13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ALIANTA ANTIGLOBALISTA – Arhiepiscopul Carlo Vigano, apel la formarea unei aliantei mondiale crestine contra Marii Resetari: „De 2 ani suntem martorii unei lovituri de stat globale. O elita financiaro-ideologica a preluat controlul asupra unei parti a guvernelor... Drepturi fundamentale au fost calcate-n picioare in numele unei urgente... E necesara formarea unei Aliante Anti-Globaliste internationale, cu toti cei ce se opun dictaturii... Daca atacul e global, si apararea trebuie sa fie globala”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

19 November 2021 13:56
Vizualizari: 18921

Toti cei care vor sa ramana oameni si sa nu-si vada calcate in picioare drepturile si libertatile naturale in numele unei urgente care astazi este sanitara, dar maine poate fi de orice alta natura, toti acestia sunt datori sa se uneasca intr-o alianta la nivel mondial impotriva Marii Resetari puse la cale de catre globalistii care deja au reusit sa preia controlul asupra unei parti a guvernelor nationale.Apelul a fost lansat miercuri, 17 noiembrie 2021, de catre arhiepiscopul romano-catolic Carlo Maria Vigano (foto), fost nuntiu apostolic in SUA intre 2011 si 2016, iar anterior secretar general al Guvernoratului Statului Vatican, in perioada 2009-2011. Vigano este cel mai mare adversar al papei Francisc si unul dintre prelatii catolici cei mai vocali impotriva tiraniei instaurate in numele pandemiei de COVID-19. De asemenea, Carlo Vigano a devenit cunoscut pentru dezvaluirea a doua uriase scandaluri sexuale si de coruptie la nivelul Vaticanului.

 

Intr-o declaratie video oferita publicatiei conservatoare americane The Gateway Pundit, Carlo Vigano a explicat ca din moment ce ofensiva globalistilor impotriva libertatii si a demnitatii umane se duce la nivel mondial, atunci si rezistenta trebuie sa fie organizata tot la nivel planetar. Altminteri, riscam sa ajungem „sclavi ai unei puteri fara chip”, fara individualitate si fara credinta. Iar aceasta rezistenta antiglobalista trebuie mai intai sa-si contureze un manifest, care la randul lui sa propuna „un program politic program politic inspirat din binele comun, din principiile morale ale Crestinismului, din valorile traditionale, din protejarea vietii si a familiei, din protejarea afacerilor si a muncii, din promovarea educatiei si cercetarii si din respectul fata de Creatie”, mai arata arhiepiscopul.


Prezentam intregul apel al lui Carlo Maria Vigano (vezi video):


Dragi prieteni,

De doi ani incoace, suntem martorii unei lovituri de stat globale, prin care o elita financiara si ideologica a reusit sa preia controlul asupra unei parti a guvernelor nationale, a institutiilor publice si private, a presei, a sistemului judiciar, a politicienilor si a liderilor religiosi. Toate acestea, fara distinctie, au fost inrobite de catre acesti noi stapani, care le asigura complicilor lor putere, bani si afirmare sociala. Drepturi fundamentale, care pana mai ieri erau prezentate drept inviolabile, au fost calcate in picioare in numele unei urgente: astazi o urgenta sanitara, maine o urgenta ecologica, iar dupa aceea o urgenta a Internetului.

Aceasta lovitura de stat globala ii priveaza pe cetateni de orice posibilitate de aparare, din moment ce puterile legislative, executive si judecatoresti sunt complice la incalcarea legii, a justitiei si a scopului pentru care ele exista. Este o lovitura de stat globala, deoarece acest atac criminal impotriva cetatenilor se extinde la nivelul intregii lumi, cu foarte putine exceptii. Este un razboi mondial, in care dusmanii suntem cu totii, chiar si cei care nu au inteles inca semnificatia a ceea ce se petrece. Este un razboi purtat nu cu armele, ci cu reguli ilegale, politici economice imorale si limitari intolerabile ale drepturilor naturale.

Organizatii supranationale, finantate in mare masura de catre conspiratorii acestei lovituri de stat, se amesteca in guvernarea natiunilor si in vietile, relatiile si sanatatea a miliarde de oameni. O fac pentru bani, desigur, dar si mai mult pentru a centraliza puterea, astfel incat sa instaureze o dictatura planetara. Este Marea Resetare a Forumului Economic Mondial, Agenda 2030 a ONU. Este planul Noii Ordini Mondiale, in care o Republica Universala inrobeste fiecare fiinta umana, iar o Religie a Umanitatii anuleaza Credinta in Hristos.

In fata acestei lovituri de stat globale, este necesara formarea unei Aliante Anti-Globaliste internationale, care sa ii adune laolalta pe toti cei care vor sa se opuna dictaturii, care nu intentioneaza sa devina sclavi ai unei puteri fara chip, care nu doresc sa isi piarda identitatea proprie, individualitatea proprie, credinta religioasa proprie. Daca atacul este global, atunci si apararea trebuie sa fie globala.

Fac apel la conducatori, la lideri politici si religiosi, la intelectuali si la toti oamenii de buna-credinta, invitandu-i sa se uneasca intr-o Alianta care sa lanseze un manifest anti-globalist, combatand punct cu punct erorile si abaterile distopiei Noii Ordini Mondiale si care sa propuna alternative concrete pentru un program politic inspirat din binele comun, din principiile morale ale Crestinismului, din valorile traditionale, din protejarea vietii si a familiei, din protejarea afacerilor si a muncii, din promovarea educatiei si cercetarii si din respectul fata de Creatie.

Aceasta Alianta Anti-Globalista va trebui sa adune laolalta Natiunile care intentioneaza sa scape de demonicul jug al tiraniei si sa-si afirme propria suveranitate, incheind acorduri de colaborare reciproca cu Natiunile si popoarele care le impartasesc principiile si dorul comun de libertate, dreptate si bunatate. Ea va trebui sa-i denunte crimele elitei, de a-i identifica pe cei responsabili, de a-i denunta in fata tribunalelor internationale si de a le ingradi puterea excesiva si influenta nociva. Ea va trebui sa impiedice actiunea lobby-urilor, luptand inainte de toate impotriva coruptiei oficialilor de stat si a celor care lucreaza in industria informatiilor, precum si inghetand capitalurile folosite la destabilizarea ordinii sociale.

In Natiunile unde guvernele sunt obediente elitei, ei (n.r. membrii Aliantei Anti-Globaliste) vor putea infiinta miscari de rezistenta populara si comitete de eliberare nationala, care sa includa reprezentanti ai tuturor sectoarelor sociale si care sa propuna o reforma radicala a politicii, inspirata de binele comun si opusa ferm proiectului neo-malthusian al agendei globaliste.

Ii chem pe toti cei care doresc sa apere societatea crestina traditionala sa se intruneasca intr-un forum international, care urmeaza sa fie organizat cat de repede posibil si in care reprezentantii diferitelor tari sa se intruneasca pentru a prezenta o propunere serioasa, concreta si limpede. Apelul meu se indreapta catre liderii politici si conducatorii carora le pasa de binele cetatenilor lor, lasand deoparte vechiul sistem al partidelor politice si logica impusa de un sistem inrobit de putere si bani. Chem natiunile crestine sa se uneasca, de la est la vest, invitand Sefii de State si fortele sanatoase din institutii, economie, munca, universitati, sanatate sa se alature unui proiect comun, renuntand la vechile sisteme si lasand deoparte ostilitatile care sunt dorite de dusmanii umanitatii in numele principiului divide et impera. Nu acceptam regulile adversarilor nostri, deoarece acestea sunt facute tocmai pentru a ne impiedica sa reactionam si sa organizam o opozitie eficienta si incisiva.

Fac apel la Natiuni si la cetatenii lor sa se alieze sub Crucea Domnului Nostru Iisus Hristos, singurul Imparat si Mantuitor, Printul Pacii. In hoc signo vinces. (n.r. „Sub acest semn vei invinge” – deviza imparatului Constantin cel Mare, adoptata dupa viziunea in care i-au aparut crucea si cuvintele de mai sus.)

Haieti sa intemeiem aceasta Alianta Anti-Globalista, haideti sa ii dam un program simplu si clar, si haideti sa eliberam omenirea de un regim totalitar care aduna in sine ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile. Daca mai intarziem, daca nu intelegem amenintarea care planeaza peste noi toti, daca nu reactionam organizandu-ne intr-o rezistenta ferma si curajoasa, acest regim infernal care se instaureaza peste tot nu va mai putea fi oprit.

Fie ca Dumnezeu Atotputernicul sa ne ajute si sa ne apere pe toti!

Carlo Maria Vigano, Arhiepiscop

Fost Nuntiu Apostolic in Statele Unite ale Americii”

 


Comentarii

# Pintea date 19 November 2021 14:36 +114

Daca nici apelul acesta nu ne ridica in picioare si nu ne face sa privim in sus, atunci chiar suntem fara speranta.Vom fi terminati, fara nici un fel de indoiala! Numai noi putem sa ii oprim si sa ii anihilam!

# Pintea date 19 November 2021 14:37 +83

Fundatia Rockefeller a publicat un raport in May 2010 in cooperare cu Global Business Network of futurologist Peter Schwartz. Se numea Scenarios for the Future of Technology and International Development. Primul scenariu - “Lock Step”, descria ”a world of total government control and authoritarian leadership”. Aseara, Gheorghita, spunea ca doctorii care dau adeverinte de ne-vaccinare, o fac in baza unor indicatii false, deoarece nu exista contra-indicatii la acest vaccin si ca FDA ne spune ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile. Fanaticii vor sa nu mai ramana picior de om ne-vaccinat. Deodata, ii preocupa sanatatea publica, dupa ce au facut-o praf prin lipsa tratamentelor.Vaccinul e suprem! Si ne luminam numai dupa FDA, CDC, NIH, FAUCI, si alti șarlatani. Noi nu mai avem specialisti, institutii, nimic! Doar o gașcă care pune stăpanire pe vietile noastre.

# POATE NE EXPLICA MEDICII.. MARINESCU, CERCEL, RAFILA, JURMA date 19 November 2021 15:28 +32

https://thenationalpulse.com/exclusive/daszak-reveals-chinese-colleagues-mani******ting-coronaviruses/ https://somebitchtoldme.com/peter-daszak-deleted-evidence-of-gates-funded-conference-he-attended-with-shi-zhengli/ https://rumble.com/vov60h-dr.-david-martin-follow-the-patents-then-you-will-understand-covid.html https://www.nutritruth.org/single-post/the-covid-orchestra-board-of-trustees-the-names-of-the-people-killing-humanity https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK349040/ https://pharmaceuticalfraud.com/2021-09-28-daszak-plotting-to-make-everyone-accept-vaccine.html https://www.ukcolumn.org/community/forums/topic/peter-daszak-the-eco-fascist-who-created-the-pandemic/ https://pubag.nal.usda.gov/?f%5Bpublication_year_rev%5D%5B%5 https://www.nationalreview.com/the-morning-jolt/china-apologist-peter-daszak-has-some-explaining-to-do/

# Liță date 19 November 2021 16:00 +37

Biserica Ortodoxa Romana aude vorbele Arhiepiscopului Carlo Vigano, fost nuntiu apostolic in SUA, unul dintre cei mai informati oameni de pe planeta? Daca da, sa rasune clopotele: tara in pericol! Posturile tv globaliste, partidele marioneta aud? Daca nu, sa auda vocea poporului la portile lor! CCR aude? Dar Avocatul Poporului? Dar ICCJ? S-a ajuns la vorbele doamnei senator: https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/cu-c%C3%A2t-se-apropie-pr%C4%83bu%C8%99irea-imperiuluicu-at%C3%A2t-mai-nebune-%C3%AEi-sunt-legilemarcus-t/576795520291025/?__cft__[0]=AZWF1ZopL4bT8_gdDzi1zhdZOendeZSOb23YL_Pl-DDFC3-p3vPcgNEIcpjVb1Z7GMdP3KezntSWALmq7cr9PipR6rHOeDi_Syr3Jp77_0itfZFDllaCwMlLMF1RhJEfeAqlTVaG4rBgoha3XwVQOaOWf71cQsGP5PF7tivCgXMOLICd6sflQ61rQGbQgA4hStvF5sDuXI4zXSHj4z6ifpmB

# Roibu Gheorghe date 19 November 2021 16:46 +5

Pot demonstra ca voit nu s-a utilizat protectia preventiva folosita in Medicina in mod curent. In acest caz persoamele infectate se tratau acasa fara sa-si intrerupa activitatea Curenta ;! - gargara cu apa sarata - argint Coloidal ionic 77 ppm. Se practica in Romania de 2ani pot da relații &indicatii dacă voi fi solicitat. Utilizez acest mijloc de Prevenție de 2 ani împreuna cu soția mea și avem virsta de peste 85 de ani

# VIKY date 19 November 2021 16:50 +13

un moment bun spre a repara Marea SchIsma. Uniti-va ca aia e antiglobalizarea

# Lita date 19 November 2021 23:49 0

"World War 3 Declared in Austria With Forced Injections". "BREAKING NEWS: AUSTRIA GOVT DECLARES FORCED INJECTIONS! UNVACCINATED WILL BE JAILED! MORE COUNTRIES TO FOLLOW" https://www.brighteon.com/80ddbdff-1a41-4b0b-bb78-defc404f5b21

# Laszlo kiss date 20 November 2021 11:12 -5

Se ridica oare un nou antiapapa? Nu ar fi prima data in istorie. Ffff interesant

# jurca date 20 November 2021 15:52 +1

Despre acest razboi antinational ne vorbeste si Calin Georgescu - numai impreuna vom invinge ciuma globalista!

# Eu date 22 November 2021 20:56 +121

Până una alta eu Duminică seara dupa ce am muncit o săptămână întreagă, inclusiv Sâmbătă,am mai bătut și 30km dus +30km inapoi,în total 60, să ajung la protestul de la universitate,ca de obicei.... Ce sa vezi...câteva zeci de manifestanți și mai mult milițieni+ciomăgari jandarmi... Ca de obicei Domnul Dan Chitic care este nelipsit in mijlocul nostru,câțiva bâlbâiți la portavoce,bine și așa,în rest...slabă împotrivirea împotriva sistemului... Oameni buni,daca va este bine așa,este comod acasă,ce să zic,multă sănătate! Ne luptăm pentru drepturile voastre,ok,facem tot ce putem,dar daca nu ne susțineți nici să nu vă plângeți, suportați consecințele! Vă asumați dragi tovarăși și pretini! Daca va bazați că "iese unii" și voi râgâiți după o bere la pet în fața teveu-lui...cam nasol! Obosim și noi să vă tot cărăm in spate ca pe pietre de moară!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva