24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCATUL LUI IOHANNIS, VACCINIST FANATIC – Maestrul Gheorghe Musat i-a somat pe avocatii din firma sa “Musat & Asociatii” sa se vaccineze obligatoriu daca mai vor sa puna piciorul in sediul casei de avocatura: “Toti avocatii care nu s-au vaccinat vor fi obligati ca la venirea in firma sa prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil sa adaug ca aceste teste vor fi facute pe cheltuiala fiecarui avocat”

Scris de: L.J. | pdf | print

9 March 2021 21:36
Vizualizari: 15266

Dezvaluire socanta facuta de colegii nostri de la clujust.ro (click pentru a citi AICI), care au publicat o corespondenta electronica interna a maestrului Gheorghe Musat (foto) avocatul presedintelui Klaus Iohannis, seful casei de avocatura “Musat & Asociatii”, adresata zecilor de angajati din subordine.


 

Potrivit clujust.ro, printr-un mail trimis avocatilor pe care ii pastoreste, maestrul Gheorghe Musat - care il reprezinta pe Klaus Iohannis in dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care presedintele Romaniei se cazneste sa anuleze amenda primita de la Consiliul National pentru combaterea Discriminarii ca urmare a sesizarii redactiei Lumea Justitiei - a grait dupa cum urmeaza:


Dragi colegi,

Sunt instiintat ca circa 20 de avocati din firma nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 si nici nu au in vedere o programare in viitorul apropiat (desi noi, avocatii, avem prioritate la vaccinare).

Intelegem sa va respectam optiunea, insa doresc sa va informez ca incepand cu 15 aprilie a.c. toti avocatii care nu s-au vaccinat vor fi obligati ca la venirea in firma sa prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil sa adaug ca aceste teste vor fi facute pe cheltuiala fiecarui avocat in cauza.

Atrag atentia ca aceasta masura va fi aplicabila si personalului non-legal, incepand cu 15 mai sau 1 iunie (in functie de programarile disponibile pentru vaccinare in etapa 3).


Cu urari de sanatate,

Gheorghe Musat

Managing PartnerAvem informatii ca demersul maestrului Gheorghe Musat a produs o mare indignare, cu atat mai mult cu cat vaccinarea e un act medical optional, care potrivit legii nu poate fi facut decat cu consimtamantul persoanei.

Opinam insa ca demersul, conditionat de un test PCR facut la fiecare 3 zile, poate fi riscant pentru imaginea marelui maestru, caruia ii recomandam sa citeasca art 15 din OG 137/2000, privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare (articol pe care a fost amendat clientul lui Musat, Klaus Iohannis):


Dreptul la demnitatea personala - Articolul 15 Constituie contraventie, conform prezentei ordonante, daca fapta nu intra sub incidenta legii penale, orice comportament manifestat in public, avand caracter de propaganda nationalist-sovina, de instigare la ura rasiala sau nationala, ori acel comportament care are ca scop sau vizeaza atingerea demnitatii ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, indreptat impotriva unei persoane, unui grup de persoane sau unei comunitati si legat de apartenenta acestora la o anumita rasa, nationalitate, etnie, religie, categorie sociala sau la o categorie defavorizata ori de convingerile, sexul sau orientarea sexuala a acestuia.”


Amintim ca prin 2019, cand presedintele Iohannis profera de la prezidiul de la Cotroceni celebra alegatie “niste penali ataca justitia” si el era convins ca nu va putea fi amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dar si-a furat o amenda de 2000 lei de nu s-a vazut. De aceea intervenim in apararea maestrului Musat, sa-l ajutam sa evite o eventuala situatie delicata. Mai ales ca am auzit ca niste avocati nu vor sta cu mainile in san...

Comentarii

# Cetateanul date 9 March 2021 22:23 +21

Poate o fi găsit soluția minune la vaccinare ... aia de nu au reusșit să o găsească marea majoritate a avocaților. Sau poate o fi știind vreo scurtătură ... poate pe la centrele de vaccinare paralele sau ale specialilor...alea de sunt de 4 ori mai multe decât cele pentru populime. O fi știind că Gheorghiță deschide pe 15 martie doar listele de așteptare și nu vaccinările. PS Ce țară mișto...fix ca în bancul cu casa de toleranță: femei nu avem dar organizarea vă place?

# ?????? date 9 March 2021 23:27 +69

& O formă de încălcare a dreptului la muncă şi de constrângere a angajaţilor pentru participarea la testarea unor vaccinuri în perioada de testare experimentală, ?

# Cercetas Secui date 9 March 2021 23:43 +23

O intrebare simpla i-ar adresa-o regizorul Puiu: ,,Da' aveti angajate vite, de nu reactioneaza nimeni? Macar unul din angajati ar trebui sa se ridice-n doua picioare si sa-si apare in instanta drepturile''. Dar, cum nimeni dintre poporeni nu-si risca leafa sigur ca vor alege sa-si dea consimtamantul, pentru binele comun, se intelege.

# Bogdan date 10 March 2021 07:19 -507

Foarte bine procedeaza! Nu e nici o discriminare. Sanatatea publica e interesul general care justifica aplicarea unui tratament diferentiat. Cui nu-i convine, sa practice avocatura in evul mediu, unde le e si mentalitatea......

# Free date 10 March 2021 08:04 +80

Un securist tot securist rămâne

# VIKY date 10 March 2021 08:16 +240

Asta este avocat?. Pai asta ar trebui zvanturat din avocatura. Cine este el sa decida si ingradeasca altor cetateni dreptul la libera alegere?. Se pare ca daca esti preșul dictatorului de la Cotroceni, poti sa iti permiti fara prea multi neuroni, sa faci ceva pe legile si Constitutia tarii. Sper din suflet sa fie ocolit de toata lumea care ar avea nevoie de un avocat. Asta nu este avocat.

# Gyuse Bogdan date 10 March 2021 09:06 +66

Astia sunt avocatii tortionari ce fac scrisori pe la Asociatiile Internationale ale Avocatilor ca sa le apere drepturile, iar ei in Romnaia sunt satrapi.

# VIKY date 10 March 2021 10:14 +306

@bogdan...Scuze ca te deranjez , dar pentru ca sunt foarte curioasa din fire, vreau sa stiu cine iti controleaza viata, cine iti dicteaza ce sa faci cu viata ta?. Nu de alta, dar imi fac probleme, ca din cauza lipsei de neuroni, s-ar putea intampla sa faci un gest necugetat atunci cand cand cei care dispun de viata si corpul tau, sa impună o masura care, daca o rumegi fara sa gandesti iti va fi fatală. Daca ai argumente pentru afirmatiile postate de tine, poti sa imi raspunzi.

# Carte de învățătură de la zicălași către Harpagoni date 10 March 2021 11:00 +28

Mey, reacția acestui cabotin cu rang de „maistru” am definit-o noi – zicălașii de adevăruri necoafate – încă din primăvara anului trecut: e grăire despre atitudinea disperată a fătălăului de tip șobolan obez, panicat de perspectiva dispariției fizice a ilustrei, sale personalități de tip murătură. Ei bine, acești „osânzari” vocaționali, jalnici harpagoni care au uitat sensul existențial al verbului auxiliar „A FI” și s-au dedicat în totalitate proslăvirii verbului „A AVEA”, este mai mult decât evident că au acumulat din tunuri, furtișaguri, înșelăciuni, delapidări, tâlhării etc. averi de mărimi colosale. Averi care ar fi suficiente pentru a asigura traiul îmbuibat al descendenților harpagonului până la a șaptea spiță neisprăvită. Însă, odată cu apariția acestui sublim, admirabil, fermecător Covi19, cabotinii arivismului nelimitat au început să intre în panică: dacă se întâmplă „nenorocirea planetară” ca ei să moară, CINE O SĂ LE MAI CHELTUIASCĂ AVERILE?

# Carte de învățătură de la zicălași către Harpagoni date 10 March 2021 11:02 +85

La această întrebare, le răspund tot zicălașii mukaliți: mori liniștit, hârciogule, căci mormanele tale de bănet or să fie irosite de fiică-ta, în compania unui derbedeu vagabond răpănos, rasta, buzat și overgifted. Sau or să fie împrăștiate la păcănele și pe droguri de nenorocitul de fiu-tu! Sau o să le risipească nevastă-ta văduvă, ajunsă matroană de arzoaice într-un deocheat port libanez. :eek: MORI ÎN PACE, HARPAGOANE ISTERIZAT! Averea ta e pe mâini bune! :lol:

# maxtor date 10 March 2021 12:26 +22

se risca sa devina "musat si partenerii".... (teoria conflictului spune asta).

# Offtopiq: Justiția de Canalizare din Bucovina date 10 March 2021 13:27 +43

Inculpat: solovăstru valerian, fost director al Direcției Silvice Suceava. Condamnat la DOAR 2 ani de închisoare (minimum la art. 192 C.p) pentru uciderea din culpă a unei fetițe, pe o trecere de pietoni din comuna suceveană Ilișești. Dosar 915/314/2019 Soluționat de Judecătoria Suceava. Titularul C26 care a soluționat acest dosar kukurul: zăgan anca alioara. Acum, poate da click orice magistrat, orice om de bună credință pe linkul celor de la Monitorul de Suceava, în care se poate vedea un video clar, limpede și lămuritor asupra circumstanțelor faptei. Dacă aia este faptă sancționabilă cu doar 2 ani de închisoare, atunci Io* sunt un mix dintre Papa Francisc și Maica Terezia din Calcutta! Astea este „justiția” din Suceava. O JUSTIȚIE DUHNITOARE, DE CANALIZARE. Justiția Grupului Infracțional Organizat alcătuit din judecători, procurori, milițieni, contrabandiști, pădureți, drujbiști. Link video: https://www.facebook.com/Monitorul.de.Suceava/videos/450926089482501

# Offtopiq: Justiția de Canalizare din Bucovina date 10 March 2021 13:29 +43

Iar în susținerea tezei Grupului Infracțional Organizat, alcătuit după cele mai elementare reguli ale Mafiei, se mai poate lectura tot din Monitorul de Suceava un articol despre 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru un polițist care a accidentat mortal o fetiță pe o trecere de pietoni. Așadar, ca o concluzie: AICI ÎN BUCOVINA SE OMOARĂ OAMENII TRECÂNDU-SE CU MAȘINA PESTE EI IAR CRIMINALII SUNT MÂNGÂIAȚI CU BLÂNDEȚE PE CREȘTET. Link: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-03-10/Inchisoare-cu-suspendare-pentru-un-politist-care-a-accidentat-mortal-o-fetita-pe-trecerea-de-pietoni

# mara date 10 March 2021 13:46 +94

#Bogdan,aca vaccinarea este obligatorie ar fi bine ca si libertatea sa fie obligatorie.Si ce te roade in freza daca esti vaccinat????Doar esti protejat impotriva covid.Multi lunatici pe planeta

# Offtopiq: Justiția de Canalizare din Bucovina date 10 March 2021 16:52 +2

Dacă distanța dintre prima și a doua trecere de pietoni este de aproximativ 56 de metri, iar ea a fost parcursă de Boul pădureț în circa 2 - 2,5 secunde (de la sec. 00.10 la sec 00.12), făcând calculele corespunzătoare rezultă că avea undeva între 80 și 100 de kilometri la oră. Aceasta într-un tronson de drum în urcare, având înaintea primei treceri de pietoni marcaje de avertizare pe carosabil iar în partea dreaptă indicator cu „Atenție copii”, respectiv indicator de limitare a vitezei la maximum 30 de km la oră. În atare circumstanțe în care culpa cu prevedere ca formă a vinovăției este dincolo de orice putință de tăgadă, în condițiile în care condamnarea este „fără recunoașterea vinovăției”, mă mir cum de s-a dat minimumul pedepsei de la art. 192 Cod penal. Mai trebuia ca p(m)uiuța judiciară zăgan să-i dea cu suspendare, ca să-și confirme definitiv statutul de calfă judiciară netoată și năroadă.

# VIKY date 14 March 2021 08:54 +30

"Trei cadre medicale vaccinate cu AstraZeneca au fost internate în spital cu cheaguri de sânge. Toate cele trei persoane internate în spital au sub 50 de ani. Ele au suferit hemoragii și au dezvoltat cheaguri de sânge. Agenția Europeană pentru Medicamente investighează cele trei situații. Au simptome foarte neobișnuite: sângerări, cheaguri de sânge și un număr scăzut de trombocite din sânge”. OMS e ”pentru” folosirea serului în continuare. 10 țări Europene au oprit temporar vaccinarea cu AstraZeneca, până la noi precizări legate de reacții adverse, în special cazurile de tromboemolism, care au apărut în țări precum Italia, Austria și Danemarca...In Romania toate decesele produse de vaccin au fost musamalizate. Au scapat in presa doar decesul unor medici, asistente, profesoare, care nu au putut fi musamalizate, dar "specialistii" genocidului, manipuleaza la greu pe bani, bineinteles, ca decesele nu au legatura cu vaccinul. Ultimul caz anuntat: dupa rapel a decedat de moua tulpina.

# VIKY date 14 March 2021 09:17 +44

Tinand cont de protocoalele semnate de medici, nu veti auzi niciodata adevarul din gura acestor medici, transformati peste noapte călăi ai omenirii. Aceasta "pandemie" a fost aruncata pe "piata" cu un scop bine pus la punct cu ajutorul mass-mediei din toata lumea. Prima faza a fost de a baga frica de moarte din cauza "virusului", a doua faza, inchiderea oilor in case, fiind permisa deplasarea doar stapanilor, si sclavilor care trebuiau sa le asigure strangerea recoltelor de pe tarlale. Faza a treia a fost inchiderea spitalelor pentru bolnavii cronici, si aici am vrut sa ajung: cu acesti bolnavi cronici, pandemia va continua pana vor reusi sa ii elimine pe toti.

# VIKY date 14 March 2021 09:44 +51

continuare...In Romania sunt peste 5.000.000 de bolnavi cronici care nu au avut acces la tratament un an de zile. Zilnic a parte din ei ajung in stare grava la spital, unde sunt bagati la ATI-covid, si scosi cu picioarele in fata. Medicii stiu acest lucru, dar pentru a nu fi acuzati de genocid impotriva umanitatii, folosesc bolnavii cronici pe care ii baga la covid, si ca infectati, si ca decedati. Nu intamplator va ameninta cu apocalipsa de 10-20.0000 de infectati pe zi in lunile urmatoare, de mortii din lunile urmatoare nu au curajul sa va spuna, deoarece avand statistica acestor bolnavi cronici, ei stiu ca numarul deceselor va va ingrozi. Nu va speriati, aceste decese nu vor fi din cauza virusului, vor fi bolnavii cronici ajunsi in ultima faza. Aveti grija de parinti si bunici, viata lor este mai scumpa decat tot aurul din lume. Nu va lasati mani******ti, ganditi cu mintea voastra.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva