13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CANDIDATI PENTRU INSPECTIE – Aproape 40 de judecatori si procurori se lupta pentru un loc la Inspectia Judiciara. Dintre acestia, 30 de judecatori candideaza pentru cele 15 de posturi de inspector disponibile la Directia de Inspectie judiciara pentru judecatori. La Directia pentru procurori numarul candidatilor coincide cu numarul posturilor scoase la concurs. Vedeti cine sunt judecatorii si procurorii care spera sa obtina un loc la Inspectia Judiciara (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 February 2019 14:19
Vizualizari: 9062

Concurenta mare pentru un post la Inspectia Judiciara. 38 de judecatori si procurori au trecut de prima etapa a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de inspectori judiciari. Practic, cei 38 de judecatori si procurori se lupta pentru cele 23 de posturi de inspector judiciar disponibile.


Cea mai mare concurenta este la Directia de Inspectie Judiciara pentru Judecatori. Astfel, sunt disponibile 15 posturi de inspector, iar in concurs s-au inscris 30 de judecatori. Cu alte cuvinte, avem o concurenta de doi pe loc. Cei mai cunoscuti candidati sunt judecatoarele Adina Ghita de la Tribunalul Bucuresti (foto) si Madalina Elena Vladu-Crevon de la Tribunalul Gorj, apreciate pentru pozitiile publice din ultimii ani in care au condamnat abzurile si derapajele din sistem.

In ceea ce priveste Directia de Inspectie Judiciara pentru Procurori lucrurile sunt mult mai simple. Aici, numarul candidatilor coincide cu numarul posturilor scoase la concurs. Mai exact, 8 procurori se lupta pentru cele 8 posturi de inspector disponibile. Printre cei care spera sa prinda un loc la Inspectia Judiciara se numara chiar si o procuroare din DNA. Este vorba despre Elena Hach, care vrea sa plece din parchetul anticoruptie desi a venit in DNA cu doar cateva luni in urma.

Iata lista cu judecatorii si procurorii care candideaza pentru un loc la Inspectia Judiciara:


Comentarii

# Baran Gheorghe date 4 February 2019 14:39 +7

Eu astept notele de la concurs. In anii trecuti am vazut judecatori cu vechime de peste 15 ani care au luat note sub 4, chiar de 2 . Exista multe semne de intrebare .

# DODI date 4 February 2019 15:05 +2

Vorba lui Lăpușneanu: ”... dar mulți”.

# Nota la concurs date 4 February 2019 16:00 -2

Intrebarea care se pune este , daca ai candida tu ce nota ai lua. :-*

# Baran Gheorghe date 4 February 2019 17:20 +2


Citeza pe Nota la concurs
Intrebarea care se pune este , daca ai candida tu ce nota ai lua. :-*
N-am 15 ani vechime in magistratura sa ma fac de ras. As primi 2, 3 sau 4 , poate 5 , 6 sau chiar 7 , dar nu am decis soarta unor oameni cu note de 2 , 3 ,4 . :-* . Eu primesc, tu iei.

# MIHAI date 4 February 2019 16:12 +2

Doamna procuror MAGIRESCU GINA are o crima in "cazier" .A solicitat si obtinut arestul preventiv pt DAMASCHIN DINU (aflat in refuz de hrana) care a murit in sala de judecata la Bacau chiar in timpul procesului.

# Buca Maria date 4 February 2019 18:03 -1

In 2014 am formulat la parchetul de pe linga judecatoria sectorului 1 (PJS1) plingere penala impotriva apanova si a unor salariati ai acestei societati pentru „intreruperea”, „sistarea” din strada, de pe domeniul public, in martie 2012, a furnizarii apei potabile la imobilul cumparat si la imobilul mostenit. Societatea a sustinut „intreruperea”, „sistarea”. Precizez ca nu am avut si nu am contract de furnizare cu apanova pentru nici unul din imobile si, prin urmare, nu este exercitabil dreptul furnizorului de „intrerupere”, „sistare”. S-a dispus clasarea considerindu-se doua plingeri penale ca „petitii”, fara ca sa se administreze o proba. In iunie 2018 am inregistrat plingere penala la parchetul de pe linga Curtea de apel Bucuresti (PCAB) pentru mai multe fapte, intre care distrugere reglementata de art.253 al.4 CP. M-am plins si pentru fapte ale procurorului si ale politistului care au „cercetat” in 2014.

# Buca Maria date 4 February 2019 18:13 +1

PCAB a trimis plingerea ca memoriu la PJS1 iar dosarul a ajuns la procuror Spaiuc Gheorghe. Desi nu am formulat plingere penala pentru abuz in serviciu, s-a dispus , nu cunosc de catre cine si in ce temei, urmarirea pentru abuz in serviciu. Am formulat cereri pentru studiu dosar, pentru copii xerox. Nu am primit raspuns la acestea. Am formulat plingere la Inspectia Judiciara. A fost clasata. Am primit o ordonanta emisa de procuror Spaiuc prin care a dispus trimiterea plingerii la sectia speciala infiintata pentru magistrati. Deci, de peste 2500(douamiicincisute) de zile nu se furnizeaza apa potabila de apanova, de peste o jumatate de an nu se cerceteaza nimic si se retine dosarul la PJS1. Am citit cu mare surprindere si nedumerire ca procuror Spaiuc Gheorghe de la PJS1 este, pina acum, candidat admis la concursul pentru un post la Inspectia Judiciara. Un procuror de la PJS1 a urmarit la PJS1 un politist. Cita incredere se poate avea in concurs?

# Cetateanul date 4 February 2019 18:31 +3

O instituție absolut inutilă. Dacă ar fi făcut ce trebuia nu se mai ajungea acum cu portocală și alți torționari ca ei să fie cercetați penal. PS Dacă tot vor să fie magistrați să stea prin săli nu să facă muncă de conțopist verificator.

# 2,4 mrld bugetul la SRI ???? date 4 February 2019 19:39 +1

Ba , mai taiatii pentru organe sa recuperam banii ! De aia nu sunt autostrazi , spitale , scoli ....`tu-va mu-ma ... :o

# Carcotas date 4 February 2019 20:49 +1

madame hach iar fuge de munca si dupa putere

# Adina Ap date 7 February 2019 15:52 +1

De mult n-au mai fost scoase atâtea locuri la concurs la Inspectia judiciara, nici atâtia interesati. Colegi din justitie organizational denumiti buni profesionisti spuneau ca e cel mai lejer loc de munca din lume, si cu salariu de Presedinte de tara. Bine, in anii de până acum cu concurs cred ca au luat cel mult vreo 4 candidati, ca record, 3 la judecători ai 1 la procurori, deci om vedea. Valorizarea ca om si capital de încredere, adica contezi ca personalitate nu ti-o obtii asa. Sau doar asa. Dar ma bucur de pasul in bloc facut ferm înainte de acesti oameni, mai usor de adunat sau împărțit. Sa fie cu noroc. Pliati fiind cu cei de la analizarea la Sectia de anchetare Parchet, lucrurile prind contur ca intenționatate. Bine, nu si rezultat

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva