1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

“ZDREANTA” LA PENAL – Procurorul Mircea Negulescu anchetat de PICCJ pentru cercetarea abuziva si influentarea declaratiilor in scopul inculparii nedrepte a ex-deputatului Vlad Cosma. Dosarul a fost format de procurorul Catalin Lefter de la PCA Ploiesti si declinat la PICCJ dupa ce s-au descoperit indicii ca martorii au fost constransi sa declare in fals impotriva lui Vlad Cosma (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 June 2017 16:39
Vizualizari: 6378

Zile tot mai grele pentru vestitul procuror Mircea Negulescu (foto) laudat si aparat la CSM cu indarjire de Laura Codruta Kovesi, care s-a inconjurat numai de asemenea specimene in DNA, specializate in fabricarea de dosare. Prin Rechizitoriul nr. 427/P/2014 emis la data de 6 iunie 2017 de procurorul de caz Catalin Lefter de la PCA Ploiesti si verificat de procurorul general Ionut Botnaru, s-a dispus: Disjungerea si declinarea in favoarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii urmaririi penale fata de Negulescu Mircea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina (procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti la data faptelor) sub aspectul savarsirii infractiunilor de cercetare abuziva, prev. de art. 280 alin. 1 si 2 Cp. si influentarea declaratiilor, prev. de art. 272 alin. 1 Cp...”


Interceptari penale cu procurorul Mircea Negulescu

Practic, fostii colegi de la PCA Ploiesti s-au dezis la randul lor de Mircea Negulescu, procuror problema care a fost promovat in vara anului, de la Parchetul Curti de Apel Ploiesti, la DNA Ploiesti, unde a fost bagat numai in dosare grele precum Victor Ponta, Mircea Cosma, Sebastian Ghita, Vasile Blaga etc si l-au deferit Parchetului General pentru a fi cercetat pentru infractiunile de cercetare abuziva si influentarea declaratiilor. In prezent, Mircea Negulescu a fost exilat la Parchetul Campina, dupa ce conducerea DNA a fost nevoita la presiunile opiniei publice sa-i faca vant din parchet, ca urmare a unor inregistrari oribile care au aparut in presa in care procurorul presta intr-un limbaj de golan din lumea interlopa. La randul sau, CSM l-a suspendat pe Negulescu din functie, impotriva sa fiind exercitata actiunea disciplinara pentru activitati incompatiible cu functia de procuror. Desi Negulescu a formulat cerere de demisie din Magistratura pentru a lasa fara obiect ancheta disciplinara, CSM a amanat avizarea cererii de demisie pana dupa solutionarea actiunii disciplinare.

Surse judiciare ne-au informat ca exista indicii temeinice ca procurorul Mircea Negulescu, desi stia ca deputatul Vlad Cosma nu are nicio implicare in faptele cercetate, ar fi proferat amenintari si ar fi facut promisiuni generoase asupra unor invinuiti si inculpati pentru a-i determina sa dea declaratii mincinoase si incriminante impotriva lui Vlad Cosma. Pentru a-l impiedica pe Vlad Cosma sa se poata apara, Negulescu ar fi atribuit identitate protejata martorilor-denuntatori astfel constransi, declaratiile acestora din urma fiind antedatate.

Mai mult, in dosar exista indicii ca deputatul Vlad Cosma ar fi fost santajat sa dea 260.000 euro pana la Craciunul din decembrie 2016 daca “vrea sa scape”. Exista si o serie de interceptari audio depuse la dosar in acuzarea procurorului Mircea Negulescu, despre care avem informatii ca sunt revoltatoare.

Comentarii

# DODI date 20 June 2017 17:11 +15

Când le va ajunge cuțitul la os (și zilele le sunt numărate) aceste lepre se vor pune pe povestit despre basmele în care luluța este eroul principal negativ. Atunci să te ții la eforturi depuse de sistem pentru oprirea debitului verbal al portocalelor, roșilor, papicilor și uncheșeilor. După ce au făcut eforturi disperate de a practica pupincurismul din toate pozițiile, se vor trezi cu fața la cearceaful gol. Important va fi să fie cine să îi asculte, că metoda autopsiei pe viu a fost practicată cu succes la C.Marta și Condrea, dar repetiția bate la ochi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva