22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

TREI JUDECATORI PICATI LA PROIECT, ALTI PATRU LA PSIHOLOGIC – CSM a publicat rezultatele la proba privind proiectul managerial din concursul pentru numirea judecatorilor in functii de conducere. Trei candidati au luat nota mai mica de 5, altul a lipsit de la sustinerea proiectului, iar al cincilea s-a retras. Patru judecatori au fost respinsi la testul psihologic (Tabelul)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

19 April 2024 14:40
Vizualizari: 5016

Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii – condusa de presedinta CSM, judecatoarea Denisa-Angelica Stanisor (foto) – a publicat joi, 18 aprilie 2024, rezultatele la proba privind proiectul de management din cadrul concursului pentru numirea judecatorilor in functii de conducere, desfasurat in perioada 2 februarie – 5 iunie 2024.Trei candidati au picat la aceasta proba, obtinand note mai mici de cinci. Conform art. 28 alin. 2 din regulamentul concursului, „este declarat admis la concurs sau examen judecatorul care a obtinut cel putin nota finala 7 si cel putin nota 5, atat la proiect, cat si la testarea scrisa”.

Pe de alta parte, un judecator s-a retras de la sustinerea proiectului, in timp ce al cincilea a lipsit.

In schimb, ceilalti 27 de competitori merg mai departe la testarea scrisa (vezi facsimil 1).
Precizam ca aceste rezultate nu sunt definitive, ele putand fi contestate intre 22 si 26 aprilie. CSM va afisa notele finale in data de 10 mai.

Noua zile mai tarziu, va avea loc testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane, urmand ca rezultatele definitive sa fie afisate in 4 iunie 2024, iar clasificarea finala a candidatilor – o zi mai tarziu (vezi facsimil 2).


 

 

Patru judecatori inapti psihic


Onitial s-au inscris in concurs 37 de judecatori (vezi facsimil 3), insa cinci dintre ei s-au retras inainte de testarea psihologica:

- Carmen-Claudia Berevoescu (candidata pentru sefia Judecatoriei Mangalia);

- Andrei Bogos (Judecatoria Liesti);

- Gabriela Enache (Judecatoria Barlad);

- Tudor-Doru Manole (Judecatoria Focsani);

- Izabela-Reka Tarau-Radvanski (Judecatoria Chisineu-Cris).

Alti patru magistrati au fost declarati inapti in urma testarii psihologice. Initial, CSM ii picase pe cinci dintre ei, dar al cincilea candidat a trecut la reexaminare (vezi facsimil 4).

 
 


Comentarii

# Csaba D date 19 April 2024 15:03 +6

O întrebare de bun simț: Ăia picați la psihologic cum de au intrat în profesie? Și cum de mai judecă/sunt lăsați să judece după un asemenea rezultat?

# DODI date 19 April 2024 15:47 +9

Magistrat inapt ca șef dar apt pentru a răspunde la comenzi politice și a nenoroci români. Asta da revoluție în justiție.

# Popescu date 19 April 2024 16:58 -15

pentru#Csaba D Stimate domnule, Poţi fi INAPT psihologic pentru exercitarea unei functii de conducere(în speţă, conducator instanţă),dar APT pentru ocuparea unei functii de execuţie(judecător de scaun). Consultaţi un specialist pentru detalii! Nu amestecăm merele cu perele!

# Cârco-sceptic date 19 April 2024 19:49 +7

Pe ăștia din cesezmeu i-a verificat cineva dacă sunt apti psihologic sa fie membru csm? Nu. Și nici pe aia de fac evaluările psihologice alături de ăștia. Dar fac evaluări. Asa cum le-au facut si pe alea cu admiterea in magistratură, peste care s-a asezat tăcerea odata cu finalizarea concursului ca doar aia is prea mici, prea prosti si prea puțini. Asta e, scapa cine poate.

# Www date 20 April 2024 10:50 +1

Uita-te la ei cum se ingramadesc în birouri electorale deși BEC a zis clar în nu știu câte hotărâri ca cei de curte de apel nu au voie.e moral din partea lor?e normal sa stai acolo în aceste condiții?

# maxtor date 21 April 2024 12:59 0

recomandam "Cu naşu' la psihiatru",1999 ‧ Comedie

# Blabla date 23 April 2024 11:54 0

Pt goti inteligentii care comentează aiurea- faptul ca nu ai abilitati de sef si de a conduce, nu presupune ca nu esti bun executat. Asta daca pricepeti diferenta dintre ele

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva