22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAPUL MAGISTRATILOR #REZIST ISI AFLA SOARTA IN ACEEASI ZI CU DUSMANUL DRAGNEA – CSM a amanat iar pronuntarea pe suspendarea din functie a judecatorului CAB Dragos Calin, seful Forumului Judecatorilor din Romania. In afara lui Calin, Inspectia Judiciara cere si suspendarea judecatorilor Laurentiu Grecu de la Tribunalul Mehedinti si Alina Gioroceanu de la Tribunalul Olt, pentru discutiile de pe forumurile #rezist in care erau “injurati” politicieni, jurnalisti si alti magistrati (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 May 2021 14:39
Vizualizari: 6301

Judecatorul Dragos Calin (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, presedintele Formului Judecatorilor din Romania, trebuie sa mai astepte cateva zile pentru a afla daca va fi sau nu suspendat din functie. O masura dorita de Inspectia Judiciara (click aici pentru a citi), care a solicitat suspendarea lui Calin pana la finalizarea procedurii disciplinare in dosarul in care este anchetat disciplinar pentru discutiile purtate pe pe forumurile magistratilor #rezist, in care erau “injurati” politicieni, jurnalisti si diversi magistrati (click aici pentru a citi).


 

Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara a amanat vineri, 14 mai 2021, pronuntarea in cazul suspendarii din functie a lui Dragos Calin pana la finalizarea procedurii disciplinare, masura ceruta de Inspectia Judiciara. Asta dupa ce o amanare fusese dispusa si in urma cu doua zile. Astfel, judecatorul Dragos Calin va afla daca va fi suspendat sau nu din functie miercuri, 19 mai 2021 (vezi facsimil). Culmea, zi in care va afla daca este sau nu liberat conditionat fostul presedintele PSD Liviu Dragnea (click pentru a citi), dusmanul numarul 1 al taberei #rezist si liderul regimului politic ale carui decizii in domeniul justitiei au provocat protestele magistratilor activisti care, in frunte cu Dragos Calin, se suiau pe treptele instatelor cu hartiute in maini ca sa isi exprime dezacordul fata de modificarile din justitie.


Tot in 19 mai 2021 vor afla daca vor fi sau nu suspendati din functie si judecatorii Laurentiu Grecu de la Tribunalul Mehedinti si Alina Gioroceanu de la Tribunalul Olt. Cei doi sunt cercetati disciplinar in acelasi dosar cu Dragos Calin pentru discutiile de pe formul magistratilor #rezist, Inspectia Judiciara cerand de asemenea suspendarea lor din functie pana la finalizarea procedurii disciplinare.


Masura suspendarii din functie pana la finalizarea procedurii disciplinare este ceruta de Inspectia Judiciara in baza art. 52 alin. 1 din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii:


Pe durata procedurii disciplinare, sectia corespunzatoare a Consiliului Superior al Magistraturii, din oficiu sau la propunerea inspectorului judiciar, poate dispune suspendarea din functie a magistratului, pana la solutionarea definitiva a actiunii disciplinare, daca exercitarea in continuare a functiei ar putea afecta desfasurarea cu impartialitate a procedurilor disciplinare sau daca procedura disciplinara este de natura sa aduca atingere grava prestigiului justitiei. Masura suspendarii poate fi reevaluata oricand pe durata judecarii actiunii disciplinare, pana la pronuntarea hotararii de catre sectia corespunzatoare”.

 


Comentarii

# Ahe date 14 May 2021 19:33 +5

Sparge Soros semintze in capetele acestor asa zisi judecatori, Dragos Cain, alte rateuri ideologice, Rusine, sclavilor!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva