22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ZIUA DECISIVA PENTRU DRAGNEA – Exclusiv: fostul lider PSD Liviu Dragnea ar putea fi liber peste o saptamana. In 19 mai 2021, Tribunalul Bucuresti va solutiona contestatia lui Dragnea impotriva sentintei judecatoarei #rezist Mirela Madalina Stirbu de la Judecatoria Sectorului 5, care i-a respins liberarea conditionata. Judecatorii TMB Ciprian Purice si Claudiu Corobana nu au niciun motiv sa respinga eliberarea lui Dragnea

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 May 2021 13:39
Vizualizari: 11322

19 mai 2021 este ziua decisiva pentru fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea. Ziua in care Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare, unde se afla de doi ani, ca urmare a condamnarii politice la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare dispuse de Inalta Curte spre linistea regimului Iohannis, a multinationalelor si a ambasadorilor marilor puteri, care au fost deranjati de politica "prea" nationalista impusa de fostul lider PSD.


 

Concret, in 19 mai 2021, la Tribunalul Bucuresti (vezi facsimil) se va discuta contestatia formulata de Liviu Dragnea impotriva sentintei judecatoarei #rezist Mirela Madalina Stirbu de la Judecatoria Sectorului 5, care in 27 aprilie 2021 a respins liberarea conditionata a ex-presedintelui PSD (click aici pentru a citi).


Nu exista niciun temei pentru a fi respinsa eliberarea lui Dragnea


Contestatia lui Liviu Dragnea va fi judecata de judecatorii Ciprian Cristian Purice si Claudiu Corobana de la Tribunalul Bucuresti. Acestia nu au insa niciun motiv pentru a respinge eliberarea lui Liviu Dragnea, mai ales ca inclusiv Penitenciarul Rahova, prin Comisia pentru liberare conditionata, a constatat in 21 aprilie 2021 ca fostul lider PSD indeplineste toate conditiile pentru a fi pus in libertate.

In acest sens, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat in urma cu cateva saptamani ca Liviu Dragnea a facut fractia de doua treimi din pedeapsa ceruta de lege, indeplinind in acelasi timp si celelalte conditii prevazute de lege. Mai mult, conform avocatei Flavia Teodosiu, Liviu Dragnea ar fi trebuit eliberat inca din februarie 2021, daca nu era sicanat si i se permitea accesul la munca in interiorul penitenciarului: Ceea ce pot sa va spun este faptul ca este o confirmare a indeplinirii tututor conditiilor legale pentru aplicarea dispozitiei legale in acest sens (respectiv a liberarii conditionate), ceea ce inseamna ca dansul a indeplinit fractia aceea de doua treimi, din care evident s-au scazut zilele de munca-castig. Si, bineinteles, a indeplinit toate toate celelalte conditii care sunt cumulativ prevazute de lege. Important este insa totodata sa va mai spun si urmatorul lucru – si anume: faptul ca dansul daca ar fi fost lasat sa iasa la munca in toata aceasta perioada, respectiv din data de 29 iunie anul trecut pana anul acesta, spre jumatatea lunii februarie, ar fi putut aplica pentru aceasta liberare conditionata inca din februarie”.


Inamicul public al magistratilor #rezist, Dragnea a fost tinut dupa gratii de o judecatoare #rezist


Cu toate acestea, judecatoarea Mirela Madalina Stirbu de la Judecatoria Sectorului 5 a respins liberarea conditionata a lui Dragnea. O decizie care nu a surprins avand in vedere ca judecatoarea Stirbu se numara printre magistratii activisti ai caror inamic public nr. 1 a fost ani de zile chiar Liviu Dragnea. Spre exemplu, judecatoarea Mirela Madalina Stirbu defileaza pe Facebook, mandra tare, cu o poza de la protestele magistratilor-activisti din decembrie 2017 organizate impotriva modificarilor facute la legile justitiei de catre guvernul PSD de la acea vreme, condus de facto de Liviu Dragnea (click aici pentru a citi).

Practic, avand in vedere ca inclusiv Penitenciarul Rahova a decis ca Liviu Dragnea poate fi eliberat intrucat indeplineste toate conditiile, mentinerea fostului lider PSD in inchisoare si de catre Tribunalul Bucuresti nu ar reprezenta, in opinia noastra, decat o continuare a represaliilor impotriva fostului presedinte PSD, desi acesta nu mai reprezinta vreo miza si nu mai are nicio putere politica.

 


Comentarii

# ANONYMOUS date 12 May 2021 14:17 +109

Să d-ea Dumnezeu să îl lase liber pe omul care a vrut binele românilor și a României !

# Lita date 12 May 2021 14:31 +48

Poate fi momentul Phoenix pentru justitia romana. Succes!

# Mihaela date 12 May 2021 14:46 +85

Dacă a iubi și apăra România constituie un delict ce nu poate rămâne nepedepsit, înseamnă că am deraiat de la normalitate. Sper să nu ajungem toți cei care ne iubim țara, să avem aceeași soartă. Referitor la dl. Dragnea, chiar dacă ar avea toate păcatele ce i-au fost atribuite de cei care îl urăsc de moarte, pentru meritul de a fi patriot român, îi doresc să fie liber, sănătos și puternic.

# Lorenzo de Medici date 12 May 2021 15:52 +22

Prețul era și este întotdeauna România. Unii sunt dispuși să-l plătească și să scoată țara la mezat, pas cu pas și bucată cu bucată, alții, ca Liviu Dragnea, nu sunt dispuși să facă acest lucru, indiferent de costurile în plan personal.Istoria și Viitorul va aparține Partidei Naționale și nu tagmei jefuitorilor și vânzătoarilor de țară. Doamne Ajută ! Hai Liberare !

# Neanae date 12 May 2021 16:04 +50

DOAMNE AJUTA! Cui i-a făcut atâta rău unui om ca Dragnea, i se va întoarce însutit. Un pleașcă de președinte, un sef de USR, miniștri imbecili si incompetenți, VINOVAȚI DE FURTURI SI ÎNȘELĂCIUNI URIAȘE le urez, cu același “metru de măsura” PUȘCĂRIE PE VIAȚĂ. Ce se va întâmpla jegurilor de Neo Marxiști, USRPLUSPNL, despoți imputiti care FURA ORICE, și ce nu au nevoie, numai SA FURE? Dragnea pt a fi chemat - zic CHEMAT - po******ția la vot a luat 2 ani jumate cu suspendare. Dragnea liber, iohanus legat, politicieni și magistrați corupți la zid, ROEXIT. Chit ca e prea târziu … Vai și amar câți deraiati de PENAL conduc ROMÂNIA, aleși de draci multiplicați in saci de voturi. Scârbele astea au decis sortii oamenilor de valoare ca Dragnea. Asta e DISPERARE!

# VIKY date 12 May 2021 16:22 +68

Romania normala a nazistului: penalii nazisti in libertate, iar nevinovații și patrioții după gratii. TREZITI-VA, și măturați gunoiul din tara. Sâmbătă sper sa nu dormiți și să ieșiți în nr mare la protest.

# Liberate! Dreptate pentru Dragnea! date 12 May 2021 16:48 +136

Va veni şi ea, Sfânta Dreptate, pentru cei care au țara în suflet. Dar, va veni şi Sfânta Răsplată pentru prăduitorii, vânduții, nemernicii şi toți ticăloşii pe care încă-i mai rabdă pământul țării a-l călca. Libertate şi Dreptate pentru Dragnea!

# Lechi date 12 May 2021 17:15 +88

Salut! Dragnea va fi urmatorul presedinte a Romaniei ! L-au bagat la zdup pentru o dauna,pe care el nu a recunoscut-o, desi, probabil, primea o pedeapsa mai usoara, de vre-o 20.000 de euro. Joianis este dovedit cu o paguba de aprox 300.000 de euro, si...este inca presedinte Se confirma ca, daca furi mult, as sanse tot mai mari sa scapi. Sa nu ne miram, ca increderea in justitie este foarte mica,

# Neanae date 12 May 2021 17:33 +60

Cei care ne citesc rândurile, comentariile astea, sa nu dea dracu’ sa deschidă gura ca incitam la ura! Absolut nu! URLAM PENTRU LIBERTĂȚILE CARE NE SUNT ÎNCĂLCATE! URLAM CA SA FIM LUAȚI IN SEAMA ȘI RESPECTAȚI. URLAM FIINDCĂ VREM SA AVEM “MAMA SI TATA”, URLAM SA NE FIE LĂSATĂ LIBERĂ CREDINȚA. URLAM PENTRU DREPTATE ȘI RESPECT AL LEGILOR ȘI A AVOCAȚILOR. URLAM CA POLITICUL SA RĂMÂNĂ IN MATCA LUI, nu sa se amestece unde nu-i fierbe oala. VREM CA SRI SA APERE ȚARA, NU SA STRIVEASCĂ ÎMPREUNA CU PROCURORII DUȘI CU “PĂTRUNJEL”, AIDOMA POLITICIENILOR CORUPȚI, TOT CE NU LE MERGE LA MUȘCHII LOR. ULRAM DE DISPERARE CACI NE VEDEM ÎNGROPATĂ LIBERTATEA IN PROSTIA CELOR CE VOR RESPECT PT MINORITATI DEPRAVATE, INCIVILE, IGNORANTE, INCAPABILI SA STEA IN RÂNDUL OAMENILOR. URLAM CONTRA INJUSTIȚIEI DIN CE A MAI RĂMAS DIN JUSTIȚIE. DRAGNEA LIBER!

# gica date 12 May 2021 19:06 +11

Nu trebuie uitata Mirela Madalina Stirbu.

# ratiu_marius50@yahoo.com date 12 May 2021 21:41 +114

De la Ceausescu incoace , este cel mai mare Patriot. A vrut ceva pt. Romania si pt. romani! Doamne ajuta !

# nae girimea date 13 May 2021 07:36 +73

"desi acesta nu mai reprezinta vreo miza si nu mai are nicio putere politica." Chiar daca el "nu mai reprezinta vreo miza si nu mai are nicio putere politica" , pedepsirea lui , da, prin puterea exemplului : pt ca nimanui sa nu-i mai dea prin cap sa apere interesele Romaniei ."Cine va face ca el , ca el va pati!"

# Un creștin date 13 May 2021 13:51 -707

Un judecător normal la cap ar trebui să respingă contestația. Iar Dragnea Nicolae să rămână acolo unde îi este locul. De altfel, mai vine un dosar din spate și urmează în scurt timp să se întoarcă la temniță. Doamne ajută!

# Pentru un "crestin"/alias aku punctura/alias apostol date 13 May 2021 17:15 +129

Iar ai aparut. Inapoi de unde tot iesi...marsh!

# VIKY date 13 May 2021 19:39 +13

Nu este " creștin" , este satanist. Numai sataniștii se bucura când cineva sufera.

# VIKY date 13 May 2021 22:55 +40

In functii publice, atata timp cat hitleristii sunt la putere, sunt admisi doar si doar PENALI. Dupa zvonul (sigur realitate), „singurul copil alb” a pierdut alegerile la sect 1. Nu stiu daca mai exista oameni normali la cap, sau daca mai exista… oameni, sau doar scursuri ale societati. Intr-o emisiune, un individ, pe nume Smeker, Sneker, Strekel, dar nu conteaza, a afirmat cu subiect si predicat: „Chiar daca Clotild a pierdut alegerile, ea nu poate fi data jos pentru ca a fost validata de o instanta judecatoreasca, si nici o instanta nu poate sa o indeparteze. Cetatenii nu au nici un drept de apel”…Nu pot realiza daca romanii nu isi dau seama de situatia din tara, sau indolenta si nepasarea sunt „calitatile” acestui popor. Nu ati invatat nimic de la #rezist, transformati azi in nazisti. Va rad in nas, tratandu-va ca o turma de oi, pe care o indreapta in ce directie vor ei.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva