21 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.07.2020 – Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran a judecat in timp ce avea dementa

Scris de: L.J. | pdf | print

29 July 2020 17:18
Vizualizari: 5419

* Seful DNA Crin Nicu Bologa nu inceteaza sa ne uimeasca. De data aceasta, cel poreclit „Buna dimineata, votca taie greata” si-a luat consiliera o procuroare pe care sigur-sigur o stiti. Bine, ea, saraca, nu s-a remarcat prin mai nimic cata vreme a ocupat o functie de conducere, asa ca speram ca macar acum sa-si dea deplina masura a talentului. Ca sa cititi cine este procuroarea adusa de Bologa pe un post mai mult decat caldut dati click aici.


* Ramanand in zona sefilor, trebuie sa va spunem ca a plouat cu sanctiuni pentru presedintele unei importante societati listate la Bursa de Valori Bucuresti si pentru alti trei membri din conducere. Cat de tare le-au fost usurate buzunarele si mai ales din ce cauza aflati cu un click aici.


* Il mai stiti dumneavoastra pe fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, cel care si-a motivat hotararea din dosarul Baneasa in timp ce se afla internat la psihiatrie? Ei bine, de data aceasta intra in scena fiul sau, Alexandru Tudoran. Juniorul le-a trimis un mesaj celor de la National.ro, somandu-i sa nu mai scrie despre problemele psihice ale tatanelui, pe motiv ca acesta inca din 2016 ia medicamente pentru dementa, iar din 2015 chiar si tratament pentru diabet zaharat de tip II.


Iata un fragment din notificarea juniorului:


„Tatal meu este bolnav de mai mult timp. Si cu toate acestea a slujit Justitia. Nimeni nu a stiut nimic despre debutul bolii sale…. Ati fi putut afla ca medicul nostru, doamna Enea Ina Svetlana, careia nu putem sa ii multumim suficient, i-a prescris tatalui meu medicamentul SERMION inca din data de 13.10.2016. (...) Sper, totusi, sa tineti cont de faptul ca medicii i-au descoperit inca din anul 2016 afectiuni cerebrovasculare. Suprapuse peste diabetul zaharat tip II, aceste afectiuni au lasat urme si datorita consumului nervos al profesiei de judecator. (...)

Nici vorba ca acum s-ar preface tatal meu bolnav. Dovada stau toate aceste prescrieri (din 2 noiembrie 2015 tatal meu a trecut peste diabet numai cu Diaprel si Siofor). Si nu i-a fost usor sa lupte apoi si cu afectiunile generate de deteriorarea functiei cognitive. Spuneti ca fuge de raspundere? Sa incercati sa fiti voi altfel luand in fiecare zi un pumn de pastile (Sermion, Trittico, Pramistar, Quetiapina, Cipralex, Mizarten, Coaxil, etc) si sa spuneti ca este usor sa invingi dementa”
.


Hopa! Ce avem noi aici?! Tudoran-senior si-a dat demisia abia in 2019. Deci timp de 3 ani, el a judecat suferind de dementa – conform propriului fiu –, dar si fara sa aiba dreptul. Caci exista inca din 2007 un ordin comun al ministrilor Justitiei si Sanatatii, care impune declararea ca inapte a persoanelor care sufera de diabet cu complicatii neurologice. In fine: cititi aici, pe National.ro, detalii despre bolile fostului judecator, oferite chiar de catre propriul fiu.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# DODI date 29 July 2020 20:27 +14

În demența transmisă genetic puiul de cioară, vrând să ajute părintele și să-l ”albească”, folosește tușul din dotare și îi face zile mai amare. Norocul ciorilor este că la noi nimeni nu se ”autosesizează” dacă nu are ordin de la SRI sau, mai nou, de la cretinul național, vremelnic chiriaș la Cotroceni!

# nae girimea date 30 July 2020 07:07 +3

Nasoala dilema : cum e mai bine -sa te acuze/judece un diliu , sau un prost?

# mandilul date 30 July 2020 16:20 0

La prost este plicticos si anost. Dilii sunt scânteietori în demența lor și vin cu sentințe ți raționamente atipice si fulminante, e mult mai palpitant, multă adrenalină și neprevăzut. Ei dau și lecții de civism si morala justițiară, mai trag un jet de lacrimi autopropulsoare, este o alegorie aproape cosmică, eu am bântuit in acest proces... Este o lupta ineluctabilă, la granița de bivuac a mercantilismului gregar... si DEMENT.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.06.2024 – Potop de delegari in ultimul moment (Lista)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva