12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

Scris de: L.J. | pdf | print

19 May 2024 19:06
Vizualizari: 3985

 

* Miercuri, 15 mai 2024, a avut loc un nou termen la Tribunalul Militar Bucuresti cauza nr. 206/753/2023, in care 16 jandarmi sunt judecati pentru abuz in serviciu dupa ce au dejucat lovitura de stat #rezist din 10 august 2018.


 

Coincidenta face ca dosarul sa fi nimerit la un judecator tot din tabara activistilor. Este vorba despre capitanul Ion-Radu Varluga (foto), vicepresedintele cu delegatie al Tribunalului Militar Bucuresti. In 2018 si 2019, Varluga a semnat doua scrisori deschise de protest ale Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania. Prima era legata de participarea AMR si UNJR in Comisia Iordache (comisia parlamentara comuna de modificare a legilor justitiei), iar a doua avea in vedere faptul ca aceeasi comisie condusa de deputatul PSD Florin Iordache ignora, in procesul de legiferare, avizele emise de Comisia de la Venetia si Consiliile Consultative ale Judecatorilor si Procurorilor Europeni, precum si rapoartele Comisiei Europene si ale GRECO.

Dar de ce sa fim rai? Poate ca anii scursi din 2019 pana in prezent l-au inteleptit pe Radu Varluga, iar magistratul a abandonat credinta hashtagista.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Helmuth date 21 May 2024 21:51 0

Acest individ este o cotofana cu cascavalul in gura, blana de vulpe si tupeu de corporatist, ma minunez cum a ajuns la Tribunalul Militar cat timp acest biped nu are nici un element cenusiu in carcasa, ar trebui examinate solutiiile pronuntate de a lungul timpului, inventariate si puse in mandria tarii si familiei acestuia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva