20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AVERTISMENT PENTRU JUDECATOARE – Sanctiune disciplinara pentru judecatoarea Veronica Adriana Galis de la Curtea de Apel Bucuresti. Sectia pentru judecatori a CSM in materie discplinara i-a aplicat lui Galis “avertisment” pentru posibila comitere a abaterii constand in neredactarea hotararilor judecatoresti in termenele prevazute de lege (Minuta)

Scris de: G.T. | pdf | print

7 October 2021 12:39
Vizualizari: 6534

Judecatoarea Veronica Adriana Galis de la Curtea de Apel Bucuresti a fost sanctionata discilplinar. Decizia a fost luata joi, 6 octombrie 2021, de Sectia pentru judecatori in materie a CSM in materie disciplinara.


 

Concret, judecatoarea Galis a primit “avertisment” pentru posibila comitere a abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. r) teza I din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Este vorba despre “neredactarea hotararilor judecatoresti, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”. Spunem posibila comitere a acestei abateri discilinare intrucat judecatoare Veronica Adriana Galis de la Curtea de Apel Bucuresti poate ataca hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM in materie disciplinara cu recurs la Completul de 5 judecatori in materie civila de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM in materie disciplinara privind sanctionarea judecatoarei CAB Veronica Adriana Galis:


“Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Galis Adriana Veronica - judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti. In baza art.100 lit.a) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aplica doamnei Galis Adriana Veronica - judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti, sanctiunea disciplinara constand in 'avertisment' pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit. r) teza I din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva