22 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOTOMEI SE STUDIAZA LA CHISINAU – Avocatul Vasile Botomei, presedinte al UNBR.info, se faleste cu teza sa de doctorat: “Este folosita ca material didactic la universitatile din Republica Moldova pentru studenti, masteranzi, doctoranzi, cercetatori stiintifici”. Botomei pregateste un manual de drept administrativ (Teza)

Scris de: G.T. | pdf | print

24 July 2013 16:12
Vizualizari: 6148

Studentii la Drept din Republica Moldova invata dupa teza de doctorat a avocatului Vasile Botomei (foto). Cel putin asta sustine Botomei, autointitulatul decan al UNBR Bacau, care si-a publicat teza de doctorat intitulata “Raspundrea administrativa: aspecte practico-stiintifice in plan comparat – Republica Moldova si Romania” pe pagina de internet, unbr.info. Botomei precizeaza ca teza de doctorat, pe care a sustinut-o in data de 5 iulie 2013 la Universitatea de Stat de la Chisinau, vine nu doar in sprijinul studentilor de la universitatile din Republica Moldova, ci si al doctoranzilor, masteranzilor sau cercetatorilor stiintifici. De asemenea, Botomei pregateste si un manual de drept administrativ, care urmeaza sa fie lansat in cateva luni.


Iata ce a precizat Vasile Botomei in ceea ce priveste teza sa de doctorat, ajunsa material didactic pentru studenti si cercetatori stiintifici din Moldova: “Teza este folosita ca material didactic la universitatile din Republica Moldova pentru studenti, masteranzi, doctoranzi, cercetatori stiintifici, ca aplicatie in drept a teoriei autorului Botomei Vasile privind:

I. Teoria raspunderii administrative a primarului in calitate de autoritate executiva a administratiei publice locale, cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementarea rezultatelor la tema tezei, precum si recomandari stiintifice de modificare si completare a Legii 436 – XVI/ 28.12.2006 din Republica Moldova cu raportare la dispozitiile de reglementare din normele Dreptului European;

II. Teoria raspunderii administrative a autoritatii administratiei publice deliberative, cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementare la modificarea si completarea Legii 215/2001, republicata a administratiei publice locale din Romania,

III. Teoria raspunderii administrative a membrilor Guvernului cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementare la modificarea si completarea Legii 115/1999, republicata, privind responsabilitatea ministeriala din Romania, cu transpunerea recomandarilor in vederea adoptarii legislatiei in materie in dreptul intern din Republica Moldova care nu are inca adoptate o lege in materia raspunderii ministeriale;

IV. Teoria raspunderii a organelor executive din partidele politice, cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementare la modificarea si completarea Legii 14/2003 din Romania, si a Legii 718-XII din 17.09.91 din Republica Moldova;

V. Teoria raspunderii administrative a statului prin garantarea dreptului la aparare prin avocati, prin aplicarea conceptului de pluralism al organizatiilor profesionale de aparare cu organizarea la nivel judetean prin mai multe barouri si organizarea la nivel national prin mai multe unbr-uri, cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementare la cercetarea din teza de doctorat Botomei Vasile”.

Botomei: “Am fost solicitat sa fac in coautorat un manual”

Altfel, avocatul Vasile Botomei a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca in toamna, la inceputul anului universitar din Republica Molodva, urmeaza sa fie lansat si un manual de drept administrativ denumit “Raspunderea administrativa. Aspecte practico-stiintifice in plan comparat”. Botomei a explicat ca manualul a presupus opt ani de activitate de studiu: “Am fost solicitat sa fac in coautorat un manual. Acest manual conduce la deschiderea unor orizonturi in sistemul legislativ din ambele state. Manualul va fi lansat la inceputul anului universitar din Republica Moldova, in toamna. Presupune o activitate de opt ani de studiu”.

* Cititi aici teza de doctorat a lui Vasile Botomei

Comentarii

# botomica fara frica date 24 July 2013 17:09 -2

A ajuns si domn profesor..,. Sa te iei cu mainile de cap. Asa ne trebuie daca noi dormim. Azi Bota, maine Botomei si uite asa urmeaza altii. Dormim pe noi

# si ce.. date 24 July 2013 17:15 +5

si ce te deranjeaza, ca securistul vostru sef iordachel si cu adjunctul floricel nu au scris doctorate?ei se pricep numai la colaborari,tratate infractionale, pacte mafiote etc. foarte bine ca bota si botomei v-o trag in freza prostovanilor. au ajuns avocati toti retardatii care au mamici si tatici cu portofelul gros de euroi. 

# avocat traditional date 27 July 2013 13:42 0

bai acesta,stii tu de cand dl,.Florea este doctor in drept?Pune mana si mai studiaza ca la ,,parazleli,,nu ai nici o sansa,indiferent ca esti cu Bota ori cu Botomei.

# av botist date 27 July 2013 14:11 +1

Ohooo.... Dl. Floricel este DOCTOR, prin efectul legii, asa e nascut tot prin efectul legii.

# Ultimul Charlot date 24 July 2013 20:21 0

De Nimerincu de ce nu ati pomenit, nu e frumos. Omu transpira si el...lui tot timpul ia placut sa fie in fata, cat mai suuuuus!!! 8)

# Saracu lobo tomiei date 24 July 2013 17:41 -2

Saracu lobo tomel rudotel, are 5 rechizitorii si el se piaptana ! Ăi, nebune, pocaieste-te, lasa dreptu ca nu e de anal-fabeti ca tine !

# BOTA, A CRAPAT PIPOTA IN TINE date 25 July 2013 00:00 0

BOTA, CRED CA ESTI IN SEVRAJ DE SUPARARE CA BOTOMEI SI-A LUAT DOCTORATUL IN DREPT SI TU NU. NU MAI POSTA SUB DIVERSE NIK-URI,CA TE RECUNOASTEM ORICUM. ESTI SINGURUL CARE SCALAMBAIE PE ACEST FORUM.

# Socola date 24 July 2013 17:42 -1

Botomiei, mai bine ai incerca nebunia ca sa scapi de 15 ani cu executare !

# PENTRU LUJU date 24 July 2013 19:43 0

Botomei nu mai are calitatea de avocat de mult.....Nu mai induceti lumea in eroare.....Nu avea nici calitatea de decan al Baroului Bacau intrucat fusese exclus de Bota inca din toamna lui 2011, asa ca trebuie sa faceti cuvenita rectificare a materialului publicat....

# Claudia date 24 July 2013 21:10 0

FELICITARI dl. Botomei , este un om  bataios , personal sunt de acord ca in aceasta tara sa functioneze mai multe UNBR-uri- Barouri , suntem stat de drept si democratic, sa fim mai aierisiti si noi. ;-) Ganditi liberrrrrrrr.

# lobotomei, batausul de femei date 13 August 2013 10:47 0

felicitari dottore lobotomei, vei fi un detinut model !

# rudotel botomel date 13 August 2013 11:48 0

Ai, lobotomei, bataus de femei, la sbarna nu mai ai femei, pe cine mai bati ? Poate o sa fii tu femeia  !

# CORECTIE date 24 July 2013 22:09 -1

erata: botomel este un escroc bataios si analfabet! Va putrezi in inchisoare !

# Secretariat, Birou de Mediator Dr Vasile Botomei date 24 July 2013 23:07 -3

Scrisoare de multumire, doctor in drept Botomei Vasile Autorul cercetarii la teza de doctor in drept “Raspunderea Administrativa: Aspecte practico-stiintifice in plan comparat – Republica Moldova si Romania”, sustinuta in public la data de 05.07.2013, elaborata in parcursul cercetarii de opt ani din 2005 si pana in 2013, exprima gratitudinea pentru cadrele universitare care au concurat la examinarea lucrarilor stiintifice cercetate la teza de doctora, prin: 1. Consiliul Stiintific Specializat din 05.07.2013: - Doctor in drept habilitat Ioan Guceac, prof. univ. dr.  USM/ Presedinte CSS; - Doctor in drept habilitar Teodor Carnat, conf. univ. dr. USM/ Secretar Stiintific CSS; - Doctor in drept habilitar Gheorghe Costachi, prof. univ. dr. USM/ membru CSS; - Doctor in drept Victor Mocanu, conf. univ. dr. USM/ membru CSS; - Doctor in drept Belecciu Stefan, conf. univ. doctor USM/ membru CSS; Referenti oficiali:  Mai mult pe www.botomeivasile.ro

# tolombei batausul de femei date 25 July 2013 17:31 0

Ba pezevenchiule, da\' in teza aia de doftorat ai scris si cum ai furat si falsificat documentele Congresului Avocatilor? Credeam ca te-a linistit arestul!

# Catalin date 25 July 2013 06:39 -1

Bravo dl. profesor sau avocat sau ce D-zeu mai sunteti. Asteptam de multa vreme aceasta carte. O pot comanda de undeva? Dar mai intai: hartia e moale? Ca daca e tare ma irit. Astept, de asemenea, cu maxim interes si urmatoarea dvs. lucrare stiintifica de interes international. Bai LUJU, chiar ati capiat? Dati stiri de-astea bomba de lesina lumea? Chiar, cati bani ati luat sa scrieti tampeniile astea?

# lobo botomiei date 25 July 2013 07:23 -1

Botomel rudotel e profesor in escrocherii si doctor in tras pe sfoara ! Pai el de 3 ani ne spunea ca e dottore, ce mai cauta la Chisinau ?! La parnaie, nemernicule !

# A VORBIT BOTA date 13 August 2013 01:08 0

BOTA, NU FACI O COMOTIE CEREBRALA DE OFTICA ?

# chioaro date 13 August 2013 08:45 0

Ia-ti ochelari chioaro, nu mai scrie cu majuscule !

# PITBUL date 13 August 2013 09:59 0

Ei mai bota,vezi cumn te dai de gol?,,A VORBIT BOTA,, s-a referit chiar la bota iar tu i-ai raspuns in stilul tau.Au dreptate aia care zic despre tine ca ai vocabular de derbedeu si ca stai toata ziiua pe net in loc sa te ocupi de problemele noastre.Vad ca ai abandonat orice actiune pe tema aceasta asa ca lasa-ne pe noi sa ne ocupam.Tu stai in umbra (ori fa valuri prin presa) si dupa ce vom ajunge la un final pozitiv iesi in fata,asa cum iti este obiceiul.

# PIT BOULE date 13 August 2013 10:44 0

pit boule, iar te dai de gol ,,cumn,, analfabetismul tau incurabil ! Mai bine ai citi gramatica toata ,,ziiiua,, !!! Daca tu esti coleg cu mine eu ma retrag de şla bota ! Nu pot fi coleg cu un astfel de agramat !

# erata date 13 August 2013 10:50 0

scuze: ,,de la bota,,

# asa e date 13 August 2013 10:57 0

Bai, pit boule, cine esti tu sa ne tot critici ? Nu stii nici sa scrii si spui ca esti avocat ! Du-te la juristi retardati ca tine si lasa barourile legale ca nu sunt de nasul tau de analfabet !

# PITBUL date 13 August 2013 11:38 0

Mai nataraule,ti-am mai spus sa te semnexi numai PITBOU PENTRU CA ASTA ESTI:UN BOU. Nu trebuie sa te retragi de la bota ca tu nu mai esti,oricum,avocat .Te-am dat bai prostovane afara.Esti un nimeni.Afla fost coleg, faptul ca o sa dau examen la UNBR Florea ,sa nu mai am probleme si sa plec dintre multi juristi retardati primiti cu donatii in avocatura lui bota.

# PIT BOULUI RETARDAT date 13 August 2013 11:43 0

Ăi, pitboule, tu chiar nu poti lega 2 cuvinte ? Ce ar fi sa ,,te semnexi,, ca sa stim si noi cine e campionul analfabet ?

# Radu date 25 July 2013 09:39 +8

V-ati uitat careva peste pdf? Are 250 pagini. Incepe de fapt la p. 11 si se termina la p 150, restul sunt anexe (acte scanate, puse invers, nici macar nu sunt integrate in document cum trebuie). Revenind 140 pagini, la 1,5 randuri, fara nicio nota de subsol. La nicio facultate din Romania nu ar fi trecut cu asemenea \'\'document\'\', caci orice numai teza nu poate fi numita. Nu ma intereseaza cine e autorul - Bota, Botomei, Florea, Iordachescu - ideea e ca am ajuns la un stadiu in care sincer ne batem joc de cercetare stiintifica.

# cel frumos date 25 July 2013 16:05 -3

Idiotel, e facuta cum trebuie. Cu citate in text si trimiteri la bibliografie. Documentele puse \"landscape\" e o chestie de pura tehnoredactare a fisierului. Tu ai facut asa ceva sau te-ai trezit vorbind cu gura plina ?

# Radu date 26 July 2013 07:35 +3

Limbajul folosit te descalifica.

# cel frumos date 27 July 2013 15:44 -3

Raducule, cuv. idiot face parte din limbajul curent, figureaza in DEX. Cat priveste chestia cu gura plina, nu am mentionat cu ce ar fi plina. Cu ce iti place mai mult sa mananci. Pofta buna !

# pt av.dr.botomei vasile date 25 July 2013 09:57 -4

vasile botomei este un potential factor de modificari legislative in domeniul stiintelor juridice (drept) ca avocat a data dovada de mult profesionalism si lupta la sange in procesele pe care i le am incredintat ca si justitiabil.............UNBR-Bota a pierdut un avocat de nadejde..........Av. Bota este si el doctorand la o universitate celebra ...urmand ca in maximum 2 ani sa obtina titlul de doctor in drept!!!

# BOTOMIEI date 25 July 2013 10:56 0

botomel rudotel este un potential factor de escrocherie calificata ! Isi va primi pedepsele de 15 ani de sbarna in cele 5 dosare penale !

# BOTA, POTENTIAL DOCTOR IN PENITENCIARE date 13 August 2013 01:14 0

PESTE 2 ANI, BOTA VA OBTINE TITLUL DE DOCTOR IN DREPTUL DE A STA LA PUSCARIE PENTRU TOT RESTUL VIETII, CA DEJA E DESTUL DE BATRIN SI NU VA MAI APUCA SA EXECUTE INTREAGA PEDEASA DE 15 ANI, CA DA COLTUL.

# pitica chioara date 13 August 2013 08:47 0

peste 2 ani vei fi moarta de oftica, chioaro cracita si analfabeta !

# inca 2 ani ? date 13 August 2013 10:41 0

Sa intelegem ca abia peste (inca) 2 ani va fi bine ?! Vai de capul nostru...

# SUGESTIE PT AV.DR. BOTOMEI date 25 July 2013 09:59 0

V. Teoria raspunderii administrative a statului prin garantarea dreptului la aparare prin avocati, prin aplicarea conceptului de pluralism al organizatiilor profesionale de aparare cu organizarea la nivel judetean prin mai multe barouri si organizarea la nivel national prin mai multe unbr-uri, cu practica aplicata, recomandari stiintifice si implementare la cercetarea din teza de doctorat Botomei Vasile”. DOMNULE AVOCAT DOCTOR VA SUGEREZ SA FACETI DEMERSURILE LEGALE PT. A APLICA IN ROMANIA ACEST PUNCT EVOCAT DE DVS. SUCCES DOMNULE DOCTOR!

# dottore date 28 July 2013 14:07 0

Care doctor ? Poate pacient !

# www.unbr.eu UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA date 25 July 2013 10:02 0

pt. informare luju.ro unbr a conceput un nou site pe care vi l-am evocat mai sus...va sugerez sa-l publicati la rubrica Lumea Justitiei site.

# unbr.eu date 25 July 2013 10:06 0

http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/07/NUP-PH-SAUCIUC.pdf NUP recent ...a unui avocat legal acuzat de practica fara drept......jurisprudenta se extinde favorabil spre surprinderea multor politruci inculti..limitati la minte...

# ,,nu a avut reprezentarea ca baroul e ilegal\" date 25 July 2013 13:43 -1

desteptilor!ma mira ignoranta voastra,cum puteti sa publicati astfel de solutii?

# cristi date 25 July 2013 18:19 +1

nu a avut reprezentarea ca e iegal si realitatea juridica arata ca baroul este legal...........

# dorel date 25 July 2013 12:43 0

Bravo Botomei!!! sa crape dusmanii si mai ales nea pipilica bota care acu moare de ciuda ca nu a luat si el doctoratul!!! Probabil daca la Jilava sau Rahova se sustin teze de doctorat are si el o sansa pe viitor sa-l ia in puscarie!

# para-lel-dorel date 28 July 2013 12:11 0

Asa, nanacu satului, incurajeaza/l ca nu/i diferenta intre voi. :-* Parc/ai fi un pupincurist obedient din clanul flocistilor, dar tu habar n/ai ca acest director de aprozar din bacau a furat, falsificat si folosit documentele uniunii, pentru a insela oamenii care accesau site/ul fantoma, si ala furat in proportie de 90%. De unde sa stii tu, un latrau libidions, in care colcaie ura de roman prost si needucat?!? Da/ rahat stii sa mananci...Toata prostimea stie.

# avocat traditional date 28 July 2013 13:22 0

Bravo,mai av.Bota!Tine-o tot asa.Te mai faci o data de minune.Acelasi vocabular de derbedeu,aceleasi tampenii de idei.Tu altceva nu poti sa debitezi?Desigur,tot mizerii,dar mai mici in amploare.Jalnic personaj ai fost,esti si vei ramane.Pune mana pe carte si intra la noi.Poate vom mai putea carpi,pe ici pe colo,la tine.Poate te ajutam sa iti dai si tu un doctorat.Macar pe teme rasuflate ca a lui Botomei.

# 992 date 28 July 2013 13:46 0

Hopa-hopa, mai \"avocat traditional\". Te adresezi lui Bota cu apelativul \"avocat\" ? Premiera in cazul tau. Semn ca ai inteles pana la urma. Daca te vei vindeca si de nesimtire si obraznicie, poate te vom si lauda. Ca ai facut eforturi sa devii o persoana normala dpdv social si (poate) profesional. Asta in cazul ca ai fi avocat si nu ciripitor de net platit sau indoctrinat. Ca stadiul de prozelit flocist l-ai depasit.

# pentru 992 date 28 July 2013 14:06 0

Scuze,am uitat sa pun ghilimelele la av.Bota.Regret incidentul si raman la opiniile mele.Cel putin in legatura cu cineva de pe net care nu vrea sa raspunda la niste intrebari.PS.Daca vorbeam s-ar fi auzit tonul.

# 992 date 28 July 2013 14:20 0

Pacat, mare pacat. Ne-am facut sperante in van. Ai dreptul la opinie, adevarat si democratic. Dar cand opinia ta devine minciuna cu scop denigrator la adresa unui grup de persoane sau chiar numai a unuia dintre ei, se schimba radical situatia. In acest caz, ne rezervam dreptul, de asemenea democratic si legitim, sa iti dam o replica ferma si univoca.

# 992 date 28 July 2013 14:23 0

Erata : \" .......chiar numai a uneia dintre ele, \"

# pt inteleptul 992 date 28 July 2013 14:32 0

Ăi, 992 (?), spune-ne cand s-a infiintat ,,baroul,, tau, prin ce act normativ sau jurisdictional si de ce nu aveti statutul ,,baroului,, si al ,,uniunii,, ?

# 992 date 28 July 2013 14:43 0

ptr. \"pt inteleptul 992\" - cred ca ai o problema majora cu vederea, faci confuzii majore cand citesti pe aici. Cum nu sunt oracol sau institutie publica, nu-s obligat sa-ti raspund. Dar iti recomand sa iti remediezi problemele cu vederea.

# 992 date 28 July 2013 14:53 0

ăi, 992, au raspuns altii, cu mahnire ! nu aveti niciun act ! ciocu mic !

# 992 date 28 July 2013 15:00 0

Iti recomand calduros sa-ti iei ochelari de vedere. Care-i legatura dintre mine si acei mahniti, ha ?

# avocatului desfintat traditional date 28 July 2013 14:06 0

Bota venea la voi, dar nu aveti acte ! Singura voastra lege e Legea 3/48: barourile se desfiinteaza ! Cine dracu cumpara o masina fara documente ?

# 992 date 28 July 2013 13:37 0

dorele, zis si tarnacop, mai bine vb cu flocea sa faca filiale INPPA prin centrele universitare care le-ai enuntat in comentariu ptr. avocatii sai care sunt tot mai numerosi pe acolo. Nu de alta dar sa fie la curent cu noutatile din domeniu. Dar vai am uitat, ca au interdictie de a mai profesa ani buni dupa executarea pedepsei, unii dintre ei. Iar tu ii poti ajuta la elaborarea tezelor de doctorat ale lor, ca acum au timp berechet ptr. studiu si ajuta si la eliberarea conditionata. Spor la treaba dar ai grija pe unde dai cu tarnacopul.

# saracu botomel date 25 July 2013 12:58 0

Pe botomiei nu il mai incurajati ca iar il aresteaza ! Cand si-a luat el doctoratul ? Ca de 5 ani se tot da dottore !! Dupa 12 ani cand va iesi de la galere il vor uita toti fratii agramati !!!

# DO DO RE LE date 25 July 2013 13:11 -1

do do rele, am cu bota si a zis ca are o mare durere in cot de toti analfabetii !

# vai! bota nu mai incaseaza donatii!!! date 25 July 2013 15:54 0

nu se mai sustin examene in baroul bota!!!

# 992 date 25 July 2013 16:06 0

Vroiai sa dai examen ?

# da,sa vad cat sunt de grele!!!! date 25 July 2013 16:09 0

:D :-x

# VAI! date 25 July 2013 16:20 0

VAI, PENTRU UN AGRAMAT CA TINE E GRELE RAU !

# la flocea date 25 July 2013 16:17 0

Ia un credit si du-te la flocea, te asteapta-n septembrie.

# sunteti varza! date 25 July 2013 16:29 0

si de unde reiese ca sunt agramat? ;-) exemplifi-ca! stii care este notiunea acestui termen-agramat? sau crezi ca jignind vei fi mai destept? :P

# AGRAMATULUI date 25 July 2013 16:39 0

Tu nu poti sa legi 2 cuv, boule ! ,,exemplifi - ca,, !!! Nu esti agramat esti retardat !

# avocat traditional date 27 July 2013 13:45 0

Bai agramatule!Tot idiot,tot idiot?Tot derbedeu,tot derbedeu?

# 992 date 27 July 2013 15:47 0

flocistule, tot prost, tot prost ?

# 992 date 25 July 2013 16:35 0

\" exemplifi-ca \"  - tocmai ai dat dovada a cat de prost esti !!

# lobo tomielu date 25 July 2013 19:20 -1

botomiei va scrie romanul cum sa escrochezi juristi si cum sa infiintezi barouri pe campiile Moldovei !!!

# lobotomiei date 26 July 2013 08:51 -1

Singurul barou pe care l-am infiintat de capul meu este in coasta lui Bota, la Bucuresti. Vezi pe ;;aplicatia;; UNBR-info.

# botomel rudotel date 26 July 2013 09:21 -3

Botomel, nu uita sa le spui asta si colegilor de celula !

# Mihai Ungureanu date 26 July 2013 10:43 +2

Pareri pro si contra. Pacat ca parerile contra sunt publicate de aceeasi persoana sub nume de utilizator diferit. Il da de gol cuvintele asemanatoare pe care le foloseste. In fine, eu nu am treaba cu Botomei, cu Bota sau altcineva. Clar este ca parerile contra sunt date de aceeasi persoana ceea ce ma face sa cred ca este cineva rau intentionat care nu are ce face:). +1 pentru Botomei pentru ca da subiect de discutie pros****r :)

# avi/avi date 27 July 2013 13:39 +1

Domnule Ungureana,ati sesizat corect.Toate parerile contra Botomei,indiferent de pseudonim, sunt scrise de aceeasi persoana:Bota Pompiliu.Observati nu numai ideile postarilor(de fapt lipsa ideilor) dar i mai ales vocabularul.veti observa ca oricine posteaza pro Botomei ori contra Bota,este facut analfabet,este injurat etc.vocabularul fiind unul incalificabil.Numai Bota poate sa posteze astfel de mizerii.

# NU NUMAI BOTA date 27 July 2013 14:10 -1

Nu, boule, noi toti observam ca numai agramatii ca tine il apara pe analfabetul escroc botomiei ! Ia de aici: ,,dar i mai ales,, ,,analfabet,este,, ,,etc.vocabularul,, ,,incalificabil.Numai,, !!! Mizerie e mamica ta care a fatat un astfel de analfabet !

# aviatorului AGRAMAT date 27 July 2013 14:17 -1

Ăi, avi-ator agramat, de ce nu pui mana pe gramatica ? Cine te baga in seama daca nici sa scrii nu stii ?

# Colonel(r), jurist Irimia Nicolae Vicepresedinte Ministerul date 27 July 2013 10:07 0

Raspuns pentru Dl. Botomei Am primit mesajul,va mulţumesc şi ma alatur conceptual pluralismului activitaţii nobile de aparator ai cetaţenilor care apeleaza la justitie.Personal nu agreez unicitatea in nobila misiune de exercitare a dreptului de aparare in justitia tarii noastre.Opiniez ca fiind nepotrivita activitatea de monopol asupra misiunii nobile de avocat.Va doresc succes si va urez mult noroc. Cu stima Nic.Irimia!!! Vicepresedinte Ministerul Administratiei si Internelor

# botomiei escrocul date 27 July 2013 11:13 0

Da pe noi cine ne apara de sarlataniile escrocului botomiei ? Ne-a aratat pe net tabloul avocatilor lui Bota si ne-a zis ca el este presedintele lor ! Ne-a luat 40 milioane si ne-a zis ca ne face avocati !

# ask date 27 July 2013 11:16 0

Dar voi cum ati aflat ca e tabloul av Bota ?

# botomiei escrocul date 27 July 2013 11:17 0

Am sunat la av de pe tablou si au inceput sa-l injure pe botomei care era demult exclus din profesie !!

# ask date 27 July 2013 11:22 -2

Tre sa va constituiti p civila in dos. 458/32/2013 -Curtea de apel Bacau, termen 5 septembrie 2013. 

# avi/avi date 27 July 2013 15:16 -1

idiotul derbedeu totidiot derbedeu ramane.Esti penibil dctorandule.Nea Pigus s-ar rusina cu tine.

# 992 date 27 July 2013 17:21 0

Haaai prostalaule, iar ai aparut ? Cum e cu studiul lb. gramatice la gradinita ?? Mare natarau mai esti. Hai sictir !

# avi atorule anal -fabet date 27 July 2013 16:34 -2

Băi, aviatoare, de ce nu zbori tu la mama ta di la bacau ? Vrei cu tot dinadinsu sa demonstrezi tuturor cat esti de retardat !!! ,,totidiot,, ,,dctorandule,, ??!!!?? Mars la gradinita, dobitocule !

# avi/avi date 28 July 2013 12:10 0

Mai acesta,a lu Pigus,tot idiot,tot idiot?ca derbedeu esti in mod sigur.Auzi tontul!?! la voi in Ardeal nu se zice limba gramatica?Ma gandesc ca este o materie singulara pentru ca altfel tu ai fi zero si la limba romana si la gramatica(daca le putem separa).La tine se pot separa,avandu-se in vedere anlafabetismul,agramatismul,incultura si mojicia de care dai dovada.Mars la biblioteca si studiaza,nataraule!

# avi ator de bacau date 28 July 2013 13:52 0

avi-atoare, cum zici ca esti ,,anlafabet,, ??? Ce ar fi sa ALU PIGUS si cand vrei si cand nu vrei, acum vrei ? S-ar putea sa-ti vină pofta de invatat, sa nu ramai ,,anlafabet,, pe viata ta de moldovean aviator !

# Mitrea Razvan date 28 July 2013 11:58 0

Este trist sa vad cat de multi analfabeti si invidiosi comenteaza la acest articol. Nu inteleg ce aveti cu Botomei. Eu l-am cunoscut acum mult timp si mi-a lasat o impresie foarte buna. Am vazut intamplator acest articol, uitandu-ma pe luju. Trist pentru noi toti ca avem atat de multi inculti care isi dau cu parerea si aici ma refer strict la cei care comenteaza pe langa subiect. Mda.

# 992 date 28 July 2013 13:27 0

Mai Razvanel, e dreptul tau sa ai o parere pozitiva despre acest Botomei. Insa eu, de ex., am o parere f. proasta despre acest individ. Faptul ca a fost in stare sa fure tabloul avocatilor de la unebereul infiintat de Bota si sa si-l insuseasca cred ca tine de sfera patologicului pe de o parte si de o activitate cu vast caracter infractional pe de alta parte. Nu-mi amintesc sa ma fi inscris la presupusul sau barou si nici nu m-a intrebat daca as vrea. Avand in vedere toate astea, prezentate sumar acum, imi rezerv dreptul sa il consider o persoana bolnava psihic si un infractor. Sa nu-si doreasca sa ne indreptam impotriva sa pe cale penala si civila, mai multi avocati de la baroul legal ptr. motivele de mai sus. Sper sa nu ma incadrezi la cap. analfabeti si invidiosi care au ceva nefondat cu Botomei.

# Botomei Vasile,doctor in drept date 26 August 2017 17:23 0

Sunt 3908 de accesari pe teza de doctorat Botomei Vasile,din 2013 pana in 2017.Acum in luna august 2017,actualul Ministru de justitie prof.univ.dr.Tudorel Toader care a fost u ul din expertii tezei in procefura de autorizare in CNATDCU-Mi isterul Educatiei Nationale din Romania,a preluat din teza proiectele de reforma pentru legile justitiei. In acest interval de timp,procurori care nu au inteles ca cercetares stiintifica este libers si neangradita,potrivit Tratatelor internationale,s-au razvratit impotriva doctorului in drept Vasile Botomei,si au reusit sa obtina condamnarea cu 2 ani cu executare pe motiv de folosire a cuvantului de barou in aplicatiile tezei de doctorat. Din Romania au facut parte in CNATDCU 52 de peofesori doctori. Toti au apreciat nivelul academic al tezei.Nici un profesir nu a fost pus sub acuzare.Singurul care a fost pedepsit a fost autorul tezei.Felicit sincer pe dnul Tudorel Toader ca aplica proiectele publicate in teza. Lucrurile bune din tara aceasta vor dain

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.03.2023 – Legalizati cu incredere la Mariana Ghena! (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva