22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 23.07.2021 – Clotilde se viseaza presedinta Romaniei

Scris de: L.J. | pdf | print

23 iulie 2021 16:45
Vizualizari: 4281

* In caz ca va dau banii afara din casa, aflati ca una dintre cele mai mari banci ale lumii ofera servicii revolutionare pentru bogatasi. Totul pe un fond al cresterii optimismului in societate in legatura cu aceasta nisa. Click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!


* Oltenia („eterna terra nova”) ia exemplu de la Ardeal („orizont fatal”) in materie de inovare a transportului in comun. Dupa ce Cluj-Napoca a implementat cu succes aceasta masura, vedem acum ca un oras important din sud-vestul Romaniei ii urmeaza exemplul. Click aici ca sa aflati detalii!


* Ati vazut deja aici cea mai recenta bastarca aplicata Clotildei Armand de catre consilierii locali de la PNL, cu care primareasa Sectorului 1 este de mult la cutite. Tema este eterna criza a gunoaielor din sector. Dar nu despre ea vorbim acum, ci despre o fraza din comunicatul liberalilor care ne-a atras atentia: „De dragul circului mediatic, pentru a-si construi platforma pentru alegerile prezidentiale la care viseaza, primarul Clotilde Armand va sacrifica in mod cinic binele, sanatatea si calitatea vietii”. Oh-la-la! Qu'est-ce que c'est ca? Dumneavoastra ce credeti: Clotilde a primit deja binecuvantarea co-presedintilor USR-PLUS Dan Barna si Dacian Ciolos? Nu de alta, dar, la cat de orgoliosi ii stim pe cei doi, ne vine greu sa credem ca au facut deja pasul in spate in favoarea frantuzoaicei. Ori poate cine stie ce butoane au fost apasate... Vorba aia: „daca-i ordin, cu placere”. In fine: noi va recomandam sa va pregatiti de distractie.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!Comentarii

# Neanae date 24 iulie 2021 17:56 +42

Ietă, se crede EVITA PERON pe cănd făptura doar E VITĂ! Mai e loc in cavoul familiei Duarte din Recoleta la Buenos Aires … Cel mai interesant și frumos cimitir din lume. Muzeu de arta in arl liber. Sa n-ajungă Clotilda nici moarta pe acolo ca se impute intr-o luna! Și ea, si cartierul Recoleta cu cimitir cu tot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva