18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ALIANTA STRATEGICA PENTRU SERVICII JURIDICE INTEGRATE – Mares & Mares se extinde in Republica Moldova printr-o alianta cu Dolea & Co. Mihai Mares: „Parteneriatul nostru se distinge prin solutiile mai rapide, flexibile si la acelasi standard de calitate atat pe aspectele de drept romanesc, cat si pe cele de drept moldovenesc”. Sorin Dolea: „Aceasta colaborare ne ofera cateva atuuri considerabile”

Scris de: L.J. | pdf | print

13 October 2020 15:32
Vizualizari: 5491

Mares & Mares si Dolea & Co au anuntat ca au incheiat o alianta strategica ce are drept scop oferirea de servicii juridice integrate in Romania si Republica Moldova in domeniul infractionalitatii economice, investigatiilor, dar si al litigiilor transfrontaliere si arbitrajului comercial si investitional.


In aceste domenii clientii au nevoie de asistenta pe probleme de drept din doua sau mai multe jurisdictii, iar parteneriatul nostru se distinge prin solutiile mai rapide, flexibile si la acelasi standard de calitate atat pe aspectele de drept romanesc, cat si pe cele de drept moldovenesc. Mai mult, avem resursele si capabilitatile de a ne adapta oricarei solicitari, astfel incat oricine, fie ca reprezinta companii locale, multinationale sau sunt persoane fizice, sa beneficieze de cele mai potrivite strategii de aparare si de un raport onest intre doua elemente esentiale: cost si valoare adaugata”, a declarat Mihai Mares (foto 1), partener coordonator al Mares & Mares.


Data fiind implicarea lui Mihai in unele din cele mai sofisticate dosare locale si transfrontaliere si experienta noastra in arbitraje, inclusiv intr-o firma din Magic Circle, aceasta colaborare ne ofera cateva atuuri considerabile: expunere internationala, echipe integrate calitativ si functional, specializate exclusiv in drept penal, litigii si arbitraj, acces la bune practici si colaborari cu cele mai reputate firme si aliante globale din domeniu”, a completat Sorin Dolea (foto 2), fondator al Dolea & Co.


Printre proiectele de anvergura gestionate de Mares & Mares in ultimii ani se numara asistarea a numerosi oameni de afaceri romani si moldoveni si companii (din domenii precum farmaceutice, retail, constructii, automotive) in dosare de infractionalitate economica si coruptie.


La randul sau, Dolea & Co este o firma de avocatura fondata in acest an de Sorin Dolea, reputat avocat specializat in arbitraje investitionale si comerciale. Firma reuneste cei mai buni experti in dispute internationale, drept penal si infractiuni economice si corporative, cu practica in jurisdictiile cu sisteme de drept continental si anglo-saxon. Dolea & Co gestioneaza litigii din industrii diverse, printre care constructii, banci, asigurari, media si telecom, farmaceutice.


Despre Mihai Mares:


Mihai este unul dintre cei mai renumiti si mai experimentati avocati de drept penal din Romania. Are la active cele mai multe si mai notabile cazuri care implica infractiuni de coruptie si economice la nivel national si transfrontalier si a reprezentat atat marile grupuri industriale si companii active in sectorul financiar bancar si persoane fizice in fata DIICOT, DNA si a tuturor instantelor de judecata din Romania. Mihai a reusit sa construiasca strategii de aparare remarcabile si a pledat in numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comert etc. Doctor in drept penal, autor zeci de articole din sfera dreptului penal si speaker la numeroase conferinte de profil, Mihai a obtinut succese notabile in dosare ce implica nu numai infractiuni legate de coruptie, spalare de bani, frauda fiscala, delapidare luare de mita, dar si extradari sau alte forme de conduita corporativa necorespunzatoare.

 


Despre Sorin Dolea:


Sorin este un avocat apreciat pentru experienta si specializarea sa in arbitraje investitionale si comerciale. In timpul colaborarii cu unele dintre cele mai mari firme de avocatura internationale (inclusiv Freshfields Bruckhaus Deringer LLP, birourile din Viena si Frankfurt), Sorin a reprezentat clienti din diverse industrii in fata unor instante de prestigiu precum: Curtea Londoneza de Arbitraj (LCIA), Curtea de Arbitraj a Camerei de Comert Internationale (ICC) si Centrul International Arbitral din Viena (VIAC). Doctorand in drept international la Universitatea de Stat din Moldova, Sorin are un palmares academic impresionant, ce include: absolvirea Universitatii din Geneva si al Institutului de Relatii Internationale si Dezvoltare din Geneva, cursuri ale Academiei de Drept International de la Haga si ale Academiei de Arbitraj de la Paris. Sorin este de asemenea autorul a peste 20 de articole de specialitate in materia arbitrajului international.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva