25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CCIR REACTIONEAZA DUPA CE PREMIERUL CIUCA A FOST ACUZAT DE PLAGIAT – Camera de Comert si Industrie a Romaniei: „Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile, de instabilitate si destabilizatori... Daca vrem stabilitate si predictibilitate, atunci sa-l judecam pe premierul Ciuca pe baza actiunilor si rezultatelor din postura de sef al Guvernului, si nu pentru ce a facut sau nu acum 19 ani... Camera de Comert merge inainte cu Nicolae Ciuca”

Scris de: L.J. | pdf | print

19 ianuarie 2022 13:12
Vizualizari: 3393

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a reactionat dupa acuzatiile de plagiat aduse premierului Nicolae Ciuca. CCIR arata ca daca vrem stabilitate si predictibilitate, atunci sa-l judecam pe premier pe baza actiunilor si rezultatelor din postura de sef al Guvernului, si nu pentru ce a facut sau nu acum 19 ani.


"Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile, de instabilitate si destabilizatori. Camera de Comert si Industrie a Romaniei merge inainte cu Nicolae Ciuca, primul-ministru al Guvernului Romaniei!", transmite CCIR.

 

Iata anuntul CCIR:

"Je suis Ciuca!

Fata de acuzatiile de plagiat aduse primului-ministru Nicolae Ciuca, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) face urmatoarele precizari:
 
Constatam, nu cu surprindere, ca in aceasta perioada de profunde incercari, cand coerenta si stabilitatea ar trebui sa fie cuvintele de ordine, sadirea discordiei, scandalul si stigmatizarea sunt profesiuni de credinta pentru unii.
 
Chiar daca nu facem politica, consideram, si stim ca si mediul de afaceri si antreprenorii pe care ii reprezentam simt la fel, ca, la timpurile grele pe care le traversam, Romania are nevoie de stabilitate politica si guvernanta, daca vrem sa avem parte de redresare si reconstructie economica.
 
Daca vrem stabilitate si predictibilitate, atunci sa-l judecam pe premierul Ciuca pe baza actiunilor si rezultatelor din postura de sef al Guvernului si nu pentru ce a facut sau nu acum 19 ani.
 
Stim si o spunem raspicat ca romanii s-au saturat de dezvaluiri si detractori, si ca tot ce acestia asteapta este o guvernare care sa-si faca treaba si sa fie lasata sa si-o faca.
 
Ne-am saturat de atacuri si scandaluri sterile, de instabilitate si destabilizatori.
 
Cu ce si cui ajuta un nou scandal (de plagiat) acum cand presiunile zilei de azi ne fac sa nu stim ce va fi maine – vrem cu totii ca Statul sa faca si sa dreaga, insa, in continuu, ii tragem frana de mana.
 
Am stat destul pe loc, blocati in propria neputinta si ipocrizie, vrem sa mergem inainte. Cu scandaluri nu mergem.
 
Camera de Comert si Industrie a Romaniei merge inainte cu Nicolae Ciuca, primul-ministru al Guvernului Romaniei!”.

Comentarii

# mihnea sucitu date 19 ianuarie 2022 14:28 +112

Organili de partid și de stat ,,i-a,, acordat tovarasului ciucă toată încrederea. Ce conttează toarăși un mic furt intelectual că este o cutumă națională. Nu pute Dl prim să fie ministru vă pla.. pardon doctorat Plus că este de-ai nostrii . Combate bampirii .

# baena dragos date 19 ianuarie 2022 14:43 +16

Va duceti la un doctor cu diploma falsa? ca e pandemie ?

# Neanae date 19 ianuarie 2022 20:54 0

Exista dubiul ca se caută nod in papura fiindcă așa e romànul prost care se crede deștept. Țața asta, al cărei nume este de ignorat, care chipurile cică câ generalul Ciucă a plagiat ESTE O DOVEDITA PLAGIATOARE! Acum 19 ani erau alte reguli, și astăzi sunt concepte imposibil de explicat altfel decât “creatorii”. Se ajunge la punctul ca acestea devin ale tuturor! Cum poate unul explica teoria sistemelor și sa nu “plagieze”? In marțiană? Sunt specialiști care se pot pronunța, nu o țață plagiatoare! Probabil plătită ca sa lanseze bolovanul și sa ascundă mâna! GENERALUL CIUCĂ DERANJEAZĂ! Ca DRAGNEA! Sa fie declarat plagiator de către specialiști, in contextul regulilor de a reporta texte existente de acum 19 ani. Dom-le, cine se cred distrugătorii? Unul care sa dea încredere, sa dea timp pt ceva rezultate ale unora aleși NU EXISTA IN ROMÂNIA NARCISISMULUI NAȚIONAL. Așteptam verdictul serios, sa se abțină a tot știutorii!

# Neanae date 19 ianuarie 2022 21:01 0

Nea Baena Dragoș, decât la anumiți doctori umflați mai bine la babe la descântece. Aici NU E VORBA DE DIPLOME FALSE” deșteptule. E vorba unei țâțe care bârfește ca primul ministru, generalul Ciucă a plagiat acum 19 ani. Matale de unde puii lu’ Câțu o scoți cu diplome false? Mai Terminați-va cu atâta corectitudine și observații chioare. Matale la ce șaormerie furi la cântar?

# Ioana M. date 19 ianuarie 2022 21:06 +7

Cum ce conteaza ? Pe alti premieri i -ati infierat cu manie proletara. Ati iesit in strada. In baza doctoratului asta , domnul Ciuca a incasat bani publici .

# Gilu date 19 ianuarie 2022 22:19 0

Falsă problema ! Ca si examenul de treapta al Cacatzului . Adevarata durere,o constituie jefuirea romanilor de către firmele din energie si gaze ...Daca esti general adevarat, blocheaza preturile practicate de acesti banditi la nivelul anului 2020 , sa fie pret reglementat de stat ; romanii sunt prea săraci ca sa fie jefuiti de toate ,chiar si de viata ... Daca nu, lasa- ne ...Diploma de doctor ,nu ne intereseaza !

# LoL. Mergem cu functia si functionarul nu cu omul. date 19 ianuarie 2022 23:48 0

Problema nu e ca omul nu e functionar capabil in functie ci ca in lipsa unor atribute esentialmente nepersonale sau nesubiective, cum ar fi de exemplu ideea din spatele diplomei/atestatului/etc, neviciate prin "pacalirea" sistemului de constatare a cunostintelor interiorizate si accesabile constient trecem in taramul derizoriului cu orice dezbatere. Am intalnit multi "savanti" hoti dar putini hoti savanti. CCIR la ce s-o fi saturat de ce e in spate la peste 19 ani practic "nu se pune"?!? Excetia si un reset si sa ramaie cu furtul ca " s-a prescris" sau.... CCIR stie ca oricare altul ar fi la fel?!?

# Neanae date 20 ianuarie 2022 14:23 0

Deștepților care știti tot, prevedeti tot, criticati tot, dar de propus ceva concret atunci când se întâmpla sa nu meargă lucrurile (in general dăștepții de pe marginea șanțului se cred așa fiindcă distrug tot, in mintea negativistă, fără sa propună nicio soluție!). Beei dășteptiloooor! Generalul Ciuca: 1. Nu are diplome false! 2. Este sub prezumpția de nevinovăție. 3. Vreau sa va vâz mutrele când specialiștii vor spune ca lucrarea de diploma E IN REGULA! Iar, tocmai’ dacă prezumpția de nevinovăție cade, atunci, și numai atunci sa veniți cu PROPUNERI! Altfel continuați sa pierdeți ocazii sa tăceți dracului. Vâ trece prin căpșorul vostru plin de aer ca guvernul asta vrea sa taxeze, IN SFÂRȘIT, câștigurile multi naționalelor din România? Ca vrea sa apere resursele după care tânjește Kolonizatoru? Denigrarea, suspiciunea, minciuna, scandalul sunt menite sa înlăture piedicile (metode bine cunoscute) din calea imbogatirii străinului pe seama izmenelor românilor.

# petre date 21 ianuarie 2022 07:45 +5

pe langa falsul cu doctoratul acest tip mai este si un fals erou. de verificat !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva