24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SPRIJIN PENTRU HORECA – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii i-a acordat asistenta start-up-ului Comarket, o platforma business-to-business dedicata industriei ospitalitatii din Romania. Comarket sprijina buna desfasurare zilnica a afacerilor din ospitalitate, restaurante, cafenele si hoteluri, asigurand conexiunea dintre profesionisti si furnizori. Investitiile au totalizat 350.000 de euro

Scris de: L.J. | pdf | print

13 October 2020 18:49
Vizualizari: 5505

Desi industria HoReCA (hoteluri, restaurante, cafenele) a fost greu lovita de criza economica, mai exista totusi sperante pentru acest sector economic. Nu mai devreme de marti, 13 octombrie 2020, casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat aparitia unui start-up dedicat industriei ospitalitatii si gandit sa puna in legatura profesionistii si furnizorii din domeniu.Este vorba despre Comarket, o platforma business-to-business dedicata industriei ospitalitatii din Romania. Comarket este un instrument digital care asigura conexiunea intre profesionistii si furnizorii din comunitatea HoReCa. Prin eficientizarea si dezvoltarea pietei de achizitii, platforma sprijina buna desfasurare zilnica a afacerilor din ospitalitate, restaurante, cafenele si hoteluri. 

Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit asistenta juridica necesara marketplace-ului B2B Comarket, care a beneficiat de investitii totale de 350.000 de euro: o investitie pre-seed de 100.000 de euro, urmata de o investitie strategica de 250.000 de euro a companiei Infinite IT Solutions.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au fost alaturi de fondatorii Comarket – antreprenorii Florin Maxim, Eugen Zbircea si Daniel Nanboe – inca din faza de concept a proiectului, acordand asistenta in toate etapele de dezvoltare, de la redactarea si negocierea contractelor cu partenerii externi pana la pregatirea platformei pentru lansare. Asistenta a fost oferita de o echipa pluridisciplinara de avocati coordonata de Razvan Gheorghiu-Testa (foto) – Avocat asociat – si Bogdan Halcu – Managing associate – si a inclus, printre altele, aspecte de drept societar, protectia datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala. Firma de avocatura va ramane partenerul juridic al Comarket in etapele viitoare de dezvoltare.

Platforma Comarket isi propune sa ofere o solutie rapida si eficienta de gestionare a activitatii de achizitii in cadrul unui business HoReCa, oferind o alternativa moderna la metodele traditionale (vizita agentului de teren in locatie, plasarea de comenzi prin SMS, Whatsapp sau telefon etc.). In plus, platforma automatizeaza un proces care se repeta aproape zilnic, oferind utilizatorilor date privind istoricul comenzilor, centralizarea si detaliile logistice. Totul intr-un produs 100% fara hartii (paperless).

Avocatul Razvan Gheorghiu-Testa a declarat: „Ne-a entuziasmat ideea unui marketplace B2B prin intermediul caruia antreprenorii din HoReCa sa faca trecerea de la modelul arhaic de achizitii / aprovizionare folosit in prezent la unul complet digital, care sa permita gestionarea mai eficienta a fluxurilor si a business-ului, in general. Industria ospitalitatii are nevoie de solutii digitale, iar o initiativa precum platforma Comarket, ca si alte demersuri similare carora ne-am raliat imediat (cum ar fi primul accelerator de business dedicat startup-urilor din industria ospitalitatii din Romania – HoReCa Business Accelerator) sunt menite sa ofere un binevenit sprijin unei industrii greu incercate in acest an”.

Comentarii

# marcus date 15 October 2020 02:47 0

Oare casa de avocatura Țuca Sbârcea este interesata de cataclismul de proces care sta sa bufneasca - probabil cea mai mare confruntare avocateasca din istoria omenirii? https://youtu.be/oPIoYYEY9dQ

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva