17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 9.06.2023 – Tragere la sorti la Inalta Curte

Scris de: L.J. | pdf | print

9 June 2023 20:09
Vizualizari: 6508

* Este ditamai scandalul in Statele Unite ale Americii. Si mai sunt doar cateva zile pana la primul termen fixat de instanta. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa cititi singuri cu un click aici.


* Soferii romani sunt rugati sa mai aiba rabdare doua saptamani. Ce spune Ministerul Transporturilor ca se va intampla in data de 24 iunie aflati facand click aici.


* Este agitatie la Inalta Curte de Casatie si Justitie dupa iesirea la pensie a judecatoarei Ana-Roxana Tudose (foto) – sotia fostului procuror Liviu Tudose, achitat definitiv pe „fapta nu exista” in celebrul dosar ticluit de Mircea Negulescu „Portocala”.Instanta suprema va organiza luni, 12 iunie 2023, tragerea la sorti pentru inlocuirea Roxanei Tudose intr-unul dintre completurile de 5 magistrati stabilite in ianuarie – tot prin tragere la sorti. Ne referim la completul in care Tudose a fost colega cu magistratii Cristinel Grosu, Mirela Visan, Andreia-Liana Constanda si Petronela-Iulia Nitu.


Iata comunicatul ICCJ:


La data de 12 iunie 2023, orele 13.00, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie din Strada Batistei nr. 25, Sala Sectiilor Unite, va avea loc sedinta publica de tragere la sorti pentru:

Desemnarea, in conditiile art.36 alin. (6), teza I, din Legea nr.304/2022 privind organizarea judiciara, unui membru titular al Completul de 5 Judecatori – Civil 1 – 2023, in locul doamnei judecator Ana Roxana Tudose, eliberata din functia de judecator prin pensionare”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 9 June 2023 20:42 +11

Doar tembelii mai cred că pe moșia cioarei vopsite ”tragerile la sorți” sunt... aleatorii. Trebuie să ai un IQ sub 30 (adică egal cu al lui ciolANUSS) ca să mai crezi asemenea bazaconii. Nici nu ai nevoie de studii superioare pentru a ticlui metodologia tragerilor la sorți. O știe Noua securitate și o aplică cu succes de câțiva ani (prin acoperiții din justiție). Deja au exercițiu în acest sens.

# maxtor date 10 June 2023 07:30 0

excludem pe "Andreia".(in decada '40-'50 nu existau "andreea",50-60 cam 10 in toata Romania;60-70, sute; 70-80,mii; 80 incoace-zeci de mii) https://www.luju.ro/static/smiles/confused.gif

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva