28 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.02.2020 – Paratul Iohannis, fata-n fata cu procurorii #rezistenti

Scris de: L.J. | pdf | print

21 februarie 2020 15:00
Vizualizari: 5415

* Curtea de Apel Bucuresti a luat o decizie importanta pentru justitiabili. Iar scorul a fost unul zdrobitor, cei in favoarea mutarii find de doua ori mai multi decat cei care s-au opus. Despre ce este vorba si cand va intra in vigoare noua stare de lucruri puteti afla facand click aici.


* Ce ne vad urechile si ce ne aud ochii? Vineri, 21 februarie 2020, am avut ocazia sa ne tragem palme cu piciorul, de soc si groaza: celebrul ONG #rezistent Asociatia „Initiativa pentru Justitie” l-a dat in judecata pe Klaus Iohannis, din cauza ca presedintele nu a respectat „recomandarile repetate ale Comisiei Europene, ale GRECO si ale Comisiei de la Venetia” cand le-a numit pe Gabriela Scutea si pe Giorgiana Hosu la conducerea PICCJ, respectiv a DIICOT, in ciuda avizelor negative primite de acestea de la Sectia pentru procurori a CSM. Deja ne-am facut provizii consistente de popcorn, asteptand sa vedem cum vitejii hashtagisti vor fi trimisi sa plimbe ursul. Dar la fel de amuzant ar fi scenariul contrar (chiar daca mai putin plauzibil, credem noi), in care onorata instanta va anula decretele de numire semnate de Werner, iar Scutea si Hosu se vor trezi vaduvite de cele doua sinecuri. Dumneavoastra pe cine pariati?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ionica date 21 februarie 2020 22:10 +4

Cred ca ceea ce s-a întâmplat e finalul dorinței procurorilor de a se mai afirma ...se vor vedea efectele peste ani...asa ca nu e nimic sa ne bucure...vom plăti cu toții ...sau urmașii...

# Un_justitiabil date 22 februarie 2020 11:22 +3

Ca intotdeauna, subsemnatul pariaza pe ... biletul galben sau mov sau ce culoare o avea data viitoare ....aaa... pardon ... pe (in)justitia independenta. Raspunsul e simplu: "Sic transit gloria ... justitia" et "Vivat SRI".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2020 – Clotilde a nimerit la o judecatoare-activista. Nimeni nu se pune cu urmasa lui Werner

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva