24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

29 February 2024 19:12
Vizualizari: 4862

* Guvernul da militaria jos din pod pentru recuperatorii de credite. Care sunt noile reguli, aflati dand click aici.


* Lumea Infrastructurii a aflat cat vor costa lucrarile pentru modernizarea caii ferate care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni si in ce vor consta ele. Asadar, click aici!


* Vorbeam in urma cu vreo saptamana despre ruptura intervenita intre presedinta Inaltei Curti, Corina Corbu (foto), si judecatorii din CSM. Indiciile erau absenta Corinei Corbu de la sedintele CSM.


 

In acest sens, aratam ca de la inceputul anului sefa ICCJ nu participase decat la o singura sedinta a Sectiei pentru judecatori a CSM, in 13 februarie 2024. De asemenea, in 2024 s-au desfasurat trei sedinte ale Plenului CSM, iar la fel ca in cazul Sectiei pentru judecatori, Corina Corbu a participat doar la una singura, in 30 ianuarie 2024. Intre timp e posibil ca lucurile sa fi revenit la normal, sau ca cele doua tabere sa incerce o impacare. Spunem asta avand in vedere surpriza de joi, 29 februrarie 2024, zi in care presedinta Inaltei Curte si-a facut aparitia la CSM pentru a lua parte la sedinta Sectiei pentru judecatori (foto 2 dreapta). Totusi, nu credem ca este vorba despre vreo impacare, ci doar despre un gest facut de ochii lumii. Mai ales ca nici cei din CSM, nici Corbu nu au aratat ca ar fi incantati ca stau in aceeasi sala.

 * Inspectia Judiciara are nevoie de 14 inspectori judiciari la Directia de inspectie pentru judecatori. Doritorii trebuie sa se inscrie la concurs pana in data de 15 martie 2024 inclusiv. Urmeaza interviurile intre 30 mai si 3 iunie, apoi testul-grila la 15 iunie (vezi facsimil 1). Bibliografia de concurs o gasiti in facsimilul 2.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cronică unor soluții dinainte stiute date 1 March 2024 13:02 +2

IJ are nevoie de 14 posturi plătite cu salariu minim pe economie,căci soluțiile și motivările de către referenți,se știe deja

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva