6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TONI NEACSU, MINISTRU DE JUSTITIE – Renumitul avocat Adrian Toni Neacsu s-a inscris in Coalitia pentru Natiune: “Veti auzi multe lucruri bune, tineti aproape”. Presedintele Coalitiei pentru Natiune, avocatul Dan Chitic: “Ni s-a alaturat viitorul ministru al Justitiei”

Scris de: G.T. | pdf | print

19 August 2022 12:59
Vizualizari: 4603

Mutare surpriza facuta de renumitul avocat Adrian Toni Neacsu (foto dreapta), fost judecator, fost membru CSM. Neacsu a intrat in politica, alaturandu-se proiectului initiat de un alt avocat. Mai exact, Adrian Toni Neacsu s-a inscris in Coalitia pentru Natiune, formatiune politica fondata de la fel de cunoscutul avocat Dan Chitic (foto stanga).


 

Anuntul privind intrarea in politica a fost facut de Adrian Toni Neacsu, joi, 19 august 2022, pe pagina sa de Facebook. Neacsu a recunoscut ca a facut acest pas dupa o serioasa analiza si dupa ezitari, insa da asigurari ca vor urma multe lucruri bune.


Prezentam anuntul avocatului Adrian Toni Neacsu:


Ma alatur proiectului inceput de Dan Chitic si echipei frumoase din Coalitia pentru Natiune, cu sperante, emotie, determinare si multa inocenta, pentru care cer rabdare de pe acum. Veti auzi multe lucruri bune, tineti aproape.

Am facut un pas important pentru mine, dupa foarte multa reflectie si ezitare, dar absolut convins in cele din urma ca era momentul.

Ma alatur unui proiect generos al unor oameni inimosi si destepti pentru ca pentru prima oara am convingerea ca pentru a reusi sa-mi vad valorile implinite am nevoie de lucru in echipa. Am lucrat si visat prea mult timp solitar si reflexiv, e timpul pentru actiune, implicare si strangerea rândurilor.

De 30 de ani am respins toate tentatiile politice, din pura si neclintita convingere si dupa ce am scapat de restrictiile statutului de judecator, iar cine ma cunoaste stie ca nu exagerez deloc. E timpul sa pun umarul sa fac eu ceea ce cred ca trebuie facut iar altii nu fac.

Dincolo de caracterul formal politic, la care nu ma pricep si nu o sa ma pricep deloc, este un proiect al sperantei si al demnitatii colective, iar la valorile astea nu pot renunta”.


Viitorul ministru al Justitiei


La randul sau, fondatorul si presedintele Coalitiei pentru Natiune, avocatul Dan Chitic, a precizat ca Adrian Toni Neacsu va fi viitorul ministru al Justitiei din partea formatiunii politice:

Astazi, ni s-a alaturat viitorul Ministru al Justitiei, propus de Coalitia pentru Natiune, domnul Adrian Toni Neacsu”.

Comentarii

# romulus date 19 August 2022 15:38 +114

FELICITARI DOMNILOR AVOCATI !

# santinela date 20 August 2022 07:35 0

Daaa,asta da propunere pentru ministerul justitiei.Poate convingeti unul din partidele mari sa o sustina fiindca altfel iese Neacsu la pensie pina ajungeti voi la putere sau in vreo alianta cistigatoare !

# mircea-nica date 20 August 2022 18:37 +108

Adrian-Toni Neacșu = o garanție a calității umane și a profesionalismului de înaltă clasă.

# Luati-l si pe Piperea , zic date 22 August 2022 22:30 +114

In primul rand este patriot si cred ca ar pune umarul ...consistent acolo !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva