20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFUL UNBR BACAU IN CATUSE - Avocatul dr. Vasile Botomei, presedinte al UNBR.info, a fost retinut. El a fost dus la Curtea de Apel Bacau cu propunere de arestare preventiva pentru practicarea ilegala a avocaturii. Botomei este acuzat ca a inselat mai multi clienti cu 9500 lei, folosind ilegal denumirile „barou” si „UNBR”. UPDATE - Botomei a fost arestat pentru 29 de zile (Minuta)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

9 May 2013 15:22
Vizualizari: 13093

UPDATE - Joi seara, magistratii Curtii de Apel Bacau au decis arestarea preventiva a lui Vasile Botomei, pentru 29 de zile. Minuta a fost citita in sedinta publica, pe care o puteti viziona AICI.

Lovitura grea pentru creatorul celui de-al treilea UNBR, care poate fi studiat pe adresa de internet www.unbr.info. Avocatul Vasile Botomei (foto 1 si 2) din Bacau, fost decan al Baroului Bacau-Structura Bota, - care s-a rupt de ceva timp din UNBR Bota si si-a creat la Bacau propriul UNBR considerand ca are acest drept pe motivul dobandirii simplei calitati de avocat – a fost retinut joi de procurorii PCA Bacau. Vasile Botomei a fost dus la Curtea de Apel Bacau cu propunere de arestare preventiva, anchetatorii acuzand faptul ca inculpatul Botomei a folosit fara drept denumirile „barou” si „UNBR” si prin aceste manopere a inselat mai multe persoane cu suma de 9500 lei. Amintim ca Vasile Botomei, doctor in Drept, a fost unul dintre avocatii cu cea mai prodigioasa activitate in cadrul barourilor paralele create de Pompiliu Bota, unde a obtinut si calitatea de avocat. In urma cu circa doi ani, intre Botomei si Bota a intervenit o ruptura iremediabila, care a avut la baza batalia pentru conducerea barourilor paralele create de Bota. Vasile Botomei a sfarsit prin a-si crea un al treilea UNBR la Bacau si prin a-l acuza pe Bota ca detine ilegal functia de presedinte a Uniunii sale si ca nu ar da socoteala pentru sumele colectate de la membrii baroului. La randul sau, Pompiliu Bota l-a acuzat pe Botomei ca practica ilegal avocatura si ca i-a furat un tablou al avocatilor afisat pe www.bota.ro, pe care l-a postat pe www.unbr.info. De asemenea, Bota l-a exclus pe Botomei din UNBR-ul sau in urma cu circa un an pentru abateri disciplinare grave.


Comunicatul PCA Bacau

Parchetul Curtii de Apel Bacau a informat joi printr-un comunicat asupra urmatoarelor:

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau au dispus, la data de 08.05.2013 retinerea inculpatului BOTOMEI VASILE sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, exercitarea fara drept a unei profesii, folosirea fara drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, „UNBR”, folosirea insemnelor specifice profesiei in alte conditii decat cele prevazute de lege si inselaciune. Totodata, in cursul zilei de astazi, procurorii urmeaza sa solicite magistratilor Curtii de Apel Bacau arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 29 de zile.

In referatul cu propunerea de arestare, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt: Inculpatul Botomei Vasile a introdus in circuitul civil inscrisuri cu continut neadevarat prin folosirea de denumiri si insemne, a exercitat activitati si acte specifice profesiei de avocat fara a indeplini conditiile prevazute de lege si neavand dobandita calitatea de avocat, activitate prin care a reusit sa induca in eroare mai multe parti vatamate, carora le-a creat un prejudiciu in cuantum total de 9.500 lei.

In scopul inducerii in eroare si a altor persoane, inculpatul Botomei Vasile a publicat in mod repetat anunturi in ziare locale, precum si pe site-ul pe care il administreaza www.unbr.info, din care reiesea faptul ca organizeaza concursuri de admitere pentru avocati stagiari si definitivi.

Precizam ca inceperea urmaririi penale si punerea in miscare a actiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”

* Vizionati aici sedinta de judecata in care a fost citita in sedinta publica minuta privind arestarea preventiva a lui Vasile Botomei

Comentarii

# hipocambere date 9 May 2013 16:15 +37

Daca nu e avocat,de ce l-au dus la Curtea de Apel ?

# Istratie date 9 May 2013 16:18 +14

 Mă, hipo...cum te cheamă, ești genial în observație! 

# IOUUU SUNT NEMERNICU DI LA IAS, CU TAGANCA ANCUTA, OMIDA PIT date 17 June 2013 20:37 0

Comunicat 25.04.2013 UNBR-LEGAL.ro, prin Președintele UNBR, Av. Viorel Nimerincu, ales democratic la Congresul UNBR din data de 09.06.2012 în urma demisiei fostului Președinte al UNBR și Decan al Baroului București Bota Pompiliu, face următorele precizări: Deoarece Bota Pompiliu a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de exercitare fără drpt a profesiei de avocat prin Decizia 538/05.04.2012 pronunțată de Judecătoria Deva în Dosarul 002147/221/2007, și a fost condamnat prin decizie definitivă emisă de Curtea de Apel Alba, ne disociem total de orice decizie, document de orice natură semnat și stampilat cu o stampila fără CIF înregistrat legal de condamnatul Bota Pompiliu, acestea fiind lovite de nulitate absolută. Precizăm pe această cale, așa cum rezultă din documentele ANAF, faptul că Bota Pompiliu nu mai avea calitatea de avocat din data de 15.06.2007, motiv pentru care a fost condamnt definitiv prin sentința menționată anter

# UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. P date 17 June 2013 20:39 -1

site-ul legal al UNBR fiind unbr-legal.ro, iar telefoanele de contact ale Președintelui UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. Președinte UNBR, Av. Viorel Nimerincu

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei ............,, date 9 May 2013 16:19 +8

Este cercetat de Curte de Apel pentru că sunt date potrivit cărora ar fi complice și un judecător 

# hac-hac date 9 May 2013 16:25 +2

Judele Curpan, complicele sau. Asta era examinatorul. Vai de capul lui Botomei. Asta chiar va sta la puscarie ptr. tot ce a facut. Daca nu e intreg la minte.... poate ar trebui internat la balamuc, sanatos la cap daca era, nu ar fi facut asa ceva. Trebuia linistit cumva.

# UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. P date 17 June 2013 20:41 0

UNBR Av. Viorel Nimerincu sunt 0740/420768 și 0765/701052. Președinte UNBR, Av. Viorel NimerincuFACEM INSCRII DE PRIMIRE IN PROFESIE  DE AVOCAT, SA AVETI,,PROFESIONALA CA MINE LA,,,SOCOLA, VENITI SA VA ADUC CU MINI LA SOCOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

# POLO date 9 May 2013 18:22 +3

Este recunoscut si de CEDO, unde a pledat in calitate de avocat si a sicistigat si are sute de hotariri in care i se recunoaste aceasta calitate. Nemernicul de BOTA l-a reclamat ca nu vroia sa imparta donatiile cu nimeni. O sa vedeti ca urmeaza arestarea lui BOTA, care se bucura ca i-a sapat groapa lui BOTOMEI, dar nu stie ca si-a sapat-o pe a lui.

# pola date 12 May 2013 16:16 -1

esti o mincinoasa mica. pentru asta iti ofer un sugus! jelibon sugus. tolombei a ajuns la cedo cu aprozarul lui din bacau, nicidecum in calitate de avocat. dar nu ma astept sa faci diferenta. numai nu proceda ca el, ca-ti fac niste urari de \'dulce\' de dai brusc in diabet.

# iou sunt nmernicu di la iasi, FA F,,,,U,,,T, PI TAT, CU PITI date 17 June 2013 20:32 0

U.N.B.R. SE PREZINTA   Click  AICI  pentru a vizualiza Statutul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania I. Evoluţia organizării profesiei de avocat în România. Structuri organizatorice locale. 1. Organizarea profesiei liberale de avocat s-a realizat pentru prima dată în România prin Legea din 6 decembrie 1864 pentru constituirea corpului de advocaţi[1]. Legea prevede înscrierea avocaţilor în tabloul avocaţilor judeţului, întocmit de consiliul de disciplină (art. 3). În capitala fiecărui judeţ unde numărul avocaţilor înscrişi în tablou este de cel puţin 10 se formează câte un consiliu de disciplină (art. 6). Consiliul de disciplină şi decanul acestuia sunt aleşi de avocaţi (art. 7). În judeţele în care numărul avocaţilor este mai mic, atribuţiile consiliului de disciplină sunt îndeplinite de tribunal. Terminologia utilizată de lege pentru ordinul avocaţilor este aceea de “corpul de advocaţi” (art. 8), cu sensul de avocaţii înscrişi în tabloul avocaţilor

# hipo... date 9 May 2013 17:31 +4

Exact asta m-am intrebat si eu cand am citit articolul. Ce cauta la Curtea de Apel? :D Doamne, doamne....Acum si-or declina competenta sa stabileasca ICCJ. Bine ar face ca asa ar fi obligata si ICCJ sa spuna ceva negru pe alb.

# Avocat George Bacovia date 9 May 2013 20:52 +3

A fost primit in avocatura pt. ca este doctor in drept (adevarat, in dreptul constitutional al Republicii Moldova) iar, potrivit art.16 alin.(2) lit.b) din Legea nr.51/1995, republicată, la cerere „poate fi primit în profesia de avocat, cu scutire de examen, titularul diplomei de doctor în drept şi cel care, anterior sau la data primirii în profesia de avocat, a îndeplinit funcţia de judecător, procuror, notar, consilier juridic sau jurisconsult timp de cel puţin 10 ani”.

# tomasito date 10 May 2013 15:15 0

Aici io nu inteleg o chestie. Daca putea fi primit in avocatura fara examen, de ce nu s-a inscris in baroul recunoscut peste tot, de ce s-a complicat.

# tomgions date 10 May 2013 23:06 0

Intreaba=l pe Bota,El stie exact care sunt aceste motive.Si ia spune,de unde vin cele mai multe rupturi intre prieteni ori oameni de afaceri?daca stii,afli raspunsul la intrebarea ta.

# tomata date 11 May 2013 08:37 0

Fiindca titlul de doctor in drept l-a dobandit in timp ce era avocat la Bota, balacarindu-i mereu pe traditionali. A vrut sa se inscrie la traditionali dar nu au vrut sa-l primeasca pe motivul apartenentei la unebereul lui Bota.

# tomato date 11 May 2013 08:53 -1

Escrocul de Botomei nu detine titlul de doctor; in asta contine inselaciunea !

# Maria M date 13 May 2013 21:29 0

Ce vorbesti? Gandeste!

# manifest date 9 May 2013 21:28 +1

La Curtea de Apel pentru că îi recunosc calitatea de avocat şi îl cercetează pentru înşelăciune, aşa se explică de ce la curte.

# PITBUL date 9 May 2013 23:14 +3

Jubilezi mai Bota?O sa iti vina si tie randul .Te simti ,mai bine acum ded cand nea vasile a fost arestat.Ce a facut nea Vasile ai facut si tu.Daca el este avocat si a luat bani de la clienti nu este inselaciune.Dar daca este inselaciune,ce zici de donatiile primite de tine si de onorariile incasate?Tu esti si condamnat asa ca asteapta=tela ce e mai rau.Problema nu este persoana ta ci miile de amarati pe care i-ai fraierit.Inclusiv de mine.Sa nu crezi acum ca poti veni fara jena in M oldova.Incearca numai si o sa simti coarnele zimbrilor m oldavi in posteriorjul tau tabacit de suturile noastre de anul trecut.

# De ce la Curtea de apel? date 10 May 2013 00:14 +2

De ce la Curtea de apel? Pentru ca e in dosar cu celalalt escroc idiot - judele Curpan!

# altul date 10 May 2013 00:31 0

vezi mai tembelule ca ai scris judele Curpan in loc de inginerul Bota

# DOSAR PENAL date 9 May 2013 16:21 +2

Cred că acest judecător a fost în comisia de primire în profesie, din care făcea parte și ,,PREȘEDINTELE/DECANUL ,, Botomei Vasile

# nutzi date 9 May 2013 16:23 +5

Dețin informații potrivit cărora sesizarea organelor de UP a fost făcută de av Bota Pompiliu.

# Gigi date 9 May 2013 16:27 +4

Botomei Vasile este cercetat în mai multe dosare penale pentru infrac. de ultraj contra bunelor moravuri, lovire, etc. Bota Pompiliu cred că a avut motive temeinice să decidă excluderea acestuia din profesie

# POLO date 9 May 2013 18:25 +3

BOTA L-A EXCLUS PE BOTOMEI DE FRICA CA II IA LOCUL. ORICUM BOTOMEI ESTE DE ZECI DE MII DE ORI MAI DESTEPT DECIT BOTA SI A FOST RECUNOSCUT DE CEDO CA AVOCAT.

# Mihaela Cozmici , alias \"POLO\" date 9 May 2013 23:08 +1

Eu mi\'s  POLO si ma tem pentru Nimerincu  sa nu pateasca la fel.?!

# nelutzu date 9 May 2013 16:30 +4

Cred că urmează ,,NIMERINCU,,  o altă catastrofă care a fost exclus din profesie de Pompiliu Bota.

# POLO date 9 May 2013 18:27 +4

CRED CA URMEAZA BOTA, CA EL A DISTRUS UNIUNEA NOASTRA.

# POLO date 9 May 2013 18:56 +2

CRED CA URMEAZA BOTA, CA EL A DISTRUS UNIUNEA NOASTRA.

# Cornel date 9 May 2013 16:34 0

   Oare în ce măsură afectează reţinerea lui Botomei Baroul Bota, mulţi colegi s-au speriat?

# Avocatii legali nu se sperie date 9 May 2013 20:06 0

Nu se sperie decat trogloditii care nu stiu meserie si se bucura doar cativa nebuni, care invoca exceptii din nestiinta de carte.....sa zicem doar atat: HAI SICTIR, Cornele!

# PITBUL date 9 May 2013 23:43 +1

Bai Bota,ala are dreptate.de ce il sictiresti?Crezi ca ne este tot una daca urmezi tu si se va spune ca noi nu functionam legal?Vezi ca tu ai deja o condamnare si nu Nimerinca va fi urmatporul ci tu.Pe pariu.

# Pol date 10 May 2013 08:46 +1

Bai PITBUL...Nu era Bota cel care l-a sictirit pe Cornel.Eu eram! Si da, ne este indifferent comentariul tau rautacios! Era normal ca Botomei sa fie judecat pentru ca nu acesta nu mai avea calitatea de decan si nici de avocet al UNBR, intrucat aceste calitati I-au fost retrase de mult....Faptul ca asa a vrut muschii lui si ca a crezut ca poate infiinta o alta UNBR, fara sa aiba consecinte, dupa intrarea in vigoare a modificarilor facute in 2004 la Legea 51/95-rep., l-au adus pe drumul asta gresit....Bota a fost condamnat cu suspendare pentru niste fapte savarsite anterior inregistrarii UNBR, inainte de 2003...Asa ca nu mai vorbi fara sa cunosti realitatea. Nimerincu va avea aceeasi soarta intrucat a fost exclus din profesie si a continuat sa activeze ca si avocat, deci \"fara drept\"....Ce ma intriga este faptul ca in minuta citita in sedinta publica nu s-a mentionat nimic despre Curpan....Si atunci de ce l-a saltat Parchetul de pe langa Curtea de Apel?

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu fratii miei ................ date 9 May 2013 16:35 +6

Judecatorul Sorin Vasile Curpan  este cercetat penal, in calitate de faptuitor, intr-un dosar de inselaciune si fals, in care este implicat si avocatul Vasile Botomei, decan al Baroului Bacau si presedinte al UNBR Bacau (structura contestata atat de avocatii traditionali, cat si de avocatii lui Bota.  Botomei a fost dat afara anul trecut din baroul lui Bota si de atunci si-a facut propriul barou). Curpan si Botomei sunt acuzati ca ar fi inselat o tanara absolventa a unei facultati de Drept, de la care au incasat aproape 1.000 de euro, in urma unui examen de primire in profesie, sustinut la sediul unei firme din Bacau, organizat in afara prevederilor legale. 

# Istratie date 9 May 2013 16:49 +5

Mondialule ești una dintre cele mai lucide minți din acest site! Dacă te miros, [c\'ai miros frumos!] precis ești... avocat. Numai ăștia, frățâorul mieu, le cunoaște la meserie! Ai, bafto!

# PITBUL date 9 May 2013 23:50 0

Mai Istratie,asta-i bota,dar scrie mai elevat sa nu il dibuim.El i-a facut-o lui nea Vasile.Dar ii vine si lui cat de curand sorocul.Va fi vai de capul lui.

# avocat BB-NXN date 9 May 2013 16:39 -3

Fratilor nu e bine deloc ca se reclama intre ei. O sa avem consecinte negative toti cei din baroul BOTA

# Ilie date 9 May 2013 17:04 +2

[quote name=\"avocat BB-NXN\"]Fratilor nu e bine deloc ca se reclama intre ei. O sa avem consecinte negative toti cei din baroul BOTA[/quote] Cred ca ati inceput sa faceti in pantaloni ! :lol:

# DINU IOLICA zis ,,BECU,, date 9 May 2013 17:12 +1

Aşa-zisul barou înfiinţat de avocatul Vasile Botomei funcţionează din 2004. „Din nefericire, acest barou al lui BOTOMEI VASILE, ori cum s-ar numi el, funcționează datorită unor înregistrări la organele financiare fiscale și datorită unei încheieri date de un notar. Nu respectă legea și nu sfătuiesc pe nimeni să intre în acest barou. Judecătoria Bacău a fost informată cu privire la unele activități extraprofesionale ale domnului judecător CURPAN în ceea ce privește admiterea unor candidați în profesia de avocat.

# lui ....ulica de mai sus date 9 May 2013 17:30 +1

Esti bolnav cu capu\' mai .....ulica. Ce barou are botomiei din 2004 ????

# Gica Contra zis NUCU date 9 May 2013 18:13 +2

:D Noroc cu cei ca tine care infiereaza cu manie proletara si informeaza organele cu spirit de raspundere. hAI SA VEDEM CINE RESPECTA LEGEA, IN CONDITIILE IN CARE SI UNIUNEA LUI BOTOMEI ARE MAI MULTE ACTE DE INFIINTARE DECAT TRADITIONALII...sa nu ma vorbim de uniunea lui Bota pe care va chinuiti fara succes de atatia ani sa o desfiintati

# hac - hac date 9 May 2013 17:27 0

Nu are nicio treaba unebereu\' lui Bota cu patania lui botomei. Nici la Radio Erevan nu am auzit ca Bota ar vrea sa se sinucida profesional si mai ales financiar. E adevarat ce spune Bercea M. mai sus. De altfel, e articol de multa vreme pe luju.ro despre problema asta. A durat atat fiindca s-au scremut procurorii prea mult. Nu era o cauza asa de importanta ptr. nimeni, fara complicatii, probatoriul e clar si evident, solutia foarte previzibila : puscarie. Daca vor avea mila judecatorii si isi va recunoaste faptele, va lua cu suspendare si interdictia de a profesa avocatura, aspectul cel mai dureros ptr. el.

# POLO date 9 May 2013 18:34 +1

PE PARIU CU VOI CA BOTOMEI SCAPA. ARE ACTE VALABILE, INREGISTRARE FISCALA SI PUTETI VERIFICA PE SITE-UL MINISTERULUI DE FINANTE SI ARE O TONA DE DOCUMENTE CARE-I ATESTA CALITATEA DE AVOCAT RECUNOSCUT SI IN TARA SI LA CEDO. O SA VEDETI CA SCAPA. PE TRADITIONALI DE CE NU-I ARESTEAZA CA NU S-AU INFIINTAT SI INCASEAZA BANI IN MOD NELEGAL?

# ptr. POLO date 9 May 2013 18:58 +1

Punem pariu ca botomiei face puscarie ?? Mai este unul, jude, care a citit un vagon de carti. Saracu\', e revocat din CSM .......Nu contesta nimeni ca la un moment dat a fost avocat. Actiunea are in vedere perioada cand nu mai era avocat si faptul ca a infiintat un unebereu, chestie ilegala din 2004 incoace. Asa ca nu mai vorbi aiurea prin porumbi. Pe langa faptul ca a furat tabloul avocatilor inscrisi la Bota. Dupa ce ca-i escroc, mai este si nebun.

# M.M date 9 May 2013 22:09 0

Aberezi domnule !

# Pt. Polo date 10 May 2013 08:44 0

pOLO, ai pierdut pariul si cu Botomiei si cu gramatica !

# csatal2000 date 9 May 2013 17:10 0

fără grijă...!vom tări si le-vom vedea....sfărsitul este începutul....

# ELODIA IACOB date 9 May 2013 17:20 +2

Ar fi momentul potrivit ca instituțiile abilitate cu aplicarea legii șă tranșeze problema UNBR- urilor, Barourilor, sub aspectul modalității de înființare și funcționare.       Suntem de acord că  UNBR Bota Pompiliu, și Barourile componente sunt inființate datorită unui ,,vid legislativ,, și funcționează în prezent legal, dar există modalității de soluționare a acestei probleme, poate destul de importantă pentru infăptuirea justiției.       

# URMEAZA, NIMERINCU VIOREl - Iasi date 9 May 2013 17:28 0

;-) Vai de capul lui Nimerincu , urmeaza el, ......... individul si-a facut propriu site , cica e Presedinte, ....... poate de CELULA alaturi de Botomei

# POLO date 9 May 2013 18:40 0

NIMERINCU NU E CICA PRESEDINTE CI E CHIAR PRESEDINTELE ALES DE CONGRESUL AVOCATILOR IN URMA CONDAMNARII LUI BOTA. DOAR UN IDIOT CARE NU ARE CUNOSTIINTE JURIDICE SI NU STIE CE INSEAMNA O CONDAMNARE DEINITIVA PENTRU EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT, CALITATE PE CARE BOTA NU O ARE, POATE SA AI AFIRME ABERATIA NON JURIDICA CA BOTA E PRESEDINTE. POATE FI PRESEDINTE DE BLOC SAU DE CAMERA DE OSPICIU SAU DE PUSCARIE.

# manifest date 9 May 2013 17:31 +3

Ce a răspuns Ministrul Justiţiei, autorităţilor italiene cu privire la legalitatea UNBR Bota?

# ptr. manifest date 9 May 2013 17:38 +2

Inca nimic. Fii sigur ca atunci cand va apare un raspuns, va fi facut public. Se cauta o solutie magica, sa impace si capra ( flocea adica ) si varza. Sunt sigur ca MJ va declara perfect legal UNBR-ul infiintat de Bota, nu are alta cale.

# POLO date 9 May 2013 18:44 0

UNBR-UL INFIINTAT DE BOTA ESTE PERFECT LEGAL, INSA BOTA ERA NELEGAL IN FUNCTIA DE PRESEDINTE CIND A SEMNAT DECIZIILE DE INTRARE IN PROFESIE LA CETATENII ITALIENI.

# manifest date 9 May 2013 17:35 +1

Pe cei din barourile desfiinţate prin legea 3/1948 nu-i arestează parchetele? Ei nu au nici măcar acte de înfiinţare pentru barouri, cum exercită profesia de avocat dacă nu sunt înscriţi într-un barou înfiinţat?

# avocat alungat date 9 May 2013 18:24 0

   Mai nou, judecătorii TMB, invocă din oficiu excepția  lipsei calității de reprezentant pe motiv că: ,,SIGLA BAROULUI BUCUREȘTI,, are în componență gruparea de cifre ,,2004,, în loc de ,,1831,,.    A se vedea DECIZIA CIVILĂ NR. 356/18.02.2013, a TMB pronunțată în Dosarul nr. 19732/4/2011

# manifest date 9 May 2013 18:49 +3

Avocatul îşi dovedeşte calitatea de reprezentant cu împuternicirea avocaţială care trebuie să la fel ca cea din anexa II la statutul profesiei (fond alb cu scris negru, fără siglă, mumii şi stafii). Calitatea de avocat o dobândeşti în urma deciziei eliberată de barou şi o pierzi în condiţiile legii dacă eşti exclus din barou. Instanţa fie ea civilă sau penală nu acordă şi nici nu retrage calitatea de avocat, soluţionarea aşa zisei excepţii este un abuz, o încălcare a dreptului la un proces echitabil, baroul nu este nici măcar citat la soluţionarea excepţiei, unde este echitatea procesului?

# Pol date 10 May 2013 09:00 +1

Exclent raspuns....Foarte simpla si corecta explicatia data relative la situatia juridica LEGALA a avocatilor si la reprezentarea in instanta....Numai niste incompetenti sau aserviti pot invoca din oficiu aceasta asa-zisa exceptie. Ma ir ca nu au introdus in NCPC un aricol ca pot sa impuset pe cei care nu au in sigla UNBR mentionat anul 1831.....Afara din magistratura cu MAFIA....D-le Cazanciuc, se aude?!

# No coment date 10 May 2013 06:56 +1

Daca ai decizi, te rog s-o publici, e foarte importanta in opinia mea!

# Pol date 10 May 2013 09:10 +1

Reprezentantul cetateanului arab Abdulah...din dosarul nr.19732/4/2011, nu avea procura pentru reprezentarea in instant ci avea doar o procura generala.Cererea de recurs a fost anulata pentru alte vicii sau pentru netimbrare, cine stie (?!)....Avocatul care s-a prezentat la instanta nu a facut dovada ca era reprezentantul cetateanului arab recurrent, asa ca era normal ca instant sa admita exceptia, dupa ce a pus in vedere acestuia sa faca dovada calitatii sale de reprezentant, iar nu de avocet cum gresit a spus \"avocatul alungat\"....Nici nu e de mirare sa fie alungat, cu asa logica!

# Ultimul Charlot date 9 May 2013 18:30 +3

Se vor face in curand plangeri penale impotriva tuturor membrilor unor barouri traditionale.  Daca se vrea distractie, de ce nu.  :lol:

# loboto-mei date 9 May 2013 17:43 +2

Dupa cate tampenii a facut acest taran ingamfat, falsificator ordinar de documente, merita cu varf si mai ales indesat. Dar unde o fi POLO, pupatorul in c.u.r. al infractorului de bacau? Tare as vrea sa-i vad mecla, si mai ales dintii...imprastiati pe jos.

# sunt POLO date 9 May 2013 18:51 +1

VOI SUNTETI PUPATORII MEI. EU SPUN DOAR ADEVARUL SI ASTA IL OFTICA LA CULME PE BOTA. I-AM SPUS SI LUI CA O SA I SE RESPINGA RECURSUL SI CONTESTATIA IN ANULARE SI NU ATI CREZUT. VA SPUN CA BOTOMEI SCAPA SI ARESTAT VA FI BOTA, PE PRINCIPIUL \"CINE SAPA GROAPA ALTUIA,CADE IN EA\". SA NU UITATI ASTA.

# E sa mori tu... date 13 May 2013 15:18 +2

Daca pe Botomei nu-l rodea in primul rand  donatiile lui  Bota era bine merci si in ziua de azi. L-au arestat nu pt ce a facut cat era cu Bota - atunci nu s-a putut nimeni atinge de el- ci pentru ce a facut in ultimul an cu UNBR-info. Asta-i problema.

# Vax Albina date 9 May 2013 17:51 +2

Botomei, spaima miilor de lei! 9500 de lei mai exact.

# manifest date 9 May 2013 18:11 0

La Găeşti mai este grevă? Ce se mai întâmplă acolo?

# gogu steriade date 9 May 2013 18:40 0

acum problema care se ridica este ca trebuie stabilit daca exercitarea fara drept a unei profesii, folosirea fara drept a denumirilor „Barou”, „Uniunea Nationala a Barourilor din Romania”, „UNBR” inselaciunea si ce infractiuni mai sunt acolo au fost fapte savarsite cu privire la calitatea de membru in UNBR-ul Bota sau cu privire la calitatea de membru in UNBR al III-lea.

# goguta date 9 May 2013 19:00 0

Cu privire la infiintarea celui de-al III-lea unebereu. Cat a fost la Bota e in regula.

# vaocatul chel date 9 May 2013 19:47 +1

Acest Botomei a fost un parlit de ofiter de stat major in unitatea de aviatie de la Bacau de unde a fost dat afara pentru furtul unei scari ... ce sa ne mire ca a ajuns si la batranete sa traiasca tot ca un interlop . Apropo , asta nu parca a candidat la functia de primar in urma cu cativa ani si a pierdut alegerile pentru ca s-a aflat in oras ca o batea pe doamna Botomei ??? 

# ADEVARUL date 9 May 2013 20:51 +3

DACA FUNCTIONEAZA SI IN ROMANIA PREZUMTIA DE NEVINOVATIE,ATITUDINEA COLEGILOR AVOCATI DENOTA LIPSA DE CARACTER A AVOCATULUI ROMAN,CARE PENTRU O POZITIONARE MAI BUNA ISI TAIE CRACA DE SUB PICIOARE,O FUTE SI PE MAMA-SA.SUNTETI NISTE LINGAI ORDINARI-DE LA CARE AVEM SA ASTEPTAM,CA SI PANA ACUMA,DOAR NENOROCIRI,TIMP PIERDUT SI BANI FURATI...LEGAL.SUPER.UNELTE ALE LUI SATANA CE SUNTETI.

# POLO date 9 May 2013 23:09 -2

DACA BOTOMEI A FOST OFITER DE STAT MAJOR LA AVIATIE, NU E CHIAR DE ICI DE COLO,CA NU AJUNGE ORICINE LA AVIATIE SI OFITER DE STAT MAJOR DACA E PROST. OMUL ARE O PREGATIRE SI UN TRECUT CARE IL RECOMANDA, NU CA ING. BOTA POMPILIU CARE ESTE PRIMA GENERATIE IN PANTOFI DIN FAMILIA LUI. CA SA CONDUCI AVIOANE, TREBUIE SA AI NISTE ABILITATI PE CARE TARANUL INVIDIOS BOTA, CARE L-A TURNAT, NU LE ARE. DE CITE ORI BOTA A LOVIT IN OAMENII LUI, I S-A INTORS RAUL, CA BUMERANGUL. BOTA, SA ITI DEA DUMNEZEU, TOT RAUL PE CARE IL DORESTI TU LA ALTII.

# gogu date 10 May 2013 08:37 +1

Ofiter de stat major la aviatie inseamna un pitiflonc ce latra la soldati , ii punea pe sectoare sau in cel mai fericit caz plimba niste hartii intr-un birou ! Avioanele au fost si inca sunt conduse de piloti .... aia ar trebui sa fie singurii in uniforma albastra !!! Botomei a fost , este si va fi un tip redus .... 

# Maria M date 10 May 2013 15:19 0

Pitiflonc esti tu gogu! Nu va e rusine? Mancati ..... pana n-oti mai putea. Sunteti jalnici!

# Maritza Martaloaga date 12 May 2013 16:21 0

Marieeee, se zice pizti-floc, d-ala de-ai tu la \'******brtaz\'. Tot afoana esti la gramatica...Mai bine du-i lui tolombei sarmale-n sufertas. Amin! :lol:

# DANA date 10 May 2013 19:24 0

Nu ofiter de stat major ci plutonier major a fost Botomei.

# EU date 9 May 2013 20:57 +6

Bai Polo spui niste prostii de ma mir ca ai luat licenta.Tata, tine mine doua aspecte: 1.Dupa 2004 prin modificarea legii nr.51/1995 prin legea 255 s-a interzis infiintarea de barouri si respectiv de uniuni (UNBR).Ceea ce nu intelegi tu este ca acest individ, respectiv Botomei a infiintat UNBR info prin 2012 a se vedea inregistrarea de la ANAF.E problema este ca evident din moment ce prin legea 255 a fost interzisa infiintarea de barouri si UNBR precum si folosirea denumirilor respective, evident ca Botomei nu putea sa infiinteze UNBR.info. Evident ca sanse nu are sa scape in nici un caz, intrucat sunt intrunite cumulativ conditiile de admisibilitate a propunerii de arest preventiv conform art.148 lit f CPP raportat la dispozitiile art.143 CPP 2. Cat in priveste pe Botomei nu mai este de spus prea multe, respectiv ca a furat tabloul UNBR bota postandu-l la UNBR.info, fara sa aiaba vreun drept a se vedea art.13 din legea 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal..INTREBAREA ESTE URMATOAREA? SI ACUM SUNT TARE CURIOS CUM AM RI ACUM SA IL IA LA INTREBARI PE FLORICA CUM A INFIINTAT UNBR TRADITIONAL IN ANUL 2006.A se vedea CIF ANAF si actul de infiintare cand in anul 2004 prin legea 255, respectiv prin legea 270/2010 era interzisa infiintarea de barouri si unbr, respectiv folosirea denumirilor sub sanctiunea penala.SI INCA O INTREBARE? CUM AU FUNCTIONAT BAROURILE TRADITIONALE IN AFARA UNBR CARE ABIA IN 2006 AU FOST INFIINTAT?Astept raspuns. :-)

# hac - hac date 9 May 2013 21:05 0

Asteapta-i pe schizofrenicii \" avocat traditional \", \" avi \" si colegii de turma ai lor. Iti vor da la raspunsuri de nu le vei putea duce. Adica ineptii, elucubratii si minciuni. Ma mir ca nu au aparut inca precum mushtele la rahatul proaspat eliminat.

# pac pac date 9 May 2013 22:04 +1

idiotii enumerati de tine, in frunte cu ******ul traditional o sa vina cu povestea ca florea este infiintat prin legea nr.1 din anul 100 i.e.n.ei au mostenit de la traian oula si de la avocatii lui decebal altceva.

# pentru hac si pac ,doi retardati in aceeasi capatana date 10 May 2013 19:25 0

Mai retardatule,rahat proaspat eliminat este ce ai scris tu mai sus.Asa ca ciocu mic

# si inca ceva date 10 May 2013 19:29 0

Probabil ii cun oasti mai bine pe avocatii lui Decebal.Doar de pe acolo de tragi.Umbla vorba pe la Costesti ca faceai sapaturi prin curtile crasmelor ,doar ,doar gaseai niscaiva acte sa te inspiri pentru minunea de la Balesti.

# pac pac date 10 May 2013 20:19 0

rahat traditional stii ce s-a descoperit la costesti?ca puti de inteligenta si ca ar trage mustele la tine.

# avocat Bota date 9 May 2013 22:12 +2

SINCER va spun ca: nu exista unitate in baroul BOTA. Toti asteapta o minune de la altii in loc sa munceasca si sa se uneasca cu totii. ESTE REGRETABIL SI LAMENTABIL. Avocatii din teritoriu nu se unesc in instante, sa protesteze pentru modul cum sunt tratati in instanta. PACAT...daca se faceaau aceste lucruri acum baroul bota era primit in instantele din romania..

# oops date 9 May 2013 22:50 +1

nu s-a vrut intentionat. interesele pecuniare au fost din totdeauna mai presus decat interesele oamenilor. bota nu a dorit unificarea, una spune si alta gindeste. smecheria e aceeasi peste tot, infiintezi o casta, o secta, o asociatie cu scopul ca adeptii tai sa cotizeze. toti sunt niste ticalasi, la bota se numeste donatie, la traditionali zeciuiala si spaga la intrare.

# avocat traditional date 9 May 2013 23:36 -1

Sa mori tu?Unitate iti trebuie?in jurul conducatorului iubit?Mai analfabetule,verifica ce si cum ai scris si apoi fa analfabet pe altul.Sa ca sa iti folosesc stilul,iata mai agramatule ce prostii ai scris: 1.Dupa sincer va spun nu se pune semnul: 2. se se uneasCA CU 3.se faceaau 4.dupa cuvantul lucruri se pune virgula.5.cu majuscula se scrie Romania. Citeste atent fraza nr.2 si vezi ce aiurea suna.Citeste si fraza nr.4 si vezi c a suna ca dracu.Cum naiba ai ajuns sa recunosti ca voi nu sunteti [primiti in instantele din Romania?Cum de te-ai transformat asa,peste noapte?Nu cumva te apuca frica de ce o sa patesti si tu?Ti-am spus eu ca o sa umbli dupa mine sa iti fac apararile si sa te caut pe la Jilava.M-ai injurat,dar tot la vorbele mele o sa ajungi.PS.Am niste surprize pentru tine,pentru cei fraieriti de tine si pentru cititorii de pe LUJU.Nu abandonati site-ul, ca nici nu stiti ce pierdeti.

# tocatorul de rahat date 10 May 2013 10:57 0

Tu ai inteles ca eu sunt Bota? si ca am postat mai sus? am scris ca sunt avocat in cadrul bota, probabil lenea de a face o propozitie te-a ajutat sa gandesti si sa-mi vezi greselile. Repet, e regretabil ca nu vezi barna din ochiul tau dar vezi paiul din ochiul altuia. CU MANA PE INIMA ITI SPUN CA 90% DIN CLIENTII MEI SUNT NEMULTUMITI DE TRADITIONALI SI MULTUMITI DE CE FAC EU. Dar, probabil o fi si norocul, bata-l vina.

# io date 10 May 2013 20:23 0

rahat traditional, te-a facut mata la betie sau asa esti tu mai prost din nastere. e periculos sa fii liber cind cei de teapa ta sunt la balamuc. ne minunam ce gramatica stii, vai ce cult esti. apropo chilotii ii porti cu maroul in sus sau in jos?

# pentru tocator date 10 May 2013 21:29 0

potrivit nume ti=-ai ales mai retardatule.Tu ai clientela de la noi,clientela nemultiumita?vezi-ti mai de alte chestii si nu mai vorbi prostii pe net.pai daca nu esti Bota de ce te identifici asa?bai prostovane,ai vazut ca ai dat=o inm bara si acum vrei sa dregi busuiocul.Esti jalnic mai Bota.

# Zeus date 10 May 2013 21:52 -1

IO vine de la junionca la care i=o tragea Zeus?la tine cine-i Zeus?Sau vine de la IO intaistatatorul botistilor fraieriti de amicul crasmarului din Balesti?Si vezi mai retardatule analfabet ca se scrie ****** si nu mata.De acum nmu o sa iti mai dau lectii gratuite.daca kim i dai si mie un procent din donatii te voi medita si la gramatica si la drept.Pana atunci,retardat ai fost,retardat ai framas.Sa iti mai spun ceva-la noi in capitala,in lumeaz buna nu se consuma alcool ca la voi la tara,acolo in Ardeal,la Orastie.Asa ca,sigur ****** si tac-tu au fost beti cand te-au conceput.

# astuia ce se da drept Zeus date 10 May 2013 22:05 0

Fraierica \" avocat traditional \", \" Io \" mai este si unul dintre 4 cei mai mari sateliti naturali ai lui Jupiter, descoperit de Galilei in 1610. Vai de cultura ta, aia inexistenta de fapt. 

# io date 10 May 2013 22:27 0

mai este unul caruia i se spune zeus pe la noi si care a scufundat corabia cu tot cu echipaj. asa ca lasa visichiul si pune mina pe carteratat traditional.

# Zeus date 10 May 2013 22:43 0

Ti-am zis eu ca esti analfabet,agramat si cam prlostalau?Ia uite aici:1.Se incepe randul cu majuscula.2.Zeus se scrie tot cu majuscula.3.Se scrie ,,mana,, si nu ,,mina,,.4.Carte si ratat se scriu despartite.5.Reciteste fraza si asculta cum suna.Suna ca dracu.PS.nu m-am legat de diacritice,ca nu le prea folosim.In concluzie tu esti ala agramatul.

# Zeus date 10 May 2013 22:32 0

Sa mori tu?iar ti-a soptit cel de langa tine?Crezi ca nu stiam?Si daca tot ai adus vorba,al cui satelit esti tu mai acesta?Al lui Bulumac,fie iertat?E drept,tu nu poti fi ,,tu insuti,,Esti nesemnificativ.Si daca zic agramat,analfabet,retardat,bolovan nu este destul?trebuie de fiecare data sa zic si inginer ratat,derbedeu de Orastie,luat la suturi,detronat,,,avocat,, fara cabinet, condamnat etc? Esti jalnic

# astuia ce se da drept Zeus date 11 May 2013 08:33 0

Nu stiai fraiere, nu te mai umfla atata in penele ale pline de jeg. Tu esti satelitul prostiei depline, din influenta careia iti este imposibil sa iesi. Reciteste tampeniile ce le-ai scris mai sus si iti vei da seama de nivelul tau de cultura si de bun-simt. Acest nivel este ZERO. Spune cititorilor ca esti avocat traditional, sa poata cunoaste bine din ce este compusa turma lui flocea. Lasa-l pe Zeus in pace, tu esti doar o taratoare urat mirositoare si scabroasa.

# ADEVARUL date 9 May 2013 22:23 +3

OARE ESTE SUFICIENT SA CUNOSTI PERICOLUL,ASISTAND PASIV LA DEZNODAMANTUL DRAMATIC AL SITUATIEI-SITUATIA DE FAPT-CARE POATE FI DRAMATICA IN CAZURILE PE CARE LE-AM TOT COMENTAT,DE EXEMPLU-SAU TREBUIE SA VA MOBILIZATI,DACA NU PENTRU OAMENI,CUM ERA VORBA,FACE-TI-O MACAR ACUM,PENTRU VOI-NU AR FI NORMAL,NU SUNTETI CU TOTII AVOCATI SI IN ACEEASI BARCA?DOBITOCILOR.IAR CELOR CARE V-AU BAGAT PUMNUL IN GURA,EVIDENT PENTRU A DISTRAGE ATENTIA DE LA PROBLEMA DE FOND A JUSTITIEI,CARE ESTE CLICA JUDECATORILOR-LE DEDIC,CU DRAG,URMATOAREA PIESA http://youtu.be/60fzufxvPgA

# ziare.com date 9 May 2013 22:45 +4

daca este sa fin legisti corect ar fi ca urmatorul pe lista parchetului sa fie liderul traditionalilor care nu a dobandit calitatea de avocat, baroul este clandestin, nu are acte de infiintare, nu are personalitate juridica. 

# Pentru \"POLO\" adica MIHAELA COZMEI - suspendata date 9 May 2013 23:20 +1

Inceteaza , ca devii penibila si gretoasa , nu esti pedepsita de d.zeu  ca te-a lasat haticapata ? mai si comentezi aiureli despre Bota ?Tot te lauzi la masa rotunda \"Moldova \" ca postezi sub pseudo \'POLO\" si te vezi tu mareata si smechera , bine a facut Bota ca a dat afara gunoaiele  precum : Cozmei , Mates, Ancuta si Bradutanu, care au creeat numai haos in Iasi , luandu-se dupa Nimerincu , care urmeaza SIGUR , dupa Botomei. :roll: :roll: :roll: :roll:

# PITBUL date 10 May 2013 00:01 -2

Bai nemernicule,fost sef de barou,de ce te legi de Mihaela?Nu iti este jena de mizeriile pe care le scoti din mintea ta bolnava?Nu dabunul Dumnezeu sa te prindem pe la noi si atunci iti aratam gunoaie.In tomberon te bagam si te trimitem unde te-a facut ******.Nesimtit ordinar ce esti

# pitzibul date 10 May 2013 10:01 0

Vai, mai draga animalule, ce urat se vorbeste la voi, in Moldova...Ma gandeam ca numai \"polo\" aceasta se exprima atat de suburban. Nu ma mai mir de ce voia tolombei, seful aprozarului, sa fac el un barou cu voi, care sa fie numai al vostru. :D

# PITBUL date 10 May 2013 19:21 0

Dar la voi in Ardeal cum se vorbeste mai ratatule?Nu tu ai inceput cu huliganismele tale cand vorbeai despre Mihaela?Esti ordinar mai avocat retardat de pe Academiei.

# POLO date 10 May 2013 10:06 0

MAI IDIOAT-O \"HATICAPATA\" SI ANALFABETA. CARE BOTA, CARE DAT AFARA, CIND EL LA RINDUL LUI ERA DAT AFARA PRIN CONDAMNAREA DEFINITIVA. CREZI CA DACA ARE O STAMPILA PE CARE A REFUZAT SA O PREDEA SI FACE ACTE FALSE PE BANDA, ACTELE LUI PRODUC EFECTE JURIDICE ? TOTI CARE SUNT CU BOTA, SE VOR SCUFUNDA ODATA CU EL.

# Arhimede date 10 May 2013 10:11 0

.toti CEI care sunt cu.....Sau ai studiat gramatica cu Eba.....

# ADEVARATA MIHAELA COZMEI date 10 May 2013 12:36 -2

PENTRU CEL CARE A INSINUAT CA EU SUNT POLO: HANDICAPAT E CEL CE POSTEAZA FARA A-SI DECLINA IDENTITATEA SI FARA A AVEA TARIA OPINIUNILO SALE, ASA CA TINE!!!! BA, PE DEASUPRA STAI SI FOARTE PROST CU GRAMATICA LIMBII ROMANE SI CU ORTOGRAFIA!! MAI INVATA LECTIA BUNELOR MANIERE SI FII CIVILIZAT( SAU CIVILIZATA)! AFLA CA OPINIILE UNUI RETARDAT FRUSTRAT CA TINE NU MA INTERESEAZA!! ORICUM NU SUNT POLO!! EU POSTEZ SUB ADEVARATA MEA IDENTITATE!! SIC!!! SIC!!! LAS NEMERNIC( SAU LASA) CARE NU ITI DECLINI IDENTITATEA!!!!

# Piticanie proasta date 10 May 2013 13:42 0

Pitica hanticapata si proasta , las-o balta  ca stim totii ca tu postezi numai aberatii despre Bota, betiv-o, vezi ca ne duci in eroare, ai sa-i duci lui Nemer sarmale la Jilava. PROASTO INCETEAZA. :-x :-x

# ,, PITICANIA,,MIHAELA COZMEI date 10 May 2013 15:02 0

MAI RATAT( SAU RATATA)  LASA SI ANALFABETA DE DOI BANI, PE CINE FACI TU PITICANIE?? PITICANIE ESTE MAMA TA, NU EU RATEU ORDINAR. NICI MACAR NIU AI CURAJ SA-MI APARI IN FATA RATEU ORDINAR TE TEMI SI DE AIA IMPROSTI  IN STANGA SI IN DREPATA CU JIGNIRI!!!!! MERGI SI TE TRATEAZA LA  PSIHIATRIE SI APOI APARI IN LUME!!  ,, IESI AFARA JAVRA ORDINARA!!! ARATA-TE SI MAI VORBIM NOI!!! SA VEDEM CARE E MAI TARE!! SI ACUM SPECIAL PENTRU LUJU: NU MAI PERMITETI TUTUROR BOLNAVILOR SI ANALFABETILOR SA POSTEZE JIGNIRI LA ADRESA  OAMENILOR PE SITE-UL VOSTRU!!! INTR-ATAT A DECAZUT LUJU INCAT PERMITE TUTUROR RATATILOR SA POSTEZE MASCARI!!! RUSINE!!

# Suleyman date 10 May 2013 19:54 0

Dar cine se crede \"ASTA\" de da ea ordine la LUJU ? Si de magistrati se comenteaza , dar\'mite  de  o  musca  betiva . :P :P :P :P

# MIHAELA date 13 May 2013 15:28 0

MUSCA BETIVA S-O FACI PI MATA!!!  NU TI-E RUSINE!!! ORDINARULE!! OM SERIOS ESTI TU RATATULE!!NU AI ALTA TREABA MAI SERIOASA DECAT SA MANANCI LA RAHAT PE LUJU??

# DEMIREL date 13 May 2013 15:36 0

Mai analfabet botist.Invata sa scrii romaneste si apoi baga-te in seama pe net. Se zice ,,handicapata,, se scrie/zice stim toti sau stim cu totii,si se scrie ,,betivo,,si nu ,,betiv-o,,.Apoi,sa stii,ca dupa,,proasta,,se pune virgula.Asa de analfabet esti, incat am impresia ca esti Bota insusi.

# Alupigus date 13 May 2013 16:43 0

Alupigus dEMIRELE, mai ai mult de supt pana sa ajungi la valoarea lui Bota !

# DEMIREL date 13 May 2013 21:25 0

Mai acesta,nici nu vreau sa ajung la valoarea lui Bota.Sincer vorbind,valoarea lui Bota este ZERO.Asa ca va trebui sa treaca multa apa pe Mures pana cand,Doamne fereste,sa ma senilizez si eu pentru a ajunge la valoarea ZERO.Dar nici in acea situatie nu voi putea avea aceasta valoare.Si inca ceva:bun nume ti-ai ales pentru aceasta postare.Sau sa cred ca bota a supt-o mult pentru a ajunge la valoarea lui?

# Osman date 9 May 2013 23:34 -2

Sa fie trasi la raspundere cei ce au incalcat legea in privinta acestui dosar, prin faptul ca au permis unor persoane sa asiste si mai grav sa filmeze intr-o sedinta ce legea spune ca are caracter secret . 

# UNAUIMITA date 10 May 2013 19:30 0

Pronuntarea se da in sedinta publica-in caz ca te intereseaza.

# Avocat date 10 May 2013 00:00 0

Incepe curatenia in zona avocaturii clandestine practicate de Botomei si Bota cu acolitii lor. Nu cred ca un om normal si informat ar apela la un astfel de avocat. L-am vazut pe Bota in sala de judecata, este SFERTODOCT.

# Avocat legal date 10 May 2013 10:07 0

Nu zice nimeni sa nu delirezi, dar fa-o discret. Spune-mi in doar trei cuvinte, cand a fost re-infiintata \'organizatia\' avocatiala cutumiara, desfiintata prin LEGEA nr. 3 din 1948? Apoi poti continua, mama nu se supara. 8)

# avocat traditional date 10 May 2013 00:24 -3

Bine mai colega,apari pe net aqbia acum,dupa ce luni de zile m=ai lasat sa ma ,,bat ,,cu bota si ai lui?Noroc de mine ca au mai fost vrei 2/3care sa ma sustina,dar era bine sa fii si tu alaturi.Eu l-am vazut pe ,,renumitul avocat,,de multe lori prin sali.Nu este sfertodoct.Mai imparte doctul de vreo cateva sute de ori si il vei avea pe,,avocatul bota,,Mai nou nu mai vine la sali cu delegatie (nu mai are cabinet de avocatura) ci cu mandat de reprezentare.saracul nu stie ca nu are voie sa puna concluzii.Dar nici unii judecatori.dar vorba ta:incepe curatenia.Pacat de sutele de oameni fraieriti de asta,oameni care au fost convinsi ca intra pe bune in avocatura.Pe aceleasi ratiuni care au dus la arestarea lui Botomei,poate fi arestat si Bota,mai ales ca are deja o condamnare.Sincer sa iti spun ,nu doresc asta,dar cate mizerii a facut asta,parca ,merita putin scuturat.Te rog,cand ai timp si vrei, mai intra pe net.

# Pentru juristi, nu pentru analfabeti date 10 May 2013 08:33 +1

Pentru juristi, nu pentru analfabeti: Botomei a fost arestat pentru fals si inselaciune, nu pentru exerc avocaturii:  ART. 136 c.p.p. ,, (6) Masura arestarii preventive nu poate fi dispusa in cazul infractiunilor pentru care legea prevede alternativ pedeapsa amenzii.,,

# asa e date 10 May 2013 08:39 0

Asa e si completez: art. 148 c.p.p. ,,masura arestarii poate fi luata numai daca pedeapsa este inchisoarea mai mare de 4 ani.,, In niciun caz pentru art. 281 c.p. sau art. 60 (6) din L. 51.

# Avocat date 11 May 2013 18:28 +1

Nu esti singur colegu\' eu m-am luptat cu botisti, in instanta ptr. ca au fost deranjati de faptul ca le-am invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant si m-au dat in judecata, dar au pierdut, iar hotararile pronuntate sunt de exceptie, lamuresc in detaliu situatia acestor indivizi (ca avocati nu sunt).

# ,,avocat,, - ule date 11 May 2013 20:16 0

Esti avocat daca ne spui cand s-a infiintat baroul tau (desfiintat prin Legea 3/48). Daca nu, nu mai macani !

# clandestin date 10 May 2013 08:11 0

clandestin inseamna ascuns, nu e cazul la Bota

# avocatului fara scoala primara date 10 May 2013 08:16 +1

,,ma ,,bat ,,cu bota,, - bate-te cu gramatica si cu capul de pereti! Nu vezi ca toti rad de tine ca esti analfabet si retardat ? ,,aqbia,, ,,m=ai,, ,, vrei 2/3care,, ,,putin scutu,,

# avocat traditional date 10 May 2013 08:46 -1

Nu vrei sa comentezi/raspunzi la chestiuni.Te rezumi la a vana 2/3 greseli de scris (de data aceasta am avut numai una,restul sunt imbecilitatile tale nascocite)si a injura.Esti jalnic mai Pompi,si nu mai ai cale de intors.Iti vine randul,cazul Botomei este inceputul.Si schimba cuvintele,aceleasi expresii de prost gust ,s-au uzat.Studiaza dictionarul si gaseste=le.

# avocat AAA ptr. Osman date 10 May 2013 08:58 +2

Va rog sa nu mai postati cu/si in numele altuia(Osman) si sa va declinati identitatea ascunsa si/sau sa postati sub numele sau pseudonumel dv.

# prostovane traditional date 10 May 2013 09:03 0

Cand pui virgula intre subiect si predicat e clar ca ai minte de gradinita! ,,aceleasi expresii de prost gust ,s-au uzat,, ... Cand pui virgula inainte de ,,si,, e clar ca nu mai poti deveni om normal: ,,Esti jalnic,si nu mai ai cale,,...Ia-ti o secretara sau o doica sau ia-ti vacanta si du-te dupa botomiei !

# doctor de Socola date 10 May 2013 09:13 0

art. 215 c.p.: ,,Înselaciunea savârsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase,,  Cretinu de Botomei se da si doctor in drept, desi nu e ! Poate il scapa doctorii de la Socola !

# POLO date 10 May 2013 17:19 0

BOTA NU E DOCTOR IN DREPT, NU BOTOMEI. AU INCEPUT AMINDOI DOCTORATUL LA CHISINAU, DAR BOTOMEI L-A TERMINAT, INSA BOTA NU. ART. 215 CP, I SE APLICA LUI BOTA PT CA ISI PUNE IN FATA NUMELUI TITULATURA DE AVOCAT,DESI NU ESTE SI TITULATURA DE DR. IN DREPT, DESI NU ESTE. UITATI CINE VORBESTE, CHIAR INFRACTORUL BOTA.

# polo? date 10 May 2013 18:27 0

polo, nu cumva ti-a cazut un copac pe rabla de masina ?  Nu cumva ai o tumoare pe creier ? Nu cumva te-au lasat 3 barbati ? Nu cumva te cheama Hasasiu  si esti analfabeta?

# Avocatura noastra de toate zilele date 10 May 2013 10:14 +4

Bota sau Botomei sau orice alt \"avocat\" auto-infiintat, cred ca astia trebuie sa dispara. Fie ca se face prin plangeri penale, fie ca se face oricum altfel, ceva trebuie facut. Departe de mine gandul de a crede vreo clipa ca in UNBR (traditional) e mai bine, sincer e o cloace de nemernici insa AVOCATURA nu poate deveni chestiune de SRL, de mandatare ca la un contract de vanzare-cumparare terenuri, de \"sunt avocat ca asa vrea muschii mei\". Sunt avocat (traditional) si tot ce imi doresc este ca oricare va fi formula gasita cu acesti boti si botomei si care or mai fi, sa putem sa devenim cu adevarat un corp care sa fie apreciat - pentru ca, foarte sincer, ma mandream in anii 90 ca tatal meu e avocat, dar acum eu unul nu simt nevoia sa ma laud ca sunt avocat, prestigiul profesiei este intr-un total declin, inclusiv din cauza unor boti si botomei dar si flori sau iordachesti.

# avocat in BB date 10 May 2013 11:05 +2

Ai mare dreptate. De exemplu, mie imi este rusine ca fac parte din baroul Bota. De ce? Pentru ca, asa cum ai zis si tu, sunt multe lichele, incompetenti, de bani gata..etc Nu mai putin adevarat este ca si in baroul vostru sunt asemenea \"capete luminate\". Spre exemplu, baiatul unei judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti a intrat in Baroul traditional, era la master in anul 1, si nu facea diferenta dintre rezolutiune si reziliere. DECI, CA E BAROUL BOTA, FLOREA..ETC CONTEAZA STUDIUL INDIVIDUAL, PUTEREA DE ASIMILARE SI BUNUL SIMT IN RELATIA CU CEILALTI. Cand vad ce limbaj se foloseste in comentariile de mai sus, ASTA DA MANDRIE SI CONTUITA DE AVOCAT.

# si mie mi-e rusine cu idioti ca tine ! date 10 May 2013 12:15 -2

si mie mi-e rusine cu idioti ca tine ! ,,imi este rusine ca fac parte din baroul Bota,, Cine dracu te tine, du-ti ai, la botomiei !

# prostul vine si pareaza date 10 May 2013 17:14 0

Cum prostia nu se pareaza, mi-e greu sa-ti raspund...dar ai inteles ca prosti ca tine in lumea e doar unul, adica tu.

# alt avocat date 11 May 2013 17:25 0

Ce vorbesti,soro?!?Intreaba-l pe Bota si vezi,el stie care este diferenta dintre rezolutiune si reziliere.Pariez ca habar nu are.

# alt(pseudo) avocat date 11 May 2013 17:59 0

Am vb cu Bota. A zis ca daca iti dai numele iti raspunde.

# Avocatura noastra de toate zilele date 10 May 2013 10:29 +2

Bota sau Botomei sau orice alt \"avocat\" auto-infiintat, cred ca astia trebuie sa dispara. Fie ca se face prin plangeri penale, fie ca se face oricum altfel, ceva trebuie facut. Departe de mine gandul de a crede vreo clipa ca in UNBR (traditional) e mai bine, sincer e o cloace de nemernici insa AVOCATURA nu poate deveni chestiune de SRL, de mandatare ca la un contract de vanzare-cumparare terenuri, de \"sunt avocat ca asa vrea muschii mei\". Sunt avocat (traditional) si tot ce imi doresc este ca oricare va fi formula gasita cu acesti boti si botomei si care or mai fi, sa putem sa devenim cu adevarat un corp care sa fie apreciat - pentru ca, foarte sincer, ma mandream in anii 90 ca tatal meu e avocat, dar acum eu unul nu simt nevoia sa ma laud ca sunt avocat, prestigiul profesiei este intr-un total declin, inclusiv din cauza unor boti si botomei dar si flori sau iordachesti.

# avocat in BB date 10 May 2013 11:08 0

Ai mare dreptate. De exemplu, mie imi este rusine ca fac parte din baroul Bota. De ce? Pentru ca, asa cum ai zis si tu, sunt multe lichele, incompetenti, de bani gata..etc Nu mai putin adevarat este ca si in baroul vostru sunt asemenea \\\"capete luminate\\\". Spre exemplu, baiatul unei judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti a intrat in Baroul traditional, era la master in anul 1, si nu facea diferenta dintre rezolutiune si reziliere. DECI, CA E BAROUL BOTA, FLOREA..ETC CONTEAZA STUDIUL INDIVIDUAL, PUTEREA DE ASIMILARE SI BUNUL SIMT IN RELATIA CU CEILALTI. Cand vad ce limbaj se foloseste in comentariile de mai sus, ASTA DA MANDRIE SI CONTUITA DE AVOCAT.

# av Bota date 10 May 2013 12:17 0

Nu-i avocatura voastra (desfiintatii prin Legea 3/48), e a celor infiintati, adica cei ai lui Bota.

# ADEVARATA MIHAELA COZMEI date 10 May 2013 11:30 +1

PENTRU NESIMTITII SI ANALFABETII ORDINARI CARE AU POSTAT MASCARI LA ADRESA MEA: VA ATRAG ATENTIA IN MOD CIVILIZAT SA NU MAI ASOCIATI NUMELE MEU CU TOT CIRCUL ASTA JALNIC SI TIGANIA PE CARE O FACETI PE LUJU!! AVERTIZEZ DE ASEMENA  lUMEA JUSTITIEI CA VOI PROMOVA LA DIICOT IASI PLANGERE PENTRU ACESTE MASCARI SI PENTRU A SE DECRIPTA MATERIALELE DEFAIMATOARE LA ADRESA MEA SI  IN CONSECINTA PENTRU TRAGEREA LA RASPUNDERE A  LUJU, CARE PERMITE ASTFEL DE COMENTARII!! VEDETI-VA DE TREBA SI DE VIATA VOASTRA FARA A MAI POSTA ORDINARII LA ADRESA MEA!! IN CE PRIVESTE BAROUL, VA INFORMEZ CA NU MA INTERESEAZA CIRCUL ACESTA CARE SE FACE DE CATRE NISTE PERSOANE CARE CICA SE PRETIND AVOCATI!!!!!! E GREU DE CREZUT CA ACESTE PERSOANE CU UN ASA LIMBAJ FAC PARTE DIN TAGMA AVOCATILOR!!! DUPA MINE NU SUNT DECAT NISTE RATATI DIN MOMENT CE POSTEAZA ASEMENA COMENTARII!!!

# Pt. Adevarata mihaela date 10 May 2013 13:50 0

SCUPETE PUNE MANA SI INVATA CARTE,  VORBESTI NUMAI PROSTII SI TE FACI DE RAS , DIICOT NU SE OCUPA CA  PLANGERILE TALE , INFORMEAZA-TE SI APOI VORBESTE.

# MIHAELA COZMEI date 10 May 2013 15:09 0

NU MAI SPUNE???? CHIAR  ASA?? TE INFORMEZ CA AM FOST DEJA LA EI IN LEGATURA CU ALTE POSTARI TOT DE PE LUJU INSA ATUNCI NU AM FACUT PLANGERE ASA CUM MI-AU CERUT PROCURORII DIICOT!! ACUM INSA VOI FACE!! PENTRU CE SE POSTEAZA MASCARI LA ADRESA MEA DACA EU NU AM JICNIT PE NIMENI SI NU AM PROVOCAT PE NIMENI, CAND AM POSTAT AM POSTAT CU IDENTITATEA MEA NU CA LASII CARE ISI ASCUND IDENTITATEA!! RUSINE!!! SI MAI PRETIND CA SUNT AVOCATI!! ASADAR, DECRIPTAREA DACA NU STIAI SE DISPUNE DE CATRE DIICOT LA  SESIZAREA PERSOANEI CARE ESTE LEZATA PRIN JICNIRI SI ALTE MASCARI POSTATE!! MAI INFORMEAZA-TE!!!

# un avocat oarecare date 10 May 2013 23:01 0

1.DIICOT nu are temei legal pentru a sed amesteca in chestiunile astea.Cestia cu decriptgareda ed o abureala.Si sa iti spun de ce:insulgta si calomnia nu mai sunt infractiuni.In atare situatie DIICOT nu mai ppoate cerceta nimic:in pfrimul rand ca oricum nu ar fi de competenta ei si in al doilea rand,daca mergem pe ideea unui grup infractional,acest grup se raporteaza la insulte si calomnii.Deci,nu la infractiuni.2.DIICOT poate interveni doar in ideea formarii unui grup infractional pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a profesiei.dDr,aici intri si tu, Mihaela.Se zvoneste ca DIICOT Iasi a trimis in judecata niste avocati botisto-constitutionali.

# Sunt ratatii cu care bei la Hotel Moldova date 10 May 2013 13:53 0

Pai , daca toata ziulica stai  la Moldova cu toti ratatii ??????????? Spune cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. ?! :P :P :P :P :P :P

# MIHAELA COZMEI date 10 May 2013 15:13 -1

BAI RATATULE, NU STAU TOATA ZIULICA LA MOLDOVA, MAI AM SI PROCESELE MELE IN CALITATE DE CONSILIER AL STATULUI ROMAN!!! IAR DE BAUT BEAU, CE IMI INTERZICI TU RATEULE SA BEAU ? BEAU APA MINERALA CAFEA, SI DACA VREAU BEAU SI O BERE!1 CE TE FREACA PE TINE GRIJA MEA!! AI GRIJA TA SI NU MAI POSTA FARA A-TI DECLINA IDENTITATEA RATAT ORDINAR!!!!!

# limbaj de MAHALAGIOAICA date 10 May 2013 17:19 +2

Daca asa vorbesi femeie, serviciul de salubrizare e gata la datorie. Incalificabil...******re de cartier facuta doamna de trotuar si consilier de stat facuta amanta de ministru

# PITBUL date 10 May 2013 22:03 -1

Mai acesta,tu ai limbaj de huligan si de mahala.Tu ai inceput si nu Mihaela.Esti un jeg ordinar.Abia astept sa te prind prin Moldova.Cand ma gandesc la faptul ca ai fost seful nostru si ted=am acceptat imi vine sa plec la bucale sa-ti dau palme.Dar,niciodata nu e prea tarziu.

# Pt.PITBUL date 11 May 2013 22:15 0

Grupul \"Voua\" incetati ca ati fost exclusi ,  DETASATIVA . PA <img src=ops:' /> :-x

# Pt.cretinul PIT BULA date 11 May 2013 22:32 +1

Mai derbedeule, n-am citit comentarii mai imbecile decat ale tale pe acest site. Si un intarziat mintal si-ar da seama ca esti acelasi psihopat care posteaza sub pseudonimele \"avocat traditional\", \"avi/avi\", \"PITBUL\" etc. Esti sifilitic pur si simplu !

# pentru cretinul pe care il stim date 11 May 2013 23:36 -1

Pai dobitoc notoriu.PITBUL nu este acelasi ca aia pe care i-ai numit.Pitbul este numai unul,adica eu.Dar sa iti spun o chestie.Si eu si ceilalti admitem ca suntem cum zici si vorbim asa cum zici tu.dar ,cel putin pe mine,nu ma stie lumea decat Pitbul.PPe tine ,inmdiferent sub ce nume vorbesti prostii,tge stie lumea.Si stiindu-te isi face o parere despre renumitul avocat.Si ti-am mai spus:eu cu ceilalti(cafre or fi) suntem un fel de USL,adica avem opinii diferite dar un ac elasi tel:sa te terminam.Pana acum suntem pe cale sa te terminam psihic.Restul vine de la sine.Intrebare:cand ai de gand sa vii pe la noi?gfrabeste=te,nea Vasile va fi in curnad liber si nju garantez pentru ce se va intampla cand va veti intalni.

# ADEVARUL date 10 May 2013 15:10 +3

PENTRU ADEVARATA MIHAELA COZMEI,DOAMNA SUNTETI DE TOATA GROAZA,CU DISCURSUL ASTA DE FETITA PISALCOASA TRASA DE CODITE SI PUSA PE PARA LA PARINTI,DEMONSTRATI LABILITATEA EXTRAORDINARA A AVOCATULUI ROMAN.DACA O SA  VA INTREBATI VRODATA DE CE SUNTETI PARALELA CU MAJORITATEA COMENTATORILOR DE AICI AFLATI CA LUJU ESTE UN LOC IN CARE SE VEHICULEAZA IDEI SI SENTIMENTE,NU ARE NIMENI DE CE SA SE BATA CU PUMNUL IN PIEPT-DUMNEATA NU STIU IN CE MASURA ESTI CONSTIENTA DE ANII PETRECUTI DE UN CLIENT PENTRU O DECIZIE JUDECATOREASCA DE DOI BANI,PENTRU CARE AVOCATUL INCASEAZA CATEVA MILIOANE-SI TU ESTI AVOCAT,NU?PROBLEMA DE FOND ESTE CA APARTII,IMPREUNA CU STRUCTURILE DE CARE VORBESTI UNEI MOSTENIRI CEUSISTE-CARE SLUJESTE UN SISTEM,NU OMUL.IN LOCUL TAU MI-AS DA DOUA PALME.

# avocat NEDUMERIT date 10 May 2013 11:32 +2

Spunea cineva mai sus ca se mandrea in anii 90 cu tatal lui ca era avocet. Pai te mandreai in 90 ca era avocet communist de pana in 89 si care si acum tine in frau liberalizarea avocaturii. legislatia ar trebuii sa permita ca toti licentiatii in drept sa poata practica avocatura fara in gradiri nu numai voi fii de lichele comuniste si nepotii unor magistrate. Toti licentiate in drept ar trebuii sa fie avocati dupa ce au obtinut licenta. Ce examen sa mai dau in fata lui Florea sau in fata altora cand am fost examinat de doctori in drept cand am luat licenta.Acest pretext cu examenul de intrare in avocatura nu este decat o forma ascunsa de a le da foloase necuvenite examinatorilor si de a monopolize aceasta profesie ptr. ei si rudele rubedeniile lor. Ce examen de intrare in profesie sa dau si cu cine cu unii ca Florea cand ei nici nu au dat examen ptr. obtinerea licentei. In urma cu mai multi ani nu sa dadea decat examenul de stat iar acum acestia au devenit mari examinatori.

# Cel de mai sus date 10 May 2013 14:46 +5

Nu iti cunosc frustrarile (si nici nu vreau) dar serios, ce ai tu cu mine? Eu vorbeam de anii \'90, in care profesia asta era respectata, indiferent de cum era legiferata si de cat de jalnica a ajuns acum. E suficient sa ma uit la comentariile la acest articol si sa mi se faca sila ca sunt (zice-se) coleg cu alde unii de pe aici. Crezi ca esti mai bun ca mine ca nu ai traditie in familie? Posibil dar prefer sa vorbim pe carte, nu pe anticomunisme ieftine, mai ales ca nici nu e cazul aici. Cat despre cine si cum a intrat in profesie si examineaza acum, ai partial dreptate dar eliminarea examenului de barou e o ineptie - si asa au intrat suficiente ciurucuri cu bani sau pile, din punctul meu de vedere examenul (drastic sau nu) face un bine celor care nu il promoveaza ca le da alt scop in viata. In fine, ma retrag ca e clar ca aici se lupta avocatii din barourile paralele si in rest a ajuns forumul asta al unora care fac plangeri la DIICOT pentru denigrarea imaginii... Halal avocatura, traditionala, protestanta, reformata sau cum o mai fi ea!!!

# nu baga in seama retarzii, ti-o spune un avocat din BB date 10 May 2013 17:17 +1

Si da, ai dreptate.Astazi nu se mai face avocatura, indiferent de baroul din care faci parte. TINERII NU STIU MESERIE!!!IN PRIMUL RAND, SI IN AL DOILEA RAND VISEAZA DOAR BANI...

# 990 date 10 May 2013 20:29 +2

Treaba cu examenu\'.....pana in 2003 nu se dadea examen ci doar shpagutza la un maestru ptr. recomandarea catre decan si apoi shpaga ptr. cei 2 ani de stagiatura, tot la maestru. Deci, zeci de ani s-a trait in ineptie continua in avocatura din RO. Despre limbajul folosit pe aici, intr-adevar, deseori nu este pe masura presupusului standard intelectual al avocatilor. Dar daca internetul ar fi fost la fel acum 40 de ani, fii sigur ca tot asa ceva vedeai. Oamenii sunt oameni in orice perioada istorica. Cu bune si cu rele. Stiinta de carte nu are nicio legatura cu caracterul individului. Sunt destui semi-analfabeti care au un bun-simt si omenie extraordinare si indivizi tapati cu diplome si cu multe informatii in cap dar mitocani si jigodii de cel mai scazut nivel.

# CONTRA date 10 May 2013 11:38 0

:lol: Da\' cu mediatorii nu aveti nimnica? Ca va cam ia painea de la gura, tradiconstitutionalilor? Huo..... pe ei fratilor! Pai astia ca cand vor apare... din august si voi nu veti avea toti frati, tati, cumnati judecatori etc sa va dea mancare... pardon dosare? Sa nu patiti ca cu Bota, tota, lota...hai...hai...! So pe ei!

# mediator date 10 May 2013 13:28 0

de le/ar da minte Dumnezeu mediatorilor sa fie uniti si solidari, ar fi excelent!

# avocat date 10 May 2013 13:41 +2

Jenant ceea ce se petrece intr-o tara democratica, europeana la care a aderat si Romania, stat de drept, si la care sa angajat sa respecte drepturile omului, conventiile si tratatele la care a aderat. peste tot, indiferent de domeniu se manifesta haosul, ilegalitatile, nedreptatile, lipsa de bun simt, si toate acestea parca facuta in mod constient si premeditat. legile nu mai sunt respectate. Respectarea legilor in contradictie cu art. 1 alin. 5 din Constitutia Romaniei revine si este obligatorie doar fraierilor, si care mai au bun simt! Eu ma intreb oare pentru toate acestea a trebuit sa se jertfeasca cei cazuti / decedati la revolutia din 1989?

# lulu date 10 May 2013 21:44 +1

care legi?alea facute pentru clientela securista? iordachescu cu cine a dat examen?cu mos pinocchio? astia au pus mina pe niste meserii liberale, le-au confiscat prin legi date de acolitii lor si apoi au impus embargo financiar sub tertipul ca avocatura o practica numai aia care dau examen. examenul fiind trucat, contracost, nu este altceva decat o sursa ilicita de facut multi euroi. asa ca sa mai fim scutiti de aceste legi batjocoritoare facute de niste escroci pentru a se imbogati.

# Avocat date 11 May 2013 09:10 0

Constat ca botistii se cred cei mai destepti, dar urmarindu-le parcursul (celor cunoscuti) se poate observa ca au esuat in toate incercarile lor de a intra in mult hulitul barou traditional. Daca tot va credeti avocati, de ce pacaliti oamenii si ii puneti sa va imputerniceasca prin procura notariala?

# tot avocat date 11 May 2013 09:29 0

Datorita nerespectarii legilor, a coruptiei si traficului de influenta din partea unor judecatori in combinatie cu numitul flocea, care a dobandit calitatea de avocat platit sfanta shpaga la decan si maestru sau, mai degraba, rasplatit ptr. serviciile prestate pe cand era militzian. Nu mai pune intrebari imbecile. Sau asta este capacitatea ta intelectuala ?

# ,,avocat,, (din barou desfiintat) date 11 May 2013 13:52 +1

Cred ca voi pacaliti lumea cu barourile voastre desfiintate!

# tot avocat date 11 May 2013 09:30 0

erata : \" platind sfanta shpaga .... \"

# Avocat date 11 May 2013 10:56 +1

Exact asa cum am spus, botistii sunt cei mai destepti, cei mai corecti si cei mai frumosi. Cei care au invatat, dat examene SI LE-AU LUAT, sunt prosti, spagari, militieni, etc, etc. Eu nu inteleg un lucru, voi botistii, nu aveti demnitate, onoare, cand va dau judecaorii afara din sala, cand clientii va cer explicatii, cum va simtiti? Probabil fericiti!

# Curaj Botomei date 11 May 2013 11:16 +1

Va face moldoveanul pe toti! A declarat deja recurs din timpul sedintei de judecata si o sa castige! Iar voi astia de la luju.ro nu mai prezentati stiri trunchiate. Sedinta aici: http://www.youtube.com/watch?v=q-WQ9j1ZI7g

# Ti faci pi tini date 11 May 2013 13:45 -1

Cred ca ti faci moldoveanu pi tini ! Mai are 4 rechizitorii, nu scapa fara 12 ani in total !

# Maria M date 11 May 2013 21:56 0

Duti mai........! Tot ce i se antampla d-lui Botomei este o mare murdarie. Foarte rau! P-acat ,mare pacat! Am fost prejudiciata de o suma mult mai mare , cu fals-uri în înscrisuri si infractorii au fost acoperiti si protejati de organele de cercetare inclusiv de domnii procurori si judecatori. Viata mea s-a mutat pe la usile justitiei, ani multi. Nu mi-am gasit dreptate si nici banii nu i-am mai recuperat si , atunci , unde este dreptatea? Domni procurori si judecatori, daca vor , pot si au libertatea de a-ti distruge viata. Oare cum pot sa fie partinitori , nedrepti , corupti an unele cauze si mai ales cu unele persoane care fac mult bine pentru îndreptarea actului de Justitie? S-a vandut tara , s-a distrus industrie, s-a distrus totul! Tot ce era frumos, curat si omenesc în special demnitatea noastra de Romani! Suntem calcati în picioare, am devenit obeala occidentului. Suntem orbi la tot ce se întampla . Am ajuns sa ne uram, a disparut solidaritatea ,iubirea, dragostea între semeni, punem pret pe putere si viata materiala , nu pe cea spirituala. Nu mai tinem cont de nimic. Am ajuns sa ne calcam an picioare si daca se poate , sa calcam si peste cadavre ,numai sa ne atingem telul. Am devenit salbatici! Cine raspunde pentru toate acestea? Pentru toate aceste , nu exista justitie? Suntem un stat plin de mafioti. Îmi este sila de tot ce se antampla, îmi vine sa vomit! Scuzati-ma!

# manifest date 11 May 2013 12:04 +1

Sunt total împotriva arestării pentru înfracţiuni care nu au ca urmare consecinţe deosebit de grave, ex. omorul, violul, traficul de persoane, droguri. Pentru înfracţiuni de genul celor prezentate în cazul Botomei se poate judeca în libertate şi se pot lua măsuri ca: interzicerea exercitării profesiei de avocat, confiscarea unor documente apte să conducă la soluţionarea cauzei, interzicerea deplasării în străinătate şi altele. În situaţia de faţă, ce va face Statul Român dacă domnul Botomei este achitat de instanţă? Cine va plătii daunele acestui om şi în ce măsură se poare reda acestui om zilele petrecute în arest? Este de ajuns că avocaţii din barourile infiinţate în baza unei hotărâri judecătoreşti au fost cercetaţi de organele penale, că s-au cheltuit banii publici pe aceste anchete cînd se putea analiza o singură dată actele de înfiinţare ale barourilor şi unbr-urilor şi se termina tot circul.

# mai putin pt analfabeti date 11 May 2013 13:50 +1

 Botomei a fost arestat pentru fals si inselaciune, nu pentru exerc avocaturii:    ART. 136 c.p.p. ,, (6) Masura arestarii preventive nu poate fi dispusa in cazul infractiunilor pentru care legea prevede alternativ pedeapsa amenzii.,, ART. 148 c.p.p. ,,masura arestarii poate fi luata numai daca pedeapsa este inchisoarea mai mare de 4 ani.,, art. 215 c.p.: ,,Înselaciunea savârsita prin folosire de nume sau calitati mincinoase,,  Cretinu de Botomei se da si doctor in drept, desi nu e ! Poate il scapa doctorii de la Socola !

# pace bota-botomei -nimerincu date 11 May 2013 22:47 0

bota, botomei, nimerincu, dupa parerea mea ar trebui sa incetati razboiul asta imediat.o discutie amicala nu strica niciodata, ce rezolvati daca va faceti plingeri unii altora si va alegeti cu condamnari? mucosii traditionali, fara carte nu au reusit sa va atace, voi intre voi vreti sa va bagati ca fraierii aiurea in puscarie?pentru ce ?ce aveti de castigat?orgolii ranite?

# pace ? date 11 May 2013 23:37 +1

Ai dreptate: ii spun lui Bota sa il cheme pe Botomiei din puscarie si pe Nimernicu de sub mesele restaurantului Moldova ... !

# pismeicar date 12 May 2013 08:49 0

Eu propun ,mai Bota , sa mergi tu la Botomei. Acolo iti este locul pentru ca de pozitia,,sub masa,,te-ai saturat.Dar nu veti fi mult timp in tandem,o sa vina si Nimerincu la voi.Astfel veti constitui ,,troika paralelilor,,.

# Radu date 12 May 2013 12:52 0

Eu propun, mai imbecil traditional, sa ne faci o mare suflare si apoi mai musca o data, asa cum iti place.

# pismeicar date 12 May 2013 15:27 0

Ce vorbesti Radule?Te cheama Bota?Sau ai imprumutat vocabularul alauia?Va urmaresc de mult,va porcaiti in mod inadmisibil pentru niste intelectuali,asa incat nu cred ca o sa mai intru in discutii cu voi.Adica,nici cu unii ,nici cu altii.Nu pot sa imi explic de ce m-ai insultat in halul asta.Iar vocabularul tau este in mod cert de neacceptat.Dar,e treaba fiecaruia cum se exprima in public si ce cuvinte foloseste.

# Radu date 12 May 2013 15:43 0

\"Traditionalule\", comentariul tau de mai sus, e intr-adevar unul civilizat. Daca si restul comentariilor tale ar fi fost la fel, in mod cert nu am fi ajuns sa ne jignim reciproc.

# pismeicar date 12 May 2013 15:57 0

Am postat prima data in aceasta disputa.

# moarte castei avocaturii date 11 May 2013 23:27 +2

Domnule senator Catalin Croitoru, mai sunteti avocat in cadrul legalei UNBR-Bota ? Daca da, de ce nu luati nicio pozitie publica in apararea acesteia ? Cat timp va trebui sa mai fim umiliti in salile instantelor de judecata, in fata clientilor, de unii judecatori corupti care fac jocurile castei mafiote-Florea ? Domnule Croitoru, ne-ati dezamagit profund. Pareati un om care lupta pentru drepturile omului, dar se pare ca sunteti doar un oportunist si nimic mai mult.

# nedumeritul date 11 May 2013 23:42 0

ce asteptai mai de la Croitorul,din moment ce este avocat botist?Vreti explicatii?Uitati-va la Bota si va v edti da seama cu cine aveti de-aface.

# nedumeritului agramat date 12 May 2013 07:48 0

Draga nedumeritule, vazand cat esti de analfabet, te dumerim repede: ,,va v edti,, ... daca taceai mai dumerit ramaneai ! Scrie mai putin sau deloc. Incearca sa inveti limba romana cu o invatatoare.

# Ultimul Charlot date 12 May 2013 16:13 0

Hai sa va zic un mic/mare secret: S-a luat anul trecut decizia la nivel de Barouri, CSM si ...alte institutii ca sa se transfere pe CEDO totul, sa se poata inchide gura la toata lumea. Bota si Botomei condamnati definitiv, la CEDO se judeca diferit si toata lumea ( mai putin Florea si vreo cativa judecatori si procurori ) vor fi fericiti.  :roll:

# Pentru ultimul Charlot date 12 May 2013 17:51 0

Şi până atunci, Ministrul Justiţiei va trebui să răspundă autorităţilor italiene cu privire la legalitatea UNBR Bota.

# pt cvorum au dat puncte,15 chiar!!!si pregatirea,monser? date 13 May 2013 15:48 0

http://www.baroul-bucuresti.ro/stire/anunt-adunare-generala-ordinara-11052013 :D :D :D

# pt cvorum la birtul din padure date 13 May 2013 16:06 +1

sa nu uitati sa va numarati oilor traditionale ca a inceput pasunatul, BEEEEEEHHHEEEEEE  !!!!  :D :D :D :D

# PENTRU BAROURILE LEGALE date 13 May 2013 21:30 +1

Soluţia este la Botomei, el poate invoca la soluţionarea recursului împotriva măsurii arestării preventive o excepţie ce conduce la stabilirea barourilor legale. Apărarea este obligatorie şi în cazul său, îşi poate alege un avocat din baroul legal înfiinţat. Curaj Domnule Botomei, ai şanse să scaapi!

# Maria M- pentru barourile legale date 13 May 2013 21:59 0

-Apreciez aceasta propunere, este corecta. Învingeti sistemul! Mult curaj Domnule Botomei! Fiti tare si puternic ! Aveti persoane care va gandesc binele si va iubesc curat !

# rudotel date 13 May 2013 23:09 +1

Curaj botomel, ne vedem dupa 12 ani !

# PITBUL date 13 May 2013 23:37 +1

Tu mai asta,ti-ai luat rudotelul?vazi ca maine ai instanta si trebuie sa fii linistit si limpede la minte.Dar ai minte?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva