20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Ultima miscare a avocatului Ovidiu Budusan - „Budusan si Asociatii” s-a reorganizat dupa retragerea avocatului Alexandru Baldea din activitatile operationale

Scris de: L.J. | pdf | print

10 July 2012 16:06
Vizualizari: 21071

 

Avocatul Ovidiu Budusan (foto) fost procuror sef al Sectiei Anticoruptie din Parchetul General in timpul presedintelul Emil Constantinescu, face o noua miscare pe piata avocaturii. Casa de avocatura “Budusan, Baldea si asociatii” si-a schimbat denumirea in „Budusan si Asociatii”, dupa retragerea avocatului Alexandru Baldea din activitatea operationala a firmei. Grupul de parteneri al casei „Budusan si Asociatii” va fi format in continuare din Ovidiu Budusan, Mihail Oancea si Gabriel Albu. In ultimii ani firma de avocatura condusa de Ovidiu Budusan, care a fost infiintata in 2008, a cunoscut o suita de „miscari de trupe”. Astfel in mai 2010, Casa de avocatura “Budusan, Baldea si asociatii” si cabinetul individual “Gheorghe Mateut” s-au asociat pentru a-si extinde aria de procesare pe domeniile penal si comercial, in mai multe regiuni ale tarii, insa parteneriatul cu profesorul Gheorghe Mateut a luat sfarsit in scurt timp. Iata si comunicatul oficial emis de „Budusan si Asociatii” marti, 10 iulie 2012:


Casa de avocatura Budusan, Baldea si Asociatii isi schimba denumirea in Budusan si Asociatii, are o noua identitate vizuala si isi orienteaza o mai mare parte a activitatii catre segmentul de consultanta si preventie in materia dreptului penal al afacerilor.

Sunt mai bine de 4 ani de cand activam intr-o nisa a serviciilor de asistenta juridica, pe care putini s-au incumetat sa o abordeze. Experienta ne-a aratat ca zona corporate constientizeaza nevoia de servicii de preventie in dreptul penal al afacerilor si incepe sa exploreze asemenea servicii”, spune avocatul Ovidiu Budusan, partener fondator.

Cerintele clientilor corporate au determinat o calibrare a activitatii noastre si a modului de lucru. Am organizat Departamentul de consultanta si preventie in penalul afacerilor, un departament care nu se regaseste in structurile clasice ale firmelor de avocatura. L-am organizat tocmai ca sa raspundem cu precizie nevoilor specifice clientilor si sa le oferim tipul de asistenta pe care il solicita”, explica Mihail Oancea, Managing Partener la Budusan si Asociatii.

Odata cu schimbarea denumirii, se modifica si componenta grupului de parteneri. Avocatul Alexandru Baldea, unul dintre fondatori, se retrage din activitatea operationala a firmei, pentru a se concentra pe proiecte profesionale din alte domenii. Grupul de parteneri va fi format in continuare din Ovidiu Budusan, Mihail Oancea si Gabriel Albu.

Am pornit alaturi de Alexandru in 2008, ii apreciem efortul si ii multumim pentru contributia sa esentiala la orientarea si dezvoltarea firmei. Suntem convinsi ca va avea succes si in celelalte proiecte profesionale si, cu siguranta, vom mai colabora”, a declarat Ovidiu Budusan.

Budusan si Asociatii a primit recent, la Gala Avocatilor de Top organizata de Finmedia, ”Premiul de performanta in Dreptul Penal al Afacerilor”, pentru contributia la dezvoltarea si consolidarea unei noi nise de servicii in avocatura de business din Romania.

Budusan si Asociatii a fost fondata in 2008 si a adus pe piata serviciilor de avocatura cea mai puternica echipa de avocati specializati in gestionarea cazurilor de infractionalitate economica, financiara si administrativa. in portofoliul de clienti figureaza companii din sectorul financiar-bancar, constructii si infrastructura, investitii, industrie alimentara, industrie mecanica, real estate, media si publicitate, oil & gas, energie alternativa, utilitati publice, IT.”

Comentarii

# JURYST date 10 July 2012 16:28 +5

Mjoritatea veniturilor substantiale la unele dintre casele de avocatura au "miros si culoare' politica. In judetul in care imi desfasor activitatea toate primarile si restul autoritatilor au angajamente cu doua societati de avocatura din care una este 'rosie' si alta portocalie si mai sunt unele dosare/cauze care le mai repartizeaza(le trimite cu recomnadari speciale) "in subteran" la unii avocati , unii politisti si procurori

# kontiki-taka date 10 July 2012 16:48 -9

Vai, marele maestru Budusan, eminent aparator al drepturilor omului! Ma faceti sa rad cu hohote! Un fost procuror, f. slab pregatit profesional si promovat politic, care nu respecta, sub nicio forma, dreptul la aparare al inculpatului sau al invinuitului! As aminti doar cazul Temesan, in care CEDO a si condamnat substantial Romania! Mai lasati-ma cu el! E vai mama lui, numai profesionist nu poate fi considerat! Pentru amanunte va stau la dispozitie!

# Ldulcinoiu date 10 July 2012 18:43 -2

O sa cred asta numai dupa ce se publica in monitorul oficial. Altfel ramane un zvon sovino-iudeico-franc-masonico-mic burgeza. Nici saitu asta nu mai e ce a fost. Pentru alte informatii nu va stau la dispozitie, revin eu din cand in cand pe sait. Asa ceva.........???!?!?

# Dosar Penal date 10 July 2012 20:39 -1

Pai si domnul Prof.Mateut? Unde este? 

# Ovidiu date 10 July 2012 22:54 -19

Profesorul Mateut a plecat primul, sictirit de lipsa de profesionalism al "marelui" Budusan. Apoi au plecat si altii (Serban, Nastrut, Ciurea) si le merge minunat. Toti au decis ca e mai bine FARA minunatul Budusan. Daca e treaz, lucru rar, Budusan uita sa vina la procese. Cere onorarii imense si apoi se face ca ploua.Budusan e in cadere libera. Nu mai pacaleste pe nimeni.

# Eu date 7 August 2012 23:25 0

Eterna si fascinanta domnisoara Geta! 

# andrei savu date 7 August 2012 01:24 +24

Budusan e un geniu. Am participat acum ceva vreme la niste concursuri in care a facut parte din juriu. Este un avocat impecabil, nu inteleg cum de mereu se gasesc niste neica-nimeni care sa comenteze. Eu am fost chiar intimidat, o spun cu toata sinceritatea. Si visez sa am o cariera ca a dumnealui. Mai sus spune cineva despre Mateut. Pai si pe el l-am avut ca profesor. Asa ca eu am alta viziune despre a cui lipsa de profesionalism a fost in discutie, daca, intr-adevar, a fost vreun conflict. 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva