4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AD REGESTA A DEVENIT SOCIETATE PE ACTIUNI – Incepand cu 10 februarie 2021, AD REGESTA a devenit societate pe actiuni, continuand strategia organizationala si operationala anuntata pentru acest an. Presedintele Consiliului de Administratie, Calin Vladoianu: “Necesitatea adaptarii la emergenta publicitatii mobiliare in economie si in relatiile comerciale este imperativa, multumirea clientilor nostri fiind parte a viziunii si misiunii Companiei”

Scris de: L.J. | pdf | print

15 februarie 2021 12:30
Vizualizari: 2695

Incepand cu 10 februarie 2021, AD REGESTA a devenit societate pe actiuni, continuand strategia organizationala si operationala anuntata pentru acest an.


 

Vizunea AD REGESTA S.A. - INOVATIE, CALITATE, NOUTATE, PERFECTIUNE.

Misiunea AD REGESTA S.A. - Cele mai bune servicii de publicitate mobiliara care vor asigura garantiile dumneavoastra.

Calin Vladoianu (foto), Presedintele Consiliului de Administratie: “Pentru AD REGESTA S.A., anul 2021 a inceput cu vesti bune. AD REGESTA a devenit societate pe actiuni, continuand dezvoltarea atat la nivelul infrastructurii tehnologice si al inovatiei IT, cat si la nivelul echipei, tocmai pentru raspunde nevoilor si asteptarilor industriei de profil.

Asa cum am mai mentionat, transformarea digitala reprezinta un efort consistent, parte a viziunii Companiei, care, fara indoiala, contribuie la eficientizarea activitatii si la inovatie, Pe de alta parte, factorul resursei umane este foarte important pentru a ramane competitiv in aceste conditii, oamenii fiind prioritari in aceasta activitate.

Necesitatea adaptarii la emergenta publicitatii mobiliare in economie si in relatiile comerciale este imperativa, multumirea clientilor nostri fiind parte a viziunii si misiunii Companiei.

Adoptarea celor mai relevante solutii de publicitate mobiliara, rapiditatea si calitatea sunt menite sa satisfaca cele mai actuale nevoi din domeniul publicitatii mobiliare.

Echipa AD REGESTA S.A., o echipa profesionista, competenta si implicata, face ca aceste lucruri sa devina o realitate de necontestat.”

AD REGESTA S.A. ofera servicii integrate in publicitatea mobiliara, fiind unul dintre cei mai mari operatori autorizati de catre RNPM – Registrul National de Publicitate Mobiliara.

In 2020, AD REGESTA a primit Diploma de Apreciere pentru contributii remarcabile in domeniul publicitatii mobiliare la Gala Juridice.ro organizata de Societatea de stiinte Juridice si Juridice.ro.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva