5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.06.2022 – Judecatoarea din “Completul Negru” a iesit ultima la alegerile pentru CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

22 iunie 2022 20:34
Vizualizari: 4746

* Nu mai e mult pana cand suspendatul Vasilica Danilet si-ar putea afla soarta in cel mai dur dosar dintre cele in care Inspectia Judiciara l-a trimis in judecata disciplinara. Ne referim la cauza vizand eliberarea a trei traficanti de droguri din arestul preventiv de catre Curtea de Apel Cluj, pentru simplul motiv ca la fond, judecatorul Cristi Danilet uitase sa treaca durata arestarii preventive (click aici pentru a citi). Cand a stabilit pronuntarea Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM aflati facand click aici.


* A aparut o noua forma de dependenta, asociata cu insomnie si depresie. Si exista terapeuti specializati in tratamentul acestei afectiuni. La ce ne referim vedeti dand click aici.


* Ministerul Transporturilor nu este deloc multumit de felul in care se desfasoara lucrarile la soseaua de centura a Bucurestilor. Ce le reproseaza institutia constructorilor cititi cu un click aici.

 

* Una dintre cele mai temute judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, membra a primului “Complet Negru” al instantei supreme, a produs surpriza negativa la alegerile pentru noul CSM. Este vorba despre judecatoarea Ioana Bogdan (foto), de la Sectia penala a ICCJ.


 

Candidata la demnitatea de membru CSM din partea Inaltei Curti, Bogdan a fost surclasata in mod evident nu doar de catre cei doi castigatori ai alegerilor de la ICCJ pentru CSM, si anume Daniel Gradinaru si Denisa Stanisor, ci si de cea de-a treia clasata, cea care nu a prins un loc in CSM, vicepresedinta Inaltei Curti Gabriela Bogasiu. Din ce am aflat noi, Ioana Bogdan s-a clasat pe ultimul loc, luand cam jumatate chiar din numarul de voturi exprimate pentru Bogasiu. Cica Ioana Bogdan ar fi obtinut intre 20 si 30 de voturi, Gabriela Bogasiu aproximativ 50 de voturi, iar Daniel Gradinaru si Denisa Stanisor peste 60. Asa se intampla cu cei care nu vor sa accepte ca vremea lor s-a dus...


* La limita s-a jucat cel de-al treilea loc alocat in CSM reprezentantilor judecatorilor de la curtile de apel. Daca primii doi clasati, presedintele Curtii de Apel Alba Iulia Liviu Odagiu si vicepresedinta Curtii de Apel Elena Costache, au luat un numar linistitor de voturi care sa le asigure prezenta in CSM, judecatoarea Ramona Gratiela Milu de la Curtea de Apel Brasov era cat pe ce sa rateze Consiliul Superior al Magistraturii. Zice lumea ca a avut doar cateva voturi, in jur de 20, in fata celui de-al patrulea clasat, presedintele Curtii de Apel Craiova, judecatorul Adrian Gluga. Cu alte cuvinte, tabara #rezist din magistratura era cat pe ce sa nu aiba in CSM un reprezentant al curtilor de apel.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gina date 25 iunie 2022 14:46 0

Ea si altii ca ea n-au avut loc de oamenii lui Savonea care merita sa se odihneasca acum dupa perioada agitata din ultima vreme de tras sfori pt noul CSM ... nu putea sa-i lase asa de capul lor ... Savonea & Co nu ies la pensie?!? Vrem sai urmarim cum se descurca in mediul privat ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva