24 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRUMP LE-A DAT MOARTE #REZISTENTILOR – Presedintele SUA Donald Trump a avut un discurs fulminant la ONU, care sa le fie lectie vanzatorilor Romaniei: „Daca vrei libertate, fii mandru de tara ta! Daca vrei democratie, pastreaza-ti suveranitatea! Daca vrei pace, iubeste-ti natiunea!... Viitorul nu le apartine globalistilor, ci patriotilor, natiunilor suverane si independente, care-si protejeaza cetatenii” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

25 September 2019 19:54
Vizualizari: 14444

Discurs exploziv al presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump (foto) la ONU. Un discurs menit sa le inchida gura tuturor propagandistilor #rezist, care fac agitatie pentru distrugerea valorilor nationale, in numele globalismului cu orice pret. O cuvantare care trebuie sa le dea de gandit politicienilor din Romania, sa nu se mai lase afectati de virusul tradarii nationale. Inclusiv presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis (foto), care s-a repezit sa faca o vizita in SUA, disperat sa obtina binecuvantarea pentru al doilea mandat.


Marti, 24 septembrie 2019, in fata Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Trump i-a calcat in picioare pe toti cei care promoveaza ideologia globalista, liderul de la Casa Alba explicand ca, in ultima instanta, aceasta monstruozitate nu va face altceva decat sa distruga tarile si popoarele. Viitorul le apartine acelor natiuni care stiu sa-si apere independenta, suveranitatea si propriii cetateni, a subliniat Donald Trump.

Printre atacurile globaliste la integritatea statelor, presedintele american a inclus si migratia ilegala. Atragem atentia asupra acestui subiect, intrucat am vazut cu totii cum Uniunea Europeana le-a bagat pe gat statelor membre (inclusiv Romaniei) cate o cota obligatorie de migranti pe care sa-i primeasca.

Redam cele mai importante pasaje din discursul lui Donald Trump (vezi video la final):

Lumea libera trebuie sa-si accepte fundamentul national. Nu trebuie sa incerce sa-l stearga sau sa-l inlocuiasca. Privind in jur, de-a lungul si de-a latul acestei planete splendide, adevarul este evident: daca vrei libertate, fii mandru de tara ta! Daca vrei democratie, pastreaza-ti suveranitatea! Iar daca vrei pace, iubeste-ti natiunea! Liderii intelepti mereu pun pe primul loc binele poporului si al tarii lor. Viitorul nu le apartine globalistilor. Viitorul le apartine patriotilor. Viitorul le apartine natiunilor suverane si independente, care-si protejeaza cetatenii, isi respecta vecinii si onoreaza diferentele care fac fiecare tara speciala si unica. De aceea noi, in Statele Unite, ne-am angrenat intr-un program captivant de innoire nationala. In tot ceea ce facem, ne concentram sa le mobilizam visurile si aspiratiile cetatenilor nostri. (...)

Globalismul a exercitat o atractie religioasa asupra liderilor din trecut, facandu-i sa-si ignore propriul interes national. Dar in ceea ce priveste America, duse sunt acele zile. (...)

Imigratia ilegala submineaza prosperitatea, sfasie societatile si le da putere cartelurilor nemiloase. Migratia ilegala in masa este necinstita, nesigura si nesustenabila pentru toata lumea implicate. Tarile de pornire sunt saracite foarte repede. Nimeni nu are grija de tineret, iar capitalul uman este irosit. Tarile de destinatie sunt impovarate peste masura cu mai multi migranti decat pot ele accepta in mod responsabil, iar migrantii insisi sunt exploatati, atacati si abuzati de catre traficanti depravati. Aproape o treime dintre femeile care calatoresc spre nord, catre frontiera noastra, sunt agresate sexual pe drum.

Cu toate acestea, aici, in Statele Unite, si peste tot in lume exista o industrie in crestere a activistilor radicali si a organizatiilor non-guvernamentale care promoveaza traficul de persoane. Aceste grupuri incurajeaza migratia ilegala si cer stergerea granitelor nationale. Astazi eu am un mesaj pentru acei activisti ai granitelor deschise, care se ascund in spatele retoricii legate de justitia sociala: politicile voastre nu sunt juste, ci crude si diabolice. Voi incurajati organizatiile criminale care pradeaza barbati, femei si copii nevinovati. Voi va puneti propriul sentiment fals al virtutii mai presus de vietile si bunastarea a nenumarati oameni nevinovati. Subminand securitatea de frontiera, subminati drepturile omului si demnitatea umana.


Comentarii

# DODI date 25 September 2019 20:41 +38

Ce păcat că ciolanis și SRI nu aud peste baltă. Ei se orientează doar la șoaptele lui șoroș.

# Pe-un picior de plai date 26 September 2019 14:35 +14

Trump ar trebui sa stie ca Johannis e iubitor de globalisti, de sorosisti, de nemti , in niciun caz de romani. Nu impartaseste acelasi set de valori. Ar trebui sa stie ca serviciile secrete americane si romanesti joaca in echipa globalistilor, adica a multinationalelor si a lui Soros. Toti candidatii la presedintie din Romania sunt globalisti, pupand mana lui Soros. Cadidatii patrioti si suveranisti au fost impiedicati sa intre in cursa prezidentiala din Romania tot de serviciile obediente globalistilor.

# YES. date 25 September 2019 20:59 +23

EXCELENT MAGISTRAL CONCRET adevarat si pentru Romania. Sovinii # rezist (soros) sa ia aminte la vorbele unui adevarat lider mondial , Donald Trump. Poate a invatat ceva si Johannis acum pe ultimul sau mandat prezidential. Libertate=Mandrie de Romanis . Democratie=Suveranitate. Pace=iubeste-ti natiunea. ANTIROMANISMUL revizionist si pervers al vanzatorilor de tara se va plati scump de propagandisti. (LA VOT).

# obiectiva din IRan date 25 September 2019 21:33 -14

Trump cred ca privea direct spre IRAN cand spunea aceste lucruri :P„Daca vrei libertate, fii mandru de tara ta! Daca vrei democratie, pastreaza-ti suveranitatea! Daca vrei pace, iubeste-ti natiunea!... Viitorul nu le apartine globalistilor, ci patriotilor, natiunilor suverane si independente, care-si protejeaza cetatenii”

# obiectivul date 26 September 2019 18:54 0

Obiectivo, m-ai bagat in fibrilatie atriala cu citatul de mai sus. Mi te inchipui ca pa o Chirita moderna, drapata intr-o toga romana, asezata pe masa din bucatarie, declamand din TRUMP. Daca esti cu adevarat patrioata, zi ceva si de Justitie.

# Und capra luat un aghe, und zburat capu la lup! date 25 September 2019 21:35 +20

Presupunând că Trumpu a crezut în ceea ce spune, sifonierul blond din poză de lângă el, a înțeles ceva? .....sau mai citește, ca de obicei!?

# John Doe date 26 September 2019 14:21 +4

Nici nu stie, nici nu il intereseaza. E in concediu/vacanta ......

# Pintea date 25 September 2019 21:39 +31

E o lectie si pt batrana Europa! De cand cu UE, cel putin in cazul nostru, suveranitate vax, patriotism ceva f. nasol sau perimat, iar americanismul ceva suprem pt care trebuie sa renuntam la ambele.

# Lidia Pascu date 25 September 2019 21:41 +15

Multă dreptate,mai are!,,Patrioții“ noștri or fi auzit?Și dacă da,or fi înțeles?Mă-ndoiesc!Vai de viitorul nostru,dar mai ales de cel al tinerilor!N-o fi dl Trump diplomat,cu maniere mincinoase,ci direct,dar eficient și patriot!????????????????

# Caiaqfluc date 26 September 2019 10:17 -5

"patriotii nostri" nu se numesc cumva PATRIHOTI??!

# Marian date 25 September 2019 22:09 +22

GLOBALIZAREA= "Noua ordine mondiala" comunista la scara globala , sprijinita de Marea Finantare,principile sunt cuprinse in Internationala |||-a din 1919 de Lenin. Statel nationale sunt trecute sub CONTROLUL unor structuri regionale si/sau globale precum Uniunea Europeana efectele sunt vizibile. Prima care s-a trezit a fost Marea Britanie care NU a acceptat niciodata PAPUCUL german sau francez. Unii au inceput sa PRICEAPA CACEALMAUA.

# Valter Cojman date 26 September 2019 05:34 +22

De cand tot spun asta!!!... In Romania, oricine e patriot, e considerat comunist de catre IohaniSS, PD-L in piele de PNL si PMP, de catre USR, "onegeurile" securisto-sorosisto-stalinisto-naziste de tip mafiot, de presa aservita si de fascistii drogati#rezist.

# nae girimea date 26 September 2019 06:09 +22

De aceea sorosistii de pretutindeni nu-l agreaza

# livia date 26 September 2019 07:22 +23

Insa slugii klaun treb uie sa-i spui de mai multe ori ceva, ca sa fii sigur ca a inteles maar o parte. Trump trebuia sa-i dea meditatii despre suveranitate, mandrie nationala, iubirea de tara, etc. Nu cred ca retard a inteles ceva; ingamfatul era mandru ca poate pupa mana stapanului.

# santinela date 26 September 2019 07:33 +23

Discurs fix pe dos decit principiile UE si cele spuse de idiotii din opozitie si H-rezistii de a noi.Bravo Tramp,bravo natiune americana ! Ba von Snitel poate mai inveti si tu citeceva !

# geo date 26 September 2019 08:47 +21

Impresionant discurs. Ar trebui să ia aminte și Doreii noștri, în frunte cu navetistul!. Dacă nu-i prea târziu!.

# faracatuse date 26 September 2019 09:12 +23

Trump ii bate cu armele lor. Investigatia este nada pentru prosti. El asta isi doreste, va castiga 5% doar prin faptul ca a dat stenograma... Hai rezistentilor, puneti-va cu unul care a facut bani pe bune, care a cladit un imperiu... ONGISTI sugative, FUNDATII, sorosisti, care nu au facut un euro prin munca si negociere in afaceri, va pune nenea Trump la pamant.

# George Mihutiu date 26 September 2019 09:41 +19

Daca as avea un presedinte ca Trumph as fi in stare sa imi dau viata pentru el. Nu stiu daca cineva a observat ca Iohanis a citit de pe hartie cand a avut cuvantul in comparatie cu Trumph care a vorbit juma de ora si a spus totul din cap fara sa citeasca de undeva, cu foarte mult calm si foarte apasat. Asta inseamna sa fii adevarat. In mod normal orice presedinte ar trebui sa fie in stare sa tina un dicurs asa de lung fara sa citeasca de pe hartie.

# Alex. date 26 September 2019 11:10 +14

ARITMETICA NU SE ALINIAZA cu declaratia de AVERE acumulata in 30 ani de la revolutia din 1989 de catre candidatii la prezidentiale, care au lucrat numai la STAT. Ce salariu ati AVUT , ca noi cetatenii simpli , tot rupti in fund suntem!. (nu mai zic de pensionari). De unde va picat: VALIZA cu MORMANUL ?. vorba unui frate de fost presedinte, zis PETROV. Astept raspuns familia JOHANNIS ..

# Iolanda date 26 September 2019 14:36 -3

Alex ai "GHINION" ! vorba K.W.J (precum noi toti).

# mitocanu date 26 September 2019 15:14 -12

...trump are probleme cu integritatea morala...este in procedura de impeachment...

# TITULESCU date 27 September 2019 15:35 +1

IL ADOR PE TRUMP ... fara el astazi ROMANIA ERA TERMINATA CA TARA ... el a tatiat nasul DNA-ului care a fost principalul instrument de distrugere a economiei Romaniei . Te ingrozesti numai cand vezi la televizor cate destine au fost distruse in justitie ,cati oameni au muritCHIPURILE in lu[pta anticoruptie CAND DE FAPT ROMANIA SE SCUFUNDA IN CORUPTIE ....

# escu date 27 September 2019 12:07 +2

Harașo democrație americană! Or fi tras vreo concluzie noii stăpâni ai așa zisei UE, Franța și Germania? Noul imperiu, unde dictează numai Franța și Germania, piticii nu au loc la masă, ei trebuie să fie executanți buni dacă nu sunt puși cu genunchii pe coji de nuci.

# Botomei Vasile, doctor in drept date 27 September 2019 16:55 +2

Presedintele SUA este un model de conducator de stat pe care sa il avem inj vedere la alegerea presdintelui Romaniei. Daca vrei libertate, fii mandru de tara ta! Daca vrei democratie, pastreaza-ti suveranitatea! Daca vrei pace, iubeste-ti natiunea!... Viitorul nu le apartine globalistilor, ci patriotilor, natiunilor suverane si independente, care-si protejeaza cetatenii” Bravoo sustinaorilor care l-au ales si, celor care au hotarat sa le fie conducator!!

# Marian date 27 September 2019 23:59 0

Romani tineti minte aceste vorbe : Lumea libera trebuie sa-si accepte fundamentul NATIONAL !. VIITORUL nu le apartine GLOBALISTILOR . VIITORUL le apartine PATRIOTILOR !. (Donald Trump . 24 sep. 2019 Adunarea Generala ONU). Cuvinte care vor intra in ISTORIE . NU am auzit de la nici un candidat prezidential cuvantul PATRIOTISM ROMAN . NATIONALISMUL ROMAN !...

# YES. date 28 September 2019 00:13 0

Dupa cel de al 2-lea Razboi Mondial , putini stiu ca Marea Britanie a cerut sa faca parte din S.U.A .

# Gery date 29 September 2019 00:50 0

Civilizatiile sunt intr.o continua schimbare .Trebuie sa recunoastem ca technológia sí evolutia stiintelor sociale au un cuvant greu de spus.Nu exista o ,formula magica' pentru bunastarea unei oranduiri.Eventual,anumite forme de dictatura prin impunerea unei discipline economico-sociale,pót nivela (pentru o perioada,ca nimic nu este vesnic) conditia umana.Dar asta ne caracterizeaza,deci asta facem.Adica depunem permanent eforturi sa schimbam.Daca cineva este influent sí bogat,vreau sa fiú sí eu.Daca cineva este inteligent,cult,informat,vreau sí eu etc.etc.etc.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2023 – Negocierile pe pensiile magistratilor nu s-au incheiat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva