22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

STELICA, GURA MARE – Continua valul pensionarilor din magistratura. In mai putin de o saptamana, 15 judecatori si procurori au iesit sau urmeaza sa iasa la pensie. Explozia pensionarilor are loc dupa ce ministrul Justitiei Stelian Ion a vorbit despre cresterea varstei de pensionare in randul magistratilor. Vedeti cine sunt cei mai noi judecatori si procurori care parasesc sistemul (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

17 January 2021 09:26
Vizualizari: 6449

Continua valul de pensionari din magistratura. In mai putin de o saptamana, 15 judecatori si procurori au iesit sau urmeaza sa iasa la pensie.


 

Concret, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa discute saptamana viitoare, in sedinta din 19 ianuarie 2021, cererile de pensionare formulate de 8 procurori. Cel mai cunoscut dintre acestia, procurorul Doru Stoica de la DIICOT.

Anterior, in sedinta din 14 ianuarie 2021, Sectia pentru judecatori a CSM aprobase eliberarea din functie a sapte judecatori.

 

Trebuie precizat ca cererile de pensionare, confirmate de catre fosta sefa CSM Margareta Nicoleta Tint ca fiind mult mai multe decat in alti ani, vin in contextul declaratiilor facute de ministrul Justitiei Stelian Ion (foto) privind cresterea varstei de pensionare in randul magistratilor. Declaratii care i-au fost reprosate de judecatoarea CSM Simona Marcu. Declaratii asupra carora Stelian Ion a revenit, insa lipsa de incredere a magistratilor in ministrul Justitiei persista, dupa cum i-a transmis judecatoarea Gabriela Baltag din CSM (click aici pentru a citi).

 

Iata cererile de pensionare care vor fi discutate de Sectia pentru procurori a CSM in 19 ianuarie 2021:


Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul Stanescu Lucian Sorin, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul Iosifescu Razvan Iulian, procuror sef Sectie judiciara in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Harghita.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna Barzi Daniela Mihaela, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Structura centrala, delegata procuror sef al Biroului teritorial Giurgiu.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna Hagiu Nicoleta, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna Velescu Adina Carmen, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna Palie Antonela, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul Stoica Doru Gabriel, procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si criminalitatii informatice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna Bradiceanu Simona, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Iata pensionarile aprobate de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, in 14 ianuarie 2021:


Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului Badea Marius Tudose, judecator la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, secretar general al Consiliul Superior al Magistraturii la data formularii cererii.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Corina Podaru, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Ciuban Doina-Liliana, judecator la Judecatoria Arad.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Adriana Copaci, judecator la Tribunalul Vrancea.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Talmacel Petruta Gabriela, judecator la Judecatoria Roman.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Ionescu Ioana Mirela, judecator la Curtea de Apel Timisoara.

Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei Simona Florica Nicolau, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Vrancea.

Comentarii

# Marian Sarbu date 17 January 2021 16:35 +4

Gura bate ........... Halal ministru!

# Nenea, date 17 January 2021 17:08 +3

Ia,Stanescu...... Sa te duci Stanescule ]nv]rtindu-te ca ciocirlia,persoana fara Dumnezeu!

# Neamul lui Bicilis date 18 January 2021 11:19 0

Asa se intampla atunci cand ... ce se auto-declara a fi handicapati ajung ministru. Handicapul bolsevicilor marxisti, parveniti prin securism, in politichia autohtona.

# Hop si Eu date 18 January 2021 14:49 0

Mai oameni buni, ce nu sunteti din Constanta sau din imprejurimi !. Pisoiul asta jigarat, botezat Ion Stelian, fost pupincurist la greu al lui Mazare, Constantinescu, Strutinski, in rest doar avocat de oficii ( intrebati in lumea avocatilor constanteni daca spun adevarul ), stiti ce face ? Zice asa : Baa nelegiuitilor. Degeaba ma dau eu Cocos ca desfiintez SIIJ. Stiti bine ca nu o sa reusesc oricat v-ati dori voi asta. Asa ca, Dragutzeilor, eu fac la voi BAUUU ! cu marirea varstei de pensionare si, pe acest temei, voi toti care veti putea fi clienti SIIJ, in viitor, caramba la pensie Ba !. Atat pot sa fac pentru voi pentru ca si voi ati fost de gasca cu mine cand primeam casa de la Mazare, s.a., s.a., s.a.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva