21 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

Scris de: L.J. | pdf | print

29 November 2022 20:03
Vizualizari: 5656

* Anunt important facut de presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Acesta doreste un sistem global de plati bazat pe blockchain, ca alternativa la sistemul SWIFT. Mai multe detalii puteti citi aici.


* CFR a semnat inca un contract prin PNRR. Proiectul, in valoare de circa 2 miliarde de lei, vizeaza modernizarea unui important tronson feroviar. Click aici pentru a afla mai multe.


* Zilele trecute va prezentam cum in Ministerul Justitiei e foc mare pe Campionatul Mondial, lucru care a iesit la iveala multumita tehnicienilor care au transmis live conferinta de presa sustinuta de minstrul Catalin Predoiu privind Raportul MCV (click aici pentru a citi).


Aflati insa ca si avocatii sunt pasionati de fotbal si urmaresc cu interes Campionatul Mondial. Unii dintre acestia au chiar si echipe favorite si sunt gata sa dea campioana. Pe la fumoarele salilor de judecata si nu numai se fac deja pronosticuri pentru viitoarea campioana mondiala in fotbal. Gheata o sparge public avocatul Alexandru Morarescu (foto 1) din Baroul Bucuresti care mizeaza pe "Argentina Campeon!" la Campionatul Mondial. In acest sens, steagul Argentinei a fost folosit drept manta pentru Zeita Justitiei, la randul sau sustinatoare a Argentinei in cabinetul avocatului Morarescu (foto 2). Voi ce credeti, cine castiga? Lumea Justitiei deschide lista pronosticurilor si pariurile pe echipa castigatoare a Campionatului Mondial si invita avocatii sa isi exprime crezul cu privire la tara care va castiga cupa!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 30 November 2022 16:29 +1

-cata 1 cub de gheatza pe taler,stacana de vodka dedesubt.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.02.2024 – Verdicte in scandalul “Cum fac sex viitorii magistrati”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva