18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNITI IN CUGET SI SIMTIRI - Daniel Morar i-a ridicat statuie lui Macovei, afirmand ca procurorii DNA erau impresionati cand ex-ministresa Justitiei s-a luptat singura in Parlament pentru ridicarea imunitatii lui Adrian Nastase: „M-a impresionat, mi s-a parut simbolic. Un om singur, un om fata-n fata cu un intreg Parlament... ne-a impresionat pe noi, pe toti procurorii”

Scris de: L.J. | pdf | print

21 October 2013 14:52
Vizualizari: 11024

 

Legaturile dintre Monica Macovei si procurorii plantati de aceasta in DNA, in perioada 2005 – 2006, cu concursul lui Traian Basescu, sunt indestructibile. In sensul ca Morar, Papici, Tulus si intreaga trupa de anticorupti selectati de Monica Macovei si pusi in locul celor de la fosta DNA, care au fost epurati pe capete in urma cu opt ani de aceasta prin cel mai mare atentat la independenta Justitiei din perioada regimului Basescu, sunt cuprinsi de vii emotii atunci cand o vad pe fosta ministresa. Marturisirea a fost facuta de insusi Daniel Morar, in aprilie 2013, pe cand inca era seful DNA, in cartea pe care i-a dedicat-o fostul consilier al lui Macovei, Dan Tapalaga, la Editura Humanitas, sub titlul vibrant: „Pretul adevarului – Un procuror in lupta cu sistemul”.


Un simbol al Justitiei, o femeie singura, in fata unui intreg Parlament

Procurorul, adica Daniel Morar, a calificat drept „simbolica”: „...Imaginea cu ministrul Justitiei Monica Macovei, in Parlament, aflata acolo pentru a cere ridicarea imunitatiii lui Adrian Nastase (...) eu vad si acum imaginea unui om singur. Era in loja ministrilor. Ministerul Justitiei singur, acolo, cerand ridicarea imunitatii unui parlamentar. Dupa ce a vorbit a fost insultata de multi dintre parlamentari, inclusiv de parlamentari din cadrul Aliantei DA care o sustinea pe Macovei ca ministru al Justitiei (...) Da, m-a impresionat... mi s-a parut simbolic. Un om fata-n fata cu un intreg Parlament. Un om care ce facea? Raspundea solicitarii unor procurori care derulau investigatii penale. Ce ne-a impresionat pe noi, pe toti procurorii, atunci, au fost atacurile la care a fost expus ministrul Justitiei, o femeie. Atacuri venite inclusiv din partea colegilor de coalitie. Adica drumul a fost foarte greu”.

Deloc intamplator, osanalele ridicate de Daniel Morar, pentru o persoana care nu a facut decat sa puna in practica o solicitare legala a unui parchet si sa o depuna in Parlament, sunt in deplina concordanta cu publicitatea facuta Monicai Macovei in urma cu sapte – opt ani, cand aceasta era prezentata drept o „eroina”, o „Ioana D'Arc” a Justitiei, centrul Bucurestiului fiind tapetat cu afise in care aceasta era prezentata drept singura luptatoare anticoruptie sub sloganul „Monica Macovei - Singura impotriva tuturor(vezi foto 2).

Comentarii

# Marinaru date 21 October 2013 14:59 +15

De ce nu ramaneti voi impresionati si extraordinari singuri in lumea voastra paralela si sa ne lasati pe NOI sa ne traim viata noastra simpla !?

# monicul date 22 October 2013 07:08 +7

Sigur ca dupa ce a golit sticla de vin si SPP-istii i-au spus sa nu mai bea,  ca va da la boboci, era singura impotriva tuturor! Saraca! Pardon, impreuna cu masculul emaciat Morar.

# Tudor Raneti date 22 October 2013 17:47 +1

Reformulez intrebarea ta: de ce nu lasa taranii vitele libere? Monica Macovei nu e singura impotriva tuturor, e o vrajeala menita sa prosteasca prostii cu iluzia democratiei. Monica Macovei a fost si va ramane un porcuror ceausist pana la moarte, la fel ca toti ceilalti din parchetele de azi

# unul din lumea cea mare date 21 October 2013 16:26 +12

o napirca singura ca si un gunoi singuratic in fata unui popor si parlament!!!!!

# Bolondito Belendek date 21 October 2013 16:35 +9

Succesuri MLM: Une éminente eurodéputée roumaine (presa franceză, cînd cobea răsbel civil) = psihopată incapabilă de empatie [OAMENII MAI SI MOR] = meşteră la fals intelectual (cazul Freedon House) = cel mai mincinos politician (1,5 milioane voturi fraudate ÎNTR-UN SINGUR DOSAR) = cel mai lăudăros PDL-ist [SUNT CEA MAI CREDIBILA] =  cel mai slab deputat PE [TURCIA, GRECIA PUN PROBLEME ECONOMICE] = cel mai puturos procuror (198 dosare nerezolvate cu vechime de 60-1030 zile; şi în timpul controlului întîrzie 2 ore - greţuri matinale? fu la utrenie? cufureală acută?) = cel mai devotat procuror ceauşist (respinse anularea cazierului luptătorului anticomunist Ogoranu) = cel mai necinstit ministru de justiţie (dosar vila Petrini judecat CONCOMITENT de 2 complete) = cel mai pervers creştin greco-catolic (apărătoarea iconică a lui Grig, amator de sex pe morminte; îl pofti să cuvînte la fabrica de cadre SRI + SIE pe profu de pedofilie Hekma, ăla cu teza [COPIII  TREBUIE FORTATI SA FACA SEX]).

# Bolondito, n-ai spus tot date 21 October 2013 20:14 +5

Exista o istorie care este stiuta numai de catre cei din fosta conducere a DNA si este legata de ejacularea lui Macovei si a PDL-ului de la guvernare in timpul mandatului Tariceanu. Macovei Muica le-a cerut atunci lui Morar and co,. sa demisioneze in semn de protest, numai ca aceasta dorinta s-a lovit de Basescu care s-a opus la aceasta tentativa deoarece, nu-i asa, el numea si numeste inca sefii din DNA la propunerea ministrului justitiei. Ori daca mandatele numitilor politic, Morar, Zarie, Galca si mai apoi Oprean nu expirasera, de ce sa dea Basescu vrabia din mana, pe cioara din parul liberalilor ? Macovei a facut atunci una dintre celebrele sale crize de isterie dar degeaba. Stapanul dosarelor stia ce face. Cu serviciile secrete si DNA, Basescu a frecat ridichea tuturor adversarilor politici la fel ca si acum de altfel, ca doar slugi si curve se gasesc destule in magistratura !

# Nelu Ghiolbanoi date 26 October 2013 23:37 0

Succesurile fostului procuror ceausist metamorfizat in procuror in Parchetul General, care a platit-o special doar ca sa cloceasca in 3 ani asociatia ACCEPT, ajuns storeste la parohia zeitei legata la ochi, ajuns eurodeputat PDL sunt prea multe ca sa poata fi cuprinse in cele 1000 de semne . . .

# Remember date 21 October 2013 16:41 +4

Fosta ministresa Monica Macovei il acuza, fara sa vrea, pe fostul ei protejat, ex-seful DNA Daniel Morar transformat recent de Traian Basescu in judecator la Curtea Constitutionala, ca a pus umarul la lichidarea luptei impotriva coruptiei. http://www.luju.ro/magistrati/dna/va-vine-sa-credeti-monica-macovei-il-acuza-pe-daniel-morar-ca-a-fost-complice-la-blocarea-luptei-impotriva-coruptiei-fosta-ministresa-reclama-ca-usl-lucreaza-grabit-la-lichidarea-luptei-anticoruptie-si-da-exemplu-restrangerea-competentei-dna-cel-care-a-pr

# Remember date 21 October 2013 16:43 +6

CE NU STIU REDING SI BARROSO - ”Bunul profesionist” al Monicai Macovei, plantat sapte ani in fruntea DNA, a adus Romaniei o pierdere de 1,4 miliarde lei vechi dupa ce l-a arestat nelegal pe Liviu Ciupe. Acesta a fost achitat definitiv, castigand daune din partea Statului roman! http://www.luju.ro/magistrati/dna/ce-nu-stiu-reding-si-barroso-bunul-profesionist-al-monicai-macovei-plantat-sapte-ani-in-fruntea-dna-a-adus-romaniei-o-pierdere-de-1-4-miliarde-lei-vechi-dupa-ce-l-a-arestat-nelegal-pe-liviu-ciupe-acesta-a-fost-achitat-definitiv-castigand-daune-din-partea-

# livia date 21 October 2013 16:43 +6

Eu ma intreb ce vor face toti lingaii dupa decembrie 2014?

# Remember date 21 October 2013 16:49 +1

Aparatoarea iconica a lui Grig nu s-a rusinat sa canalizeze in ce directie i-a convenit controlul CSM. Consiliul Superior al Magistraturii a discutat raportul privind cazul Gregorian Bivolaru. Inspectorii procurori au concluzionat ca, in acest dosar, nu au existat ingerinte politice si procurorii nu au facut abuzuri asupra Bivolaru si nici asupra membrilor MISA. Bivolaru nu a fost arestat la comanda iar perchezitiile la membrii MISA au fost legale, arata raportul consistent, de 100 de pagini, care precizeaza ca instanta suedeza nu a avut de la ministerul roman al Justitiei toate documentele lui Bivolaru. Raportul mentioneaza ca Monica Macovei, a interzis accesul inspectorilor CSM care verificau cazul Bivolaru la acte necesare in cercetare si a solicitat ca ancheta acestora sa fie canalizata pe anumite directii, interpretand eronat prevederile legale si incalcand principiul independentei justitiei.   HotNews.ro Joi, 23 februarie 2006, 0:00

# Remember date 21 October 2013 16:57 +3

Parlamentul European a cerut Procurorului General, in martie 2007, lamuriri cu privire la situatia confuza a extraderarii lui Grig prezentata de ex-ministresa, considerindu-o vinovata. Cel procuror general cu fusta nu s-a indurat sa fie complice la defaimarea lui Aurolacsson . . .

# Remember date 21 October 2013 17:01 +1

Ziaristii straini degeaba s-au pregatit de une guerre civile . . . Une éminente eurodéputée roumaine dans l\\\'opposition a affirmé hier (12 août) qu\\\'une guerre civile se préparait en Roumanie. En effet, le conflit entre la coalition de gauche au pouvoir et le président de centre-droit a atteint de nouveaux sommets, ce qui a entraîné de nouvelles réactions de la part de l\\\'Union européenne et des Etats-Unis. EurActiv Roumanie a contribué à cet article. http://www.euractiv.com/fr/europe-centrale/un-eurodepute-roumain-de-lopposi-news-514280

# Remember date 21 October 2013 17:05 +1

Cam slaba memorie au distinsii procurori sau sunt intru totul de acord cu respingerea anularii cazierului lui luptatorului anticomunist Ogoranu, solicitata printr-o scrisoare deschisa in 2006 . . .

# Remember date 21 October 2013 17:10 +1

Trebuie sa recunoastem: invatind din propriile greseli, cel mai puturos procuror (198 dosare nerezolvate cu vechime de 60  - 1030 zile) s-a repezit sa smulga dosarul unui procuror chipurile sa se rezolve rapid. Numai ca depasind flagrant normele legale, nu i-a tinut!

# Remember date 21 October 2013 17:18 +3

Da, eurodeputatul PDL a luptat de unul singur contra celor 7,4 milioane de votanti, macanind la microfonul Parlamentului European ca exista peste 1,5 milioane de voturi fraudate INTR-UN SINGUR DOSAR ! ! ! Nici o institutie nu s-a sesizat, ba chiar primi nu stiu ce distinctie pe 11 septembrie 2012. Acum domnii procurori uniti in cuget si simtire se straduie sa il condamne pe vicepremier ca a chemat lumea la vot. Pai chemarea fu lansata de suspendatu pe 13 iulie 2012, domnilor procurori!

# Remember date 21 October 2013 17:23 +2

\"Ce-a făcut Monica Macovei poate fi numit mai degrabă înşfăcare de cuvânt, după cum a observat şi preşedintele adunării, nevoit să-i taie microfonul de vreo două ori. . . Bazată pe nimic,  pretinzând, cu un zâmbet de cucuvea insomniacă, cum că a luat de undeva, „din presă”, „informaţia” că „1,5 milioane de voturi la referendum au fost fraudate”!, fosta procuroare Macovei,  fostul ministru al Justiţiei Macovei, ţinută a fi un om al Dovezii, s-a dovedit a fi doar o agitproapă de joasă speţă. Agitaţie şi propagandă îndreptate împotriva a milioane de români. Pe urmă, mi-am amintit că CV Tudor voia să facă justiţie cu mitraliera pe stadioane, iar M. Macovei prevestea izbucnirea nici mai mult, nici mai puţin decât a războiului civil, să se omoare român cu român, dacă Băsescu nu e pus la loc – la Cotroceni a mai cântat odată cucuvea\".

# Remember date 21 October 2013 17:30 +3

\\\"Iti poti servi tara, numai atunci cand ai puterea\\\" macanea cea aflată pe poziţia a şasea a clasamentului \\\"Twelve terrible candidates - European Elections 2009\\\", prezentată astfel:  [Un critic perpetuu al ritmului reformei în justiţie din România după ce a fost detronată din poziţia de ministru al Justiţiei, doamna Macovei este o persoană controversată. Ea foloseşte evenimentele externe ca o oportunitate de a-şi critica ţara şi de a califica ca fiind corupţi politicienii opozanţi. Macovei chiar a spus recent că România nu ar trebui să mai primească fonduri de la UE, în mod clar o chestiune contrară interesului acestei ţări.]. 

# Tudor Raneti date 22 October 2013 17:50 0

Amico, UE cu 10 maini ia, si cu una da. :D

# Remember date 21 October 2013 17:33 +3

Cum s-a luptat de una singura pentru vila PETRINI: 1940 – Av. Petre P. Petrini cumpara vila din Intrarea Ioanid 3; 1950 – vila e nationalizata; 1972 – vila inchiriata dlui V. Gherghescu; 1996, 25 iulie – fiica si mostenitoarea dlui Petrini cere retrocedarea si notifica Primăria să NU vândă casa; 1996, 26 oct. – în ciuda notificării oficiale făcute de proprietarul legal, familia Monicăi Macovei a cumpărat casa; 2002 – T B i-a recunoscut dnei Petrini deplina proprietate asupra imobilului. 2005, 23 sept. – Completul iniţial de judecători, în recursul declarat de tatăl lui Macovei, a deschis şedinţa de judecată. La câteva minute de la începerea şedinţei, cei 3 judecători au descoperit că nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecători, care se pronunţa asupra aceluiaşi caz, în acelaşi moment, dar în altă sală de judecată!

# unul din lumea cea mare date 21 October 2013 18:03 +2

pentru remember//oare de ce nu ma mir????!!!tot asa a facut si gunoiul de la cotroceni si cu mine,chiar daca judecatorii nu au acceptat EL GUNOIUL mi/a NATIONALIZAT O MICA PROPRIETATE,chiar daca o platisem tot din ordinul justitiei !!!!!!tara si justitia gunoiului TE FURA ZILNIC,oricum cauza se judeca la cedo si romanica gunoiului a raspuns prin agentul guvernamental......asteptam decizia....daca pierde romanica.....gunoiule PLATESTI!!!!!!!!!!!!!!!!

# visu date 21 October 2013 17:48 +1

Cu infractorii, nu mai e timp de dezavuari ci direct reprimarea consecintelor faptelor lor!

# Ilie date 21 October 2013 22:29 +3

se pare ca morar are fantezii cu femei naspa :) niciun om cu un minim simt estetic si un minim IQ nu  poate aprecia pe una ca macovei - urata, foarte-foarte urata, mirositoare, betiva etc CAHHHH!

# Danaletzul reshapat date 22 October 2013 06:53 +2

Lingau ai fost,lingau ramai,mai grau-faina!!!.Acu,o ...in The Popou pe naparca asta...

# Dora date 22 October 2013 10:00 +4

Am 60 de ani dar imi doresc foarte mult sa mai traiesc clipa in care nu se va mai auzi nimic de aceste slugi ca Macovei,Morar,Papici,Kovesi,Haineala,Ghica,Danilet,Basescu,Udrea.Sa devina niste anonimi pe care istoria sa-i aminteasca la capitolul \"Asa NU\".

# IC date 23 October 2013 03:58 +2

Ei, asa-s slugile si incompetentii... impresionabili.

# Anca date 24 October 2013 09:43 0

Sinistre personaje... Uneori, o poza face cat 1000 de cuvinte...

# gigi date 24 October 2013 10:17 0

Este incredibil, acest site e supravegheat de securistii basisti...daca vrei sa dai Like se blocheaza...basistilor, ati inceput sa tremurati cumva, incat ati ajuns sa blocati si opiniile care nu va sunt favorabile voua si acestei monstruozitati de individa?????puteti sa va zvarcoliti cat vreti pt. ca tot veti plati cu varf si indesat in viitorul f.f. apropiat!!!

# tamaris date 26 October 2013 10:02 0

DNA si cu Macovei sunt tradatori de tara sunt teroristi si trebuiesc combatuti . Morar cit a fost la DNA a facut numai rau tarii si adverarilor politici ai unora sau altora.Cind se va face din DNA ce s-a facut cu bastilia ? Morar a lasat scursori \"Zoaie \" cum spunea Basescu despre parlament care se vad de departe si care murdaresc imaginea tarii.

# tamaris date 26 October 2013 10:09 0

Morar a lasat la DNA o scursura proasta si impaiata care a pus botul la infractori :vezi dosarul 67/P/2006 pe care doarme o nemernica si din cind in cind mai rigiie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva