2 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUSPECTA ATACA JUSTITIA - Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a pus-o sub acuzare pe Laura Kovesi in dosarul in care Sebastian Ghita a denuntat-o pentru plata avionului din Indonezia. Kovesi este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa. Zeita justitiei se victimizeaza ca e o actiune politica pentru a-i bloca ascensiunea la functia de procuror european. Cititi denuntul lui Sebastian Ghita

Scris de: George TARATA - Bogdan GALCA | pdf | print

13 February 2019 21:28
Vizualizari: 13002

Lovitura naucitoare primita de fosta sefa DNA Laura Kovesi din partea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, condusa de Gheorghe Stan si Adina Florea. Laura Kovesi (foto) a fost pusa sub acuzare pentru luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa. Kovesi insasi a recunoscut miercuri seara, 13 februarie 2019, ca a primit calitatea de suspect, urmand sa se prezinte la parchet pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile peste doua zile, vineri, 15 februarie 2019, la orele 13.

Punerea sub acuzare a lui Kovesi pentru luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa a avut loc in dosarul in care Sebastian Ghita a facut denunt in legatura cu aducerea in tara a fostului director al Gelsor Nicolae Popa. Este vorba despre plata avionului pe care Sebastian Ghita a suportat-o la cererea lui Kovesi, asa cum fostul deputat a dezvaluit.


Umilinta maxima: politistul i-a batut la usa. Kovesi se victimizeaza si “ataca Justitia”

Laura Kovesi a primit citatia pentru a se prezenta la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie de la un politist, care a venit la locuinta sa. Informatia privind dobandirea calitatii de suspect a fost difuzata chiar de Kovesi la postul de radio Europa Fm. Kovesi nu s-a limitat insa doar la a oferi explicatii despre dosarul in care este suspecta, ci a facut fix ceea ce acuza ea pe vremea in care conducea DNA ca fac suspectii si inculpatii pe care ii defila in catuse. Si anume “a atacat Justitia”.

Astfel, oftand si dand impresia ca mai ca ii vine sa planga, Laura Kovesi a incercat sa se victimizeze pretinzand ca de fapt este vorba despre o actiune politica prin care se incearca blocarea numirii ei la conducerea Parchetului European. De asemenea, Kovesi a reluat placa pe care a rostit-o si in momentul in care a fost data afara de la DNA, cum ca nu a fost niciodata cercetata disciplinar si nici penal, asta desi realitatea este ca a fost cercetata si chiar trimisa in judecata disciplinara. Nu in ultimul rand, asa cum probabil ii placea sa auda de la cei pe care DNA ii punea sub acuzare in mandatele sale, Kovesi a sustinut ca isi va dovedi nevinovatia.

Iata declaratia Laurei Kovesi:

In aceasta seara s-a prezentat un politist la domiciliul meu si am primit citatia din partea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie in calitate de suspect pentru infractiunea de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. Citatia vine inainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidenta. Mi-am cumparat bilet de avion pentru vineri ca sa pot sa merg la Bruxelles si sa particip la audiere. Am fost astazi la Inalta Curte si am depus o cerere de amanare pentru un proces care urma sa aiba loc luni.

La nici cateva ore dupa ce am depus aceasta cerere, am primit aceasta citatie. Este evident ca prin aceasta metoda se incearca oprirea mea in aceasta procedura, se incearca sa nu ocup aceasta functie, chiar si prin abuzuri, pentru ca totusi am sanse, sunt candidatul care s-a situat pe primul loc.

In citatie, nu sunt descrise faptele, urmeaza sa imi fie aduse la cunostinta cand ma voi prezenta la audiere. Dar sunt anumite site-uri foarte apropiate anchetei. Se si scria ca urmeaza sa fiu invinuita, jurnalistii stiau de dinainte de acest demers. Banuiesc ca este vorba despre dosarul in care as fi fost implicata de aducerea lui Popa Nicolae in tara, desigur, o mare minciuna. Nu am avut atributii in vederea efectuarii extradarii.

Daca stam sa ne gandim bine, aceasta investigatie este despre faptul ca un condamnat definitiv a fost extradat si adus in Romania sa isi execute pedeapsa, si dupa 10 ani facem aceasta ancheta.

Desi e o ancheta deschisa din 2017, nu stiu daca ea a fost inchisa. Exact cu o saptamana inainte de audierea mea in Parlamentul European pentru ocuparea acestei functii eu primesc citatie sa fiu audiata exact in ziua in care trebuia sa fiu prezenta la Bruxelles.

Am aproape 24 de ani de activitate, nu am fost niciodata cercetata disciplinar si nici penal, nu am avut niciodata probleme.

Conform regulamentului elaborat de CSM, in astfel de situatii, daca nu este inceputa urmarirea penala, acuzatiile nu pot fi facute publice.

Este foarte dificil sa spun ce vor gandi altii. Eu stiu ca sunt nevinovata, stiu ca este o etapa intermediara inceperea urmaririi penale. Va fi o problema de credibilitate si a mea, dar si a institutiei care a facut acest demers. Sa investighezi dupa zece ani o fapta, nu vad care era urgenta ca eu sa fiu chemata inainte sa ma prezint la aceasta procedura. Acest lucru poate sa imi afecteze in mod serios candidatura.

Am prima sansa in aceasta procedura. Sigur ca inceperea urmaririi penale s-a facut pentru a ma bloca in aceasta procedura si nicidecum pentru a afla adevarul. Acest dosar a fost deschis si in 2017, s-au facut si audieri in cursul anului trecut si atunci sigur ca ma intreb, ca in momentul in care eu fac o cerere si spun ca voi pleca din tara, dupa cateva ore ma trezesc cu Politia si trebuie sa ma prezint exact in ziua plecarii.

Eu voi merge la Bruxelles, audierea este in 26, astazi mi s-a confirmat si oficial acest lucru. Voi merge, voi explica ca sunt nevinovata, voi explica faptul ca inceperea urmarii penale este o sicana.

Imi voi continua drumul in aceasta procedura. Nu voi inceta. Asa cum am spus si cand mi-am incheiat mandatul la DNA, coruptia poate fi invinsa. in cele sase luni am facut o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, cu care am trecut de filtru. Guvernul trebuie sa vina si sa-mi propuna o intelegere amiabila, altfel va fi judecat pe fond. Iar al doilea lucru pe care l-am facut a fost sa ma inscriu in acest concurs”.

Iata denuntul formulat de Sebastian Ghita:

„Subsemnatul Ghita Sebastian Aurelian, avand CNP (…), domiciliat in (…), identificat cu CI seria (…), aduc la cunostinta organelor de urmarire penala urmatoarele fapte:

Am avut o relatie de prietenie cu Laura Codruta Kovesi pe care o pot proba declaratiile martorilor care au vazut-o impreuna cu mine la Crama Tohani, la mine acasa pe strada (…), la o vila din Sinaia.

In timpul acestei relatii de prietenie Laura Codruta Kovesi mi-a solicitat personal in primavara anului 2011, moment in care detinea functia de Procuror General al Romaniei, sa efectuez plata unei sume de bani pentru urgentarea unui caz (dosar penal) de care aceasta se ocupa in mod direct si personal, caz de notorietate care ar fi ajutat-o foarte mult in cariera sa profesionala daca se finaliza in modul dorit de ea.

In mod concret Kovesi a pretins in mod direct si a primit o suma de bani pentru aducerea in tara a lui Popa Nicolae, la momentul oportun, ales cu atentie deosebita de Kovesi personal. Mi-a spus chiar ea la acea vreme ca acest lucru ar reprezenta pentru ea un beneficiu de imagine care i-ar garanta numirea in functia de Procuror Sef al DNA Romania, lucru care s-a si intamplat ulterior.

Plata s-a facut prin societatea (…) din Ploiesti, la cererea mea, pentru inchirierea unui avion privat de la compania aeriana Tiriac Air.

Cu acest avion privat a fost adus in tara din Indonezia numitul Nicolae Popa. Aducerea acestuia in tara era oportuna pentru Kovesi care dirija modul de lucru intr-un dosar ce il viza pe Sorin Ovidiu Vantu, Popa Nicolae fiind martor in acest dosar.

Laura Codruta Kovesi mi-a promis ca in schimbul platii contravalorii facturii din data de (…) / 2011 cu nr. (…) / 2011 in valoare de 268.689 RON achitata catre Tiriac AIR de catre (…), la cererea mea, va interveni si isi va folosi influenta pe langa procurorii care aveau in lucru dosarele mele (ex.: dosar Tracia, unde procurorul de sedinta era de la Parchetul General), in scopul solutionarii acestora in mod favorabil mie prin neindeplinirea anumitor acte ce intrau in atributiile lor de serviciu.

Laura Kovesi s-a tinut de cuvant cu aceste promisiuni cat timp a fost Procuror Sef al Parchetului General.

Ulterior, dupa ianuarie 2015, dorind sa stearga urmele acestor fapte, a constituit impreuna cu Lucian Onea si cu Mircea Negulescu un grup infractional organizat, atragand alaturi de acestia si alte persoane pe care le-a convins sau obligat sa depuna marturii mincinoase impotriva mea.

Fac mentiunea ca Popa Nicolae a fost adus in Romania dupa aproximativ 10 zile de la efectuarea platii facturii despre care am facut vorbire.

Motivul pentru care Kovesi a solicitat un avion privat este ca in acest fel a fost ascuns faptul ca Nicolae Popa a fost (rapit / extras) transportat fara voia lui si fara o decizie de extradare in urma unui proces in Indonezia.

Daca s-ar fi platit un avion de linie, lui Kovesi ii era frica de un comportament al lui Popa in aeroport sau avion (simulare infarct / solicitare medic / ambulanta) care l-ar fi oprit pe acesta in Indonezia sau in orice alta escala. In acest fel s-a evitat si controlul documentelor de extradare. Prin folosirea unui avion privat, Nicolae Popa a ramas pe toata durata transportului in avion, fara posibilitati de a bloca revenirea in tara.

Celalalt motiv tine de faptul ca un proces de extradare dureaza 2 sau 3 ani in Indonezia.

Kovesi a dorit urgentarea aducerii lui Popa, incalcand drepturile omului si dreptul la un proces echitabil de extradare, inclusiv tratatele internationale, avand nevoie ca Popa sa revina in tara in momentul dorit de ea.

Fac mentiunea ca pentru a da aparenta de legalitate, Kovesi a solicitat ca suma de bani sa fie platita de societatea (…), fiind evident ca aceasta suma de bani reprezenta plata contravalorii transportului numitului Nicolae Popa din Indonezia in Romania in afara procedurii normale de extradare.

Laura Kovesi a mers personal in Indonezia in perioada 11-18 martie 2011 pentru a face presiunile si pregatirile necesare pentru actiunea ce avea sa urmeze intervenind la autoritatile din Indonezia. Doamna Angela Nicolae, procuror al Parchetului General, a denuntat public aceasta situatie.

Fac mentiunea ca doar Ministerul Justitiei se ocupa de extradarea persoanelor, procurorii neavand competenta legala pentru a participa la o astfel de operatiune (abuz in serviciu).

Dupa ianuarie 2015, relatiile dintre mine si Laura Codruta Kovesi s-au racit. Laura Kovesi a incercat sa castige noi relatii politice si sa ascunda aceste fapte de care am facut vorbire.

Impreuna cu Lucian Onea si Mircea Negulescu, procurori in cadrul DNA Ploiesti, a determinat martori mincinosi din cadrul companiilor (…) sa faca declaratii mincinoase la adresa mea.

Totodata, l-a determinat / preset / obligat pe Vlad Cosma sa falsifice probe si sa declare lucruri neadevarate.

Acesta a declarat public faptul ca Laura Kovesi (Doamna K, convorbirile Cosma – Negulescu) coordona toata activitatea infractionala intreprinsa de Onea si Negulescu impotriva mea.

Consider ca toate aceste persoane pot da relatii despre grupul infractional organizat Kovesi – Onea – Negulescu si despre felul in care mi-au fost fabricate dosare pentru a se acoperi activitatea infractionala a Laurei Kovesi”.

Comentarii

# Dreptate date 13 February 2019 22:39 +30

Da , Kovesi nu este o zeitate, abuzurile facute ți- au dat faima.....falsă faima. Toate abuzurile trebuie cercetate, ce nu va convine. Veti raspunde, amarul altora trebuie gustat si de domnia LCK. La paradeala.....ati spus că tot atac este....Si erau reale abuzurile dar nu ati avut urechi si nici ochi, erați OARBA DE PUTERE?!!!

# DODI date 13 February 2019 23:27 +4

Începutul sfârșitului. Cel care se bucură cel mai mult este... ciolanis. Cu slujirea condamnată ciolanis va trece de 50 de dosare penale ... spălate.

# nu conteaza date 14 February 2019 09:13 +6

Da, inceputul sfarsitului nostru! Kovesi nu va pati mare lucru (daca va pati ceva!), la fel cum si onea, man, portocala, etc, vor scapa (aproape) neatinsi. Privind si la felul in care PSD-ALDE dau inapoi in fuga, in fata lui iohannis, tare ma tem ca asistam la o INTARIRE fara precedent a sistemului... Priviti cum toata lumea stie despre abuzurile statului si nimeni, NU FACE NIMIC! Toti cei in drept, se plang de existenta abuzurilor si... finanteaza programul cu vitamina D...

# nu conteaza date 14 February 2019 10:21 +6

Ce se intampla acum cu kovesi, felul in care este impusa la Bruxelles, de reprezentantii de forta ai CE, ne arata care este locul romaniei in UE: vaca de muls si tap ispasitor (dupa caz). Intrarea noastra in NATO si UE, au adus dezastrul tarii noastre si "politicienii" romani, nu contenesc a pupa funduri americane si vest europene! Euroscepticism? Nu, asta e Eurorealism! Nici NATO, nici UE, n-au fost concepute sa serveasca interesele membrilor ci, EXCLUSIV pe cele ale initiatorilor!

# Ana date 13 February 2019 22:40 +15

La puscarie si tu si Man, Popovici, Ardelean, Srrducan , Crina Muntean, Antik, etc.. La puscarie !!!!!!

# Tarcea , Stanciu , Lazar ,etc ! date 13 February 2019 23:01 +2

Corect ! VAd ca nu le convine cand li se aplica aceeasi masura ca muritorilor de rand ...adica noi , poporul. :eek:

# Blue date 13 February 2019 23:04 +10

La puscarie pt CRIME IMPOTRIVA UMANITATII : kovesi,stanciu, bica, lazar,tarcea,macovei,maior etc si tradatorul din fruntea tarii albit de catre mafia din justitie de 47 de dosare penale( asta din ce se stie,ca cine stie cate or mai fi) Arestati toti semnatarii protocoalelor ilegale si date OUG DE ANULARE pt toti cei judecati ilegal in cei 10 ani de protocoale secrete ilegale. Asta nu a fost justitie ci o grupare criminala mafiota.

# A_L_I_E_N date 13 February 2019 22:48 +14

Pai, parca pentru o astfel de atitudine, DNA a cerut (si obtinut!) (re)arestarea procurorului-sef Angela Nicolae. Acea femeie, cu peste 30 de ani de vechime, urma sa candideze cu sanse mari tot la o demnitate europeana. Pentru simplul motiv ca si-a permis sa atace anchetatorii, prin cateva articole scrise - a fost (re)arestata preventiv. Pai, daca LCK a iesit la toate televiziunile prietene (audienta nationala) - nu este cu atat mai mare pericolul !?

# Micutza plagiatoare are frica de justitie !!! HA,ha,ha,ha ! date 13 February 2019 22:59 +11

Stai draghe nu te panica , stim cu totii ca jutitia e dreapta si trebuie doar sa-ti dovedesti nevinovatia ; simplu , nu ? :lol: Sa vedem noi cum stai tu vreo 6 luni macar in arest preventiv , pana se publica motivarea ..... :P Covesi , nici nu stii cat de mica incepi sa fii (la figurat , of course)

# clara date 13 February 2019 23:28 +11

Hai sa va lamuresc cum functioneaza . Domnul Lascu, tatal d-voastra nu a reusit sa-si plateasca toate datoriile, sa suporte consecintele faradelegilor facute si nici pe cele ale stramosilor. Matale, in loc sa le usurezi plata ai facut-o lata, ai nenorocit oameni, ai curmat vieti, una peste alta s-a terminat. Nu mai poate nimeni sa va ajute. Dupa trei vieti in curba descendenta, va reluati ciclul de 26.800 ani. Legea e Lege, nu ca cele pe care le-ati incalcat voi. Noroc ca nu sunteti singura, aveti tovarasi de drum, Caisa, Pruna, Macovei, n +1,etc. ...karma colectiva.

# ARGUS date 14 February 2019 08:19 -5

Ascuta,clara,ce ai cu dl Lascu?. Stii tu ca facut faradelegi?Stii tu ce datorii a avut?Esti penibila.

# clara date 14 February 2019 10:36 +2

Mai studiaza, pune mana pe o carte ,,Cauzele spirituale ale bolilor", cauta boala domniei sale si te lamuresti. Faptul ca era bolnav de mai multi ani, prin suferinta trebuia eliminata zgura karmica si multe alte amanunte. Da, chiar stiu ce vorbesc ! De ce ajung odraslele lor procurori , sa rascumpere greselile si aici vorbim de retrocauzalitate. In 99% din cazuri nu se intampla asta ... Pe acest site nu putem dezvolta subiectul , desi tace mi-ar fi placut sa -ti spun vreo doua...Grija mare cu ajutorul !

# paternitatea date 14 February 2019 13:26 +1

In cazul in care Luluta este copil din flori boala spirituala o plateste mama susnumitei.s-au vazut cazuri.

# nu conteaza date 14 February 2019 12:41 +2

Cum ce a facut? A adus-o pe lume si apoi, a impins-o pe fie-sa, sa ajunga unde a ajuns, folosindu-si toate resursele si pilele!! Nu e suficient?

# clara date 14 February 2019 14:42 0

Nu este suficient, astea sunt ,,gainarii", vorbim de lucruri serioase: schimbarea destinului unor oameni, (campuri morfice deviate), privari nedrepte de libertate (vezi situatia de la revolutia din 1989, unde a fost implicat), incalcarea liberului arbitru, etc. Lasati bascalia, cu lucrurile astea nu-i de glumit.

# eu date 13 February 2019 23:40 +11

Suspecta nu realizeaza gravitatea faptelor savarsite,punand la indoiala buna credinta a organelor judiciare.O penala!

# AVOCAT date 13 February 2019 23:52 +4

OPS. Pestele de la cap se strica..... Kovesi...... Iacob..... Popovici.... Cerbu..... mirica (mica tzocolata) Mars la c ------ . LA PUSCARIE CU VOI........zdRentelor care ati bagat oameni in pamant si ati trimis in fata plutonului de executie de la il ICCJ....... care pluton? Selaru . Francisca, Iulica mai bine ar face ce a facut sora lui ....stie el. ionut m ( e pe invers ) etc

# unul din lumea cea mare date 14 February 2019 00:09 +2

hahaha!!!!!!!!!! ti/am spus eu fa tie vorba aia,,tine/ma doamne sus ca jos vin ca glontul,,.na ca ajunsesi ghiulea!!!!!!!si nu in stratosfera,ci in drum spre pamint

# ^^ date 14 February 2019 00:39 +1

Aoleu, manca-ti-as gura.. Cum e viata asta..

# Azoitei C. date 14 February 2019 01:35 +5

Normal ca prin ceea ce spune Ghita ca ar fi facut ea (a pretins plata avionului,a acceptat o masina platita prin intermediarul Coldea,etc) altii de mult ar fi fost acuzati si frageziti pentru luare de mita mascata,pentru foloasele politice,economice si abuzuri.Pentru ea totul e abuziv,toata lumea a fost corupta doar ea e curata ca lacrima.Dar Europa chiar merita sa se faca de ras cu un procuror sef cercetat, doar pentru cat rau au facut Romaniei si pentru ca au orchestrat prin populari abuzurile in Romania.Am ajuns si ziua cand toti abuzatorii se plang de abuzuri,dar important este ca blestemele oamenilor nevinovati incep sa dea roade.Acum o sa iasa ceilalti paraditori si o sa afirme ca niste penali vor sa discrediteze din nou Justitia si pe Slujirea Insasi.Important e ca Iohannis e multumit si vorba lui,toti fac lucruri bune,pentru el desigur.Dar o sa vina si ziua cand gasca paraditoare o sa-l traga si pe el la fund.Important e sa inceapa sa sifoneze si sa se dea in primire.

# alex date 14 February 2019 02:50 +5

Noaptea mintii.PNL prin Turcan apara o cercetata penala si cere anchetarea celor care si-au permis sa o ancheteze pe fosta sefa anticoruptie,acuzata de coruptie.Acum vedem ca nu mai e cu datul in spate,punerea la dispozitia Justitiei si demonstrarea in Instanta a nevinovatiei.Asa ceva.Unchiul Sam cred ca isi sterge pacatele,in sfarsit.Si-au dat seama ca experimentul romanesc cu anticoruptia s-a fasait si anticoruptii au devenit corupti.Doar Germania mai vrea ca paraditorii sa paradeasca la un Level mai inalt.Sper ca Plesoianu sa-i scrie macar presedintilor Ungariei,Bulgariei,Poloniei si Cehiei,care daca nu-si dau girul dama pica.

# nu conteaza date 14 February 2019 12:37 +2

Unchiul Sam??? Pai, pe langa faptul ca el a fost principalul generator al porcariei de la noi, are acum la el acasa, probleme aproape identice cu ale noastre, din punctul de vedere al existentei "statului paralel"!! Poate vrei sa zici ca US isi sterge pacatele, facand unele si mai mari, care sa puna in umbra porcariile facute pana acum!!!! Iar Plesoianu... desi face bine ce face, e singur si nesustinut de nimeni dintre "politicieni"... Pacat!

# Popescu Cristian din Berceni date 16 February 2019 16:11 0

Exact ca in Italia, anticoruptii si-au facut partid si au devenit cei mai corupti....!!!!

# florin date 14 February 2019 06:42 +4

de-a lungul vietii, n-am vazut o persoana care sa minta cu atata nonsalanta ca aceasta nazista! n-are pic de rusine, no sa aibe viata frumoasa niciodata, dar este atat de incuiata la minte , ca nici nu realizeaza acest lucru. si ca ea sunt toti cei care sar ca fripti: cum sa fie tocmai ea penala!? uite ca se poate! LA PUSCARIE cu ea!

# livia date 14 February 2019 08:32 +4

Vai, vai, vai! Am trait sa o vedem si pe asta! Justitia independenta a statului de drept lucreaza! Se teme cucuveaua de justitie? De ce? Sa-si dovedeasca nevinovatia si dupa un lung sir de anchete, peste cativa ani, va fi achitata daca este cazul. Cred ca lui Bica ii pare rau ca este in Costa Rica si nu pe scari la PG sa o astepte pe slujirea................

# Gogu date 14 February 2019 09:07 +2

LCK - n-ai stiut ca "Roata e rotunda"?

# ia un avion date 14 February 2019 09:09 +5

Daca tot vrei si trebuie sa ajungi la bruxeles, de ce nu inchiriezi mata un avion privat? N-ai bani? Strange USR-ul, hastag, se face repede o cheta... Nu-l suna pe Ghita, suna ocupat :)

# mona date 14 February 2019 09:39 0

Sper ca tov ghita sa aiba dovezi consistente ? Tip factura de la Kovesi cu specificatiile de rigoare, tranzactia bancara, dovada de la banca ca, Kovesi a riicat banii si inelul lui basescu. :lol:

# BEGIANCA date 14 February 2019 09:48 +8

SE PLINGE LA POSTURILE DE TV SI RADIO CARE SINT SI AU FOST SUSTINATORI EI. AR TREBUI SA MULTUMEASCA CA ACEASTA COMISIE RESPECTA LEGEA. NU A PROCEDAT CA EA SI ACOLITI EI CARE ARESTA DUPA PLACUL LOR PE TOTI DE PE STRADA SAU JUDECATORI DIRECT DIN SALA DE JUDECATA..DECI MADAME SACIZ CARE ERA JUSTITIA? CEA PE CARE O PRACTICATI VOI CEATA DE SACALI? SAU ACEASTA CARE RESPECTA LITERA SI SPIRITUL LEGI? MARE RUSINE PT CEI CARE TE SUTIN BINE NOI STIM BINE DE CE TE SUSTIN. RUSINE PT EI CA NU AU DEMNITATE.. CRED CA STEFAN CEL MARE SI CEILASI CARE SI AU DAT VIATA LOR SI A COPILOR LOR PT TARA SI PT ROMANII . IAR ACESTEAI NU STUI DECIT SA DISTRUGA ROMANIA SI SA O VINDA PT NIMIC LUI SOROS PT CA SINT VINDUTI EI SI URMASILOR LOR .. IAR PROSTIMEA SI VINZATORI DE TARA II SUTIN SI BINENTES FAC TOT CE VOR ACESTI STAINI CARE SIN SEFI LOR ACESTEA MERTA MULTE PLACI SUEDEZE CA SA NU MAI PUPINCURISTI ASA CA DESTEPTATIVA ROMANI NU VA MAI LASATI CALCATI IN PICIORE DE ACESTE HIENE IN FRUNTE CU OIERUL

# 1 date 14 February 2019 10:50 +1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Am trait s-o aud si pe asta : Luluta n-are incredere in justitie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# marius date 14 February 2019 11:26 +1

Cucuveaua mov tot cucuvea se cheama. Stiti bancul, acolo un pic de mov, ca de, movul este culoarea cu....or. Asta a fost rolul DNA-ului, de prostituata a sistemului judiciar. A f... pe cine a vrut si cum a vrut. Dar vorba Ecleziastului ,, exista un timp pentru fiecare..,,Si, se pare ca a sosit si timpul ei. Ce este trist in atitudinea domnie sale, e faptul ca nu realizeaza si, cred ca n-a realizat niciodatra, ce mult rau a facut acesteui popor si acestei tari. Oamenii incapabili, irespoinsabili si complexati pusi sa conduca ajung intotdeauna aici. Poate si de aceea sunt pusi.In viata nu-i poti arunca la cos pe toti cei care nu-ti convin fara sa te gandesti ca si tu vei impartasi aceeasi soarta. Dreptate pana la capat.

# Iulia date 14 February 2019 11:42 +2

Miorlaitul de ieri i se trage partial si de la Werner, caruia i s-a indeplinit dorinta ca Dna Florea sa nu ajunga niciodata sefa la DNA. Daca manevra a fost facuta cu intentie sau nu, conteaza mai putin, cert este ca Kovesi a ajuns pe maini bune. Maine sa-si ia cu ea o cutie de batiste (ca nu da bine ca unei zeite sa-i curga mucii pe piept) si sa imbrace chilotii maro. In cazul in care audierea ii va incurca si mai tare planurile de viitor, este posibil ca si alte victime sa prinda curaj si sa-i ceara socoteala pentru toate umilintele indurate. Am remarcat un lucru interesant in interviul dat de Kovesi la radio ieri: a spus ca ea auzise ca are in jur de 30 de dosare penale, nu doar 18. O fi adevarat?

# Bun venit pentru... date 14 February 2019 11:58 +1

...viitoarea șefă, de cameră, în Tenerife !! Că când vei fi sosind, slujire, Să fii și plină de iubire !

# Neanae date 14 February 2019 12:05 0

Am trăit sa o văd și pe asta! Zic Gurile Pamantului ca e treaba făcută expres ca fie împiedicată Slujirea sa ajungă mare șefa procuror de procurori in UE. Cum “Gurile se astupa numai cu pământ”, zicală, uite de la mine câteva lopeți metaforice ca sa taceti dracului. DAAAAA, NIȘTE OAMENI FAC TOT POSIBILUL SA O ȚINĂ PE TÂLÂMBA ASTA ACASĂ CA SA NU NE FACĂ DE RÂS ȘI IN STRĂINĂTĂȚURI. IN PLUS TREBUIE SA SE LĂMUREASCĂ CAT TREBUIE SA STEA IN PENSION PENTRU CRIMELE SĂVÂRȘITE. Daaa, fiindcă au murit niște oameni printre cei DOAR DISTRUȘI MĂRUNT DE MALUL ASTA DE FEMEIE. Sa plătească fix după vina! Aleluia madam! Sa ne trăiești (plângând) ca sa ispășești ...

# Statu-Palma-Barba-Cot date 14 February 2019 12:12 +5

Toată lumea a constatat ca pana acum i s-au respectat toate drepturile,n-a fost saltata de pe strada,nu i s-au pus cătușele ,nimeni n-a anunțat presa și, dacă nu sărea singura din baie să anunțe evenimentul isterico-istoric ,nimeni nu știa ca va fi audiată.Dacă exista probe din beton armat,dacă i se respecta toate drepturile,nici dracu n-o poate scăpa, d-aia a sarit in presa.Deja cucuveaua mov a început sa-și piardă penele-alea în care se umfla ea când calca în picioare Constituția și legile tarii,când patrona grupurile infracționale organizate protejate de robe și de neosecuristi ,sub pălăria unei instituții care ne este prevăzută în Constituție și pe care scria "noi suntem DNA" Ușor-usor o sa-i zboare penele pana când savanta de renume mondial o sa apară exact cum e ,cu 3 dosare făcute cu manuta ei de baschetbalista în toată viața ei de savanta in ale dreptului ,ajunsa într-o funcție din care a distrus aproape definitiv încrederea populației în justiție.

# sazicamersi date 14 February 2019 12:17 +3

ca nu e defilata in catuse. Ca poate vorbi liber, fara a fi considerata apriori penala, ca mai are voci de sustinere la UE si nu numai. Si cand zice acest mersi sa se gandeasca la aia luati pe sus si defilati in catuse, pe care oprobiul public si al massmedia i-a tocat, care si-au pierdut si ultimii prieteni, care au murit ca niste caini plimbati intre penitenciare (cand ei, poate, trebuiau sa-si spuna ultimele cuvinte celor dragi)... Sa zica mersi!

# cititi înainte sa cenzurati date 14 February 2019 12:38 0

Cititi înainte sa cenzurati :STOP ABUZURILOR PSD-ALDE ! KOVESI ARE DREPTUL EXACT LA ACELASI TRATAMENT PE CARE EA L-A APLICAT FAMILIEI JUDECATORILOR BÎRSAN ! CU CÂTA ELEGANTA S-A PURTAT, EA DE CE NU ARE DREPTUL LA ACELASI TRATAMENT ? TREBUIE SESIZATA IMEDIAT CEDO DE CE ABUZURI SUNT ACUM ÎN JUSTITIE, CUM UN OM NEVINOVAT CARE A RESPECTAT ÎNTODEAUNA CONSTITUTIA TARII, SUFERA ACUM NEVINOVATA ! SOTII BÎRSAN NU AU NIMIC DE ZIS ? ATI UITAT NERECUNOSCATORILOR, LA CÂT BINE V-A FACUT KOVESI ?

# AVOCAT date 14 February 2019 13:52 0

LULU BALULU SA VORBEASCA REPEDE DE UN 19' PE MIRICA ''''''......... IL APLICA SELARU & COMPANY LA SFARSIT

# cititoru date 14 February 2019 15:24 0

dupa boala legionarului , urmeaza legiunea blestemata : 1.nastase 2.miki spaga 3.sorin oprescu 4.kovesi cine urmeaza ?

# Popescu Cristian din Berceni date 14 February 2019 22:24 +1

Despre organizatia criminala de traficanti de droguri din sectorul 4 care opereaza de aprox. 20 de ani, probabil sustinuta si acoperita de salariati ai organelor judiciare, nu a aflat nimeni nimic? Golancile si golanii cati copii minori si familii mai distrug? Pana cand aceasta organizatie criminala isi mai face de cap? Mai nou, mi-au distrus si a sasea masina ...

# ?????? date 15 February 2019 02:11 0

Aproape în aceeași vreme cu acțiunea prezentată în articol, relatată pe larg în presa românească, într-o altă parte a lumii se produce un eveniment deosebit, totuși ceva mai puțin mediatizat ? https://www.romaniatv.net/socant-un-celebra-vedeta-muscata-de-un-porc-in-timpul-unei-sedinte-foto-in-bahamas-video_461166.html#n ,,ŞOCANT! O celebră vedetă, muşcată de un******în timpul unei şedinţe foto în Bahamas VIDEO" ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva