15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

30.000 EURO PENTRU INTERVENTII LA PROCUROR – Dosar de trafic de influenta trimis in instanta de DNA: “Cei doi inculpati ar fi pretins de la o persoana (martor in cauza) 30.000 euro sau un imobil de cel putin aceeasi valoare, pentru a-si trafica presupusa influenta pe care ar fi lasat sa se creada ca ar avea-o asupra unui procuror”

Scris de: G.T. | pdf | print

12 January 2024 14:29
Vizualizari: 4016

Doua persoane au fost trimise in judecata de DNA pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut bani pentru a face presupuse interventii la un procuror. Dosarul a fost solutionat de Serviciul Teritorial Cluj al DNA si trimis in instanta in decembrie 2023.


 

Astfel, parchetul anticoruptie condus de Marius Voineag (foto) a anuntat vineri, 12 ianuarie 2024, ca cei doi inclulpati ar fi cerut de la denuntatoare 30.000 de euro sau un imobil care sa valoreze aceasta suma. In schimb cei doi ar fi promis ca vor interveni pe langa procurorul care instrumenta dosarul sotului denuntatoarei, in vederea cercetarii in libertate a acestuia si a unei incadrari juridice favorabile.


Redam comunicatul DNA:


“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a doi inculpati, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

in data de 03 august 2023, cei doi inculpati ar fi pretins de la o persoana (martor in cauza) suma de 30.000 euro sau un imobil de cel putin aceeasi valoare, pentru a-si trafica presupusa influenta pe care ar fi lasat sa se creada ca ar avea-o asupra unui procuror si ca-l va determina pe acesta sa stabileasca, intr-o cauza pe care o instrumenta, o incadrare juridica favorabila fata de sotul martorului si sa dispuna cercetarea in libertate a acestuia.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Cluj”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva