21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ADMITERE IN AVOCATURA – Fostul procuror-sef DIICOT Alba Ioan Muresan, judecat pentru represiune nedreapta in cazul “Berbeceanu”, celebrul politist si vesnic aspirant la titlul de avocat Aurelian Soric, fostul judecatorul Lucian Poputi, si Dragos Bujorean, procurorul care l-a saltat pe Bota, sunt vedetele examenului de primire in profesie. UNBR a publicat lista finala a candidatilor care vor sustine luni examenul pentru dobandirea tilului de avocat stagiar sau definitv (Listele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

14 September 2014 11:22
Vizualizari: 8705

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, a publicat tabelul final al candidatilor admisi pentru sustinerea examenului de primire in profesia de avocat pentru obtinerea titlului de avocat stagiar sau pentru obtinerea titlului de avocat definitiv, desfasurat in data de 15 septembrie 2014. Este primul an cand candidatii vor sustine examenul de accedere in profesia de avocat sub noua forma, test grila, fara spete pentru stagiari. Conform listelor publicate de UNBR, peste 4.500 de absolventi ai facultatilor de drept vor sustine luni testul grila pentru dobandirea titlului de avocat stagiar. In acelasi timp, peste 250 de candidati cu o vechime mai are de 5 ani in profesii juridice au fost admisi pentru sustinerea examenului in vedere obtinerii titlului de avocat definitiv.


Potrivit programului, examenul de luni, 15 septembrie 2014, se va desfasura prin sustinerea unei probe tip grila, care va cuprinde 100 de intrebari cu caracter preponderent teoretic, cate 20 de intrebari din fiecare materie de examen, pentru candidatii pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar si 100 de intrebari cu caracter preponderent practic – aplicativ cate 20 de intrebari din fiecare materie de examen, pentru cei care vor sa obtina titlul profesional de avocat definitiv.

Subiectele vor fi alcatuite din materiile organizarea si exercitarea profesiei de avocat; drept civil; drept procesual civil; drept penal si drept procesual penal.

Examenul se va sustine in mod unitar, in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor – I.N.P.P.A. (in continuare I.N.P.P.A.) si se va desfasura prin I.N.P.P.A. Central – Bucuresti si prin centrele teritoriale ale acestuia, in conformitate cu Regulamentul de examen, aprobat prin Decizia nr. 128/08.07.2014 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. si adaptat in conformitate cu prevederile Hotararii nr. 962/24.05.2014 a Consiliului U.N.B.R.

Vedetele de la definitivi

La o privire mai atenta asupra listelor candidatilor admisi pentru sustinerea examenului de accedere in profesie pentru dobandirea titlului de avocat definitiv, am avut surpriza sa constatam ca exista cateva “vedete” din magistratura, si nu numai, care vor sa devina avocati.

Spre exemplu, pe pozitia a doua din tabelul cu candidatii la examenul de primire in profesie pentru obtinerea titlului de avocat definitiv am dat peste numele fostului procuror-sef al DIICOT-Alba Ioan Muresan (foto). Ioan Muresan a devenit cunoscut presei nationale in urma actiunilor pe care le-a facut impotriva sefului BCCO Alba, Traian Berbeceanu, pe care l-a anchetat, retinut si dus la mandat sub pretextul ca a sprijinit unui grup infractional nestructurat, a favorizat infractorul, a omis sesizarea organelor judiciare, a dat marturie mincinoasa si fals in declaratii. In urma acestor actiuni, DNA l-a acuzat pe Ioan Muresan de represiune nedreapta si abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Procurorii au sustinut ca Ioan Muresan impreuna cu un fost ofiter de politie judiciara, Alin Muntean nu si-au indeplinit corespunzator atributiile de serviciu, obtinand “atat pentru ei insisi, cat si pentru alte persoane interesate, foloase necuvenite, de ordin nepatrimonial”, DNA sustinand ca “aceste foloase au constat in retragerea avizului de politie judiciara pentru Berbeceanu Traian, denigrarea acestuia, inlaturarea sa din dosarele pe care le instrumenta la momentul punerii sub invinuire, asigurarea accesului la informatiile pretins detinute de acesta impotriva unor magistrati si ofiteri de politie”.

Acum, la aproape 6 luni de la data la care DNA l-a pus sub invinuire, Ioan Muresan va sustine examenul pentru intrarea in avocatura.

Un alt nume cunoscut care apare pe lista candidatilor admisi pentru sustinerea examenului de admitere in profesie pentru dobandirea titlului de avocat definitiv este judecatorul Lucian Mihai Poputi, exclus din magistratura dupa ce CSM a constat ca ar fi comis mai multe abateri disciplinare prevazute de art. 99 din Legea 303/2004, respectiv ca ar fi ajutat o politista sub acoperire sa formuleze o plangere, insa reintors pe scaunul de judecator ca urmare a deciziei definitve a ICCJ care a anulat Hotararea CSM. Decizia ICCJ de anulare a Hotararii CSM i-a spalat onoarea judecatorului Poputi, insa nu l-a convins pe acesta sa ramana in magistratura, din moment ce figureaza pe lista candidatilor admisi in Baroul Caras Severin.

Candideaza pentru obtinerea titlului de avocat definitiv si procurorul Dragos Bujorean de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava, acuzat de presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota, ca este implicat in eliminarea avocatilor din UNBR Bota de pe piata avocaturii. Acuzatia este bazata pe faptul ca in iunie 2013 procurorul Bujorean a organizat perchezitii de amploare in urma carora a ridicat mii de documente si l-a saltat pe Bota din sediul unde isi desfasura activitatea de avocat in Bucuresti pentru a-l duce la Suceava, sub acuzatia ca foloseste fara drept denumirea de avocat. Judecatorii nu au fost insa de aceeasi parere cu procurorului Bujorean, intrucat dupa ore de audieri au decis eliberarea lui Pompiliu Bota, respingand propunerea de arestare preventiva a procurorului Dragos Bujorean.

Lista numelor cunoscute care vor sa treaca in avocatura se incheie cu Aurelian Soric, fostul sef al IPJ Neamt, poreclit “Case closed” dupa replica data intr-un interviu dupa momentul asasinarii lui Gheoghe Mararu, interlopul cu care fusese acuzat ca ar fi avut legaturi ("Case closed... It was a misunderstanding if you can read me"). Ei bine, Aurelian Soric care vorbea in engleza la televizor si care in cele din urma a fost destituit din functie, vrea sa devina avocat... de vreo patru ani. Mai exact, luni 15 septembrie 2014 va fi a patra oara cand fostul politist Aurelian Soric va incerca sa treaca examenul de admitere in avocatura, dupa ce ultimele trei examene le-a picat cu brio.

Noi le urmam succes tuturor candidatilor!

*Cititi aici listele cu candidatii admisi pentru sustinerea examenului de admitere in profesia de avocat

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 14 September 2014 13:27 +4

in opinia mea astia nu ar trebui primiti in nici un barou de avocati!!!!!!!(chiar daca ce am scris este impotriva drepturilor omului - dreptul la munca)vor face de rusine si vor pata renumele avocatilor(desi destul de patat in ultima vreme) cum i/ar sta renumitului bolcas coleg cu soric? ma gindesc si ,,ma rid,,.sa pledeze soric pentru dreptul procuratorilor sa dea bani cu camata si ,,alalalt infractor,,sa pledeze pentru libertate cind el a fost acuzat de falsa represiune,,DOAMNE MARE TI/E GRADINA,,SI HOTII ASTIA AU SARIT IN EA!!!!!!

# obiectiva date 14 September 2014 13:51 +1

TOTI PENALII DIN JUSTITIE AU PARCHAT LA BAROU........bine, baaa, SOFICO DUMITRASCU , dar se poate ??? eu ii iau apararea lu` var-tu` BECALI si tu o condamni pe sora mea ???? de fapt, daca stau bine si ma gandesc, baSSescu si PDL ul au arestat/o, USL  cu ponta, hrebenciuc si crin antonescu au CONDAMNAT/O ca avea 10 motive de recurs, absolut admisibile, care s-a abrogat prin L 2/2013 in TIMP CE EA ERA IN APEL.......JEGURILOR....SI, CE , MAI , PONTA, ITI IMAGINEZI CA TE VOI LASA SA AJUNGI PRESEDINTE ??????

# obiectiva date 14 September 2014 14:09 -1

erata...PARCAT......era o combinatie in mintea mea cu parchetul...oricum, in definitiv,  sunt atat de FRUSTRATA incat incep sa imi reneg in subconstient pana si limba materna.....

# ghita date 14 September 2014 17:04 +1

Cu siguranta acesti derbedei asa au inteles ei sa-si faca loc in avocatura traditionala. Probabil ca vor fi raspaltiti cu admitere la mafiotii traditionali . Exemplul acesta este practicat si de unii magistrati la modul general. O sa plateasca cu varf si indesat pentru faptele lor dupa alegeri, insa trebuie putintica rabdare sa le zboare primul ministru Ponta, tot avocat si el, impreuna cu fiica lui Basescu domnica .

# Ulianov date 14 September 2014 17:20 +3

Sunt tare curios sa-i vad avocati. In mod sugur o sa insele lumea ca si avocatii traditionali complotand impotriva noastra alaturi de magistratii corupti din sistem. Nu pot sa cred ca-i duce capul la altceva in aceasta profesie, dar sunt cu siguranta niste capi ai lumii interlope, sau traficanti de droguri si de carne vie iar acum vor deveni mari avocati ca l-au bagat pe Bota cateva ore la beci si n-au reusit in schimb nimic atceva. Au bagat multi oameni nevinovati in puscarie cat au fost in functiile ce le detineau, si acum se fac mari avocati traditionali. Sa fie foarte atenti ca pot cadea foarte repede in capcana noastra si nu vor fi scapati nici macar de Dumnezeu, pentru ei inexistent acolo sus in ceruri .

# corbul date 14 September 2014 20:13 0

Corb la corb nu-si scoate ochiul. Se pare ca gloata lui florea este paradisul borfasilor si hotilor scuipati afara de sistem.  Nu au pic de rusine acesti indivizi imorali certati cu legea.

# Jypa date 14 September 2014 21:26 0

Tocmai de aceea sunt atat de multi mafioti in sistem si dintre ei au luat calea avocaturii ca ultima salvare a meseriei, dar fiecare se descurca mai mult sau mai putin in profesie, si traesc din smecherii sau hotii fiind mana in mana cu magistratii si militienii pacaesc omul.

# avocat Bucuresti date 14 September 2014 21:52 -3

ce vorbiti mai tembelilor?voi aveti numai ingeri in baroul vostru de doi bani?macar la noi examenul este serios si nu luat pe donatii.Invatati mai si voi si dati examen la adevarata uniune a avocatilor.Cu bota ati luat teapa,ce mai asteptati?

# avocat adevarat date 15 September 2014 00:00 +2

Mai rapanosule de bucuresti daca arati ca ala din poza ma tem ca creierul iti pluteste in bibilica aia cheala. Sa dam examen unde? La gasca aia de golani unde se aduna toate laturile justitiei care pleaca cu coada intre picioare? Mai bolovanule de ce sa dam examen 

# avocat Bucuresti date 15 September 2014 16:24 0

Mai derbedeule de Ardeal,ala din poza este din Alba Iulia si a fost un procuror bun.Daca intra la noi(nu cred,examenul e greu) avocatura adevarata are de castigat.Si de ce este el una din laturile justitiei?Tu stii ,mai golanule,de ce a fost el trimis in judecata?Pariem ca va fi achitat?Se vede ca esti unul din bolovanii aluia ,zis si guru ******lica.

# avi CW Victor Ctin cocostirbu date 15 September 2014 17:56 0

avi CW Victor Ctin cocostirbu, de cand esti tu avocat (si de Bucuresti)?! Marti la JS2 te ridica politistii si te leaga de complicele Iorgulescu! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# crustaceu date 15 September 2014 09:14 +1

cred ca florea ar trebui sa faca o adresa la penitenciar, sa gaseasca toti licentiatii in drept , care au fost juzi, militeni procurori si sa ii invite sa dea la el examenul ala serios pe spagi frele, ce naiba, asta ca sa aiba continuitate si xperienta pt cand o sa fie iar prinsi la mituit si saltati iar!

# IN POZA NU ESTE FLOREA :) date 15 September 2014 16:06 0

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea (foto),

# excrocul bota la moarte date 15 September 2014 19:29 -2

:lol: singurul legat c u catuse va fi BOTA si aceasta doar pentru a putea savura aroma de ******ica in conditii excitante pentru el.este adevarat ca festitul duce la impotenta dar chiar sa duca si la neputinta intelectuala? baroul bota este o farsa ridicola a unor maimutoi car eisi imagineaza ca daca au platit 2000 ron au si devenit avocati.mai bine cumparati o coroana funerara pentru defunctul barou bota care a decedat datorita ineptiei decanului sau odata cu condamnarea sa.baroul condus de un puscarias condamnat penal... :lol: :lol: :lol:

# DA DA DA date 15 September 2014 19:34 -1

:sigh: ******LICA CUM DE NU TE-A ANGAJAT VOICULESCU...AHA ESTE LA FEL CA EL UN SIFONAR...NUMAI CA TU ITI SIFONEZI COMPLICII...PRECUM A PARTIT-O AURELIAN RADULESCU,HASASIU,CONSTANTIN VICTOR...SAU PE CEI CARE MAI CRED ABSURDITATILE SALE PRECUM iuliana roman,AVI ITI RECONANDA SA ITI LASI CIOC...CINE STIE CE ITI VA ADUCE MOSUL...

# avi CW Victor Ctin cocostirbu date 15 September 2014 19:50 0

avi CW Victor Ctin coco stirbu, daca nu inveti sa scrii, nu te va intelege nimeni, niciodata! Ne e rusine ca ai fost cu noi in barou! Bine ca te-a exclus Bota!

# avi cioata ambasadoare date 15 September 2014 20:08 +1

Avi avi tu te-ai nascut dintr-o pană de cauciuc si o sa o mierlesti tot dintr-o pană de cauciuc. Bastardul comunistoid imbecil s-a  nascut si nimeni niciodata nu-i va putea reda sanatatea intelectuala.

# avi avi date 15 September 2014 21:28 0

pene de cauciuc se faceau pe vremuri la Orastie,ca pe vremea aia nu erau durexuri ci doar vulcane proaste.romanesti.Cat despre faptul ca voi mierli,aici esti un marlan cum nu este nimeni pe luju.Se vede educatia de sat pe care ai primit-o si scoala pe care ai facut-0.Esti un jeg ordinar care trece de ironiile (ieftine,e drept) ale noastre pe net.

# pana de cauciuc avi date 15 September 2014 22:25 +1

Te-ai suparat avi? Vai ce ne place cind te enervam scursura comunistoida.

# avi avi date 15 September 2014 22:31 -1

nu m-am suparat si nici enervat,mai mitocane,adept dovedit al practicilor ,,guriste,,.Raman la ideea mea ca esti un jeg ordinar si voi avea grija ca atunci cand vei mai scoate capul in public,avand tot felul de pretentii,sa ti-l bag acolo unde ii este locul.Vezi mai ca am drepgtate?Festitul parului dauneaza grav gandirii .Iar daca nu ai nici cine stie ce inteligenta,situatia este grava.

# avi bestelitul date 15 September 2014 23:30 +1

Ce faci avi? Esti bine sanatos? Cu sexul cum stai? Cam seceta asa-i? Nu ti-a picat la asternut nici un caine, vreo cotohirla nimic? De aia esti agitat. Ia mai spune-ne ceva noutati de la conferinta handicapatilor. V-ati dat cu namol in urechi la mamaia? De bota ce mai stiti? V-a tras-o de va ustura pina in virful urechilor. Sunteti jalnici , o adunatura de sfertodocti neinfiintati, fara acte , infiintati in baza protocolului cu mj-ului lui cazacioc. Hai baga literele  mari valetule!  :D :D  

# @avi date 15 September 2014 23:37 +1

Si cu legitimatia de avocat ce faci avi acum cind ai aflat ca nu esti avocat? Eu zic s-o bagi in aparatul de compostat din troleu sau in c...r. ce te mai laudai idiotule ca va bagati carduri prin buci la juzi si ca voi sunteti cei mai cei. Oare constientizai cat de penibili si prosti pareati in fata cetatenilor? O liota de talimbi care de 20 de ani v-ati scremut sa dati o lege care culmea nu va avantajeaza. Mai mult v-ati scos singuri inafara ei. Asta este stiinta voastra de carte sfertodoctilor. Cica la voi se da examen si intra doar ciurucurile ejectate din magistratura. Toti condamnatii penali isi gasesc locul in clica aia pe care voi o intitulati unbr traditional. Ciocoflenderilor!

# FRAIERUL BOTA date 16 September 2014 16:32 0

:lol:SINT CURIOS SA AFLU DACA EXCROCUL DE BOTA SE MAI PRETINDE AVOCAT SAU MAI INSEALA CETATENII PRECUM CA AR FI DECANUL UNEI ASOCIATII FICTIVE.NU DE ALTA DAR PE ROLUL INSTANTLEOR SE AFLA,DEPUSA TOCMAID E CATRE DISTINSA IULIANA ROMAN O ACTIUNE PRIN CARE CERE NULIRTATEA BAROULUI LUI BOTA,NU DE ALTA DAR PREA A FOST PACALITA DE ACEST NEMERNIC SA SEMNEAZE DIVERSE ACTE CA MAI APOI CIOCOFLENDERUL SA ADOPTE POZITIA STRUTULUI...NUMAI C ABOTA SI CU TONE NU BAGA CQAPUL IN NISIP..DECIT DACA PE ACOLO A TRECUT VREO PISICA SI SE POATE NUMI LITIERA...

# GURU PIPILICA date 16 September 2014 16:37 0

:PAI NU ESTE ADEVARAT CA EU SINT UN EXCROC CONDAMNAT PENAL SFERTODOCT CU STUDIILE FACUTE PE GENUNCHI LA CHISINAU9AH CIT ADOR AROMA DE CHISINAU...PRIETENII STIU DE CE...) IN REALITATE EU SINT UN EVAZIONIST FISCAL,UN MARADONIST RIDICOL  IAR MAROTA MEA ESTE IORGULESCU SI CU NEFERICITUL DE CTIN VICTOR-UNA DINTRE VICTIMELE MELE PE CARE DUPA CE AM JECMANIT-O DE COTIZATIA SILITA,AM EXCLUS-O CIND AM VAZUT CA CEL PUTIN STIE SA CITEASCA O CARTE DE DREPT CIND EU SINT PREOCUPAT DOAR D EURINOTERAPIE..SI DA IORGULESCU SE FOLOSESTE DE ACTELE BAROULUI BOTA,DAR NU IN FATA POLITIEI CI IN SCOPURI MULT MAI INTIME...EU STIU CA OBISNUIESC SA MANINC BEZELE SI RAHAT TURCESC SI SINT ABSONAT LA BUDA...PESTA

# baroul bota !! date 16 September 2014 16:43 -1

:-)am auzit ca IORGULESCU SI-A COMPOSTAT LEGITIMATIA SI VREAU S AMI-A COMPOSTEZE SI MIE...SINT ALINA APOSTOL ADEVARATA DECANA ,SI EU SINT DE ACORD CA BOTA SA IMI TINA LOCUL CA DECAN...ORICUM AMINDOI AVEAM CITE O GAURA...INSA BOTA O ARE INTRE URECHI...

# @avi date 16 September 2014 17:28 +2

Avi fa-ti un consult ca nu esti sanatos la cap.

# PIRICIOASA MICA date 16 September 2014 18:48 0

PIRICIOASA MICA CAPUL ESTE IN REGULA DAR ESTE UN PIC SUPRADIMENSIONAT.MAI BINE CA TE OBISNUIESTI CU EL ACUM C APE URMA...LA SBIRNA....AI SA POMENESTI SI DE BILE...EU STIU CA DIN CAUZA TA AM STUDIAT FENOMENUL...SEMNAT FLORIN SCALETCHI,AURELIAN RADULESCU,FLORIN COLARU...IL ASTEPTAT SI PE TONE SI CTIN VICTOR LA NOI IN CELULA....

# avi avi date 16 September 2014 22:35 -1

mai festeala nationala,ti-aplacut ce s -a intamplat azi la J 2?Mai poti dormi la noapte?Daca ai insomnii sun-o pe claudia si puneti-o de un ritual gurist.

# avi -uts date 16 September 2014 23:14 +1

Ia zi mai avi-onule ce a fost la j2?ti-au dat aia un bilet dus la balaceanca?  :D :D

# luluuu date 16 September 2014 23:22 +1

Avi dormi? Hai la una mica. Te asteapta cornelia in colt la universitate. E un pic bolnavioara de sida in rest e ok. Iti platesc eu tura asta ca sa nu mai furi din banii colegilor!  Zabalosule! :P :P

# avi avi date 16 September 2014 23:36 -1

tot idiot,tot idiot?.Mai festeala nationala ,spune-ne tu ce a fost la J 2 ca te laudai ca mergi si faci si dregi.Cam tot sa cum faci in legatura cu fraieritii vostri.Jalnic om esti mai feciorule,jalnic.

# l-avi date 16 September 2014 23:44 +1

:D avi esti nervos?? Lipsa de sex tataie. Vezi fa un imprumut la gurul tau si poate iti dam o gonflabila sa te linisteti si tu noaptea. Agitat mic ce esti!@! :D :D :D  

# iulian date 16 September 2014 17:45 +1

O scosc bine grasutu procuror la grile sub 50 ! Esti bun maestre securist :))

# Gyka date 16 September 2014 21:47 0

Genul impostorilor este exemplificat personal la B1 tv de Basescu Traian. El arunca mingea si Cristoiu din prostie introduce mingea in poarta prin ricoseu. Nu exista nicio dovada ca unul din candidati sunt ofiteri acoperiti si totusi Cristou a lansat o veriune pe care s-o creada prostimea pentru al vota pe Ponta comunistul magistrat din tata in fiu. Tot asa detin acte de infiintare a unbr si barourile traditionale. Ce mai vreti atata democratie, nu va ajuns numai cativa ani dupa decebrie 89, pana cand au inceput sa fure pe toate caile si in toate modurile dand fabicile pe nimic strainilor, iar acum distruse cumparam mafa de la ei la preturi ocidentale. Si gaze de la Rusi, nu-i asa ?

# pierdut avi date 17 September 2014 21:27 +2

Pierdut avi.il declar nul. Unde umbla bufonul asta  oligofren ca lipseste la apel si nu avem de cine sa facem misto? O fi prins vreo catea prostovanul, sa ajungi la virsta lui si sa stai pe uscat e cam nasol. Nea florea unde l-ai gasit pe gibonul avi?

# Romica date 17 September 2014 21:40 0

Problemele lor, ale tarditionalilor, reapar in cazul acelor drepturi personale nepatrimoniale de neinfiintare a barourilor supuse prescriptiei extintive conform art. 14 din Decretul nr. 90/1990. Astfel, au transformat obligatia perfecta in obligatie imperfecta, ca efect al implinirii termenului de 15 ziel, ignorate de avocatii UNBR traditiolnal, insa aceptate de bunavoie de magistratii statului Roamn in mod fraudulos si excesiv. Conform art. 20 alin.1 din Decretul nr. 167/1958 in ce priveste sediul lor principlal, exista un incovenient negativ fata de UNBR in sensul ca nu se aplica si in privinta drepturilor lor principale, sedul fiind drept general si accesoriu al Curtii de Apel Bucuresti, iar UNBR traditional il ocupa abuziv si in prezent, cu acordul tacit al institutiilor satului care tolereaza spalarea banilor, evaziunea fiscala si deturnarea de fonduri prin aceste institutii care functioneaza ilicit sub forma barourilor si UNBR. Anual, entitatea UNBR cat impozit vireaza statului ?

# oarecare tarditional date 17 September 2014 22:20 0

mai popatulcea ne lesi?Du-te ma la soferie ca acolo te pricepi mai bine.Aici,in chetiuni serioase esti habarnist.De fapt, esti un botist inconstient.

# caisa date 17 September 2014 21:55 0

Pai daca statul asta e condus de niste hoti cum vrei sa se respecte legea? Adica crezi ca unul ca cazamcioc asta nu stie ca florea e presedintele  unui unbr care nu exista? Toti stiu adevarul dar se fac prosti ca sunt mina in mina in smecherii. Aici e vorba de bani multi scursi de la fraierii traditionali care pleaca prin diverse manevre in conturile baietilor destepti.

# Ghica date 18 September 2014 10:35 0

Oartecare, ce se intampla cu nea popica , de nu-ti convine, iar nu  aseza cuvintele in fraza dupa cum vreu tu ?

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 18 September 2014 19:12 0

Din definitioa data dreptului subiecati civil, sau/si penal rezulta ca valorificarea (realizarea sau recunoasterea) dreptului nostru poate fi obtinuta si pe calea defensiva a exceptiei. Or, in baza unei hotarari judecatoresti din 2012 folosita in cauza mea personala de catre reprezentantul baroului traditional, retin cel putin un drept castigat de noi prin hotararea data atunci de judecatoria Deva, in sensul ca, " s-a respins cererea reprezentantului parchetului, intemeiata pe dispozitiile art. 348 Cod procedura penala, privind anularea inscrisurilor denumite - decizii emise pentru primirea in profesie a avocatilor din speta, precum si cele de infiintare a Cabinetelor Individuale de Avocatura pe numele acestora, ca fiind lipsita de obiect." Insemnand astfel un beneficiu al autoritatii de lucru judecat, cat si un drept castigat printr-o hotarare judecatoreasca de catre cei in cauza. D-le oarecare, nu-i asa ca se poate ? 

# oarecare date 19 September 2014 09:30 0

Daca a ramas fara obiect, nu avea cum sa mai fie anulate, nu mai era cazul de asa ceva. Nu inseamna ca nu sunt motive de anulare. Spune speta ceva mai pe larg si iti explic de ce nu mai era cazul de anulare a actelor.

# excrocul bota date 18 September 2014 19:26 0

:sigh:excrocul de bota nu a venit la J 2 pentru ca exista posibilitatea sa fie retinut din sala de catre cei indignati ca o asemenea creatura patetica murdareste aerul pur al BUCURESTIULUI si sa fie predat spre a fi trimis la locul sau de bastina sbirna cocalarilor din deva.Hasmo pele gitane...si cind mai vrei sa il belesti pe avi....bea o gurita d eurna...face bine la coloratul parului...o sa ti se innegreasca flocii din gura...

# rahatelule date 19 September 2014 09:09 0

Mai incultule, needucatule si rahatule, in primul rand acest forum este pentru discutii juridice, nu pentru a-ti citi toate ineptiile si toate descarcarile frustrarilor adunate, toate greselile gandirii mentale, toate cretinismele pe care le postezi. Sa-ti fie rusine cum vorbesti despre un OM care a reusit sa reformeze avocatura, sa nu uitam cu ce mafie are de a face si cu ce oameni lupta de ani de zile!In legatura cu ,,locul''de bastina, al Domnului este poate la Deva, dar ce treaba ai mata cu asta? dupa cum scrii locul tau de bastina este undeva pe un munte de rahat la nr. FN, unde te-o facut mamicuta ta, in timp ce era sub influenta ,,saniutei'' si a pungii cu prenadex.

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 19 September 2014 08:18 0

Se impune o precizare fata de cele enuntate mai sus. Avem in vedere exceptia procesuala formulata pe fondul cauzei si folosita de reprezentantul parchetului in acea speta pentru a desemna interesul urmarit in apararea de fond. Instanta penala a aprart un drept subiectiv civil al persoanelor in cauza. Se poate spune ca dreptul subiectiv civil a fost valorificar, respectiv aparat si castigat, intrucat a fost atatcat pe cale de exceptie (de drept material, substantial) de catre reprezentantul parchetului.

# EXCROCUL BOTA date 19 September 2014 11:36 0

intradevar excrocul bota a reforamat avocatura.a inceput prin a creea avocati precum florin colaru sau ctin victor..absolut inculti ca si el...mai apoi a reisit sa sifoneze..lucru de care esate tare mindru!! pe cei care i-au platit din munca lor bani pentru ineptiile sale de inginer sfertodoct...in final exceptia invocata de cqtre acel procuror la j 2 a fost intemeiata..dar ea se aplixca celor care au studiat ceva la viata lor nu au ingurgitat urina si mai apoi si-au deschis barouri fictive...******ica bota...DAte prins..locul tau este la ghena...

# toqta stima date 19 September 2014 11:40 0

:lol: sper ca bota si pretenarul sau popatulcea sa aj8nga la ultimele concluzii ale alegatiilor lor precum bolnavul pssihic teodorescu nicusor..intradevar nu exista un act de infiintare al statului roman,nici al instantelor ROMANE nici al barourilor sau organelor de justitie civila si penala...exist ain schimb toaleta istoriei,loc d eunde din pacate mai refuleaza asemenea defecte ale societii..defecati dar intim...nu poluati onestul site sluju...avi mondialul

# bota festitul date 21 September 2014 11:42 0

oqta stima  date 19 septembrie 2014 11:40 0 :lol: sper ca bota si pretenarul sau popatulcea sa aj8nga la ultimele concluzii ale alegatiilor lor precum bolnavul pssihic teodorescu nicusor..intradevar nu exista un act de infiintare al statului roman,nici al instantelor ROMANE nici al barourilor sau organelor de justitie civila si penala...exist ain schimb toaleta istoriei,loc d eunde din pacate mai refuleaza asemenea defecte ale societii..defecati dar intim...nu poluati onestul site sluju...avi mon :lol:

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 23 September 2014 10:29 0

Toqta stima, ar trebui sa mai citesti, fie art. 36 sau 39 din Legea nr.51/1995, republicata, fie art. 2 lit.b alin. ultim din Legea 554/02.12.2004 deoarece, "sunt asimilate autoritatilor publice, in sensul prezentei legi, persoanele juridice de drept privat care, potrivit legii, au obtinut statut de utilitate publica sau sunt autorizate sa presteze un serviciu public, in regim de putere publica ;" Cand ati obtinut voi, traditionalii, statut de autoritate publica, pin ce norma juridica, sau din momentul nerespectarii art. 14 Decretul nr. 90/1990, nerespectarea art. 51 din Constitutia Romaniei promulgata dupa 1990 ? Or, nerectroactivitatea legii, aplicarea legii in timp si spatiu, precum si principiul libertatii comparatiilor, respectiv comparatiile autonome nu sunt totusi suverane. desi au o ordine juridica interna, aceste entitati organizate sub denumirea de barouri raman supuse ordinii juridice sus enuntate si impuse de stat conform art. 16 alin. 2 si art. 1 alin. 5 din Constitutie.

# dormi cocalare mincate-ar cancerul date 10 October 2014 14:04 0

dormi bota mincate-ar cancerul :lol: :-)am auzit ca IORGULESCU SI-A COMPOSTAT LEGITIMATIA SI VREAU S AMI-A COMPOSTEZE SI MIE...SINT ALINA APOSTOL ADEVARATA DECANA ,SI EU SINT DE ACORD CA BOTA SA IMI TINA LOCUL CA DECAN...ORICUM AMINDOI AVEAM CITE O GAURA...INSA BOTA O ARE INTRE URECHI...

# avi cocosatu fara dinti date 10 October 2014 14:33 0

avi cocosatu fara dinti, nu te ascunde: nu exista unu mai analfabet ca tine ! VREAU S AMI-A   MIE...SINT   SINT DE   AMINDOI AVEAM CITE !!! mars ma la gradinita de retardati !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva