13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADEVARUL DESPRE INEC (II) – Ex-directorul INEC Camelia Grigore continua dezvaluirile despre activitatea discretionara a responsabililor Institutului: “Odata cu venirea ca secretar de stat a Alinei Bica, Dumitrescu Cristian a avut acordul acesteia si si-a permis sa notifice la ENFSI ca dl Catalin Grigoras nu are acordul conducerii INEC pentru a fi seful grupului de lucru pe audio-video”

Scris de: L.J. | pdf | print

2 December 2012 13:27
Vizualizari: 13514

 

Lumeajustitiei.ro continua serialul de dezvaluriri despre dedesubturile necunoscute din activitatea Institutului National de Expertize Criminalistice (INEC) din subordinea Ministerului Justitiei, dezvaluri facute de expertul criminalist Camelia Grigore (foto) fost director al INEC, care a lucrat multi ani in aceasta institutie. Camelia Grigore, a devenit una dintre victimele noilor conduceri ale INEC, fiind mazilita din functie la scurt timp dupa dupa eliminarea cunoscutului expert pe voce si vorbire Catalin Grigoras. Camelia Grigore a fost eliminata din INEC la inceputul acestui an, de catre procurorul Catalin Ceort, adus ilegal la conducerea acestei institutii. Ea a formulat plangerea penala impotriva procurorului Catalin Ceort, pentru desfacerea contractului sau de munca pe baza unei sesizari depuse de seful sectorului I - Identificare Criminalistica din INEC, in luna ianuarie 2012. Publicam in continuare dezvaluirile expertului Camelia Grigore despre cum a ajuns INEC mosia unor directori, care s-au succedat la conducerea institutiei, sub protectia fostilor ministri ai Justitiei.


Sfidare ENFSI – acreditare, participare

Prin adresa nr. 780/07.11.2007 a INEC, inregistrata la MJ sub nr. 128.640/07.11.2007, conducerea ministerului era informata despre performanta conducerii INEC de a obtine documentele in vederea acreditarii in cadrul unui proiect ENFSI. Aceste documente erau obtinute de la Institutul de Criminalistica din cadrul IGPR, deci erau si in romana, nu mai trebuiau traduse. Astfel, se economiseau bani si timp pentru realizarea acestui scop.

Aceasta cooperare a continuat cu toata opozitia lui Dumitrescu Cristian, care a facut diverse sesizari la minister. Catalin Grigoras (n.n. - fost director adjunct, eliminat din INEC pentru ca a dorit sa inlature monopolul statului asupra expertizelor, in prezent profesor la Universitate Denver din Colorado - SUA) a demonstrat, cu documente, ca cele afirmate de Dumitrescu Cristian nu se confirma. Cand Dumitrescu Cristian a fost numit director, a profitat de schimbarea conducerii de la MJ si a anulat aceasta colaborare. Institutul de Criminalistica (INC) din IGPR a fost obligat sa anunte ENFSI ca INEC a renuntat la cooperare. Astfel conducerea INEC a marcat o bila neagra la ENFSI. Dar, mai important, a fost ca prin renuntarea la colaborarea cu INC din IGPR s-a angajat firma FIATEST pentru intocmirea documentelor. Structura si activitatea intr-un institut de criminalistica este diferita de alte institute cu laboratoare si astfel implementarea ISO 17025 a fost extrem de anevoioasa, intrucat a durat ca firma sa inteleaga mecanismul ce trebuia implementat. In plus, aceasta colaborare a costat INEC 3000 de euro, pe cand colaborarea cu INC din IGPR era gratuita.

Dar desconsiderarea ENFSI nu s-a oprit aici. Odata cu venirea ca secretar de stat a Alinei Bica, Dumitrescu Cristian a avut acordul acesteia si si-a permis sa notifice la ENFSI ca dl. Grigoras Catalin nu are acordul conducerii INEC pentru a fi seful grupului de lucru pe audio-video. Trebuie mentionat ca acesta avea acordul conducerii la momentul cand a fost ales. In plus, era o onoare pentru Romania si o recunoastere a meritelor dl. Grigoras. Grupul de lucru pe audio-video a refuzat inlocuirea dl. Grigoras Catalin, pe motiv de interventie in hotararile grupului. In acelasi timp insa, Dumitrescu Cristian i-a aprobat numirea dl. Rusitoru Florin in conducerea grupului de lucru pe accidente de trafic rutier. Deci comportamentul dl. Dumitrescu Cristian a avut doua masuri diferite, in functie de persoanele in cauza.

Pentru comparatie, se poate verifica pe site-ul ENFSI, numarul de tari ce au reprezentanti la grupul audio-video si la grupul pe accidente de trafic rutier. La audio-video este dublu. Mai trebuie adaugat ca expertii pe genul accidente de trafic rutier participa, pe banii INEC, la lucrarile EVU, organism la care INEC nu este membru. Participarea este individuala. Aceste participari au inceput de pe vremea directoratului lui Dumitrescu Cristian.

Si expertii pe grafica au participat la o conferinta pe grafologie, gen care nu este criminalistic, tine de medicina si psihologie. Dar nu a avut importanta pentru directorul INEC Dumitrescu Cristian, care a trimis cinci experti, dintre care Ionescu Ioana nu cunoaste limba engleza, limba oficiala a conferintei.

Al saselea participant a fost procurorul Vasilache Sorin Sandel, cel ce ocupa ilegal functia de director adjunct in INEC.

Excursii pe banii INEC si NUP-ul dat de DNA si procurorii PJS 5

In anul 2003 s-a aprobat virarea catre INEC a creditului extern, in valoare de 1.500.000 dolari pentru dotarea laboratorului INEC.

Din acesti bani s-au achizitionat diverse aparate sau programe. Pentru aproape fiecare articol cumparat s-a aprobat un training. Din pacate, la unele achizitii nu trebuiau traininguri, la altele nu s-a contactat firma producatoare. Si cel mai important, la unele deplasari au participat experti care nu efectuau acel gen de expertiza sau nu stiau limba engleza. In acest sens, se poate mentiona deplasarea la Sankt Petersburg a directorului Lucian Ionescu si a directorului adjunct Rusitoru Florin, pe genul audio, gen pe care cei doi nu au lucrat niciodata.

In Anglia a participat din nou Rusitoru Florin, pentru un aparat folosit de expertii pe grafica si tehnica documentelor, genuri pe care acesta nu le efectueaza.

In SUA a participat din nou Rusitoru Florin, pentru un training pe genul voce si vorbire pe care nu-l efectueaza. Aici a participat si Betiu Grigoras, actualul director adj., cu toate ca nu stie limba engleza si nici nu efectueaza expertize pe acest gen. Dar acesta are fratele in SUA, astfel ca nu s-a intors cu restul delegatiei, ramanand mai mult timp, dar cu biletul de avion platit de INEC. Astfel, deplasarea personala a fost scutita de costul transprtului.

O alta deplasare in SUA, la Madison a fost efectuata de Paduraru Gabriel, care nu lucreaza in Bucuresti unde se afla aparatul, ci la Iasi. Acesta nici nu efectueaza lucrari pe fizico-chimice, cu toate ca este inginer chimist, el fiind angajat pentru genul auto.

Din tabelele anexate se poate vedea cu usurinta durata efectiva a trainingului si timpul efectiv de sedere.

Din pacate, DNA-ul de la acea vreme a acceptat explicatiile verbale, fara documente doveditoare, ale celor care erau in culpa, si au introdus in dosar si persoane din Ministerul Justitiei, care nu se pricepeau la expertiza criminalistica, fiind economisti.

In acest sens enumeram „Comisia tehnica” mentionata in rezolutia DNA, comisie care nu a existat si nu a intocmit niciun material.

In aceste excursii, singurii raspunzatori au fost cei care care au intocmit tabelele de participare cu persoanele selectate si numarul de zile necesare. Acestia au fost Lucian Ionescu directorul INEC, Rusitoru Florin, directorul adj., Betiu Grigoras si Dumitrescu Cristian sefi de sector la acel moment. Rasplata celor care au participat la aceste „excursii”, fara a avea competenta, a fost sustinerea celor patru, ulterior trei (prin pensionarea lui Ionescu Lucian), in toate actiunile, chiar ilegale, ale celor care i-au propus.

* Cititi aici documentele privind excursiile in strainatate, dar si rezolutia de neincepere a urmaririi penale data de parchet pentru infractiunile de abuz in serviciu

Bugetul INEC

Conform HG 368/1998 si Regulamentului de Organizare si Functionare al INEC aprobat prin Ordinul Ministrului Justitiei nr. 441/C/1999, organigrama institutului nu cuprinde functia de DIRECTOR EXECUTIV. Pana in prezent nu s-a putut stabili procedura legala prin care fostul sef al Serviciului Financiar Contabil a devenit Director Executiv.

Directorul adj. Rusitoru Florin a facut o adresa catre A.N.F.P. prin care solicita „reanalizarea structurii si functia conducatorului compartimentului economic”.

A.N.F.P. emite doar o adresa de reincadrare pe functii, nu de schimbare a incadrarii, si cu toate acestea, directorul Ionescu emite decizia 1/2005 de incadrare a ca director executiv.

Regulamentul de organizare si functionare, aprobat prin Ordinul Ministrului Justitiei nr. 441/1999, ce cuprinde organigrama INEC, nu mentioneaza functia de „Director executiv”. Si statul de functii a fost schimbat fara nicio baza legala. Situatia a revenit la normal dupa controlul de la auditul ministerului din anul 2007.

Aceste aspecte au fost aduse la cunostinta conducerii ministerului, dar nu s-a luat nicio masura impotriva celor care au comis aceste note, din contra, Rusitoru Florin este acum sef de sector, Ionescu Lucian, numit consilier la minister de Rodica Stanoiu in 2003, a fost detasat in aceeasi zi in care a fost numit consilier, director la INEC. Dupa activarea doar la INEC, a iesit insa la pensie cu pensie de magistrat, cu toate ca nu a dat examen de intrare in magistratura si nici nu a avut atributii de magistrat.

La data de 1 noiembrie 2006 nu erau bani pentru plata salariilor de la data de 10 noiembrie, deoarece vechea conducere si contabilitatea nu au fost in stare sa faca cererea de rectificare bugetara. Vechea conducere era reprezentata de directorul adj. Rusitoru Florin, actual sef de sector, seful de sector Betiu Grigoras, actual director adjunct si seful de sector Dumitrescu Cristian,

La insistentele noii conduceri, s-au imprumutat bani de la ANP si s-au putut plati salariile, apoi s-au facut demersurile pentru obtinerea rectificarii bugetare.

Si in anul 2006 si in anul 2007 propunerea de buget (trimisa la Min. Finantelor în august 2006) avea suma pentru achizitii trecuta la reparatii capitale.

S-a făcut rectificarea de buget necesara in luna noiembrie 2006 pt anul 2006. Pentru anul 2007 a fost cerut rectificarea inca din luna iulie, rectificare care nu cerea cresteri, ci doar miscarea sumelor intre aliniate, pentru a corecta greselile directorului adjunct Rusitoru Florin.

Legat tot de ingineriile economice ale directorului Rusitoru Florin, exemplificam cu achizitiile de calculatoare din anul 2005 si cu ce se dorea cumparat in 2006.

In anul 2005 s-au achizitionat cinci calculatoare cu 13.923 lei/bucata. Pentru anul 2006, se repartizasera 12.500 lei/buc pentru opt calculatoare. Din fericire Rusitoru Florin nu s-a mai regasit la conducere cand a venit timpul achizitiilor, asta si datorita faptului ca nu au reusit sa intocmeasca documentatia pentru rectificarea bugetara (banii erau la reparatii capitale, nu la achizitii). Noua conducere, dupa rectificarea bugetara, au declansat licitatia pentru achizitionarea de calculatoare. Astfel, nu au tinut cont de oferta firmei castigatoare din 2005 (care trimisese ofertele a trei firme, cu cel mai mic pret al lor), deoarece au primit altele mult mai avantajoase pentru institutie. Astfel, s-a reusit achizitionarea cu doar 5297 lei/buc.

O simpla socoteala evidentiaza ca in loc de 12.500 x 8 = 100.000 lei, s-au cheltuit 63.560 lei pentru 12 calculatoare, nu opt cate erau initial. Diferenta de 100.000 – 63.560 = 36.440 lei s-a folosit pentru achizitionarea de alte necesitati pentru I.N.E.C. Intrebarea care se pune este cum a fost posibil sa se achizitioneze in 2005 cu acel pret exorbitant? Si daca ramanea Rusitoru director adjunct (precizam ca nu era ocupata functia de director), in 2006 s-ar fi achizitionat la pretul propus. Unde se ducea diferenta de 36.440 lei (360 milioane lei vechi)? Din pacate, acum la conducere sunt aceeasi oameni, cu rocada Betiu Grigoras – Rusitoru Florin pentru functia de director adjunct, recte sef sector. Reprezentantul in INEC al firmei de la care s-au facut achizitiile din 2005 era Pop Gheorghe, care se ocupa de service-ul calculatoarelor din INEC. Dupa ce nu a mai fost „depanator”, acesta a fost angajat in INEC pe post de expert pe audio-video.

Trebuie mentionat ca in anul 2008 au fost trei controale pe domeniul economic: audit MJ, Curtea de conturi si Corpul de Control al Primului Ministru. Pentru ca nu au gasit nicio neregula, directorul Dumitrescu Cristian a ascuns contractul de achizitie al calculatoarelor din 2006, in asa fel sperand ca dna Grigore sa fie sanctionata. Dar atat timp cat exista chitanta de plata si calculatoarele fizice, era clar ca a existat un contract, altfel vanzatorul nu ar fi dat marfa. Astfel, se dovedeste inca o data, ca dorinta de demitere a dnei Grigore Camelia a avut alte cauze, nu prostul management.

In timpul cat am fost director, a fost pentru prima data cand s-au cumparat calculatoare noi si pentru laboratoarele din teritoriu, pana atunci sefii din I.N.E.C. schimbau anual calculatoarele si doar cele vechi erau trimise la laboratoare.”

* Cititi aici documente privitoare la licitatiile de calculatoare de la INEC

Comentarii

# Pandele date 2 December 2012 23:18 0

Doamna Grigore, inca nu ati raspuns la niste intrebari care s-au postat in subsolul primei parti a "seriei". Si chiar m-ar interesa raspunsul. Deci, cum ati ajuns Dvs. in aceasta institutie? Ati dat concurs? Daca da, l-ati si promovat? Daca da, cu ce nota? Daca nu, atunci care a fost mecanismul ocult prin care ati reusit totusi sa intrati pe usa din dos in INEC? Daca ati intrat prin mecanisme oculte (adica cu PILE, cum s-ar spune pe meleagurile nostre), cum ati promovat totusi? Daca raspunsul este tot "cu PILE", cum ati ajuns director? Daca si in cazul asta raspunsul este "cu sprijin politic" (adica "cu pile foarte mari"), atunci cum aveti TUPEUL sa indreptati degetul catre altii? Faptul ca ati reusit sa parveniti numai si numai CU PILE (pentru ca prin calitatile Dvs. profesionale si intelectuale nu ati fi reusit), nu se cheama "coruptie"? Dupa parerea mea e o forma abjecta a coruptiei. RUSINE sa va fie! Hotul striga ca altul fura. 

# Nea pandele date 3 December 2012 13:04 -5

Mai nou, vad ca e o moda : cel corupt se erijează in avertizor de integritate.

# incoruptibilul date 3 December 2012 15:03 -5

A dat concurs dar nu l-a promovat. Adica l-a promovat cu 4,50. Cum a reusit sa intre inaintea altor candidati care aveau 7, ar trebui sa raspunda acele persoane pe care apoi le-a dat ea afara cand a ajuns director. :D :lol: Primii de care a scapat au fost cei care ii stiau secretele si care au inchis ochiii ani de zile in care a luat ea salariu cat un expert cu 25 de ani vechime (nu in munca, la institut). Cum a ajuns director , asteptam seria III de dezvaluiri, ca urmeaza perioada de gratie 2006-2007 si ne va povesti ex-directorul cum a fost. Daca nu, vom povesti noi.tot.

# Ion date 2 December 2012 23:23 -2

Camelia latra ca un caine la luna... Ce poate sa faca altceva pt ca nu este in stare sa se exprime coerent. Mai bine fa dezvaluiri despre pregatirea ta Cacamelio, despre ce examene ai dat ca sa intri in INEC, ce examene ai dat pt a obtine dreptul de semnatura si in ce gen de expertiza, ce examene ai dat pt a promova direct din vanzatoare la papetarie in expert gr. I, sau despre plimbarile tale in Olanda, Belgia, Anglia pt a te instrui in genuri de expertiza in care TU NU AI DREPT DE SEMNATURA. Nu ai sustinut niciun examen de drept de semnatura, toate expertizele efectuate de tine sunt lovite de nulitate absoluta ! Poate vad comentariul asta si avocatii care au pierdut procesele din cauza unei nulitati cu pile cum esti tu! Aceste dezvaluiri trebuia sa le dai mai intai la luju in rest mananci ca ca t pt ca la toate sesizarile tale s-au efectuat controale si supercontroale de 20 de comisii de la minister si au gasit sesizarile tale nefondate.

# Ion date 2 December 2012 23:27 -4

Camelia latra ca un caine la luna... Ce poate sa faca altceva pt ca nu este in stare sa se exprime coerent. Mai bine fa dezvaluiri despre pregatirea ta Cacamelio, despre ce examene ai dat ca sa intri in INEC, ce examene ai dat pt a obtine dreptul de semnatura si in ce gen de expertiza, ce examene ai dat pt a promova direct din vanzatoare la papetarie in expert gr. I, sau despre plimbarile tale in Olanda, Belgia, Anglia pt a te instrui in genuri de expertiza in care TU NU AI DREPT DE SEMNATURA. Nu ai sustinut niciun examen de drept de semnatura, toate expertizele efectuate de tine sunt lovite de nulitate absoluta ! Poate vad comentariul asta si avocatii care au pierdut procesele din cauza unei nulitati cu pile cum esti tu! Aceste dezvaluiri trebuia sa le dai mai intai la luju in rest mananci ca ca t pt ca la toate sesizarile tale s-au efectuat controale si supercontroale de 20 de comisii de la minister si au gasit sesizarile tale nefondate.

# Ezoteric date 3 December 2012 04:55 +1

Daaa,a facut doamna bica niste controale serioase tare ! Intrebarea e alta,cu referire la inec si anp,s a schimbat cumva ministrul justitiei,sau a fost o dezinformare a presei,ca nu s a schimbat mai nimic ?!!

# Nea Costica date 3 December 2012 08:52 -3

Oana Pellea: „Când eşti mort, nu ştii că eşti mort. E greu doar pentru ceilalţi. La fel şi când eşti prost”. Sau: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." 

# CiocuMic date 3 December 2012 09:52 -3

Senzational! Fabulos! Nemaiauzit, nemaintalnit! Continua seria dezvaluirilor mirobolante. Nu ratati serialul urmator in care Elodia va relata cum a dat de pamant cu mafia hartiei igienice ROZ din institut, cum a desconspirat traseul sapunurilor fine si cum a revolutionat impartirea echitabila a deodorantelor de ******. Va veti putea delecta cu pagini si, la cerere, chiar cu capitole intregi din MARELE CATASTIF initiat si intretinut de unicul avertizor de integritate ADEVARAT pe care l-a avut justitia din Tara Romaneasca, in care sunt specificate ora si minutul venirii si plecarii intregului personal al INEC de la inceputuri si pana in zilele noastre.

# Nea Caisa date 3 December 2012 11:33 -3

Da, ai dreptate. Ea a fost primul director care a dat laboratoarelor interjudetene hartie igienica noua. Pana la ea, hartia igienica noua se pastra la INEC iar in teritoriu se trimitea hartia igienica folosita. Insa ea a pastrat lhartia igienica folosita, a scanat-o iar acum o posteaza pe LUJU.

# CiocuMic date 3 December 2012 09:59 -4

Senzational! Fabulos! Nemaiauzit, nemaintalnit! Continua seria dezvaluirilor mirobolante. Nu ratati serialul urmator in care Elodia va relata cum a dat de pamant cu mafia hartiei igienice ROZ din institut, cum a desconspirat traseul sapunurilor fine si cum a revolutionat impartirea echitabila a deodorantelor de ******. Va veti putea delecta cu pagini si, la cerere, chiar cu capitole intregi din MARELE CATASTIF initiat si intretinut de unicul avertizor de integritate ADEVARAT pe care l-a avut justitia din Tara Romaneasca, in care sunt specificate ora si minutul venirii si plecarii intregului personal al INEC de la inceputuri si pana in zilele noastre.

# Observator date 3 December 2012 12:57 -5

CINE TIPA CA ARHIVA E INCOMPLETA? ”DIRECTOR CAMELIA GRIGORE” ÎN ADRESA POSTATĂ, DATATA 17 IANUARIE 2007? pai daca ea are acum documente din arhiva INEC, imi dau seama ce-a mai ramas din arhiva aia dupa ce a plecat ea? Sau o fi plecat cu toata? ALO!! conducerea INEC doarme? nu se sesizeaza ca aici apar documente din arhiva? ati verificat daca e cerere de eliberare de copii ale actelor astora? ca daca nu e....hmmm

# Mirandolina date 3 December 2012 18:25 -2

Citesc si ma minunez. Mi-e mila de fiinta asta care se crede mare dezvaluitoare. In viata ei n-a stiut altceva decat sa meraga cu pâra, să dea in gât, sa pândeaqsca si să urmăreasca. Pentru ca altceva nu o duce mintea. Daca asa poate scrie, cu virgula intre subiect si predicat şi cu propoziţii fără noimă, eu mă intreb cum o fi scris rapoartele. E suficient sa cititi ultimul alineat din faimoasa adresa pe care ne-a atasat-o, de cand era ea director. Cititi si va minunati...

# Mirandu date 3 December 2012 20:19 -2

Ei, mirati-va, inca nu stiti cine este ”experta de marca”. Aceasta fiinta a facut o facultate taras grapis turnandu-si colegii, fiind o ciripitoare asidua la securitate, apoi si-a gasit un post la institutul de pedologie unde spala eprubete si flacoane si cand s-au saturat aia de ea, de turnatoriile ei paerverse, i-au dat un sut , nu va spun unde pt ca pitica si grasana fiind oriunde ai lovi-o ii atingi dosul si uite asa a ajuns vanzatoare la un depozit de papetarie.... Camelia, experta de marca a lumii intregi, de ce nu-ti postezi CV-ul, sa vada lumea ca nu ai scris nicio lucrare stiintifica, nu ai nicio contributie la dezvoltarea stiintei dar ai tupeul sa te legi de D.Sandu si L.Ionescu, cei care au pus bazele expertizei criminalistice in Romania si dupa cartile carora au invatat toti expertii meserie? Dar nu ai de unde sa stii pt ca tu nu ai deschis nici o carte scrisa de cei doi care i-am amintit si probabil nu ai deschis nicio carte de expertiza criminalistica fiindca te crezi

# Mirandu date 3 December 2012 20:33 -3

desteapta pamantului. Mai bine ai dezvalui cum ai reusit sa ajungi experta si apoi directoare fiind o imbecila semianalfabeta, pe cine ai mituit pe cine ai corupt, ce persoane influente au fost atat de inconstiente incat sa te numeasca intr-o functie atat de importanta? Ce ar fi daca ar apare pe luju idioteniile scrise de tine in adrese sau rapoarte? Cred ca luju ar putea deschide o rubrica permanenta in care sa apara aberatiile scrise de tine pt ca sa mai aiba lumea o posibilitate de a se distra si a rade, nu stiu cum vor rade cei care au pierdut procese pe baza expertizelor efectuate de tine. Asteptam si episodul III al ”dezvaluirilor” poate asa aflam si noi raspusruile la intrebarile care ti-au fost adresate sau poate organizezi o emisiune televizata sau o conferinta de presa? doar esti vedeta...

# MIRANDOLINA date 3 December 2012 20:46 -1

Toti expertii au invatat dupa cartile astea, mai putin ea. Nu intelegeti ca ea a fost din prima expert I, ca si cum un absolvent de INM iese direct judecator de Inalta Curte? PE ACEASTA CALE II TRANSMITEM  dnei expert de marca FAPTUL CA DL IONESCU, CEL PE CARE L-A HULIT, VA FI PREMIAT DE ACADEMIA ROMANA CU Premiul Nicolae Titulescu: pentru  Expertiza criminalistica a scrisului. Cacamelia, sa stii ca asta e o carte serioasa,  nu una de joc  sau de sudoku

# Roman date 3 December 2012 20:49 -2

Tipic romanesc, atunci cand cineva indica o problema si are curajul de a o si sustine public, mafia arunca imediat cu noroi. Nu vad niciun comentariu care sa nege sau sa justifice ilegalitatile comise de mafia din INEC, ci inteleg doar ca seniorii acestei mafii din SRI, Parchet si MJ au protejat-o cat au putut infractorii din acest institut.

# neamt date 3 December 2012 22:39 0

Asta pt ca esti sotul ei, sau poate chiar tu esti cacamelia, si te dai un admirator al unei luptatoare impotriva coruptiei (ca madam Nutzi), sau un alt prost, deci toti cei din INEC sunt incapabili si corupti in afara de ea, toti cei care au venit in control au fost corupti, mai putin cei care au bagat-o cu calcaiul in INEC si apoi au propulsat-o ca pe o clisma in postul de directoare. Asta este doar in capul tau (al vostru) plin de lut si bautura pt ca nici macar solul care are chiar si rame (citat din lucrarea de referinta a ”specialistei” nu poate sa umple volumul cutiutei tale craniene. Daca esti asa cum te crezi, pune-ti CV-ul pe luju si fa publice operele tale asa se vor lamuri taoate aspectele. Aceasta pseudo femeie (Cacamelia Grigore) este de o prostie sinistra si abjecta, nu avea ce sa caute in INEC !

# Vaslui date 4 December 2012 09:41 -2

1. Nu vad unde-i problema pe care are curajul sa o indice. 2. Nu inteleg care sunt ilegalitatile. Tocmai ne-a postat o rezolutie de nup. Deci, unde e problema si ilegalitatea ? Poate acolo unde se judeca dansa cu parintii (a se vedea portalul instantelor , jud.sector 3).? Poate acolo unde minte ca a fost Ionescu Ioana plecata la conferinte internationale? Poate acolo unde scoate ea ilegal ocupatii din COR?

# Vasluian date 4 December 2012 15:06 -4

Cand un prost arunca o piatra....

# Nea Costica date 4 December 2012 10:02 -4

Cand toata lumea este corupta in jurul tau, numai tu esti integru, cand toate institutiile statului musamalizeaza si protejeaza pe cei corupti, cand tot ce ti se intampla rau este pe nedrept... ei bine, in psihiatrie treaba asta poarta un nume.

# ba nu date 4 December 2012 11:56 -3

Gresit! Daca privim imaginea pacientului http://i50.tinypic.com/34ipl77.jpg si revedem simptomele, apreciem ca diagnosticul corect este: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cretinism

# ba nu date 4 December 2012 11:58 -3

Gresit! Daca privim imaginea pacientului http://i50.tinypic.com/34ipl77.jpg si revedem simptomele, apreciem ca diagnosticul corect este: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cretinism

# nea Mitica date 4 December 2012 11:35 -4

Da, se numeste Camelita Grigoriana schizoparanoida cu retard redundant permanent.

# Nea Ion date 5 December 2012 00:42 +4

Ce proasta esti cacamelia... crezi ca daca accsezi articolul si dai aprecieri negative la comentarii, vei fi considerata altceva decat esti? dimpotriva, confirmi diagnosticul de mai sus. Esti ceea ce esti, o proasta cu acte, nimic mai mult, mai bine ai da raspunsurile la intrebarile care, im mod legitim, ti-au fost adresate dar tacerea ta este raspunsul care confirma ca sunt adevarate cele ce s-au scris aici si la articolul care ilustra episodul I despre tine. Indraznesti sa comentezi o decizie a unui procuror, hotarari judecatoresti etc. pe langa faptul ca crezi (cacofonie intentionata) ca esti experta si mai ales de marca, te mai crezi si procuroare sau judecatoare mai desteapta si mai pregatita decat cei care ocupa aceste functii, tu care nu ai nici urma de pregatire juridica.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva