25 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZIUA PROCURATURII IN MOLDOVA – Exasperat de coruptia procurorilor de la Chisinau, un justitiabil a ridicat in fata Procuraturii Generale un falus de doi metri. Politistii au incercat in zadar sa introduca in duba corpul delict

Scris de: L.J. | pdf | print

31 January 2013 14:36
Vizualizari: 21964

 

Protest cu totul si cu totul inedit in fata Procuraturii Generale din Republica Moldova. Exasperat de coruptia din randul procurorilor, un justitiabil, pe numele sau Anatol Matasaru, a amplasat un penis inalt de doi metri, in fata sediului Procuraturii din Chisinau, in data de 29 ianuarie 2013, chiar de ziua lucratorului in Procuratura. Falusul era sculptat in lemn, iar pe el era lipita poza unui politican din Molodva. Matasaru a explicat ca intraga lucrare a fost realizata intr-o luna si ca l-a costat cateva mii de lei.


Potrivit publicatiilor de la Chisinau, Anatol Matasaru a declarat ca protestul ii vizeaza pe procurorii corupti care si ca penisul de doi metri reprezinta democratia din Republica Moldova: „Pentru procurorii corupti care ne fac viata insuportabila am facut acest protest elictibil. Acest trandafir de doi metri reprezinta democratia din Republica Moldova. Intr-un mod alegoric am ales fabula Gaza. Ori, unde nu s-ar afla procurorii, le este bine si le este indiferent de soarta altora. Acest mesaj il transmite si fabula Gaza”.

Cum era de asteptat, pensiul lui Anatol Matasaru nu a stat prea mult in fata Procuraturii Generale. Imediat la fata locului au aparut mai multi politisti, care aveau misiunea de a indeparta falusul urias. Politistii moldoveni au incercat sa introduca penisul intr-o duba, insa in zadar, intrucat acesta era mult prea mare. In aceste conditii, politistii s-au lasat pagubasi, iar falusul a fost carat de cativa oameni pe o alee laturalnica, pentru a fi transportat apoi cu un vehicul destul de incapator.

In trecut, Matasaru a protestat in fata Procuraturii Generale purtand pe fata o masca de porc, animal care in opinia sa reprezinta procurorii corupti. Matasaru a imbracat un magar in politist

Nu este prima data cand Anatol Matasaru protesteaza impotriva coruptiei din randul procurorilor moldoveni. Si de fiecare data a facut-o intr-un mod inedit. Spre exemplu, potrivit publicatiei Unimedia, in 2011, Anatol Matasaru a protestat in fata Procuraturii Generale purtand pe fata o masca de porc, animal care in opinia sa reprezinta procurorii corupti. Cu o alta ocazie, Anatol Matasaru a imbracat un magar in haine de politist, pentru a atrage atentia asupra coruptiei din Politie.

Comentarii

# Excelenta idee date 31 January 2013 14:49 +23

La noi ar putea fi adaptata prin amplasarea unei vulve imense in fata la CSM. Cu chipul lui Haineala sculptat in zona clitoridiana, itindu-se hidos din parul cret.

# Osul lui Barosu date 31 January 2013 15:00 +11

Osul lui Barosu - intra in vulva CSM..exact cum e descris mai sus...!

# intrebare date 31 January 2013 14:55 +11

niste porci imbracati in robe n-ar merge ?

# JUDEX date 31 January 2013 15:06 +5

Fraierilor,v-au luat=-o inainte moldovenii lui Voronin.La noi ar fi suficient un gest cu degetul facut multora de la DNA si DIICOT.Astia(ho,nu va avantgati,unii) daca nu sunt corupti,spagari sunt corupti moral,ceea ce dupa mine este mult mai grav.Cand esti corupt/spagar iei spaga intr-un dosar,daar cand esti corupt moral faci prostii in mjulte,multe dosare cu implicatii politice,economice atc.Obedkienta fata de gjuv ernanti/presedinte este o m are coruptie morala.egal si pentru unii judecatori.

# Sanda date 3 February 2014 03:22 +1

Am vrut sa dau un LIKE la comentariul lui EXCELENTA IDEE insa sunt blocata. Cred ca marea majoritate care citeste si-ar dori sa dea un mare mare LIKE !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2023 – Negocierile pe pensiile magistratilor nu s-au incheiat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva