si AstraZeneca. Acum, Guvernul Regatului Unit este ingrijorat de rezultatele studiului din Israel din cauza ca eficacitatea estimata initial la un nivel ridicat a primei doze de vaccin Pfizer / BioNTech a determinat autoritatile de la Londra sa decida administrarea celei de-a doua doze dupa termenul de 21 de zile de la prima doza (termen recomandat de catre corporatiile producatoare), pentru a vaccina astfel cat mai multe persoane intr-un timp cat mai scurt. Pana miercuri, 20 ianuarie 2021, 4,6 milioane de britanici primisera cea dintai doza de vaccin.


Iata explicatiile lui Patrick Vallance:


Ceea ce stim din studiile clinice cu privire la vaccinul Pfizer este ca daca analizam perioada dintre ziua zero (cea in care ti se administreaza vaccinul) si ziua 28, atunci eficacitatea per ansamblu este de circa 50%. Dar, desigur, nu te poti astepta la vreo protectie (n.r. eficacitate) in primele 10 zile, pentru ca sistemul imunitar nu a avut timp sa se consolideze, iar unii oameni e posibil chiar sa fie infectati inca dinainte de vaccin.

Dar daca iei in calcul perioada dintre ziua 10 si ziua 21 sau chiar dupa aceea, atunci ne apropiem de procentajul de 89% stabilit de catre Comisia Comuna de Vaccinare si Imunizare (n.r. Joint Committee on Vaccination and Immunisation – JCVI).

Deci acestea sunt datele studiilor clinice. Si mai stim ca rezultatele izvorate din practica efectuata in lumea reala rareori arata la fel de bine precum cele oferite de studiile clinice. Asadar, consider ca procentajul de 89% rezulta abia dupa primele 10 zile – deci asta sta la baza recomandarii. Probabil ca practica ne va arata ca procentajul nu va fi chiar atat de ridicat, dar nu cred ca va fi la fel de scazut precum cel rezultat din studiu (n.r. cercetarea din Israel). Trebuie sa analizam lucrurile cu foarte mare atentie. Trebuie sa continuam masuratorile”.


* Vedeti aici inregistrarea video


sursa foto: falling-walls.com

 


Comentarii

# Gogu date 22 January 2021 20:53 0

O eficientă mai mică înseamnă ca lucrurile vor rămâne așa cum sunt acum mult timp de acum înainte. Nu văd motivele de bucurie

# LevSt. date 22 January 2021 20:55 +2

Ce să fie mai întâi: școala sau vaccinul? Polemica privind redeschiderea școlilor față în față se suprapune cu aceea legată de vaccinare, ceea ce nu contribuie la concordia socială, ci divide și mai apăsat spațiul public. (Raluca Alexandrescu-19.01.2021)"...profesorii nu se inghesuie la vaccinare..."____-----____poate ca nici nu mai este cazul, avnd in vedere situatia(expresia "pandemie" este suficient de explicativa), pentru ca asa cum spuneam ceva asemanator in Iulie , 2020, iata ca acum s-a ajuns la situatia in care se cheltuiesc multi bani pentru nimic(probabil se incaseaza comisioane negre, din tranzactii), adica pe teste, deci am ajuns la acel stadiu in care aceste teste nu-si mai au rostul (decat selectiv), acum trebuie sa se efectueze teste ANTICORPI, pentru ca -fara sa stie si fara sa aiba dovezi- o mare majoritate a po******tiei a TRECUT PRIN BOALA (cei m. multi, inaparent) si au deja anticorpi(in diverse titruri) sau chiar doar alte forme de biomarkers, iar daca (cont.)

# DODI date 22 January 2021 21:37 +13

Nicăieri și niciodată nu s-a obținut peste noapte un vaccin. Un vaccins trebuie să treacă multe teste, să parcurgă multe etape și să fie și statistic foarte bun. Această pandemie atipică a preluat statistic toate tipurile de gripe și alte cauze obișnuite de moarte nu putea genera decât un vaccin pe măsură. Iar printre cei care s-a opus acestei pandemii ”atipice” a fost și Trump. Motiv pentru care a trebuit să plătească cu... funcția!

# LevSt. date 23 January 2021 00:14 -1

-cont-"...optiunea a fost " prin vaccinare" si nu prin atingerea naturala a "imunitatii de turma", atunci trebuie vaccinati imediat si in acelasi timp cele 3 grupe de cei mai susceptibili sa poarte (si sa transimita) virusul, iar prima categorie este absolut tot personalul medical , INCLUSIV auxiliar, pentru ca -nu se poate altfel- spitalele chiar cu parcarile si inca zeci de metri inconjuratori, au devenit cele mai intense focare de infectie, practica atmosfera respirabila din aceste perimetre NU POATE sa fie necontaminata...,2) oamenii strazii, care nu le pasa de nimic si care imprastie virusul oriunde si 3) lucratorii postali, care -prin definitie- intra in contact apropiat cu f. multe alte persoane...///(LevSt. 13 iulie, 2020 at 05:24) din pacate faza pe tari a trecut, este nevoie de o actiune PLANETARA: OMS: Focarele de coronavirus se răspândesc precum un ”incendiu forestier”. Trebuie să luam în calcul măsurile de izolare(…)___—-___cand am scris despre situatie,(cont)

# LevSt. date 23 January 2021 05:13 -1

-cont.-"cand am scris despre situatie, de multe ori am pus cuvantul “pandemie” intre ghilimele, cu sensul ca inca nu era chiar o pandemie, dupa toate canoanele, adica si difuziune geografica planetara cat si numar mare de imbolnaviri severe si -mai ales- decese…cateva zile in urma, insa acest numar(decese) a trecut de 0,5 milion, iar zonele neinfectate sunt mici insule sau enclave continentale, care insa pot fi “lovite” oricand, pentru ca virusul nu tine cont de bornele de frontiera, si foloseste ca si taxi, orice, animale salbatice, ape, dar -mai ales- vantul si -desigur- chiar unii oameni, care circula aiurea, fie ca nu cred in existenta acestui agent fie ca nu le pasa,etc. Situatia a devenit grava, motiv pentru care in 8 Jiulie am trimis o scrisoare catre OMS, in care ceream interventia hotarata, si anume SINCRONIZAREA PLANETARA a interventiei, o formul de 3/3/3, adica o DEZINFECTIE PLANETARA, adica 15 zile absolut toata planeta sta acasa( exceptiile de rigoare, spitale,...(cont.)

# escu date 23 January 2021 10:25 +10

Nu așa că începe să iasă în evidență mani******rea globaliștilor și a instituțiilor farmaceutice? Abia după analiza rezultatelor obținute în urma vaccinării experimentale a cobailor din România și din alte state vom afla adevărul despre acest vaccin. De ce oare UE a sărit repede să importe vaccinul și să-l distribuie peste tot, cumva era nevoie de eșantioane pe zone geografice?

# LevSt. date 23 January 2021 11:49 -3

-cont-"...spitale, politie, energie, etc.), in primele 3 zile armata si garzile civile, dezinfecteaza si cea mai izolata rezidenta din varf de munte, se asteapta 3 zile(timp in care se recolteaza probe, precum si inainte de inceperea dezinfectiei), alte 3 zile de dezinfecti cu 3 zile astepatre si ultimele 3 zile de dezinfectie, si -garantat, toate probele finale (din aer, apa, sol, suprafete, animale de companie, nasul oamenilor, etc.) vor demonstra eficienta dezinfectiilor, si de aici, se trece la o deschidere DAR tot cu precautie( masti, distanta, sanitatie speciala de grup si individuala), iar unde apare un singur caz, repetarea actiunii, local sau regional…NUMAI TOATA PLANETA pusa in linie , in aceasta actiune, va da rezultate, altfel totul este doar impingerea zonelor infectate dintr-o parte in alta, cu reveniri periodice in mai toate locurile… Cum am zis, am trimis acea scrisoare la OMS la 4 adrese, chaib@who.int, harism@who.int, jasarevict@who.int si lindmeierch@who.int,9cont.)

# Lita date 23 January 2021 13:59 +1

Nu par "vaccinuri" in adevaratul inteles al notiunii, ci agenti biologici experimentali, obtinuti prin tehnologii experimentale. Daca se tine neaparat la denumirea improprie de "vaccin", atunci nu poate lipsi precizarea "experimental". Po******tia planetei a fost indusa in mod deliberat in eroare printr-o propaganda globala agresiva, sufocanta, criminala spre profitul murdar al producatorilor si retelelor de comercializare.

# BillGates date 23 January 2021 15:09 0

Virusul plasat in plasma convalescenta neutralizanta sufera mutatii care in zilele 45 si 80 duc la o forma de care anticorpii nu se mai pot lega. In concluzie, vaccinul trebuie adus la zi din cand in cand. Adica: vaccinare anuala, oameni buni! Bill Gates a recunoscut ca la 10 mld.investite in vaccin, are un profit de 200mld (de 20 de ori!). Isi va cumpara tot pamantul arabil din america. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.28.424451v1.full.pdf SARS-CoV-2 escape in vitro from a highly neutralizing COVID-19 convalescent plasma Posted December 28, 2020.

# VIKY date 23 January 2021 17:18 +8

Nu intamplator Pfizer a anuntat intarzierea livrarilor. Totul a fost mani******re cap coada. Primele doze au fost livrate ca expriment in toate statele. Acum se asteapta reactiile adverse la cobai vaccinati in prima faza.

# Neanae date 23 January 2021 18:51 +1

Ciudat, bizar și curios ca imediat ce răsare oleaca de optimism, hopa, pleacă super alarme cum ca carcalacul muta și devine foarte agresiv, transmisibil și cam mortal. Dom-le câta munca sa fie menținută teroarea, sa ajungă omul sa cază in genunchi ca vrea, CHIAR PLĂTIND CU ÎMPRUMUT LA FMI, BNR, CFR ȘI ITB, sa fie INJECTAT CU ELIXIRUL SUPREM. Spre știință, dacă nu ajunge vaccinul este pt ca e cineva care da dublu sau triplu! Un speriat de bombe! Pt cineva nu e clar?

# LevSt. date 23 January 2021 21:31 -1

-cont-"... am primit raspuns numai de la ultimul…Sa speram ca sugestia mea va fi analizata, cred ca actiunea este singura-la zi- care poate salva situatia…/// IAR la ZI, sunt si mai convins ca aceasta este singura actiune salvatoare, si -cum am mai spus- ONU(si OMS) ar trebui sa impuna CEL PUTIN 4 SARBATORI INTERNATIONALE, adica cel putin 4 asa actiuni, planetare, care -facute dupa un plan "beton", nu vor tine po******tiile in casa mai mult de 1-2 ore, in ziua declarata,cheia succesului rezida in actiunea perfect sinergica (chiar la minut), in acest fel NU I se da sansa respectivului virus( dar si altor microorganisme, distruse neselectiv) sa "zboare" dintr-un loc in altul, ca acum, practic se plimba pe planeta, singurele tari care au succes(in aceasta combatere) sunt insule si mici enclave continentale, care INSA sunt excelent guvernate (la orice capitol), insa costul este inalt, iar -in timp- sunt-poate- chiar mai vulnerabile...

# mitica date 23 January 2021 21:37 +1

CNA-ul este o organizatie de cenzura si de represiune care penalizeaza posturile TV care arata adevarul despre aceste asa zise "vaccinuri". Romania nu are bani dar finanteaza aceasta grupare numita CNA cu foarte multi bani.CNA trebuie desfintata.

# VIKY date 25 January 2021 07:59 +1

CNA nu trebuie desfintat, trebuie doar po******t cu oameni, nu gunoaie politice, care sa sanctioneze media cand dezinformeaza sau mint po******tia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva