31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

THE LAWYER EUROPEAN AWARDS 2019 - Practica de Litigii a societatii de avocati Zamfirescu Racoti & Partners a fost desemnata castigatoarea categoriei „Echipa de Litigii a Anului” de catre revista britanica The Lawyer. Cosmin Vasile, avocat coordonator ZRP: "Ceea ce a cantarit decisiv este filosofia noastra privind abordarea litigiilor, nu neaparat, sau exclusiv, un anumit rezultat concret"

Scris de: L.J. | pdf | print

21 March 2019 14:40
Vizualizari: 4695

Zamfirescu Racoti & Partners are cea mai buna echipa de litigii din Europa. Aceasta este decizia revistei britanice The Lawyer care in 19 martie 2019, la Londra, a desemnata castigatoarea categoriei „Echipa de Litigii a Anului” in cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Parners (ZRP). Evenimentul s-a desfasurat in prezenta a peste 300 de avocati si consilieri juridici, ocazie cu care au fost anuntati laureatii editiei 2019 a premiilor The Lawyer European Awards.


La eveniment, din partea ZRP au fost prezenti si avocatul coordonator Cosmin Vasile, care a apreciat ca distinctia oferita de revista britanica The Lawer reprezinta "o recunoastere extraordinara" a echipei de avocati de la Zamfirescu Racoti & Partners.

Comunicatul ZRP:

"Bucuresti, 20 martie 2019: Practica de Litigii a societatii de avocati Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) a fost desemnata castigatoarea categoriei „Echipa de Litigii a Anului” de catre revista britanica The Lawyer. Premiul a fost acordat in cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer, eveniment ce a avut loc in data de 19 martie la Londra.

In prezenta a peste 300 de avocati si consilieri juridici, The Lawyer, cel mai apreciat jurnal periodic din Marea Britanie dedicat pietei de avocatura, a anuntat laureatii editiei 2019 a premiilor The Lawyer European Awards. Lista nominalizarilor pentru premiul „Echipa de Litigii a Anului” din Europa a inclus 7 jucatori de pe plan european, deopotriva firme independente si internationale: Zamfirescu Racoti & Partners (Romania), Egorov Puginsky Afanasiev & Partners (CIS & Rusia), Aequo (Ucraina), Brucher, Thieltgen & Partners (Luxembourg), Clyde & Co (Franta, Germania, Spania), Latham & Watkins (Belgia, Franta, Germania, Italia, Rusia, Spania, UK) si Wiersholm (Norvegia). Castigatorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Zamfirescu Racoti & Partners, potrivit anuntului The Lawyer.

In spatele acestei reusite de rezonanta se afla entuziasmul, valoarea si munca celor 37 de avocati din echipa de litigii ZRP. Prezent la gala de premiere de la Londra, dr. Cosmin Vasile, managing partner, a declarat:

„Acest premiu este o recunoastere extraordinara a muncii noastre si a pietei avocaturii din Romania in general. Cel mai mult ma incanta faptul ca ceea ce a cantarit decisiv este filosofia noastra privind abordarea litigiilor, nu neaparat (sau exclusiv) un anumit rezultat concret. Din alta perspectiva, este cel mai bun imbold pentru lucrurile pe care urmeaza sa le facem pentru clientii nostri.”

In cadrul ceremoniei din acest an au fost acordate 26 de premii, castigatorii fiind desemnati de un juriu format din 21 de avocati si consilieri juridici din cadrul unor cunoscute firme de avocatura precum CMS, Mayer Brown, Pinsent Masons, Womble Bond Dickinson, Orrik, Winston & Strawn, Mischcon De Reya, Herbert Smith Freehills, HFW, DWF sau Macfarlanes, respectiv corporatii precum Coca Cola, Facebook, Travers Smith, Ardonagh Group, Fleetcor, Santander, GLH Hotels Ltd, Anschutz Entertainment Group, Informa sau Global Ports Holding plc.

Anual, The Lawyer recompenseaza firmele de avocatura cu performante deosebite, printre criteriile avute in vedere numarandu-se abilitatea de a gestiona proiecte complexe, nivelul inalt al serviciilor oferite clientilor, managementul strategic si aportul liderilor in evolutia si dezvoltarea business-ului in ultimele 12 luni, cultura robusta a parteneriatului, initiativele pentru promovarea diversitatii precum si implicarea in programe de responsabilitate sociala si activitati pro-bono".

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 55 de avocati, dintre care 11 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Danut-Ioan Bugnariu si Catalin Micu (asociati), si Valerian Cioclei, asociat of counsel.

Comentarii

# Felicitari ! date 21 March 2019 19:05 0

Tineti-o tot asa ! :-)

# Botomei Vasile, doctor in drep,0744191717 date 27 March 2019 15:21 0

Exprim opinia ca au fost premiati pe motiv ca au castigat impotriva intereselor Romaniei. Au reprezentat firme straine impotriva statutului roman,urmare carora avocatii romani angajati de firme straine au speculat contracte deficitare incheiate in numele tarii de catre alti avocati care au tradat interesele economice ale Romaniei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva