28 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TIRUL ADRIANEI – Vicepresedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, omoara clasa politica: “Instantele sunt pustii din pricina reformelor voastre, nu ne mai reformati! Vor ramane sa judece femeia de serviciu si instalatorul, acolo unde sunt, evident, ca si ei au fugit la pensie… Gasiti alt domeniu pe care sa il faceti praf, ca noi ne-am cam saturat. De 30 de ani va perindati si ne dati lectii de drept, avand impresia ca ati descoperit apa calda”

Scris de: G.T. | pdf | print

9 November 2021 11:49
Vizualizari: 6236

Reactie in forta a  vicepresedintei Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu (foto). Aceasta transmite clasei politice sa lase Justitia in pace si sa faca mai bine sa se apuce de altceva.


 

Aducand in discutie dezastrul facut in Justitie de clasa politica, judecatoarea Adriana Stoicescu acuza politicienii ca au reusit sa distruga sistemul judiciar, in timp ce se perindau in spatiul public si dadeau lectii de drept, ca si cum s-ar fi priceput. In acest context, Stoicescu ofera si un exemplu concret, si anume situatia grava in care se regasesc in prezent instantele, ramase fara judecatori. “Gasiti alt domeniu pe care sa il faceti praf, ca noi ne-am cam saturat. Ati reusit sa faceti varza totul. Nu ne mai reformati!”, scrie Adriana Stoicescu, intr-un comentariu facut pe pagina sa de Facebook, luni seara 8 noiembrie 2021.


Redam comentariul vicepresedintei Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu:


Va rugam, nu ne mai reformati!

Zeita ati transformat-o deja in coana Aglaie, nu ne mai reformati!

Era candva cocheta, azi e obosita si urata, vrea acasa, la pensie.

Nu mai are putere sa stea nemiscata, legata cu carpa aia la ochi, desirata si decolorata, ca nici asta nu ati fost in stare sa o schimbati, ati cusut-o doar, cat sa para noua.

Instantele sunt pustii din pricina reformelor voastre, nu ne mai reformati!

Vor ramane sa judece femeia de serviciu si instalatorul, acolo unde sunt, evident, ca si ei au fugit la pensie…

Nu ne mai reformati!

Gasiti alt domeniu pe care sa il faceti praf, ca noi ne-am cam saturat.

De 30 de ani va perindati si ne dati lectii de drept, avand impresia ca ati descoperit apa calda.

Ati reusit sa faceti varza totul. Nu ne mai reformati!

Apucati-va de tricotat, mai bine. Sau de traforaj.

Sau daca tot nu va puteti abtine, trimiteti-ne pe toti acasa si faceti voi treaba noastra, ca oricum va pricepeti la toate.

Dar nu mai reformati Justitia!

Comentarii

# Unu date 9 November 2021 14:31 +204

Lasa ca sunt si o gramada de "magistrati" care mai bine s-ar apuca de traforaj, fara pensioara nesimtita. Cand vezi ce prostii scriu prin actele lor iti vine sa te lasi dracu de justitie. Tanti Stoicescu e mereu suparata, mereu moralista. Daca e asa de rau in magistratura, cine o retine acolo? Sa vina in avocatura sa vada ce bine arata justitia mioritica.

# #JOS SECURISTII SI POLITRUCII date 9 November 2021 15:05 +430

Aveti dreptate, dar incepeti din COTETUL csm: * NU MAI NUMITI sefi JEGURI, MILOGI, COZI TOPOR, gen ACTUALUL...si ...pirjoale; * NU AU CE CAUTA IN FRUNTEA INSTITUTIILOR, MUIERI gen scutea, olivia stanciu, etc.. ABIA CIND LA VOI VA FI IN REGULA CU SEFII INSTITUTIILOR, ATUNCI PUTETI ARUNCA LA COSUL DE GUNOI PE klaus(tofobul) muyani's, pe pipernicitul de stelian, pe cutu, etc. ODATA TERMINATA MISIUNEA ACESTOR PORCI, II TREC IN CIMITIRUL RELICVELOR LA ccr, PE BANI GREI, BANII NOSTRII!!! :eek: :-x :lol:

# sita date 9 November 2021 17:01 +33

trecand peste faptul ca daca este o refulare de cetatean, cred ca mai indicat este sa va duceti la cabinetul parlamentarului pe care l-ati votat, iar daca este o incalcare a puterii legislative, de catre cea judecatoreasca, e grav (nashpa in limbaj actual). Cred ca poate fi nervozitate unei doamne in prag de pensionare, vazand noii judecatori, cu abordarile lor. Cam mult zgomot pentru ceva ce fusese atrasa atentia de 30 ani : a t e n t i e la cine, cum si pe ce criterii va selcteaza; ca asa vor iesi ... .

# maxtor date 9 November 2021 22:18 +23

de la "mica reforma" plang salile,ecou a pustiu......

# bogdan_gyuse date 10 November 2021 09:30 +67

Faptul ca politicienii au "reformat justitia", in asa fel inancat sa si-o aserveasca, nu-i o noutate. Au gasit mediul propice. Zeita a fost transformata in prostituata chiar de catre magistrati! Nu-mi amintesc ca vre-un magistrat sa fi bolborosit ceva cand s-au implementat protocoalele. Nici cand se faceau experimente pe justitiabili, pentru a se verifica daca noile coduri sunt in acord cu politica de japta judiciara. Nici cand magistratii prin Regulamente au paradit legile, ca se visau ei legiuitori. Nici cand sefii serviciilor chemau magistratii la "formari profesionale". Rad judecatorii din Cipru, Grecia, Italia, Ungaria, Polonia, Anglia, Franta, Spania, de judecatorii paraditori din Romania. Observ ca exista o imensa laguna educogena in anturajul justitiei. Lipseste Psihologia Criminala a Magistratului. Nomentan, lipseste. Dar va aparea in curand. Succesuri cu propaganda bolsevica! De ce fug magistratii de SIIJ???

# Alex Bochiș date 10 November 2021 15:59 +33

Ce mari intelectuali, specialiști în științele juridice au ajunși miniștri după 1990? Cu excepția primilor – dar nici aceea la cel mai înalt nivel – nu pot menționa pe niciunul! Ca, în ultimii 20 de ani să ajungă miniștri ai justiției ori slugi politice ori analfabeți juridici. Ultimul, DJ Stelică minte mică, a fost de toată groaza! El voia să reformeze Justiția! Durerea e că habar nu au ce e aia „reformă”. De ex. USR-iștii sunt analfabeți în majoritate! Sigurul care începuse reforme adevărate a fost dl. Prof. univ. dr. Tudorel Toader. Statul e praf, Justiția aservită (cu câteva excepții!), procuratura slugă iar societatea suferă!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.11.2022 – Ministerul Justitiei tine scorul la Campionatul Mondial de Fotbal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva