22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AVALANSA PESTE NICUSOR (XIV) – Judecatoarea Alina-Mihaela Ferent de la Tribunalul Bucuresti l-a trosnit pe primarul general Nicusor Dan cu cheltuieli de judecata de peste 8.800 de lei. Este al saptesprezecelea dosar in care „Plicusor Ban” incearca fara succes sa obtina anularea autorizatiilor de construire emise de catre edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Alte 21 de cauze asteapta ghilotina TMB (Minuta)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

17 April 2024 11:47
Vizualizari: 1873

Primarul Bucurestilor Nicusor Dan (foto) a pierdut marti, 16 aprilie 2024, in al saptesprezecelea dintre cele 38 de dosare in care incearca sa anuleze autorizatiile de construire emise de catre edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu. 

Judecatoarea Alina-Mihaela Ferent de la Tribunalul Bucuresti nu doar ca i-a respins lui „Plicusor Ban” actiunea, dar l-a si obligat sa le plateasca paratilor (Mihai-Dragos si Jenica Astratinei, beneficiarii autorizatiei nr. 248/16.05.2023) cheltuieli de judecata de peste 8.800 de lei.

La fel ca datile trecute, instanta a respins actiunea lui Nicusor Dan pe motiv de lipsa calitatii procesuale active, din pricina ca nu primarul, ci prefectul Capitalei este cel indrituit de lege sa atace autorizatiile de constructie emise de catre primarii sectoarelor.

Alte 21 de dosare asteapta pronuntarea la TMB.


Redam minuta sentintei TMB din cauza nr. 31561/3/2023:


Admite exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantilor. Respinge cererea de chemare in judecata formulata de catre reclamanti ca fiind formulata de catre persoane fara calitate procesuala activa. Obliga reclamantii la plata catre paratul Astratinei Mihai Dragos a sumei de 8.877,40 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a II-a de Contencios Administrativ si Fiscal. Pusa la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 16.04.2024”.

Comentarii

# basicuta date 18 April 2024 09:32 0

MULȚUMIM NICUȘOR! că stai mai mult prin tribunal decât la primărie! ajutați-l să se intoarcă la prima dragoste...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva