21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CABINET DE AVOCAT „NICOLAE BABEANU” - Seriozitate si profesionalism la nivel inalt in domeniul penal. Avocatul Nicolae Babeanu este specializat in domeniul intelligence, iar din 2011 este membru al Asociatiei Romane de Stiinte Penale si Asociatiei Criminalistilor din Romania

Scris de: L.J. | pdf | print

10 July 2018 13:03
Vizualizari: 161784

Activitatea Cabinetului de Avocat Nicolae Babeanu este caracterizata prin prisma activitatii avocatului titular drd. Nicolae Babeanu (foto) care are la baza valori precum seriozitate si profesionalism la nivel cat mai inalt. Activitatea cabinetului este caracterizata de calitatea ireprosabila a serviciilor avocatiale prestate in sute de dosare penale la nivel national.


Calitatile de membru in conducerea Asociatiei Romane de Stiinte Penale, membru al Asociatiei Criminalistilor din Romania, precum si cea de doctorand al Scolii Doctorale din cadrul Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” din cadrul Academiei Romane, vorbesc de la sine despre dorinta avocatului Nicolae Babeanu de perfectionare continua in domeniul dreptului penal, pentru ca orice client al sau sa beneficieze de cele mai bune servicii in domeniului dreptului penal.

Aceasta perfectionare continua este reflectata si de faptul ca domnul avocat drd. Nicolae Babeanu participa neintrerupt la activitatea stiintifica din domeniului dreptului penal publicand foarte multe articole de specialitate in reviste din domeniu.

Domenii de activitate:

-Infractiuni prevazute in Partea speciala a codului penal:
- Titlul I, Titlul II cap. IV, Titlul III, Titlul IV, Titlul V, Titlul VI, Titlul VII, Titlul IX, Titlul X, Titlul XI

-Infractiuni de coruptie si de serviciu

-Infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor

Sediu: Ploiesti, Bd. Republicii nr.23, bl.A6, et.7, ap.41, interfon 41, Jud.Prahova

Telefon: 0724.755.778Fix/Fax: 0344.149.222

Email: avocat.babeanu@yahoo.com office@nicolaebabeanu.ro

Site: http://www.nicolaebabeanu.ro.


Comentarii

# av. Moloman George Claudiu date 22 April 2019 10:51 +375

Salut colega! Îmi permit, pe această cale, să confirm ,,cartea ta de vizită,, prin faptul că ești un confrate onest și un bun profesionist. Toate calitățile pe care le ai s-au șlefuit și datorită colaborării tale cu domnul profesor dr. Petruț Ciobanu. Cu toată considerația, av. George Moloman

# Lucian Constantinescu date 9 August 2023 00:26 +44

Ca fost client al domnului Băbeanu confirm că este cel mai bine pregătit avocat penalist din Prahova! În speța mea a obținut o excepție de neconstituționalitate care va ajuta mult pe viitor avocații apărători din toată țara! Speța în care m-a reprezentat s-a terminat pozitiv pentru mine! Mulțumesc din suflet, domnule Băbeanu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva