24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 6.12.2021 – Arafat, pasuit 2 luni. Zeci de procurori vor sa se faca judecatori

Scris de: L.J. | pdf | print

6 December 2021 19:41
Vizualizari: 6606

* Varianta Omicron a virsului Sars-Cov-2 a facut ravagii de 500 miliarde de dolari pe piata cripto. Cum a fost posibil acest lucru, cititi aici.


* S-a strigat Bingo! A aparut autostrada din Romania in care un kilometru costa 15 milioane euro. Unde se intampla minunea si cand este estimat ca se va circula pe pretioasa autostrada, cititi aici. Totodata, aflati aici si care este segmentul de 4,5 km autostrada din Romania pentru care s-a trambitat darea in trafic de Sfantul Nicolae.


 

* Va spuneam duminica despre faptul ca luni, 6 decembrie 2021, ar fi trebuit sa vina pronuntarea in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie cere la Tribunalul Bucuresti redeschiderea urmaririi penale. Ne referim la o cauza unde este vizat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat (click aici pentru a citi). Ei bine, aflati ca judecatorul Petre Valentin Badita a amanat din nou pronuntarea pana la 31 ianuarie 2022. Dumneavoastra ce credeti: Arafat sta ca pe ghimpi sau are mintea suficient de relaxata, incat sa ticluiasaca noi si noi restrictii pandemice?


* Inghesuiala la portile instantelor: nu mai putin de 32 de procurori cer de la Consiliul Superior al Magistraturii sa le schimbe roba cu cea de judecator. Un singur nume ne-a atras atentia: cel al procurorului #rezistent Florentin Riza, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, opozant al modificarilor la legile justitiei. In vara anului 2019, cand activa la PT Braila, Riza a facut inconjurul presei in niste imagini unde se vedea chefuind pe un iaht la Dubova (Cazanele Dunarii), alaturi de alt procuror-activist, Bogdan Cornea, si de mai multe dansatoare. Repetam: era vara lui 2019, cand intreaga Romanie privea ingrozita cazul Caracal (click aici pentru a citi).
In fine – iata tabelul cu toti candidatii:

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# CARCOTAS date 6 December 2021 21:34 +130

Fiind cu notele cele mai slabe, acești absolventi de INM au putut prinde numai posturi de procurori. Până prin 2000 procurorii aveau cele mai mari note la definitivat, acum sunt la coada căruței, resursele provenind din poliție. Ei!, în noua așezare a lucrurilor, când serei a fost scos pe margine din dosarele procurorilor, s-a primit ordin de zi pe minister să treacă în instanțe: vă ordon, a zis gabi, refaceți legăturile cu soluțiile de condamnare dirijate, fiți chiar voi judecători. Păi ce, sa rămână îccj fără foitoși, șelari, florentine, ioane bogdane?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva